Dave állta a sarat, Alex hamar búcsúzott az Exatlon Hungary-től


Dorci döntése alapján Dave kényszerült Párbajra, a Kihív fiú pedig rutinjával kiejtette csapattársát, Alexet, valamint az utolsó két Joker is gazdára talált.

A Bajnokoknak sikerült elkerülniük a Párbajt, ami miatt Szabó Dorka és Tóth Dávid úgy érzik hálával tartoznak egymásnak is.

Pap Dorci vállát nehéz döntés súlya nyomja. A versenyzőnek ki kell jelölnie Alex párbaj ellenfelét, ám ez nem egyszerű feladat. A súlyos dilemmát Derzsi Vikivel beszélte át, aki megpróbálta a puszta tényekre alapozva megsegíteni Dorcit a döntés meghozatalában.

Elérkezett az utolsó Medál játék ideje. A Bajnokok megfogadták, hogy ma mindenképp szereznek piros Medált. Vacsorára ma medállevest esznek, a receptet pedig Dave-től kérik el!

Pénteken küzdhetnek meg az exatlonisták legutoljára a Medálokért, amik akár a kieséstől is megmenthetnek valakit. Pap Dorci hatalmas feladat előtt áll, hiszen Párbaj ellenfelet kell jelölnie Alexnek, ami nem éppen kegyes feladat számára, hiszen mindhárom fiúval jó barátságot ápol. Az izgalmak pénteken 19.30-kor kezdődnek! Ne maradj le!

Dave esélyesnek tartja, hogy Dorci őt jelöli ki Alex ellenfelének, azonban Bogi nem aggódik, hiszen biztos a fiú sikerében.

Ébredés után Zalán és Adu az esélyeik latolgatásába kezdtek. Mindkét fiú hajlandó lenne a sérülése ellenére is Párbajozni. 

Exatlon napló: Idézd fel velünk az Exatlon Hungary tizedik hetének eseményeit, ahol izgalmakból nem volt hiány!

Tóth Dávid a visszaemlékezés után alig bírt szóhoz jutni. A Bajnok számára a legemlékezetesebb nap volt, amikor Párbajoznia kellett Zsoltival. Nagyon hiányzik neki csapattársa és barátja, sajnálja, hogy már nincs versenyben.

Még mindig fájó szívvel gondol vissza Busa Gabi arra a napra, amikor a Bajnokok elvesztették Mórádi Zsoltot. Legszívesebben kitörölné az emlékezetéből, olyan fájdalmakat idéz elő benne.

Novák Zalán sorsa még mindig nem dőlt el, egy azonban biztos: A Medál játékon és a Párbajon nem vehet részt. Zalán megható szavakkal emlékezett vissza legnagyobb ellenfelére, Mórádi Zsoltra.

Az utolsó Medál játék Tóth Dávid és Adu küzdelmével veszi kezdetét: Adu sérülése dacára száll harcba, csak az a kérdés, hogy fájdalmai ellenére is sikerül-e legyőznie Dávidot, ezzel közelebb jutva a az ötödik Medálja megszerzéséhez?

A Kihívók oldaláról a pályán Herceg Alex várakozik, hogy megküzdhessen a Medálért Orbán Olivérrel. Alex a héten biztos párbajozó, így jól jönne számára az előny. Lássuk, mit szól ehhez a Bajnok csapat képviselője, Olivér!

Míg a kezdetek óta a versenyben lévő Pap Dorci öt, addig Szabó Dorottya egy Medált szerzett az eddigi játékok során. Vajon melyik versenyző kerül ki győztesként a mai nap első női megmérettetéséből?

A második és egyben utolsó női selejtezőn Busa Gabriella és Dékány Dóra lép pályára. Vajon ki lesz az, aki tovább küzdhet a kulcsfontosságú Medálért?

A küzdelem a Medálért folytatódik: Kempf Zozo és Böjte Dave harca mindig páratlan izgalmakkal jár. Hogy melyik csapatból kerül ki a továbbjutó versenyző, az a videóból kiderül!

Besenyei Bogit a háta mögött társai alaposan kibeszélték: A pálya szélén a pihenőben csapattársuk megnyilvánulásait figurázták ki...

A második és egyben utolsó elődöntőben két Bajnok csaphat össze. Vajon melyik pirosnak sikerül a döntőbe jutnia?

Kezdetét veszi a férfi Döntő az idei utolsó Medálért folytatott versenyben: A rajtnál Dave és Olivér, akiknek a két nyert meccsig tartó küzdelem ügyességi játékán nem két, hanem három labdát kel az asztalra juttatnia.

A két nyert meccsig tartó küzdelemben egyelőre Dave vezet: Vajon sikerül ezt a futamot megnyernie Olivérnek, életben tartva a Medál reményét?

A tét kimondhatatlanul nagy: Vajon melyik lánynak sikerül megkaparintania az utolsó Medált? Dorkának vagy Vikinek?

A játékban maradás múlhat ezen a futamon: Alexnek apait-anyait bele kell adnia, hogy megfogja az őrült tempót diktáló Dave-t! Vajon sikerül felzárkóznia Alexnek.

Adu és Zalán szerették volna kifejezni a hálájukat Dave felé, aki önként vállalta a Párbajt, így egy otthoni finomsággal kedveskedtek neki.

Nézd meg a teljes adást IDE kattintva!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. május 8. 22:22

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon   exatlon_2evadKapcsolódó anyagok
Busa Gabi exkluzív videónkban a ti kérdéseitekre válaszolt. Hogy mennyire változott meg a véleménye a Kihívókról az összeköltözés után, ki az... tovább
Böjte Dave őszintén válaszolt a kérdéseitekre. A mindig jókedvű Kihívó elmondta, miért nem adott Medált Boginak, melyik Bajnokkal volt a legjobb... tovább
Nincs tovább, elérkeztünk az Exatlon Hungary utolsó fejezetéhez. Az izgalmas pillanatokért kattints és nézd vissza a teljes adást! tovább
Tapsvihar és konfetti áradat közepette ért véget a 2020-as Exatlon Hungary. Böjte Dave és Busa Gabi elfoglalták méltó helyüket és óriási... tovább
Az Exatlon Hungary győztese egyaránt megköszönte az egész verseny alatti támogatást a Bajnokoknak és a Kihívóknak. Örül, hogy a kékek mellett... tovább
Adu lett az ezüstérmes az Exatlon Hungary férfi mezőnyében, nem csalódott, büszke barátjára és csapattársára, Dave-re. tovább
Kihívó és Bajnok, együtt, egyszerre kiabáltak az égbe, ezzel is lezárva a 2020-as Exatlon Hungary évadát. Zozo, Olivér és Ádi természetesen a... tovább
 A Bajnokok egyöntetűen bevallották: Dave nagyon megérdemelte a győzelmet, hiszen gyönyörűen teljesített a döntő napján. tovább
Böjte Dave mögött egy nagyon nagy harc van, úgy gondolja hatalmas fejlődési ívet járt be az elmúlt időszak alatt. Hogy kinek fogja először... tovább
Böjte Dave mellett egészen biztosan nem lehetett unatkozni, a mindig vidám győztesnek összeszedtük a legjobb pillanatait! tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS