Minden úgy ért véget, ahogy elkezdődött: A Kihívók nyerték az utolsó Villa játékot


A kékeké lett ismét a luxus rezidencia, így ők fogadhatják majd házigazdaként a hozzájuk érkező Bajnokokat.

Zozo nagyon szeretné, ha mind a két lány bejutna a döntőbe, de ha még sem úgy alakulnának a dolgok, akkor a Bajnok Gabinak szeretné felajánlani mind a két medálját. Zozo elárulta, hogy Gabi nagyon sokat segített neki, így úgy érzi, tartozik neki ennyivel.

A Kihívók nagy célokkal vágnak neki a napnak, ugyanis nem szeretnének már visszakerülni a Táborba. Bár most csak három napig élvezhetik majd egyedüliként a Villát, ha sikerül bekerülniük, legalább ők lesznek házigazdák.

A Bajnokok érzik a súlyát a mai napnak, és nem is igazi Villajátékként tekintenek a rájuk váró küzdelemre, hanem egyfajta főpróbának, hogy hogyan tudnak négyen együtt dolgozni.

Dave-be visszaszállt a pozitív erő, így újra árasztani tudja magából a pozitív energiát, amely most nagyon jót tesz a csapatnak. Most nagyon egybe van a Kihívó csapat, így bíznak benne, hogy felemelt fejjel tudnak küzdeni majd a döntő kapujában.

Zozo és Dávid megbeszélte, hogy nagyon fognak igyekezni majd a küzdelem során, bár amiatt aggódnak, hogy Gabi és Dorottya túl fogják majd izgulni a mai futamokat.

Exatlon napló: Idézd fel velünk az Exatlon Hungary tizenhatodik hetének eseményeit, ahol izgalmakból nem volt hiány!

Bogi szomorúan emlékezett vissza az Exatlon Hungary tizenhatodik hetére, ahol életének egyik legnehezebb döntését hozta meg.

Gabi visszaemlékezett a 16. hét éles csatájára, melynek során elárulta, hogy milyen gondolatokkal és motivációval áll neki a küzdelemnek a piros csapat.

Dávid, Zozo, Adu és Dave helye már biztos a döntőben, azonban egy női Párbaj még várat magára a döntő kezdete előtt. Hogy kinek sikerül a döntőbe delegálnia magát, az a héten kiderül, azonban ma még a Villáért játszanak!

Palik László egy igencsak lényeges tényt közölt a csapatokkal, ugyanis a mai utolsó Villajáték a 21. Villajáték lesz. A műsorvezető elárulta hogy a csapatok most 10:10 győzelmet tudhatnak magukénak, így a rájuk váró utolsó küzdelem dönti majd el, hogy ki volt eredményesebb a Villajátékok során.

10 héten át a Bajnokok, és ugyanennyi ideig a Kihívók birtokolták a luxus rezidenciát. A 21. Villa játék első futamában Zozo és Dave csaptak össze.

Dave kifejtette, hogy az utolsó Villajátékot nem csak a kényelem miatt szeretnék megnyerni, hanem egy teljesen más oka is van, amiért győzedelmeskedni szeretnének.

Az utolsó Villa játékban az első futam után rögtön átvették a vezetést a Kihívók. A folytatásban Dorka és Viki párviadala következett.

Dave és Zozo után a másik két döntős fiú csatája következett, azaz Adu és Dávid mérettettek meg egy újabb futamban.

A Bajnokok eddig egy pontot sem tudtak szerezni. Gabin és Dorcin múlt a ponttábla további állása.

Dorci elárulta, hogy bíztak benne, hogy sikerült áthozniuk az energiát erre a hétre is, jelen pillanatban pedig úgy tűnik, hogy eddig sikerrel is veszik a küzdelmeket a Bajnokok ellen. Vajon folytatódik ezek után is a Kihívók sikerszériája?

4:0 volt az állás a Kihívók javára, amikor Zozo és Adu csaptak össze az Exatlon Hungary 2. évadának utolsó Villa játékában.

Hatalmas előnyre tettek szert a Kihívók. Vajon be tudtak hozni ekkora lemaradást a Bajnokok?

Az évad utolsó Villa játékának 7. futamában Dávid és Dave várakoztak a sípszóra. Izgalmas pillanatok következtek!

Dave észrevette, hogy a Bajnokoknál mindig leül egy picit a hangulat egy-egy Párbaj után. A pirosak most sem nyújtják a legjobb teljesítményüket, nem szurkolnak, nem koncentrálnak, és Dave szerint ennek meg is van az eredménye.

Az előző futamban Dávid megszerezte a Bajnokok első pontját. Vajon Gabinak sikerült behúzni a másodikat is Bogi ellen?

A 21. és egyben az utolsó Villa játékban Zozo és Dave próbáltak meg újabb pontot szerezni csapataiknak.

Dorka és Dorci ma már futottak egymás ellen, akkor a Kihívó nyert. Most a visszavágó jött kettejük között.

Fáradtságot nem ismerve szaladt végig a pályán Dávid és Adu, azonban pontot csak egyikük tudott szerezni.

7 meccslabdája volt a Kihívóknak. A folytatásban Gabin volt a sor, hogy megakadályozza Vikit a győztes pont megszerzésében.

Gabinak sikerült hárítani, és megakadályozta a Kihívókat, hogy behúzzák a győztes pontot. Vajon ez Zozonak is sikerült?

Az ügyességi feladat nem megy a legjobban a Kihívó számára, így a Bajnokok 3 pontot is hoztak rajta. Dave bár próbálja a csapat tanácsait megfogadni, de nem nagyon érez rá a feladatra.

10 nappal az Exatlon Hungary 2. évadának vége előtt, a 99. versenynapon 9:4-re a Kihívók vezettek, amikor Dorka és Dorci csaptak össze.

Dorcinak elképesztően jól ment az ügyességi feladat, így hamar rövidre zárta a csatát Szabó Dorottya ellen. A Kihívóknak már csak egy pont kellett a Villához, így tizenegyedik alkalommal is győzelmet arattak a Bajnokok felett, a Villáért folytatott küzdelemben.

10:4-re sikerült legyőzniük a Bajnokokat a Kihívóknak, a buli pedig rögtön meg is kezdődött a pálya szélén a sikeres Villajátékuk után.

A Villáért folytatott csapatversenyt a Kihívók nyerték meg. Dave bár nem tudott sok ponttal hozzájárulni a Kihívók sikereihez, mégis nagyon örül, hogy nem a "kulipintyó-ban" kell aludniuk.

Gabi kitörő lelkesedéssel örült annak, hogy a pirosak visszatérhetnek a Táborba. A piros játékos szerint a Bajnokok akkor lettek igazán egy csapat, amikor a Táborban voltak, így jó emlékei kötődnek a nomád körülményekhez.

Derzsi Viki bár egy ideig a Kihívók újonca volt, most már teljesen úgy érzi, hogy a csapat tagja, és együttes erővel küzdik le az akadályokat. Viki szerint bár voltak konfliktusok, de végül mégis együtt tudtak harcolni, sikert sikerre halmozva.

A pirosak felidézték a boldog emlékeiket a verseny kezdete óta, elmondták, hogy melyik játékosban mit kedveltek a leginkább az első hetektől kezdve.

A Kihívók nagy lendülettel menetelnek előre, és reménykednek benne, hogy a szerdai Végjátékot sikerül majd behúzniuk. Bogi is kifejtette, hogy próbálja elfeledni azokat a dolgokat, amik történtek vele, és tiszta lappal indulni minden nap a küzdelemre.

A Kihívók szerint meggyengítette a Bajnokokat Olivér távozása, nem drukkoltak úgy egymásnak, mint az korábban szokták, és talán ez is okozhatta a vesztüket. A másik ok, ami miatt nem teljesíthettek olyan jól a Bajnokok az pedig az lehet a Kihívók szerint, hogy tartalékolják az erejüket.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. május 18. 21:46

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evadKapcsolódó anyagok
Busa Gabi exkluzív videónkban a ti kérdéseitekre válaszolt. Hogy mennyire változott meg a véleménye a Kihívókról az összeköltözés után, ki az... tovább
Böjte Dave őszintén válaszolt a kérdéseitekre. A mindig jókedvű Kihívó elmondta, miért nem adott Medált Boginak, melyik Bajnokkal volt a legjobb... tovább
Nincs tovább, elérkeztünk az Exatlon Hungary utolsó fejezetéhez. Az izgalmas pillanatokért kattints és nézd vissza a teljes adást! tovább
Tapsvihar és konfetti áradat közepette ért véget a 2020-as Exatlon Hungary. Böjte Dave és Busa Gabi elfoglalták méltó helyüket és óriási... tovább
Az Exatlon Hungary győztese egyaránt megköszönte az egész verseny alatti támogatást a Bajnokoknak és a Kihívóknak. Örül, hogy a kékek mellett... tovább
Adu lett az ezüstérmes az Exatlon Hungary férfi mezőnyében, nem csalódott, büszke barátjára és csapattársára, Dave-re. tovább
Kihívó és Bajnok, együtt, egyszerre kiabáltak az égbe, ezzel is lezárva a 2020-as Exatlon Hungary évadát. Zozo, Olivér és Ádi természetesen a... tovább
 A Bajnokok egyöntetűen bevallották: Dave nagyon megérdemelte a győzelmet, hiszen gyönyörűen teljesített a döntő napján. tovább
Böjte Dave mögött egy nagyon nagy harc van, úgy gondolja hatalmas fejlődési ívet járt be az elmúlt időszak alatt. Hogy kinek fogja először... tovább
Böjte Dave mellett egészen biztosan nem lehetett unatkozni, a mindig vidám győztesnek összeszedtük a legjobb pillanatait! tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS