A kocka el van vetve: Újabb előnyhöz jutottak a Kihívók


Nóra elvesztése után a Villától is búcsúzniuk kellett a Bajnokoknak, majd a Joker játékot is elveszítették, miközben a Kihívók ismét szárnyalnak. Vajon talpra tudnak állni a pirosak?

Tóth Dávid és Szabó Dorottya kettesben beszélgettek a reggel folyamán: A két versenyző közös állásponton van Busa Gabival kapcsolatban, aki a napokban mélypontra került. Véleményük szerint Gabi tart a Dorkával való Párbajtól, ezért nem tud teljesíteni a futamok során.

Régóta várható volt már Bogi és Dave között egy kirobbanó harc, ami a Villa játék utáni reggelen végül meg is történt!

A Kihívók újra a medence partján kezdhetik a reggelt: Az ébredést követően a versenyzők az előző nap történéseiről beszélgettek, így szóba került Busa Gabi kiborulása is. Lehet, hogy a Bajnoknő gyengülését ki tudják használni a héten a kékek

Busa Gabi feje felett összecsaptak a hullámok! Vajon mi lehet a háttérben? És vajon a Kihívók kihasználják a Bajnok mélypontját? Kiderül kedden 19.30-tól az Exatlon Hungary vadonatúj adásából!

A Bajnokok legfrissebb jártékosa, Orbán Olivér heteken át élvezhette a Villa kényelmét, azonban most elérkezett az idő, hogy kipróbálja a Faház nyújtotta lehetőségeket is.

Böjte Dave a Villába visszatérve ismét elemében érezte magát, ennek pedig csapattársai itták meg a levét, ugyanis a Kihívó fiú ébresztésével indult mindenki napja.

Az előző nap történtek után Dávid megpróbált egy kis lelket önteni Gabiba, ugyanis a Bajnok fiú szerint az egész csapatra hatással van, ha valamelyikük nehézségeken megy keresztül.

Ami a Bajnokok számára az egyik legszebb emlék, azt Zalán a Kihívók legsötétebb napjaként emlegette, ugyanis egy olyan meccset veszítettek el, aminek tétje felbecsülhetetlen volt mindkét csapat számára.

A Kihívók Villa játék alatt tanúsított elképesztő szárnyalása nem állt meg: Az állás 0:1, most Szabó Dorottyán a sor, hogy szépítsen az eredményen!

A Jokerért folytatott küzdelem tétje nem kisebb, mint a nagyon fontos stratégiai támogatás. 2:0-ra a Kihívók vezetnek, Kempf Zozon a sor, hogy Adu ellen pontot szerezzen csapatának.

A rajtnál Besenyei Bogi és Busa Gabi várják, hogy összecsaphassanak: Vajon ki kerül ki győztesként a két, már kezdetek óta a játékban versenyző közül?

Hatalmas fölénnyel vezetnek a Kihívók: A Bajnokoknak most minden erejeükre szükségük van, hogy behozzák a négy pontos lemaradásukat. Vajon Olivérnek sikerül pontot szereznie Dave ellen, ezzel újra pályára állítva csapatát?

4:1-es állásnál a rajtnál Kempf Zozo és Herceg Alex. Vajon megállítható a mai napon a Kihívók szárnyalása?

A tét az újrajátszás lehetősége: Az előnyök megszerzése egyre fontosabbá válnak a győzelemhez, ezért a csapatoknak mindent meg kell tenniük, hogy megszerezzék a Jokert.

A Jokerért folytatott küzdelemben 6:2-re vezetnek a Kihívók. Gabi és Dorci küzdelme a kezdetektől izgalmakat ígért! Vajon ezúttal melyikőjük kerekedik felül.

6:3-ra vezetnek a Kihívók: Olivérnek még sosem sikerült eddig Zalán ellen nyernie, ám most mindent meg kell tennie, hiszen csapata vesztésre áll. Vajon ezúttal sikerül Olivérnek maga mögé utasítania Zalánt?

Óriási a tét, a feszültség pedig tapintható a levegőben: A két versenyző mai első összecsapásában Adu győzedelmeskedett. Vajon sikerül a visszavágó Zozonak?

A Kihívók csapata alaposan elhúzott a Bajnokoktól, az állás 8:3. A Bajnokoknak most tényleg apait-anyait bele kell adniuk, hogy megfogják a Kihívókat...

Vajon sikerül életben tartania Dorkának a Joker reményét a Bajnokok oldalán vagy Dorci húzza be a győztes pontot?

A Bajnokok már arra készülnek fejben, hogy mi lesz akkor, ha össze kell költözniük a Kihívókkal. Abban biztosak, hogy mindenképpen öten szeretnének maradni, de hogy ki az a három kék versenyző, akikkel szívesen megosztanák a Villát, az kiderül a videóból!

A Kihívók egy hamisítatlan medencés bulival ünnepelték a fölényes győzelmüket. A csapat szerint rég volt ekkora sikerük a Bajnokok ellen, ami Dóra szerint az ügyességi feladatnak, Adu szerint viszont a Tábornak köszönhető.

Pap Dorci abban látja a Bajnokok legnagyobb hibáját, hogy nincsen csapatkapitányuk. A Kihívó szerint a pirosak széthúznak és csak az egyéni sikereikre koncentrálnak, Novák Zalán viszont még több hibát fedezett fel az ellenfeleinél.

Kempf Zozo és Szabó Dorka arról beszélgettek, hogy vajon mi lehet az oka az utóbbi napok kudarcának. Dorka szerint rossz úton haladnak, valamint visszaemlékezett arra, hogy korábban hogyan motiválták a fiúk a Bajnokokat, Zozo pedig elárulta, hogy szerinte mi lehet a jelenlegi helyzet legnagyobb problémája.

Nézd meg a teljes adást IDE kattintva!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. május 5. 21:55

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evadKapcsolódó anyagok
Busa Gabi exkluzív videónkban a ti kérdéseitekre válaszolt. Hogy mennyire változott meg a véleménye a Kihívókról az összeköltözés után, ki az... tovább
Böjte Dave őszintén válaszolt a kérdéseitekre. A mindig jókedvű Kihívó elmondta, miért nem adott Medált Boginak, melyik Bajnokkal volt a legjobb... tovább
Nincs tovább, elérkeztünk az Exatlon Hungary utolsó fejezetéhez. Az izgalmas pillanatokért kattints és nézd vissza a teljes adást! tovább
Tapsvihar és konfetti áradat közepette ért véget a 2020-as Exatlon Hungary. Böjte Dave és Busa Gabi elfoglalták méltó helyüket és óriási... tovább
Az Exatlon Hungary győztese egyaránt megköszönte az egész verseny alatti támogatást a Bajnokoknak és a Kihívóknak. Örül, hogy a kékek mellett... tovább
Adu lett az ezüstérmes az Exatlon Hungary férfi mezőnyében, nem csalódott, büszke barátjára és csapattársára, Dave-re. tovább
Kihívó és Bajnok, együtt, egyszerre kiabáltak az égbe, ezzel is lezárva a 2020-as Exatlon Hungary évadát. Zozo, Olivér és Ádi természetesen a... tovább
 A Bajnokok egyöntetűen bevallották: Dave nagyon megérdemelte a győzelmet, hiszen gyönyörűen teljesített a döntő napján. tovább
Böjte Dave mögött egy nagyon nagy harc van, úgy gondolja hatalmas fejlődési ívet járt be az elmúlt időszak alatt. Hogy kinek fogja először... tovább
Böjte Dave mellett egészen biztosan nem lehetett unatkozni, a mindig vidám győztesnek összeszedtük a legjobb pillanatait! tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS