Helyet cseréltek a Bajnokok a Kihívókkal: A kékeké lett a Villa, a pirosaké a Tábor


Már zsinórban három hete birtokolták a luxus rezidenciát a Bajnokok, azonban az újabb Villa játékon a Kihívók győzedelmeskedtek felettük, így ők lettek a medencés ház új lakói.

Novák Zalán és Böjte Dave úgy döntött, hogy egy igen mulatságos kis ébresztővel rázzák fel a csapatot a nap kezdetén. Ha jó a hangulat, jobb lesz a teljesítmény is! - fejtette ki a két fiú.

Adu és Zalán a nap elején igazi humoros megjegyzésekkel próbálták motiválni Davet, aki nagyot nevetett Kihívó társai vicces produkcióján.

A pirosak belátták, hogy nem mindig támogatják egymást kellően a pálya szélén, talán ez is okozhatja kudarcaikat a versenyben. A Bajnokok elhatározták, hogy új szemléletmóddal állnak ma pályára, és bíznak benne, hogy az összetartás és a magabiztosság meghozza sikerüket.

A Kihívók a nap elején arról beszélgettek, hogy kinek kivel kellene aludnia majd, ha eljön az a pillanat. A beszélgetés igencsak jó hangulatúra sikeredett, és megtudtunk belőle egy-két igazán forró információt is.

Zozo egy pár evőeszközzel és finom falattal szemléltette, hogy mi lesz a Bajnokok mai napi feladata. A vicces előadásért kattints a videóra!

Herceg Alex elárulta Dorcinak, hogy mi hiányzik neki a legjobban azóta, hogy kint van Dominikán. A Kihívónak még nincs azonban annyira honvágya, inkább csak szeretne végre már a Villába kerülni.

Besenyei Bogi már nagyon szeretne visszajutni a Villába, elege van abból, hogy a Kihívóknak a Táborban kell lenniük. Bogi kifejtette, hogy tudja, hogy mennyire nehéz időszak vár rá, így sokkal jobb lenne igazi kényelemben hangolódni a küzdelmekre.

Dorka elárulta Palik Lászlónak, hogy a Bajnokok egyik legfőbb vágya az, hogy minden küzdelmet sikeresen vegyenek a héten, ezért pedig mindent meg is fognak tenni.

Idézd fel velünk azokat a pillanatokat az Exatlon Hungary hatodik hetéből, amelyek a legjelentősebbek voltak a verseny alakulásában!

Dave komoly traumákat élt át emlékei szerint Párbaja előtt, azonban később fordulóponthoz érkezett az élete, és jól érezte már magát a Kihívók között.

Elindult a harc a Villáért. Elsőkként Dávid és Alex álltak a rajthoz, azonban a Kihívóknak még ott volt a Joker is.

Máris egy ponttal vezettek a Kihívók az első futam után. Vajon Dorka egyenlíteni tudott Dórával szemben?

Zozo és Zalán eddig huszonnyolcszor csaptak össze az Exatlon Hungary pályáin, ebből tizennégy futamot a Bajnok nyert.

Feszült pillanatok következtek a folytatásban is, az izgalmakról Gabi és Dorci gondoskodtak.

Egyenlő volt az állás a Kihívók és a Bajnokok között, amikor Olivér és Dave csatája következett.

A vezetés ismét a Kihívóknál volt, Zozon múlt, hogy a Bajnokok egyenlíteni tudtak-e.

Teljesen kiegyenlített volt a Villáért folytatott küzdelem, aminek megjósolhatatlan volt a végkimenetele. Dorka és Bogi csatája következett.

19:18-ra Dávid vezetett Dave ellen az egymással futott meccsek tekintetében. Vajon a Kihívó szépíteni tudott a statisztikáján?

Tóth Dávid kifejtette Gelencsér Timinek, hogy nincs kétségbe esve amiatt, hogy nem sikerül mostanában pontot hoznia csapatának. Nincs akkora baj - árulta el Tóth Dávid, aki hisz benne, hogy hamarosan minden rendben lesz.

A soron következő futamban Gabinál és Vikinél volt a lehetőség, hogy újabb pontot szerezzenek csapataiknak.

Busa Gabi egyszer csak sírni kezdett a pálya szélén, és a Bajnokok hirtelen nem tudták, hogy mi lehet Gabi problémája. Hogy miért ejtett könnyeket a piros játékos, az a videóból kiderül!

5:4-re vezettek a Bajnokok a Villáért folytatott versenyben, amikor Olivér és Zalán álltak a rajtvonalra.

A rajtvonalon Dávid és Dave várakoztak a sípszóra, pontot azonban csak egyikük tudott szerezni.

Dave szerint nem lenne a jó a csapat számára, ha vissza kellene menniük a Táborba, ugyanis óriási a hőség a házban, ez pedig az egész csapatot nagyon megviseli. A Kihívó bízik benne, hogy végre újra a Villába mehetnek, hiszen az újak még nem is találkoztak a luxusvillával, és annak lehetőségeivel.

Csak egy ponttal ugyan, de vezettek a Kihívók. A folytatásban Dorkán és Dorcin volt a világ szeme.

Olivér és Alex eddig tizenhét futamon vannak túl egymás ellen, azonban egy újabb csata várt rájuk.

Futamról-futamra nagyobb előnyre tettek szert a Kihívók. Vajon be tudták hozni hátrányukat a Bajnokok?

Zozo és Zalán ma már futottak egymás ellen, akkor a Bajnok nyert. Vajon mit tartogatott a következő összecsapásuk?

Adu és Dávid ádáz csatája következett az újabb pont megszerzéséért.

A Kihívók lehívták a férfi Joker-t, azaz Dávid és Adu újrafutották az előző futamot, az állás pedig a Bajnok győzelmének ellenére maradt ugyanannyi.

Dorci volt a soron következő Kihívó, akinek ugyancsak az volt a feladata, hogy behúzza a győztes pontot.

Hosszú idő után végre megszerezték maguknak a Villát a Kihívók, ezt pedig annak rendje és módja szerint meg is ünnepelték! A csapat teljes örömmámorban ugrott bele a medencébe, és ünnepelték együtt az utolsó, győztes pontot megszerző Dorcit.

Palik László kifejtette, hogy ez az utolsó hét ebben a megszokott rendszerben, és hamarosan egy teljesen új időszámítás kezdődik az Exatlon életében.

Óriási örömmel és lelkesedéssel vetették bele magukat a medencébe a Kihívók, mindenki nagyon boldog volt amiatt, hogy újra a Villa kényelmét élvezheti.

Busa Gabi egész nap nagyon össze volt törve, a pirosak pedig megpróbálták kiszedni belőle, hogy mi lehet a baj. A piros játékos nagy nehezen végül elmondta, hogy mi nyomja a szívét, társai pedig rögtön a segítségére siettek.

Dorka szerint Busa Gabi pálya szélén elhullajtott könnyeivel csak feszültté tette a Bajnokokat, így lehetséges az is, hogy emiatt sem nyújtottak olyan jó teljesítményt a pirosak.

Gabi eléggé viaskodik önmagával, próbálja elhitetni magával, hogy van keresnivalója a versenyben, és benne tud lenni majd a döntőben is. A Bajnok megpróbálja maga feldolgozni ezt a nehéz helyzetet, de sajnos nagyon nehéz számára ez a helyzet, és egyedül is érzi magát.

A kékek szerint nagyon nehéz pillanatokat élnek át a Bajnokok, és a legnagyobb baj az, hogy még mindig nem működnek egy csapatként. A pirosak helyzetét ráadásul Busa Gabi összeomlása sem segíti.

Szabó Dorottya biztosította Dávidot afelől, hogy szüksége van a jelenlétére és a tanácsára annak ellenére is, hogy nem megy most jól annyira Dávid számára a játék. Dorka kijelentette, ha rajta múlik, akkor Dávid biztosan nem megy majd Párbajra, mert szeretné a Bajnokot a közelében tudni.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. május 4. 21:38

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evadKapcsolódó anyagok
Busa Gabi exkluzív videónkban a ti kérdéseitekre válaszolt. Hogy mennyire változott meg a véleménye a Kihívókról az összeköltözés után, ki az... tovább
Böjte Dave őszintén válaszolt a kérdéseitekre. A mindig jókedvű Kihívó elmondta, miért nem adott Medált Boginak, melyik Bajnokkal volt a legjobb... tovább
Nincs tovább, elérkeztünk az Exatlon Hungary utolsó fejezetéhez. Az izgalmas pillanatokért kattints és nézd vissza a teljes adást! tovább
Tapsvihar és konfetti áradat közepette ért véget a 2020-as Exatlon Hungary. Böjte Dave és Busa Gabi elfoglalták méltó helyüket és óriási... tovább
Az Exatlon Hungary győztese egyaránt megköszönte az egész verseny alatti támogatást a Bajnokoknak és a Kihívóknak. Örül, hogy a kékek mellett... tovább
Adu lett az ezüstérmes az Exatlon Hungary férfi mezőnyében, nem csalódott, büszke barátjára és csapattársára, Dave-re. tovább
Kihívó és Bajnok, együtt, egyszerre kiabáltak az égbe, ezzel is lezárva a 2020-as Exatlon Hungary évadát. Zozo, Olivér és Ádi természetesen a... tovább
 A Bajnokok egyöntetűen bevallották: Dave nagyon megérdemelte a győzelmet, hiszen gyönyörűen teljesített a döntő napján. tovább
Böjte Dave mögött egy nagyon nagy harc van, úgy gondolja hatalmas fejlődési ívet járt be az elmúlt időszak alatt. Hogy kinek fogja először... tovább
Böjte Dave mellett egészen biztosan nem lehetett unatkozni, a mindig vidám győztesnek összeszedtük a legjobb pillanatait! tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS