Nem adták alább a Kihívók, ismét övéké a Villa


Túlvagyunk a Nemzetek Kupáján, ami azt is jelenti, hogy vége a Bajnokok és a Kihívók közötti összefogásnak. A csapatok ismét egymás ellen küzdöttek, mégpedig a Villáért.

A Bajnok fiúk taktikai megbeszélést tartottak a hét eseményei előtt és egyhangú döntést hoztak. Szerintük Adu Lacit kell elbizonytalanítani, ha nyerni akarnak.

A Kihívó fiúk félnek a Párbajtól, így próbálták megbeszélni kinek milyen esélyei lennének.

Besenyei Bogi és Deres Ádi elbeszélgettek a jelen állásról és a Párbaj lehetséges kimeneteléről.

Zozo a nap reggelén azt látta, hogy mindenki teljesen be van lassulva, és alig akar felkelni. A Bajnokban így megfordult a gondolat, hogy ilyen energiaszinttel vajon hogyan jutnak majd ma vissza a villába?

Deres Ádám úgy érzi, hogy biztos Párbajozója lesz ennek a hétnek, ha arra kerülne sor. A Kihívó célja, hogy még jobban összekapja magát, és elkerülje a "vesztét".

Tóth Dávid kifejtette Palik Lászlónak, hogy kőkeményen fog küzdeni ma a Villáért, hiszen szeretné, ha végre kényelemben hajthatnák álomra a fejüket.

Zozo szerint a müzli hiánya viseli meg a legjobban a Táborban, így ma apait-anyait bele fog adni azért, hogy újra müzlit ehessen, méghozzá a medencéből!

Elérkezett a nap, amikor a csapatok ismét megküzdhettek a Villáért! Az első futamban Zozo és Adu szálltak harcba egymás ellen.

Átvették a vezetést a Kihívók, amikor Bogi és Dorka futama következett.

Tovább folytatódott a küzdelem a Villáért. A harmadik futamban Gergő és Dave küzdött meg egymással.

Dave számára nem úgy sikerült a futam, mint ahogyan azt eltervezte volna, Zalán próbálta lenyugtatni a fiút, aki majd felrobbant, annyira mérges és csalódott volt.

Ezúttal Gabi és Dorci várakoztak a sípszóra. Vajon melyikük tudott pontot is szerezni?

Dávid és Ádi eddig 21 meccset vívtak meg egymással, ebből 11 futamot a Kihívó nyert. A Bajnok viszont újabb lehetőséget kapott szépíteni.

Dávid kifejtette Gelencsér Timinek, hogy a sok kudarc után most már más tervekkel indulnak a pályára a Bajnokok. Nem szeretnének veszíteni, és nem szeretnének kudarcot vallani egyik küzdelem során sem.

3:2-es állásnál Gergő és Adu vívtak ádáz harcot egymás ellen. Lehet, hogy szépíteni tudott a Kihívó?

Csibi Gergő két futamból mindkettőt elhozta csapata számára, Timi szerint pedig ezzel már kiérdemelte, hogy a Bajnokok oszlopos tagja legyen. Gergő még nem jelentette ezt ki teljesen, reméli, hogy hamarosan csapattársai kimondják számára a mindent jelentő szavakat.

Egy izgalmas női párviadalra került sor ezúttal, amelyben Dorka és Dorci csaptak össze.

Kezdtek elhúzni a Bajnokok a pontokat tekintve. Vajon Dave tudott szépíteni a Kihívók javára?

Fáradtságot nem tűrve küzdöttek a Villáért a versenyzők. Gabin és Bogin volt a sor, hogy bizonyítsanak.

25 meccset vívtak meg egymással eddig Zozo és Zalán, amelyből 13 győzelem a Bajnoké. Vajon újabb pontot zsebelhetett be?

Eddig hihetetlenül szoros küzdelmet tudhatnak maguk mögött a csapatok, de még messze volt a vége. Gergő és Ádi szaladtak végig az akadályokon a soron következő futamban.

Átvették a vezetést a Kihívók. Vajon előnyüket meg tudták tartani a verseny végéig?

Ismét egyenlő volt az állás a csapatok között. Vajon melyik irányba dőlt el a futam végére mérleg nyelve?

Egyedüli Bajnoklányként kell helytállnia Dorkának, a versenyző pedig nagyon reméli, hogy a fiúk segítségével visszajutnak majd a villába a mai napon.

Újabb izgalmas futam következett, de ezúttal Dávid és Zalán méretettek meg.

Zozo és Dave is nagyon szeretett volna a Villába költözni. Ez meglátszott a teljesítményükön, de pontot csak egyikük tudott szerezni.

A Kihívókat már csak egy pont választotta el a győzelemtől. Adun múlott, hogy meg tudták-e szerezni azt.

Lányokon volt a sor, hogy pontot hozzanak csapataiknak. Vajon Dorka vagy Dorci volt ezúttal a jobb?

Zalánnak az volt a feladata, hogy behúzza az utolsó pontot, Gergőnek pedig az, hogy megakadályozza ebben.

A mindent eldöntő Váltóláz következett, ezen múlt, hogy a Bajnokok vagy a Kihívók költözhettek-e be a Villába.

Dave szerint bár ma mindent beleadtak a mai versenyen a Bajnokok, és sokszor elhúztak mellettük, végül mégis a Kihívók tökéletes taktikája, és csapatmunkája meghozta számukra a sikert.

Az új ügyességi feladatra Zozo kevésbé tudott ráérezni, véleménye szerint sokszor egy-egy dobás döntött arról, hogy ki viszi el a pontot.

Óriási örömmel és lelkesedéssel vették be a Villát a Kihívók, rögtön bolondozni kezdtek, amint hazaértek. A kékek bár nagyon boldogok voltak sikerük miatt, azért eszükbe jutott, mennyire csalódottak lehetnek most a Bajnokok.

Dave beordibált a futam közben a Bajnokoknak, a pirosak pedig már nem tudták szó nélkül hagyni az ellenséges megnyilvánulást. Mikor számon kérték a kékeken viselkedésüket, érdekes választ kaptak...

A Kihívók szerint az ügyességi feladatokat túlságosan elkapkodják a Bajnokok, nem elég higgadtak, ez okozhatja számukra a vesztüket. A hét még csak most kezdődött, és a kékek szerint hiába a Bajnokok gyorsasága, az ügyességükön még van mit csiszolni.

A Bajnokok a nap végén csalódottan ültek le megbeszélni, hogy vajon miért nem jártak sikerrel a Villajáték során. Több dolgot is megemlítettek, amelyek mind hozzájárultak ahhoz, hogy ma vesztesként térjenek haza a pályáról.

Adu és Zalán Dave kirohanásáról szeretett volna beszélni a fiúval a nap végén. A Kihívók elmondták Dave-nek, hogy legközelebb nem szabad így viselkednie, mivel sem a versenyhez, sem pedig önmagához nem méltó ez a viselkedés.

Tóth Dávid számára voltak olyan módosítások a pályán, melyeknek köszönhetően nem sikerültek olyan jól a futamai a pályákon. Mindezek ellenére úgy érzi a Bajnok, hogy ereje visszatért, és újra olyan erővel tud küzdeni a pályán, mint betegsége előtt.

Szabó Dorottya igencsak szomorú volt amiatt, hogy rajta múlt az utolsó pont, és elvesztette, ez pedig egy hét Tábort eredményez a Bajnokoknak.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. április 6. 22:12

Címkék: exatlon_2evad   Exatlon HungaryKapcsolódó anyagok
Busa Gabi exkluzív videónkban a ti kérdéseitekre válaszolt. Hogy mennyire változott meg a véleménye a Kihívókról az összeköltözés után, ki az... tovább
Böjte Dave őszintén válaszolt a kérdéseitekre. A mindig jókedvű Kihívó elmondta, miért nem adott Medált Boginak, melyik Bajnokkal volt a legjobb... tovább
Nincs tovább, elérkeztünk az Exatlon Hungary utolsó fejezetéhez. Az izgalmas pillanatokért kattints és nézd vissza a teljes adást! tovább
Tapsvihar és konfetti áradat közepette ért véget a 2020-as Exatlon Hungary. Böjte Dave és Busa Gabi elfoglalták méltó helyüket és óriási... tovább
Az Exatlon Hungary győztese egyaránt megköszönte az egész verseny alatti támogatást a Bajnokoknak és a Kihívóknak. Örül, hogy a kékek mellett... tovább
Adu lett az ezüstérmes az Exatlon Hungary férfi mezőnyében, nem csalódott, büszke barátjára és csapattársára, Dave-re. tovább
Kihívó és Bajnok, együtt, egyszerre kiabáltak az égbe, ezzel is lezárva a 2020-as Exatlon Hungary évadát. Zozo, Olivér és Ádi természetesen a... tovább
 A Bajnokok egyöntetűen bevallották: Dave nagyon megérdemelte a győzelmet, hiszen gyönyörűen teljesített a döntő napján. tovább
Böjte Dave mögött egy nagyon nagy harc van, úgy gondolja hatalmas fejlődési ívet járt be az elmúlt időszak alatt. Hogy kinek fogja először... tovább
Böjte Dave mellett egészen biztosan nem lehetett unatkozni, a mindig vidám győztesnek összeszedtük a legjobb pillanatait! tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS