Derzsi Viki megmutatta mire képes: Hamvaiból támadt fel a Kihívó


A Végjátékban eldőlt: ezen a héten a Kihívóknak kellett Párbajozniuk. A legrosszabb statisztikával rendelkező Belényi Beának Bogi döntése alapján Derzsi Vikivel kellett megmérkőznie.

Adás előtt: Nehezen indult a reggel Viki számára, hiszen úgy érzi, csapattársai megalázták őt. Mivel azonban saját magát is Párbaj esélyesnek gondolja, ezért igyekszik összeszedni minen erejét, hogy a lehető legjobb formáját tudja hozni.Adás előtt: Tóth Dávid a Végjátékban egy rossz mozdulatnak köszönhetően megsértette az ujját, ezért orvosi ellátásra volt szüksége. Sérülése sajnos péntekre sem javult sokat.Adás előtt: Dóra úgy érzi, nagy valószínűséggel őt küldik majd Bea ellen Párbajozni, hiszen mindketten egyszerre érkeztek a versenybe és azonos rutinnal rendelkeznek. Bea próbálja a jó oldaláról megközelíteni a helyzetet, ezt a szemléletet pedig Dórának is szerette volna átadni.

A Bajnokok a héten minden csapatversenyt megnyertek, de ők nem szeretnének hátradőlni, céljuk, hogy a két Medál is piros kézbe kerüljön.

Zalán, Adu és Dave a Párbaj reggelén Boginál érdeklődtek, kit szeretne Bea ellen küldeni. A Kihívó lány viszonylag egyértelműen kijelntette, kit akar ellenfélnek választani a kieséses versenyben.

Bogi örült, hogy a Kihívó fiúk megkeresték őt, hiszen ahogy mindig, a mostani választás is egy csapat döntés alapján születik meg. A lány elmondta, a kirobannt parázsvita nem befolyásolja őt.

Tóth Dávid Palik Lászlónak elárulta, a Bajnokok heti célját. A pirosak versenyzője elmondta, ő már saját bőrén tapasztalta mekkora jelentősége van az értékes kincsnek.

Belényi Bea jól tudja, nem mindegy, hogy 4 vagy 5 élettel indul neki a Párbajnak, ezért ma mindenképp gőzerővel fog hajtani azért, hogy megkaparintson egyet.

Egy igazi ínyenceknek való ütközettel kezdődik meg a Medálokért folytatott küzdelem. Vajon Zozo vagy Zalán húzza be az első pontot?

A második futamban Dávid és Dave mérték össze erejüket és gyorsaságukat.

óth Dávidnak a Végjátékban megsérült az ujja, most azonban Gelencsér Timinek hírt adott állapotáról. A Bajnok vicces megjegyzéssel közölte a Timivel, miért bukta el a Medál játékot.

Ezúttal a két új játékos, Olivér és Alex csaptak össze az Exatlon Hungary pályáján. Múlthéten mindkettőjük számára kiderült, mennyire kulcsfontosságú lehet egy Medál megszerzése.

Az első női futam résztvevői Dorka és Viki, akik egy-egy Medál büszke tulajdonosai. Vajon melyikőjük kerül egy lépéssel közelebb a győzelemhez?

Dórának minden esélye megvan, hogy megszerezze élete első Medálját. Vajon tud élni a lehetőségével a Kihívó lány?

Nóra és Bea két hete küzdenek az Exatlon Hungary akadálypályáin. Vajon ez idő alatt sikerült elég tapasztalatot szereznie a mai nap során biztosan párbajozó Beának?

A két Kihívó egyaránt három-három Medállal rendelkezik. Vajon melyikük kerül egy lépéssel közelebb a negyedikhez?

Az első férfi elődöntőben Zozo és Dave mérkőztek meg egymással. A két villamgyors játékos egy rendkívül kiélezett futamban mérte össze erejét.

Habár Olivér két hete érkezett, rendkívül gyorsan felvette a ritmust. Vajon az eddig megszerzett tapasztalata elég lesz, hogy legyőzze a Kihívók játékosát?

Ezúttal a Bajnokok két női versenyzője mérte össze erejét az Exatlon Hungary pályáján.

A második női elődöntőben a rajtnál Nóra és Dorci. A futam győztese állhat ki a Döntőben Gabi ellen.

Olivér és Dave összecsapásának lehetünk szemtanúi a férfi Döntőben, ami két nyert meccsig tart.

Vajon Olivér tud szépíteni az eredményen vagy Dave megszerzi a harmadik Medálját?

A női Döntőben Gabi és Dorci mérik össze erejüket, gyorsaságukat.

Busa Gabi mindössze egy pontra van a következő Medálja megszerzésétől. Vajon Dorcinak sikerül sikerül szépítenie az eredményen?

Dorci szépített, így mindkét lánynak 1:1 pontja van. Vajon ki szerzi meg a következő Medált?

A Párbaj résztvevői Bea és Viki. Az első körben mindkettőjük négy élettel rendelkezik.

Bea egy életet veszített, azonban még minden esélye meg van, hogy győztesként kerüljön ki a Párbajból. Vajon ez a futam során sikerül szépítenie?

Mindkét lánynak három élete maradt. Vajon Bea vagy Viki bizonyul jobbnak?

Viki visszaszerezte a vezetést, azonban még Beának is minden esélye meg van a győzelemre.

Bea számára minden ezen a futamon múlik. Vajon véget ér számára az Exatlon Hungary?

Nézd meg a teljes adást IDE kattintva!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. április 24. 22:17

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evadKapcsolódó anyagok
Busa Gabi exkluzív videónkban a ti kérdéseitekre válaszolt. Hogy mennyire változott meg a véleménye a Kihívókról az összeköltözés után, ki az... tovább
Böjte Dave őszintén válaszolt a kérdéseitekre. A mindig jókedvű Kihívó elmondta, miért nem adott Medált Boginak, melyik Bajnokkal volt a legjobb... tovább
Nincs tovább, elérkeztünk az Exatlon Hungary utolsó fejezetéhez. Az izgalmas pillanatokért kattints és nézd vissza a teljes adást! tovább
Tapsvihar és konfetti áradat közepette ért véget a 2020-as Exatlon Hungary. Böjte Dave és Busa Gabi elfoglalták méltó helyüket és óriási... tovább
Az Exatlon Hungary győztese egyaránt megköszönte az egész verseny alatti támogatást a Bajnokoknak és a Kihívóknak. Örül, hogy a kékek mellett... tovább
Adu lett az ezüstérmes az Exatlon Hungary férfi mezőnyében, nem csalódott, büszke barátjára és csapattársára, Dave-re. tovább
Kihívó és Bajnok, együtt, egyszerre kiabáltak az égbe, ezzel is lezárva a 2020-as Exatlon Hungary évadát. Zozo, Olivér és Ádi természetesen a... tovább
 A Bajnokok egyöntetűen bevallották: Dave nagyon megérdemelte a győzelmet, hiszen gyönyörűen teljesített a döntő napján. tovább
Böjte Dave mögött egy nagyon nagy harc van, úgy gondolja hatalmas fejlődési ívet járt be az elmúlt időszak alatt. Hogy kinek fogja először... tovább
Böjte Dave mellett egészen biztosan nem lehetett unatkozni, a mindig vidám győztesnek összeszedtük a legjobb pillanatait! tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS