Megcsillanó reménysugár: Mélypontról álltak fel a Kihívók


Úgy tűnik van remény a Kihívók számára, ugyanis a vesztes szériájukat maguk mögött hagyva igazi csapatként szerezték meg az eheti óriási előnyt jelentő Jokert.

Mi történhetett? Dóra alaposan ráijesztett társaira, miután teljesen kiborult és könnyek között rohant ki a faházból.

A pirosak szerint akár még az Előnynél is nagyobb jelentőséggel bírhat a Joker megszerzése, ezért szerintük most is mindent meg kell tenniük azért, hogy megszerezzék a Kihívók elől!

Reggeli közben a Bajnokok az előttük álló hetekről beszélgettek. Kiderült, hogyan látják az esélyeiket, valamint az is, hogy a Kihívók közül kiket tartanak a legerősebb játékosoknak.

Súlyos problémák árnyékolják be a Kihívók életét. Nemcsak a vesztes szériák miatt lehetnek elkeseredettek, hanem Dóra helyzete miatt is. Hogy pontosan mi a gond, az kiderül kedden 19.30-kor!

Dóra úgy vélte, elérkezett az ideje, hogy társai is tudjanak egy évekkel ezelőtti komoly balesetéről, melynek következtében pánikbetegsége alakult ki. A Kihívó sírva elevenítette fel az emlékeit...

Dórába Novák Zalán is próbált lelket önteni, a beszélgetés közben pedig őszintén vallott a rajta elvégzett életmentő műtéten, és az emiatt kialakult pánikbetegségéről is.

Dékány Dórának nagyon nehéz volt beszélnie a pánikbetegségéről. A Kihívót a sírás kerülgette, ezért úgy döntött, egy kis magányra van szüksége. Pap Dorci azonbna eltökélte: Mindenben csapattársa mellett fog állni, mert tudja, ez nagyon komoly helyzet.

Exatlon napló: Videónk segítségével felidézheted, mik történtek az Exatlon Hungary második hetén!

A tíz nyert meccsig tartó küzdelem első résztvevői Dávid és Adu. Vajon ki bizonyul jobbnak ebben a futamban?

Az első pontot behúzták a Kihívók, azonban Dorkának minden esélye megvan, hogy kiegyenlítsen.

A Kihívók és a Bajnokok is egyre inkább felismerik a Joker fontosságát, így Zozo és Alex mindent megtettek annak érdekében, hogy egy ponttal közelebb vigyék csapatukat a győzelemhez.

A következő összecsapásban Nóra és Dorci mérték össze erejüket. Vajon ezúttal melyik lány kerekedik felül?

Dave és Olivér eddig 13 futamban mérték össze erejüket. A mérleg 7:6-ra a Kihívó felé billen, azonban Olinak minden esélye megvan, hogy kiegyenlítsen, valamint egyúttal megszerezze a vezetést is a csapatának.

Olivér nem túl boldogan mesélt a futamáról Gelencsér Timinek. A Bajnok úgy érzi, kissé szétesett és nem tudott rendesen koncentrálni.

A rendkívül szoros verseny következő résztvevői Gabi és Viki. Vajon ma melyikük teljesít jobban a pályán?

A gigászi összecsapás résztvevői Zozo és Adu, akik mindketten az első naptól kezdve az Exatlon Hungary második évadának részesei.

A gigászi összecsapás résztvevői Zozo és Adu, akik mindketten az első naptól kezdve az Exatlon Hungary második évadának részesei.

A két új játékos összecsapása igazán izgalmasra sikeredett. A 7:6-os mérleg egyelőre Alex felé billen, azonban itt a lehetőség, hogy Olivér bizonyítson.

5:4-es vezetésnél Busa Gabi kezében az egyenlítés lehetősége. Vajon él vele a Bajnok lány vagy még inkább elhúznak a Kihívók?

Az első félidő után egyenlő az állás, így még bármelyik csapat megnyerheti a hatalmas előnyt jelentő Jokert.

A mindent eldöntő ütközetben Nórán és Dorcin volt a világ szeme. Vajon a Kihívók megszerzik a Jokert?

Hatalmas ünnepléssel ért véget a Joker játék: A Kihívók a medencébe csobbanva éltették Pap Dorcit, amiért megszerezte csapatuknak a győztes pontot.

Novák Zalán maximálisan elégedett a Kihívók mai teljesítményével. A hazatérés után Vikit külön is megdicsérte, szerinte a Párbaj sokat segített társán, de Zalán Dórával is nagyon elégedett volt, főleg azután, ami reggel történt.

Dorka akkor kezdte el igazán azt érezni, hogy Gabival közel kerültek egymáshoz, amikor csak ketten maradtak lányok, azóta pedig már szobatársak is, sőt a csapatról és annak taktikájáról is sokat beszélgetnek.

Alex jól tudja, ha a Kihívók veszítik el a Végjátékot ezen a héten, akkor akár ő is Párbajozhat majd. Ennek ellenére nem csügged egy pillantra sem, sőt társainak azt is elmondta, mit gondol róluk, és mit gondolt akkor, amikor megérkezett hozzájuk.

Nézd meg a teljes ide adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. április 28. 21:59

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evadKapcsolódó anyagok
Busa Gabi exkluzív videónkban a ti kérdéseitekre válaszolt. Hogy mennyire változott meg a véleménye a Kihívókról az összeköltözés után, ki az... tovább
Böjte Dave őszintén válaszolt a kérdéseitekre. A mindig jókedvű Kihívó elmondta, miért nem adott Medált Boginak, melyik Bajnokkal volt a legjobb... tovább
Nincs tovább, elérkeztünk az Exatlon Hungary utolsó fejezetéhez. Az izgalmas pillanatokért kattints és nézd vissza a teljes adást! tovább
Tapsvihar és konfetti áradat közepette ért véget a 2020-as Exatlon Hungary. Böjte Dave és Busa Gabi elfoglalták méltó helyüket és óriási... tovább
Az Exatlon Hungary győztese egyaránt megköszönte az egész verseny alatti támogatást a Bajnokoknak és a Kihívóknak. Örül, hogy a kékek mellett... tovább
Adu lett az ezüstérmes az Exatlon Hungary férfi mezőnyében, nem csalódott, büszke barátjára és csapattársára, Dave-re. tovább
Kihívó és Bajnok, együtt, egyszerre kiabáltak az égbe, ezzel is lezárva a 2020-as Exatlon Hungary évadát. Zozo, Olivér és Ádi természetesen a... tovább
 A Bajnokok egyöntetűen bevallották: Dave nagyon megérdemelte a győzelmet, hiszen gyönyörűen teljesített a döntő napján. tovább
Böjte Dave mögött egy nagyon nagy harc van, úgy gondolja hatalmas fejlődési ívet járt be az elmúlt időszak alatt. Hogy kinek fogja először... tovább
Böjte Dave mellett egészen biztosan nem lehetett unatkozni, a mindig vidám győztesnek összeszedtük a legjobb pillanatait! tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS