Tökéletes időzítés: A legfontosabb napon győzedelmeskedtek a Bajnokok


A Végjátékokhoz méltóan szoros volt a küzdelem a Bajnokok és a Kihívók között. Ennek köszönhetően sor került a mindent eldöntő váltóversenyre, amelyben a pirosak szerezték meg a győzelemhez szükséges utolsó pontot.

Egyszer sikerült korábban felkelnie a lányoknak, így arra a döntésre jutottak, hogy egy durva ébresztőt tartanak Dave-nek. A terv azonban nem úgy sült el, ahogyan azt gondolták...

Adu megosztotta társaival, hogy ma már jobban érzi magát, Novák Zalán azonban ezt nem mondhatja el magáról. A Kihívó retteg attól, hogy mit mond majd neki az orvos, mivel egyre rosszabb a fájdalom a lábában.

Zalán és Adu is retteg attól, hogy mi lesz az orvos diagnózisa. Zalán véleménye szerint szörnyű következményekkel járhatna az, ha esetlegesen távoznia kellene csapatából.

Kempf Zozo szerint jó úton haladnak a Bajnokok arra, hogy sikerrel járjanak a mai napon. A Bajnokok elhatározták, hogy nem lesznek görcsösek a pályákon, és talán akkor sikeresebbek is lehetnek.

Palik László Aduval jó híreket közölt, Zalánnal azonban kevésbé. A Kihívó combsérülését még jobban ki kell vizsgálni, így azonnali hatállyal távoznia kell a további vizsgálatokra.

A Bajnokok nem félnek a mai naptól, a Joker és az előny ellenére is pozitívan állnak a Végjátékhoz. A pirosak már máskor is bebizonyították, hogy tudnak hátrányból győzni, így ma is ezzel a gondolattal állnak majd a rajtvonalhoz.

Feszültség majd békülés a Kihívók között, Dávid és Zozo bravúros teljesítménye, és a meglepő kijelentések jellemezték az Exatlon Hungary kilencedik hetét, végén egy könnyes búcsúval.

Busa Gabi nagyon is felelősnek érzi magát azért, hogy miatta kellett távoznia szeretett csapattársának. A Bajnok fájó szívvel gondolt vissza a kilencedik hét eseményeire, és bevallotta, ha visszamehetne az időben, talán máshogy döntene.

Az Exatlon Hungary pályáján az újabb Végjátékban Zozo és Alex léptei verték fel elsőként a port. Vajon melyikük tudott pontot szerezni?

Átvették a vezetést a Bajnokok az első futam után. A második összecsapásban Dorka és Bogi párviadala következett.

Olivér és Adu várakoztak a sípszóra a 3. futamban. Kiélezett csata következett kettejük között!

Adu lába minden egyes mozdulatsornál egyre csak fáj, a Kihívó pedig nehezen viseli ezt. Mindezek ellenére azonban nem a gyorsaságon ment el a pálya, hanem az ügyességi feladaton.

Gabi és Dóra eddig 11 meccset vívtak meg egymással, ebből 6 győzelem a Bajnoknak tudható be. A Kihívó azonban most újabb lehetőséget kapott szépíteni statisztikáján.

Dave kisebb könnyítéssel kezdhette meg futamát Dáviddal szemben. Vajon élni tudott a lehetőséggel a Kihívó?

A Kihívók felhasználták a megmaradt Joker lehetőségüket, így tehát Dávid és Dave újrafutották előző futamukat.

Igencsak megviselték a történtek Böjte Dave-t, aki aggódik társáért Zalánért. Dave nem szeretné, ha megtörne az atombiztos hármasuk Aduval és Zalánnal, így izgul társa sorsa miatt.

A 7. futam kezdetéig még mindig a Bajnokoknál volt a vezetés. Vajon Alex egyenlíteni tudott Olivér ellen?

A Végjátékhoz méltóan kiszámíthatatlan volt a meccs. Dorka és Viki közös futama jött a folytatásban.

Zozo és Dave álltak pályára a 9. futamban, azonban a Kihívó dolga könnyebb volt a Bajnokkal szemben a felhasznált előnynek köszönhetően.

Dorcinak könnyebb dolga volt mint Gabinak, ugyanis nála volt a női előny. Vajon a Bajnok így is tudott pontot szerezni a Kihívó ellen?

Adu jött a folytatásban, aki előző nap csúnyán lesérült. Azonban így is hihetetlen elszántsággal küzdött Dávid ellen.

Eddig 22 futamban csapott össze egymás ellen Olivér és Alex. Ebből 11-11 futamot nyert a Bajnok és a Kihívó is egyaránt. Most újabb csata jött kettejük között.

Óriási előnyre tettek szert a Bajnokok. Vajon be tudtak hozni ekkora hátrányt a Kihívók?

A hét legfontosabb csapatversenyének következő futamában Zozonál és Dave-nél volt a lehetőség, hogy bizonyítsanak.

Dave szerint nagyon ügyesek a Végjáték során a Bajnokok, nehéz legyőzni őket. Bár a Kihívó még nem temeti helyzetüket, azért azon elgondolkozott, hogy milyen következményei lehetnek egy esetleges vereségnek.

8:5-re vezettek a Bajnokok, amikor Gabi és Dorci második közös csatája következett a nap folyamán.

A Kihívók kezdték beérni a Bajnokokat. Adun volt a sor, hogy újabb pontot szerezzen Dávid ellen.

A rajtvonalon Zozo és Alex foglalták el helyüket. Izgalmas pillanatok következtek!

Kempf Zozo szerint a Bajnokok ma igen jól haladnak, és reménykedik benne, hogy hamarosan megszerzik a mindent eldöntő tizedik pontot is, amely által új erőre kapnának.

A Bajnokokat már csak 1 pont választotta el a győzelemtől. Bogi vállát nyomta teher, hogy megakadályozza Dorkát a pontszerzésben.

Bármelyik csapat is maradt alul a Végjátékban, másnap férfi Párbaj lesz. Ennek tudatában állt pályára ismét Dávid és Dave.

A mindent eldöntő váltóverseny, azaz a ˝hirtelen halál˝ következett. Vajon melyik csapat örülhetett győzelmének?

Kempf Zozo pozitív hozzáállása meghozta a gyümölcsét, a Bajnoknak sikerült megszereznie a tizedik pontját a pirosaknak, így hát a kékekre vár a pénteki Párbaj.

Herceg Alex a Kihívók csapatának leggyengébb statisztikájú játékosa, így ő már biztosan Párbajozik holnap. Alex ellenfelét Dorci választja ki.

A Bajnokok csupán csak egy napot nyertek meg a hétből, de a legfontosabbat. A pirosak rengeteg kudarc után győzedelmeskedtek a kékek fölött, bár csak kicsin múlott az ellenkezője.

Pap Dorci elárulta, hogy ő már a nap elején arra számított, hogy ez egy vesztes küzdelem lesz a kékek számára, mivel csapatuknak nem megy a legjobban az az ügyességi feladat, amely rájuk várt.

Mind Adu, mind Zalán biztosította a kékeket affelől, hogyha egészségük engedi, és úgy hozza a sors, akkor pályára szeretnének majd állni egy esetleges Párbajon. Bár Alexnek nagyon jól esett ez a gesztus, de nem gondolja, hogy nekik kellene kiállniuk ellene.

Dave szerint nem lenne igazságos, ha olyan ember állna ki Alex ellen, aki éppen nincs ereje teljében. Bár Dorci meghallgatta a fiú tanácsát, de ennek ellenére még mindig nem tudja, hogy kit küldjön ki Párbajozni.

A Bajnokok szerint nem biztos, hogy Zalán azért hagyta ki a mai küzdelmet, mert annyira rosszul volt. Lehetséges, hogy szimpla taktikából és félelemből mondta azt, hogy gond van a lábával, és jobb lenne inkább megnézni.

Herceg Alex senkit sem okol a Végjátékon történtek miatt, egyben azonban biztos: itt akar maradni, és küzdeni a bent maradásért. Épp ahogyan Dave is, aki szerint elég nagy esélye van annak, hogy egymás ellen kell majd küzdeniük.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. május 7. 21:58

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evadKapcsolódó anyagok
Busa Gabi exkluzív videónkban a ti kérdéseitekre válaszolt. Hogy mennyire változott meg a véleménye a Kihívókról az összeköltözés után, ki az... tovább
Böjte Dave őszintén válaszolt a kérdéseitekre. A mindig jókedvű Kihívó elmondta, miért nem adott Medált Boginak, melyik Bajnokkal volt a legjobb... tovább
Nincs tovább, elérkeztünk az Exatlon Hungary utolsó fejezetéhez. Az izgalmas pillanatokért kattints és nézd vissza a teljes adást! tovább
Tapsvihar és konfetti áradat közepette ért véget a 2020-as Exatlon Hungary. Böjte Dave és Busa Gabi elfoglalták méltó helyüket és óriási... tovább
Az Exatlon Hungary győztese egyaránt megköszönte az egész verseny alatti támogatást a Bajnokoknak és a Kihívóknak. Örül, hogy a kékek mellett... tovább
Adu lett az ezüstérmes az Exatlon Hungary férfi mezőnyében, nem csalódott, büszke barátjára és csapattársára, Dave-re. tovább
Kihívó és Bajnok, együtt, egyszerre kiabáltak az égbe, ezzel is lezárva a 2020-as Exatlon Hungary évadát. Zozo, Olivér és Ádi természetesen a... tovább
 A Bajnokok egyöntetűen bevallották: Dave nagyon megérdemelte a győzelmet, hiszen gyönyörűen teljesített a döntő napján. tovább
Böjte Dave mögött egy nagyon nagy harc van, úgy gondolja hatalmas fejlődési ívet járt be az elmúlt időszak alatt. Hogy kinek fogja először... tovább
Böjte Dave mellett egészen biztosan nem lehetett unatkozni, a mindig vidám győztesnek összeszedtük a legjobb pillanatait! tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS