Veretlenül szerezte meg a Nemzetek Kupáját Magyarország


A Bajnokok és a Kihívók ismét egyesülve léptek pályára, hogy megmérettessenek a végső összecsapásban a törökök ellen.

Elérkezett a Nemzetek Kupája utolsó mérkőzésének napja! Böjte Dave hatalmas lendülettel indította a reggelt, ennek kapcsán pedig a Kihívók azt is elárulták neki, hogy mi az, amit egyáltalán nem gondoltak volna róla korábban.

A Bajnokok szerint a Mexikóiak ellen szerzett tapasztalatok segítették őket abban, hogy sikeresen teljesítsenek a Nemzetek Kupáján. Keményen és harciasan állnak majd hozzá a mai küzdelemhez, a cél pedig nem más, mint a kupa.

Dorci kifejtette Zalánnak, hogy ő nem kezdeményezett Zozo felé, nem ment utána egész nap, így véleménye szerint az egész kapcsolatuk túl van komplikálva a Bajnokkal. "Semmi nem volt!" - fejtette ki Dorci társának.

Novák Zalánban van benne egy félsz, amikor pályára áll, mivel a lába nem teljesen úgy működik jelenleg, mint ahogy szeretné. A Kihívó tudja, hogy idő kell a gyógyuláshoz, azonban nagyon viszi már a szíve előre.

Novák Zalán nagyon csalódott amiatt, hogy nem javul olyan ütemben az állapota, mint ahogyan azt szeretné, nagyon megviseli ez a helyzet. A Kihívó csalódottan közölte érzelmeit a kamerákkal is.

Zozo felhívta társai figyelmét arra, hogy kellene számukra egy továbbfejlesztett csapatos örömködés, hiszen a kékek is rengeteg energiát fektetnek ebbe. Meg is alkották a tökéletes mozdulatsort, már csak a Kihívóknak kell megmutatniuk.

A Kihívók rossz hírt közöltek Dorcival a nap elején. A mai küzdelem lesz az utolsó, hogy összevont csapatként küzdenek, így pedig a mai lesz az utolsó alkalom lesz Dorci számára, hogy Zozo-hoz közelebb kerüljön. A kékek most egy szerelmes dallal próbálták biztatni Dorcit a nap elején.

Az összevont csapat elképesztő örömködést talált ki a megszerzett pontok utánra, amit a küzdelem előtt jól be is gyakoroltak!

Dave reméli, hogy a mai napon sikerül elhoznia a kupát a magyar csapatnak. Az összevont csapat apait-anyait bele fog adni a küzdelembe, a cél a kupa mellett a veretlenség is.

Busa Gabi bár hozzászokott már a döntő illatához, azért egy egészséges drukkal áll majd startvonalhoz a Nemzetek Kupájának utolsó napján. Kívánsága csupán csak egy: megnyerni a kupát az összevont magyar csapattal.

Elérkezett a Nemzetek Kupjáért folytatott végső összecsapás. Az első futamban Adu és Nihat avatták fel a pályát.

Női párviadal következett a folytatásban, amelyben Bogi és Özge csaptak össze.

2:0-ra vezetett Magyarország, amikor Gergő és Mustafa mérték össze gyorsaságukat és ügyességüket.

Csibi Gergő elárulta, hogy a mai napra igazán jó ellenfél vált a török csapatból, sokkal keményebben játszanak a pályán, mint az előző alkalommal.

A folytatásban Dave és Semih hódították meg az Exatlon Hungary pályáját. Vajon újabb magyar győzelem született?

Dave szerint is nagyon összeszedték magukat a Törökök, így egy sokkal kiélezettebb küzdelem vár majd rájuk a mai napon. Ellenfele sokkal ügyesebben dobott nála, így Dave kifejtette, hogy esélye sem volt legyőzni török ellenfelét.

Kiegyenlítettek a törökök a mieinkkel szemben. Vajon Dorci előnyhöz tudta juttatni a magyarokat?

Folytatódott a Nemzetek Kupájának döntője. Ádámnál volt a lehetőség, hogy újabb ponthoz juttassa a magyarokat.

"Vérét adta a hazáért" - jegyezte meg Novák Zalán társa, Deres Ádám sérülését látva. Ádámot azonnal ellátták az orvosok, szerencsére úgy tűnik, nem esett komolyabb baja.

Deres Ádám karján lévő sebe felszakadt a küzdelem során, és vérezni kezdett. A versenyző elmondta, hogy bár nem fáj neki a sérülés, azért elég durván néz ki a sok vér miatt.

Egyenlő volt az állás, amikor Dávid és Ibrahim összecsapása következett a 7. futamban.

Átvette a vezetést Törökország Magyarországgal szemben. Dorkán múlt, hogy a magyarok egyenlíteni tudtak-e.

Zalán ellenfele a török Osman volt. Izgalmas pillanatokat tartogatott kettejük csatározása.

Csak egy pont különbséggel, de vezetett Törökország. Vajon Dávid egyenlíteni tudott Yasin ellen?

Ismét egyenlő volt az állás a két csapat között. Egy női összecsapás következett.

Egy hajszállal voltak lemaradva a mieink a törököktől. Adun kezében volt a lehetőség, hogy pontot szerezzen.

Adunak sikerült végre kiegyenlítenie, ugyanis óriási motiváció lebeg a szeme előtt. A Kihívó meg szeretné nyerni a kupát, ezért pedig mindent meg is fog tenni.

Egyenlő volt az állás, amikor Gergő és Osman csaptak össze az újabb pontért.

Sezen vetélytársa a mi Bogink volt, aki kicsit sem könnyítette meg ellenfele dolgát.

Ádi és Mustafa versengtek egymás ellen az újabb pontért. Vajon melyiküknek sikerült megszerezni azt?

Meccslabdához jutottak a magyarok. Dave-re szegeződött minden szem, ugyanis tőle függött a győztes pont megszerzése.

Dave-nek sikerült behúznia az utolsó pontot, ezzel pedig egyenes a veretlen győzelem kapujába repítette Magyarországot a Nemzetek Kupáján. Nem kérdés: elképesztő teljesítményt nyújtott az összevont magyar csapat a küzdelmek során, így jogos tulajdonosai lesznek a csodás díjnak.

Óriási örömmel fogta a kezébe a nagyszerű díjat az összevont magyar csapat, miután Palik László átadta nekik a jól megérdemelt jutalmat kőkemény küzdelmeikért.

A sikeres küzdelem után Dave még inkább felrázta a Kihívó csapatot, akik teljes szívükből örültek az összevont magyar csapat sikerének. A kékek a medence mellett mókáztak egyet a nap végén, és nagyon jól érezték magukat közben!

Talán kicsit túl nagy önbizalommal vágott neki a mai versenynak az összevont magyar csapat, fejtette ki véleményét Busa Gabriella. A Törökök nagyon felszívták magukat, és hihetetlen erővel mentek végig ma a pályán, ez pedig óriási meglepetés volt mindenki számára.

A mai napon Busa Gabi nem állt pályára, ez pedig nem igazán tetszett a Kihívóknak. A kékek szerint Gabinak igenis ki kellett volna állnia legalább egy meccsre a döntő napján, hiszen a mai napnak is közös győzelemnek kellett volna lennie.

Adu szerint a Bajnokok nagymértékben hallgattak a mai napon Zalánra, a Kihívó szava volt a szent mindenki számára. Zalán bár nem vette annyira észre mindezt, Adu azonban kiállt gondolata mellett.

Egy fantasztikus vacsorát fogyasztott el közösen a Kihívó és a Bajnok csapat a Nemzetek Kupájának utolsó estéjén. Az összevont csapat kitörő örömmel ült le az asztalhoz, és látott neki az ünnepi étel elfogyasztásának.

Nagyon komoly tétekről beszélünk már a jövő héten is az Exatlon Hungary versenyébe, így minél hamarabb vissza kell állniuk a csapatoknak az egymás elleni küzdelemre. Ez azonban nem lesz könnyű, hiszen sokkal jobban sikerült ez az egy hét, mint azt tervezték...

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. április 3. 22:29Kapcsolódó anyagok
Busa Gabi exkluzív videónkban a ti kérdéseitekre válaszolt. Hogy mennyire változott meg a véleménye a Kihívókról az összeköltözés után, ki az... tovább
Böjte Dave őszintén válaszolt a kérdéseitekre. A mindig jókedvű Kihívó elmondta, miért nem adott Medált Boginak, melyik Bajnokkal volt a legjobb... tovább
Nincs tovább, elérkeztünk az Exatlon Hungary utolsó fejezetéhez. Az izgalmas pillanatokért kattints és nézd vissza a teljes adást! tovább
Tapsvihar és konfetti áradat közepette ért véget a 2020-as Exatlon Hungary. Böjte Dave és Busa Gabi elfoglalták méltó helyüket és óriási... tovább
Az Exatlon Hungary győztese egyaránt megköszönte az egész verseny alatti támogatást a Bajnokoknak és a Kihívóknak. Örül, hogy a kékek mellett... tovább
Adu lett az ezüstérmes az Exatlon Hungary férfi mezőnyében, nem csalódott, büszke barátjára és csapattársára, Dave-re. tovább
Kihívó és Bajnok, együtt, egyszerre kiabáltak az égbe, ezzel is lezárva a 2020-as Exatlon Hungary évadát. Zozo, Olivér és Ádi természetesen a... tovább
 A Bajnokok egyöntetűen bevallották: Dave nagyon megérdemelte a győzelmet, hiszen gyönyörűen teljesített a döntő napján. tovább
Böjte Dave mögött egy nagyon nagy harc van, úgy gondolja hatalmas fejlődési ívet járt be az elmúlt időszak alatt. Hogy kinek fogja először... tovább
Böjte Dave mellett egészen biztosan nem lehetett unatkozni, a mindig vidám győztesnek összeszedtük a legjobb pillanatait! tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS