Mórádi Zsolt nemzetközi sport kihívást indított el közösségi oldalán


Mindenkit mozgásra buzdít az Exatlon Hungary Bajnoka. 

Mórádi Zsolt, tízszeres kick-box világbajnok egy percet sem tétlenkedik. Legújabb Instagram posztjában egy kick-box kihívást indított el. Megkeresésünkre elárulta, honnan jött neki az ötlet és kik is pontosan a kihívottjai. 

˝Két hete az előző WAKO kick-box világszövetség elnökségi ülésén vetettem fel az ötletet az igazgatótanácsban, amit rendhagyó módon online bonyolítottunk le. Ugye az én fő feladatom és kötelességem a tanácsban a sportolók érdekképviselete. A koronavírus berobbanása óta a sportolók megszokott élete szinte teljesen átalakult. Nincsenek versenyek, sőt edzés-, mozgáslehetőség is alig. 

  A közösségi oldalakon megjelenő kihívások inspiráltak, hogy a kedvszegett versenyő és nem versenyző kick-boxosokban tartsuk a lelket, motiváljuk őket, adjunk nekik ötletet, hogy hogyan tudják magukat formában tartani és gyakorolni a szeretett sportáguk leghasznosabb, leghatékonyabb gyakorlatait, amíg vissza nem áll a megszokott élethelyzet számukra. Bár a legtöbb koronavírus tekintetében érintett országban megkezdődtek az enyhítések, sajnos a csoportos edzésekre, de főleg a versenyekre még valószínűleg hónapokat kell várni, amíg mindenki számára újra elérhető lesz.

A #WAKOchallenge névre elkeresztelt kihívást, ahol a sportág legjobb gyakorlatait osztjuk meg egymással az online térben, én magam kezdtem meg, és hívtam ki a legeredményesebb fiatal kick-box csillagokat: a kanadai Elizabeth Rouillard-ot, a brit Elijah Everillt és nem utolsósorban a magyar válogatott legjobbját, Veres Rolandot. Már több tízezer sportolóhoz jutott el a kihívás, úgyhogy bízom abban, hogy legalább egy videót minden kick-boxos lát majd, és így mindenki készen fog állni, amikor újraindíthatjuk a kick-box sportág vérkeringését.˝

Eddzetek továbbra is szorgalmasan, és CSATLAKOZZATOK TI IS A KIHÍVÁSHOZ! Legyetek türelmesek, hamarosan minden újra a régi lesz. - bíztatott posztjában mindenkit a Bajnok. 

A kommentelők között egy ismerős arc is felfedezhető. Harcsa Norbi már be is jelentkezett egy kis gyorstalpalóra:

˝Ha már a pörgő elmaradt, legalább ezt tanítsd meg! Király! ˝

Mórádi Zsolt, a Bajnokok egykori versenyzője nemrég a Mokkában elárulta, szerinte kiknek van a legnagyobb esélye megnyerni a fődíjat.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. május 7. 9:50

Címkék: celebszemle   Exatlon Hungary   exatlon_2evad   mórádi zsoltKapcsolódó anyagok© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS