Soha nem látott előnyhöz jutottak a Bajnokok, rettegnek a Kihívók


A hét harmadik versenynapján az Előnyért szálltak harcba a csapatok, amelynek igencsak nagy szerepe lehet a másnapi Végjátékban. 

Belényi Bea arról beszélgetett Zalánnal a nap kezdetén, hogy pontosan kinek milyen szerepe van most a Kihívó csapatban. Bea szerint Zalán vette át a vezető szerepet, Zalán azonban nem csapatkapitányként tekint magára, hanem teljesen másképp.

Dékány Dóra ismerkedési céllal közelítette meg Zalánt, aki készségesen nyitott a lány felé. A két Kihívó megbeszélte, ők ketten erősen tudnák vezetni a kékeket. Zalán arra kérte csapattársát, nyugodtan beszéljen, mondja el a meglátásait, hiszen van érzéke hozzá és semmiképp ne érezze azt, hogy ő elnyomott a csapatban.

Király Nórának nagyon hiányzik a mászás, így megmutatta a kameráknak, hogy milyen elképesztő erő van a karjában.

Dóra reggel megkereste Zalánt és elmondta neki, múlt héten a többiek belé fojtották a szót, emiatt Zalán egy kis ˝fejmosásra˝ hívta össze társait. A kékek értetlenül álltak a vádak előtt.

A Bajnokok igazán kihasználták a Villa adta lehetőségeket a nap kezdetén, a medencébe csobbantak, és mókáztak egyet a küzdelem kezdete előtt.

A hét harmadik napján az előnyért folyik majd a küzdelem. Az új típusú Előny játék részleteit Palik László ki is fejtette az adás elején.

Adu megmutatta Palik Lászlónak, hogy milyen mozdulatsort fog alkalmazni annak érdekében, hogy elterelje a Bajnokok figyelmét a pályán. Adu igencsak mókás technikát szeretne majd alkalmazni, amely mindenkit rögtön megnevettetett. Dorci ekkor azt is elárulta, hogy szerinte melyik mesehősre hasonlít Kihívó társa.

Az előny megszerzése lebegett a csaptok előtt, amiért kezdetét is vette a harc. Az első futamban Zozo és Adu csaptak össze.

A második futamban egy női párviadal következett, az izgalmakról Dorka és Dorci gondoskodtak.

Ismét behúztak egy pontot a Bajnokok. Vajon a folytatásban Dávid vagy Zalán győzedelmeskedett?

Zalánban nagyon sok minden átértékelődött komoly betegsége után, és sikert sikerre halmoz. Bár a Kihívók egyfajta mélyponton vannak most, Zalán apait-anyait beleadva, lelkesen küzd a bent maradásért.

A Kihívók is megszerezték első pontjuk a nap folyamán. A folytatásban Nóra és Bogi összecsapása következett.

Fej-fej mellett haladtak a csapatok a pontszámokat tekintve, ugyanis egyenlő volt az állás a Bajnokok és a Kihívók között, amikor Olivér és Alex harca következett.

A rajtnál Gabi és Dóra várakoztak a sípszóra. Újabb izgalmas pillanatok következtek!

Átvették a vezetést a Kihívók. A 7. futamban Dávidon és Dave-en volt a sor, hogy pontot szerezzenek.

Kiszámíthatatlan volt az Előny játék végkimenetele. Nóra és Viki mérettettek meg az újabb összecsapásban.

A Bajnok a csapatának szeretett volna bizonyítani a futama során, emellett azonban önmagának is meg akarta mutatni, hogy van értelme annak, hogy a versenyben van.

Egyenlítettek a Bajnokok, ismét egyenlő volt az állás. Olivér és Zalán első közös futama következett.

Dorka és Bea szélsebesen futottak végig az akadályokon, a futam eredményét az ügyességi döntötte el.

Alex napról napra egyre jobban teljesít. Vajon Zozo ellen is győzni tudott a Kihívókhoz utolsóként érkezett új versenyző?

Gabi és Bogi eddig 50. futamban csaptak össze, ebből 26 alkalommal a Kihívó győzedelmeskedett. Vajon a Bajnok szépíteni tudott a statisztikáján?

Dávid és Zalán ismét egymással szembe találták magukat, azonban itt is megjósolhatatlan volt a futam végeredménye.

Nóra és Dorci eddig háromszor vívtak meg egymással, mindegyik alkalommal a Kihívó nyert. Azonban most a Bajnok újabb lehetőséget kapott.

Tovább nehezítette a versenyzők dolgát, hogy még az eső is eleredt, Zozo és Adu azonban még így is elszántan küzdöttek.

Novák Zalán hiába próbálta megnyugtatni Adut futama után, a Kihívó egyszerűen nem bírt lenyugodni. Az állás még csak 8:7, így ez még nem vészes annyira, hogy ne lehetne rajta javítani, és győzni - fejtette ki Zalán.

Megint átkerült a vezetés a Bajnokokhoz. Vikinél volt a lehetőség, hogy egyenlítsen Gabival szemben.

Derzsi Viki eléggé furcsán érzi magát amiatt, hogy a Bajnokok ˝kezdő˝ játékosa folyamatosan legyőzi őt a pályákon. A Kihívó kifejtette, hogy a verseny ezen szakaszában azonban sokszor már mindegy, hogy kezdő-e valaki, vagy sem, ugyanúgy lehet nagyon profi a pályákon.

Őrülten izgalmas pillanatokat tartogatott az Előny játék első fele, azonban az semmi sem volt a véghajrához képest.

Kiélezett a küzdelem a két csapat között, mindenki nagyon szeretné az előnyt, fejtette ki Dave. Hogy ki lesz a nap győztese, az még kétséges, és Dave szerint csupán csak egy apróságon fog múlni a győztes kiléte.

Meccslabdája volt a Kihívóknak, amikor Dorka és Bea csaptak össze. Vajon a Bajnok meg tudta akadályozni a Kihívót a győztes pont megszerzésében?

A mindent eldöntő váltóverseny, azaz a ˝hirtelen halál˝ következett. Vajon melyik csapat lett az újabb Előny játék győztese?

Dorkának előbb sikerült végigvinnie az ügyességi feladatot, így nagyon szoros küzdelem után végül a Hirtelen halál futamában dőlt el a győztes kiléte, a Bajnokok javára.

A Bajnokok óriási szerencsével a számukra egyik legkedvezőbb lehetőséget választották ki. A mix lehetőség -1 akadályt tartalmaz a Bajnokok számára, és +5 másodperces indulást tartogat az egyik Kihívónak.

Bár közel álltak a győzelemhez a Kihívók, végül azonban szoros küzdelem után mégis kudarcot vallottak a pályán. Zalán mindezek ellenére óriási felfedezésekre jött rá a nap folyamán.

Bár nagyon jól ment a Kihívó csapat az Előny játék során, sajnos nem sikerült végül megnyerniük a küzdelmet, és komoly hátrányra tettek szert. Dorci és Adu bocsánatot is kért a többiektől ˝rossz˝ teljesítményük miatt.

A Kihívók elkezdtek azon gondolkozni, hogy vajon ki kit hív ki holnap a Végjátékon, és mi lenne a legjobb felállás a csapatuk számára. Nincs könnyű dolga a kék csapatnak a dupla hátránnyal azonban ezen most még nem akarnak stresszelni.

Nem volt könnyű dolga Szabó Dorottyának a mai küzdelem során, azonban végül sikerült behúznia az utolsó pontot is a Bajnokoknak, ezzel pedig megszerezték a győzelmet és a vele járó előnyt a pirosak.

A Bajnokok nagy reményekkel vágnak bele a Végjátékba, és bár dupla előnyt tudhatnak magukénak, nem bízzák el magukat, hisz tudják, bármi megtörténhet, ha felszívják magukat a Kihívók.

Busa Gabi számára nem minden úgy alakult az Előny játék során, ahogyan azt eltervezte. Dávid kifejtette, hogy nem az a lényeg, hogy ki mennyit tett hozzá a győzelemhez, hanem az, hogy együtt sikerült nyernie a csapatnak.

Nagyon nehéz hetek elé néznek a Kihívók az új emberek miatt. A kékek Zalán szerint fejben törtek meg, hiszen az összteljesítményük nem a legjobb az utóbbi időben, mivel az újoncaik nem veszik fel olyan gyorsan a fonalat.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. április 22. 21:56Kapcsolódó anyagok
Busa Gabi exkluzív videónkban a ti kérdéseitekre válaszolt. Hogy mennyire változott meg a véleménye a Kihívókról az összeköltözés után, ki az... tovább
Böjte Dave őszintén válaszolt a kérdéseitekre. A mindig jókedvű Kihívó elmondta, miért nem adott Medált Boginak, melyik Bajnokkal volt a legjobb... tovább
Nincs tovább, elérkeztünk az Exatlon Hungary utolsó fejezetéhez. Az izgalmas pillanatokért kattints és nézd vissza a teljes adást! tovább
Tapsvihar és konfetti áradat közepette ért véget a 2020-as Exatlon Hungary. Böjte Dave és Busa Gabi elfoglalták méltó helyüket és óriási... tovább
Az Exatlon Hungary győztese egyaránt megköszönte az egész verseny alatti támogatást a Bajnokoknak és a Kihívóknak. Örül, hogy a kékek mellett... tovább
Adu lett az ezüstérmes az Exatlon Hungary férfi mezőnyében, nem csalódott, büszke barátjára és csapattársára, Dave-re. tovább
Kihívó és Bajnok, együtt, egyszerre kiabáltak az égbe, ezzel is lezárva a 2020-as Exatlon Hungary évadát. Zozo, Olivér és Ádi természetesen a... tovább
 A Bajnokok egyöntetűen bevallották: Dave nagyon megérdemelte a győzelmet, hiszen gyönyörűen teljesített a döntő napján. tovább
Böjte Dave mögött egy nagyon nagy harc van, úgy gondolja hatalmas fejlődési ívet járt be az elmúlt időszak alatt. Hogy kinek fogja először... tovább
Böjte Dave mellett egészen biztosan nem lehetett unatkozni, a mindig vidám győztesnek összeszedtük a legjobb pillanatait! tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS