Váratlan végkifejlet: Herceg Alex mindenkit megdöbbentett a Párbajon


Megkeződött az új időszámítás, aminek eredményeképp az új játékosok nem élveznek védettséget. Alex bebizonyította, hogy igenis helye van az Exatlon Hungaryben.

Bea és Dóra aggódnak Alexért, így Davehez fordultak tanácsért, aki megosztotta csapattársaival a Flóri ellen vívott Párbajban szerzet tapasztalatait.

Busa Gabi ismét a tetőn át, a teraszon keresztül kopogtatott Kempf Zozonál, a Bajnok szerint ez egy szerencsés hagyomány, hiszen legutóbb akkor érkezett meg így, amikor nem várt a csapatra Párbaj. Kempf Zozonak nem titkolt célja a mai napra, hogy pótolja az egy héttel ezelőtt elvesztett Medálját.

A hét legnehezebb napja, azaz a Medál játék és a Párbaj vár a versenyzőkre. Hogy kinek kell következőként búcsúznia az Exatlon Hungary-től, az kiderül pénteken 19.30-tól a TV2-n.

Alex minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy ő kerüljön ki győztesen a Párbajból. Bea és Dóra úgy gondolják, hogy a fiatal fiú képes lehet a bravúros győzelemre.

Bogi rendkívül nehéz helyzetbe került, ugyanis úgy tűnik, hogy a hozzá legközelebb álló Ádit kényszerül Párbajba küldeni. A lánynak nincsenek kétségei afelől, hogy a fiú tér vissza, azonban a verseny előtt még megígért valamit csapattársának.

A Medál játék első összecsapásának résztvevői Böjte Dave és Orbán Olivér. Vajon a rutin vagy az akarat ér többet majd az embert próbáló pályán?

A Medál játék első összecsapásának résztvevői Böjte Dave és Orbán Olivér. Vajon a rutin vagy az akarat ér többet majd az embert próbáló pályán?

Hatalmas a tét: Sem a pályára lépő Bajnok, sem a Kihívók versenyzőjének nincs medálja: Ádám és Dávid már jól ismerik egymást, most pedig újra találkozniuk kell, hogy az egyre értékesebbé váló Medálért küzdjenek meg egymással!

Kempf Zozonak a múltheti Párbaj után csak egy medálja maradt, Adunak három van, ám mivel csapatában ma férfi Párbajra kell készülni, ezért minden esély megvan arra, hogy a meg kell küzdenie a bent maradásért. Mindkét versenyzőnek égető szüksége van a Medálra, így az összecsapás durvább lehet, mint eddig valaha...

Hatalmas a tét: Sem a pályára lépő Bajnok, sem a Kihívók versenyzőjének nincs medálja: Ádám és Dávid már jól ismerik egymást, most pedig újra találkozniuk kell, hogy az egyre értékesebbé váló Medálért küzdjenek meg egymással!

A két Medálhalmozó, Busa Gabriella és Pap Dorci csapnak össze: A két versenyzőnek egyaránt három-három medálja van. Vajon merre billen a mérleg serpenyője a futam után?

Szabó Dorottya a megérkezésének első hetén már Medált szerzett: Vajon Beának sikerül Dorottya után csinálni a bravúrt?

Az újdonsült exatlonista, Király Nóra, valamint Derzsi Viki állnak a rajtvonalhoz: Vajon kettejük harcából ki kerül ki győztesként?

A női Medálért Derzsi Viki és csapattársából vált ellenfele, Pap Dorci vívnak: Vajon melyik Kihívó lánynak sikerül megnyernie az első találkozót?

Vajon Adu eléggé fel van tüzelve ahhoz, hogy legyőzze Olivért, ezzel megszerezve a negyedik Medálját?

Az első találkozót Dorci nyerte: Ha sikerül megismételnie, akkor négy Medál birtokosa lesz.

A párbajt a bentmaradásért Alex és Ádám vívja: Ádám már rutinosabb, ám Alexot nagyon motiválja, hogy megmutassa, mit tud!

Az első Párbajt Ádám nyerte, ám Alex nagyon gyorsan tanul a pályákon. Nincs könnyű dolguk egymással, hiszen mindkét játékos elképesztően gyors. Vajon Ádámnak sikerül megismételnie az első Párbaj bravúrját?

Nehezen bír egymással a két mindenre elszánt Kihívó, a Párbaj állása egyenlő. A rutin és a friss lendület csap össze a harmadik párbajban!

Alexnek három, míg Ádámnak két élete maradt, a negyedik Párbajon pedig rengeteg múlhat. Vajon melyik párbajozó fárad el a futam végére? Ki az, aki az utolsókig kitart?

A küzdelem a bent maradásért elképesztően szoros, Ádám pengeélen táncol. Vajon ezúttal is sikerül neki fordítania az álláson?

Ezúttal Deres Ádi maradt alul a Párbajban, így számára véget ért a dominikai kaland. Búcsúzásakor a mindent megköszönt csapattársainak.

Nézd meg a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. április 17. 22:43

Címkék: exatlon_2evad   Exatlon HungaryKapcsolódó anyagok
Busa Gabi exkluzív videónkban a ti kérdéseitekre válaszolt. Hogy mennyire változott meg a véleménye a Kihívókról az összeköltözés után, ki az... tovább
Böjte Dave őszintén válaszolt a kérdéseitekre. A mindig jókedvű Kihívó elmondta, miért nem adott Medált Boginak, melyik Bajnokkal volt a legjobb... tovább
Nincs tovább, elérkeztünk az Exatlon Hungary utolsó fejezetéhez. Az izgalmas pillanatokért kattints és nézd vissza a teljes adást! tovább
Tapsvihar és konfetti áradat közepette ért véget a 2020-as Exatlon Hungary. Böjte Dave és Busa Gabi elfoglalták méltó helyüket és óriási... tovább
Az Exatlon Hungary győztese egyaránt megköszönte az egész verseny alatti támogatást a Bajnokoknak és a Kihívóknak. Örül, hogy a kékek mellett... tovább
Adu lett az ezüstérmes az Exatlon Hungary férfi mezőnyében, nem csalódott, büszke barátjára és csapattársára, Dave-re. tovább
Kihívó és Bajnok, együtt, egyszerre kiabáltak az égbe, ezzel is lezárva a 2020-as Exatlon Hungary évadát. Zozo, Olivér és Ádi természetesen a... tovább
 A Bajnokok egyöntetűen bevallották: Dave nagyon megérdemelte a győzelmet, hiszen gyönyörűen teljesített a döntő napján. tovább
Böjte Dave mögött egy nagyon nagy harc van, úgy gondolja hatalmas fejlődési ívet járt be az elmúlt időszak alatt. Hogy kinek fogja először... tovább
Böjte Dave mellett egészen biztosan nem lehetett unatkozni, a mindig vidám győztesnek összeszedtük a legjobb pillanatait! tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS