Sorsfordító előny a Kihívóknál, veszélyben a Bajnokok


Besenyei Bogi helyzete napról napra egyre nehezebb, ugyanis úgy érzi, hogy csapattársai ellene fordultak és kiközösítették. A versenyzőben ma tetőztek az indulatok, azonban a nehézségek ellenére is a Kihívók győzni tudtak.

Besenyei Bogi úgy érzi, hogy mélypontra került, ezen pedig csak ront, hogy szerinte a csapatból többen rosszindulatúak vele szemben, és sokat támadják. Érzéseiről Dékány Dórának beszélt, aki szerint fontos lenne, hogy Bogi és Dorci rendezzék az egymás közötti konfliktust.

Dorka és Gabi Besenyei Bogiról beszélgettek. A Bajnokok úgy látják, Bogi nincs túl jó passzban azóta, hogy Deres Ádi kiesett a versenyből, sőt azt látják rajta, hogy magányos és nem a régi önmaga.

Belényi Bea távozása óta csak gyülekeznek a mosatlan tányérok a faházban. Az Előny játék reggelére tarthatatlanná vált a helyzet, de a feladatot senki sem akarta elvállalni. Adu szerint a lányoknak kéne elvégezniük ezt a munkát, ám végül Dave és Zalán nekikezdtek a házimunkának!


Még a múlt héten megsérült ujja sem jött rendbe Tóth Dávidnak, a bajt pedig tetézi, hogy a keddi Joker játékban a lábát is megütötte a Bajnok.

A Bajnokok reggel egymás között megbeszélték a taktikákat, és átrágták, hogy mit kellene ahhoz tenni, hogy minél sikeresebben vegyék az akadályokat.

A kékek átbeszélték, hogy nagyon fognak hiányozni egymásnak miután mindennek vége lesz. Az emlékek idővel még szebbek lesznek, és furcsa lesz számukra, hogy nem együtt kelnek és együtt fekszenek majd. Azonban abban biztosak, hogy ez a csapat szétrobbanthatatlan lesz.

Palik László a verseny kezdetén megmutatta nekünk a harmadik héten történt izgalmakat, és be kell vallanunk: tényleg nem volt hiány körömrágós pillanatokból!

Zalán összegezte Palik László számára a harmadik hét eseményeit az ő szemszögéből. A Kihívót órási sikerek és kudarcok is érték az említett héten.

Tóth Dávid felelevenítette az Exatlon Hungary harmadik hetének ominózus pillanatait. A Bajnokok bár ekkor még nem szerezték meg a villát, de megismerkedhettek egy új pályával, amely hamar Dávid kedvence lett.

Palik László ismertette, hogy a mai napon az előnyért futnak majd a Bajnokok és a Kihívók az Exatlon Hungary versenyében, Hogy kié lesz a győzelem, az egyelőre még rejtély...

Kezdetét vette a harc az előnyért. Az első futamban Zozo és Alex avatták fel a mai pályát.

Az előnyért folytatott versenyben máris 1:0-ra vezettek a Bajnokok. Nóra és Viki párviadala jött a folytatásban.

Még egy pontot behúztak a Bajnokok. Vajon Zalán meg tudta szerezni a Kihívók első pontját?

A rajtvonalon ezúttal Dorka és Dóra várakoztak a sípszóra. Rengeteg izgalmat tartogatott kettejük harca.

Olivér és Adu eddig nyolcszor csaptak össze egymással az Exatlon Hungary pályáin, ebből ötször a Kihívó, háromszor pedig a Bajnok nyert.

Dave mint egy igazi fáraó úgy meditált a pálya szélén, és hangolódott a rá váró futamokra. A kékeket igencsak szórakoztatta a fiú előadása, aki mindezzel még jobb hangulatot teremtett a pálya szélén.

Bár Adu egy igencsak szomorú témában adott interjút Gelencsér Timinek, Dave egy humoros beköszönéssel rögtön mindenkinek mosolyt csalt az arcára.

Újabb női párviadalra került sor, méghozzá Gabi és Dorci között. Vajon egyenlíteni tudott a Bajnok a Kihívó ellen?

Egyenlő volt az állás a csaptok között, amikor Zozo és Dave csatájára került sor a 7. futamban.

Dave "fáraó" számára nem egészen úgy sikerült a futama Zozo ellen, mint ahogyan szerette volna. Nem tudja, hogy ő lassult-e, vagy Zozo lett-e ügyesebb, de valami nem működött most számára annyira a pályán.

A vezetést még mindig a Bajnokoknál volt. Nóri és Bogi mérettettek meg a következő percekben.

Fej-fej mellett haladtak a csapatok a pontokat tekintve. Dávidon és Adun múlt, hogy melyik irányba billent el ismét a mérleg nyelve.

Tóth Dávid tudja, nincs a legjobb formában a pályán. A Bajnok nem tud annyira pontosan dobni, mint szeretne, ezzel pedig komoly hátrányba kerül ellenfele ellen.

23 nappal a finálé előtt, az újabb Előny játék 10. futamában Dorka és Dorci álltak pályára. Vajon melyikük volt a jobb?

Két és fél héttel ezelőtt ezen a pályán mutatkozott be Olivér és Alex. Vajon azóta kiismerték az akadályok mindegyikét? A folytatásban ez is kiderült!

Folytatódott az ádáz küzdelem a sorsfordító előnyért. A következő futamban Gabi és Dóra mérték össze erejüket.

Futamról-futamra nagyobb előnyre tettek szert a Kihívók. Lehet, hogy ez mai nap az ő győzelmüktől volt hangos?

Ügyes "fáraóként" most sikerült behúznia Dave-nek a futamot, Tóth Dávid ellen. A Kihívó is tudja, hogy Dávid most egy mélyponton megy keresztül, de ennek ellenére úgy érzi, nem volt könnyű legyőznie őt.

Ezúttal Dorka és Viki csatájára került sor. Vajon melyikük volt az ügyesebb és a gyorsabb?

Egyik csapat sem könnyítette meg a másik dolgát. Zozon és Alexen volt a világ szeme.

Gabi és Dorci ma már meccseltek egyet egymással, azonban most ismét szembe kellett nézniük a másikkal.

Olivéren volt a sor, hogy megakadályozza Zalánt a győztes pont megszerzésében. Vajon sikerült neki?

10:7-re győzedelmeskedtek a Kihívók a Bajnokok felett. Hogy pontosan milyen előnnyel gazdagodtak a kékek, az a videóból kiderül!

A Kihívóknak két nap egymás után sikerült győzedelmeskednie a Bajnokok felett, ez pedig Zalán szerint biztosan nagy motiváció lesz a csapat számára. A kék csapaté a mix és a Joker is, így bizakodva vágnak neki a rájuk váró küzdelmeknek.

A Bajnokok kemény ítéleteket fogalmaztak meg Novák Zalánról, kifejtették a nap végén, hogy mik a Kihívó legnagyobb hibái és gyengeségei.

A Kihívók szerint Dávid mentálisan már nem tud mit kezdeni a dolgokkal, és régi motorosként már nem tudja kezelni az új helyzetet. A kékek szerint Dávid higgadtsága és pontossága talán sérülései miatt "fogyhatott el".

Tóth Dávid kifejtette a nap végén Zozonak, hogy milyen érzésekkel áll pályára ebben a nehezebb helyzetben. Dávid elárulta, hogy nem fél attól, hogy kiálljon mások ellen kudarcai után, így itt valami más lehet a gond...

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. április 29. 21:49

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evadKapcsolódó anyagok
Busa Gabi exkluzív videónkban a ti kérdéseitekre válaszolt. Hogy mennyire változott meg a véleménye a Kihívókról az összeköltözés után, ki az... tovább
Böjte Dave őszintén válaszolt a kérdéseitekre. A mindig jókedvű Kihívó elmondta, miért nem adott Medált Boginak, melyik Bajnokkal volt a legjobb... tovább
Nincs tovább, elérkeztünk az Exatlon Hungary utolsó fejezetéhez. Az izgalmas pillanatokért kattints és nézd vissza a teljes adást! tovább
Tapsvihar és konfetti áradat közepette ért véget a 2020-as Exatlon Hungary. Böjte Dave és Busa Gabi elfoglalták méltó helyüket és óriási... tovább
Az Exatlon Hungary győztese egyaránt megköszönte az egész verseny alatti támogatást a Bajnokoknak és a Kihívóknak. Örül, hogy a kékek mellett... tovább
Adu lett az ezüstérmes az Exatlon Hungary férfi mezőnyében, nem csalódott, büszke barátjára és csapattársára, Dave-re. tovább
Kihívó és Bajnok, együtt, egyszerre kiabáltak az égbe, ezzel is lezárva a 2020-as Exatlon Hungary évadát. Zozo, Olivér és Ádi természetesen a... tovább
 A Bajnokok egyöntetűen bevallották: Dave nagyon megérdemelte a győzelmet, hiszen gyönyörűen teljesített a döntő napján. tovább
Böjte Dave mögött egy nagyon nagy harc van, úgy gondolja hatalmas fejlődési ívet járt be az elmúlt időszak alatt. Hogy kinek fogja először... tovább
Böjte Dave mellett egészen biztosan nem lehetett unatkozni, a mindig vidám győztesnek összeszedtük a legjobb pillanatait! tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS