Biztonságban a Bajnokok, viszont veszélyben a Kihívók újonca


Veszélyben vannak a hét elején érkezett új versenyzők is, ugyanis nem élveznek védettséget. A másnapi Párbajban Alexnek már biztosan küzdenie kell a versenyben maradásért.

Palik László meglátogatta a kórházba Novák Zalánt, a Kihívó pedig elmondta a műsorvezetőnek, hogy hogyan is érzi magát ebben a nehéz helyzetben.

A Bajnokok a reggeli során megbeszélték egymással, hogy milyen taktikával és gondolatokkal vágjanak neki a mai napnak. A Bajnokok szerint a Kihívók biztosan élni fognak a Joker lehetőségével, ez pedig nem biztos, hogy jót hozna számukra, így mindenre fel kell készülniük...

Mivel nincs védettsége az új játékosoknak, ezért Király Nóra kifejtette, hogy elég nagy esélye lenne hamarosan egy Párbajra, ha őúgy alakul. "Én még nem vágyom haza!" - fejtette ki a Bajnok, aki szentül bízik csapatában, így hisz benne, hogy nem történhet baj.

A Kihívók azon gondolkoztak, hogy mi történhet velük akkor, ha Bogi választaná majd ki a Párbajozó ellenfelet a kékek csapatában. A Kihívók szerint előfordulhat, hogy Bogi ekkor a csapata ellen fordulna, amely végzetes döntés lenne számára...

Viki azt álmodta, hogy rengeteg kilót felszedett, ezt az álmát pedig meg is osztotta a többiekkel. A Kihívó történetet miután meghallgatta Deres Ádám, felajánlotta neki, hogy privát edzésekkel segít majd Vikinek formában maradnia.

Egy beteg van jelen pillanatban a 16 versenyző közül, méghozzá nem más, mint Novák Zalán. A másik két korábbi sérült, Dorka és Viki is újra pályára lép, fejtette ki a műsorvezető a nap kezdetén.

Derzsi Viki kifejtette, hogy sokat beszélgettek arról a többi Kihívóval, hogy hogyan tudnák felhasználni a Joker-t. Mivel hátrányuk van, viszont náluk van a Joker, ezért fontos a jó időzítést, hogy mikor használják fel a csapat ˝fegyverét˝.

Elérkezett a Végjáték napja! A csata első futamában Olivér és Adám küzdöttek meg egymással.

Az első futam után átvették a vezetést a Bajnokok. A folytatásban Nóra és Dorci gondoskodtak az izgalmakról.

Egyenlő volt az állás a két csapat között. Vajon melyik irányba billent el a mérleg nyelve Zozo és Alex közös csatája után?

Női párviadal következett a 4. futamban. Gabin és Vikin volt a sor, hogy újabb pontot szerezzenek csapataiknak.

A Bajnokok nehezítést kértek Adu ellen, így a Kihívó a sípszó után 3 másodperccel rajtolhatott el. Vajon hátrányból is tudott nyerni a kékek versenyzője?

Adunak hátrányból sikerült megnyernie a futamot, a Kihívó nagyon örül sikerének, és reméli, hogy egyre inkább sikerül majd feljönniük a verseny folyamán. Adu azt is megosztotta Timivel, hogy mikor és milyen esetben vetnék be a Joker-t a kékek.

Adu után Boginak is hátrányból kellett győznie. Vajon így is sikerült neki, vagy Dorka húzta be az újabb pontot?

3:3 volt az állás, amikor ismét az előny megszerzése volt a cél. A 7. futamban Zozo és Adu próbáltak meg győzelmet aratni.

A rajtvonalon Gabi és Dóra várakoztak a sípszóra, nagyon szoros futam következett.

Dékány Dóra is érzi a mai nap tétjét, hiszen a kékek nem szeretnének senkit sem elveszíteni maguk közül. Dóra elárulta, hogy a nap kezdetén nagy félelme volt a vizes rész, és ez enyhe zavart is okozott számára a futam során.

Dave 3 másodperces hátrányból indult az újonc versenyző Olivér ellen. Vajon ennyi előny elég volt a Bajnoknak, hogy győzni tudjon?

A Kihívók lehívták a Joker-t, azaz Olivér és Dave újra futották az előző futamot.

Jól időzítettek a Kihívók és a legjobbkor hívták le a Joker-t. A soron következő futamban Nóra és Viki futottak végig az Exatlon Hungary pályáján.

Megjósolhatatlan volt a Végjáték kimenetele, ugyanis fej-fej mellett haladtak a csapatok a pontokat tekintve.

Minden áron nyerni akartak a csapatok, ez a versenyzők teljesítményén is meglátszott. Egy női párviadal jött a folytatásban.

Adu ellenfele az újonc Bajnok, Olivér volt. Vajon melyikük volt a jobb?

Egy ponttal vezettek a Bajnokok amikor Nóra és Dorci közös csatája jött. A Kihívón múlt, hogy a kékek egyenlíteni tudtak-e.

Ádi hátrányból indult Zozo ellen. Vajon így is tudott szerezni pontot a kékek versenyzője?

A Végjáték véghajrájában Dorkán és Bogin volt a sor, hogy pontot szerezzenek csapataiknak.

Meccslabdához jutottak a Bajnokok. Alexre hárult az a feladat, hogy megakadályozza Dávidot a győztes pont megszerzésében.

Az előző futamban a Kihívók megakadályozták, hogy a Bajnokok megszerezzék a győztes pontot. Vajon ez most is sikerült nekik?

10:8-ra sikerült a Bajnokoknak győzedelmeskedniük a Kihívók felett, így a kékek Párbajoznak majd, és egy férfi versenyzőnek távoznia kell majd.

A kékek között a biztos Párbajozó Herceg Alex lesz. A Kihívó összetörten fogadta Palik László bejelentését. Aki Alex ellenfelét kiválasztja majd, az nem más, mint Bogi lesz.

Alex tudja, hogy bár mindent beleadtak ma a Kihívók a küzdelembe, sajnos veszítettek. Ennek eredményeképp sajnos ő lett a biztos Párbajozó, és motiváltan áll is elébe a kék versenyző a kihívásoknak.

Adu kifejtette, hogy bár Dave futamát újrafutották, a női Joker felhasználásának semmi értelmét sem látták, mert egész nap kullogtak a Bajnokok mögött.

Kempf Zozo kifejtette, hogy egyáltalán nem izgult a nap folyamán, végig biztos volt benne, hogy megnyerik csapatával a mai napot. A Bajnokok ezek után átbeszélték, hogy vajon miért is nem használta fel a női Joker lehetőséget a kék csapat.

Bogira hárul a döntés, hogy eldöntse, hogy ki lesz Alex párbajellenfele. A Kihívók nem kerteltek, és elárulták, hogy fair küzdelmet szeretnének látni, ennek értelmében pedig Ádámnak kellene kiállnia Alex ellen.Hogy mi volt minderre Bogi reakciója, az a videóból kiderül!

Király Nóra elmosogatott és kávét is készített csapatának hálája jeléül a sok segítségért és támogatásért. Szabó Dorottya szerint új Bajnoktársuk még nagyon izgulós, emiatt is lehet az, hogy nem teljesít mindig a legjobban a pályán.

Bogi úgy érzi, hogy nagyon nehéz lesz Ádám nevét mondania majd holnap, ha úgy alakul. Ádám eléggé intim pillanatot élt meg Kihívó társával, miközben arra biztatta, hogy nyugodtan mondja ki az ő nevét holnap, hiszen így lesz fair a játék.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. április 16. 21:48

Címkék: exatlon_2evad   Exatlon HungaryKapcsolódó anyagok
Busa Gabi exkluzív videónkban a ti kérdéseitekre válaszolt. Hogy mennyire változott meg a véleménye a Kihívókról az összeköltözés után, ki az... tovább
Böjte Dave őszintén válaszolt a kérdéseitekre. A mindig jókedvű Kihívó elmondta, miért nem adott Medált Boginak, melyik Bajnokkal volt a legjobb... tovább
Nincs tovább, elérkeztünk az Exatlon Hungary utolsó fejezetéhez. Az izgalmas pillanatokért kattints és nézd vissza a teljes adást! tovább
Tapsvihar és konfetti áradat közepette ért véget a 2020-as Exatlon Hungary. Böjte Dave és Busa Gabi elfoglalták méltó helyüket és óriási... tovább
Az Exatlon Hungary győztese egyaránt megköszönte az egész verseny alatti támogatást a Bajnokoknak és a Kihívóknak. Örül, hogy a kékek mellett... tovább
Adu lett az ezüstérmes az Exatlon Hungary férfi mezőnyében, nem csalódott, büszke barátjára és csapattársára, Dave-re. tovább
Kihívó és Bajnok, együtt, egyszerre kiabáltak az égbe, ezzel is lezárva a 2020-as Exatlon Hungary évadát. Zozo, Olivér és Ádi természetesen a... tovább
 A Bajnokok egyöntetűen bevallották: Dave nagyon megérdemelte a győzelmet, hiszen gyönyörűen teljesített a döntő napján. tovább
Böjte Dave mögött egy nagyon nagy harc van, úgy gondolja hatalmas fejlődési ívet járt be az elmúlt időszak alatt. Hogy kinek fogja először... tovább
Böjte Dave mellett egészen biztosan nem lehetett unatkozni, a mindig vidám győztesnek összeszedtük a legjobb pillanatait! tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS