Fölényes győzelmet aratott Magyarország a Nemzetek Kupája első napján


Elérkezett a nagy nap, ahol kezdetét vette a versengés a Nemzetek Kupájáért. A Bajnokoknak és a Kihívóknak ezúttal viszont nem egymással kellett megküzdeniük, hanem egyesülve a különböző nemzetek ellen kell napról napra majd bizonyítaniuk.

A Bajnokok már alig várják, hogy elkezdődjön a Nemzetek Kupája, Zozo pedig a korábbi tapasztalatai alapján már azzal is tisztában van, hogy min kell azon változtatnia, hogy sikeresen vegye a verseny akadályait és győzelemhez segítse a magyar csapatot.

Novák Zalán őszintén mesélt Pap Dorcinak a sérüléséről és az érzéseiről. Hiszen mielőbb szeretne visszatérni a játékba!

Böjte Dave már nagyon várja, hogy magyar színekben harcolhasson, az pedig óriási megtiszteltetés számára, hogy ezt a Bajnokokkal egy csapatban teheti meg, hiszen nagyon felnéz a pirosakra.

A Bajnokok a reggeli megbeszélésükön arra jutottak, hogy nem biztos, hogy súrlódás mentes lesz a közös munka a Kihívókkal.

Böjte Dave kicsit meglepődött, amikor meglátta, hogy Pap Dorci elfoglalta Cservenák Alexa régi ágyát, ám ez jó alkalom volt arra, hogy kicsit beszélgessenek kiesett társukról. Dave számára még mindig nagyon hiányzik az egykori Kihívó, ám úgy érzi, hogy hiányát lassan fel tudja majd dolgozni.

Ilyenre még sosem volt példa az Exatlon Hungary történelmében, indul a Nemzetek Kupja, a magyar válogatott pedig büszkén és harcra készen várja a Négy Nemzet Csatáját!

Novák Zalán is izgatottan várta már, hogy elérkezzen a Nemzetek Kupájának kezdete! A Kihívó büszkén viseli a magyar mezt, és nagyon szeretné, ha legyőznék a többi ország válogatottját.

A magyar válogatottnak a következő napokban Görögországgal, Törökországgal és a Dominikai Köztársasággal kell majd megvívnia a Nemzetek Kupáján. A csapatok most Palik Lászlónak mondták el, hogyan állnak a versenyhez, egy azonban már most biztos: Mindenki a győzelmet akarja!

Kezdetét vette a harc a magyar és a görög Exatlonisták között a Kupáért. Az első futamban Adu és Sozon csaptak össze.

Alig kezdődött el a Nemzetek Kupája, Magyarország máris egy ponttal vezet Görögország előtt. Hogy Adut mi motiválja leginkább a versenyben, arról Gelencsér Timinek mesélt a futama után.

Adu Lacinak köszönhetően 1:0-ra vezetett Magyarország amikor Dorottya és Melina álltak a rajtvonalra.

Orvosi segítségre volt szükség a pályán, ugyanis az egyik görög játékos annyira megütötte magát a küzdelemben, hogy felállni sem bírt a földről.

Zozo és Panagiotis csatája következett a folytatásban, de vajon melyikük tudott győzelmet aratni a másik felett?

Kempf Zozo Gelencsér Timinek mondta el, hogy mit gondol a görög csapatról, majd azt is kifejtette, miért furcsa számára, amikor Novák Zalán szurkolását hallja versenyzés közben.

Bogi görög ellenfele Afroditi volt, aki nyolcszoros rúdugró Bajnok. Azonban ez lehet korántsem volt elég arra, hogy pontot tudjon szerezni a magyar versenyző ellen.

Futamról futamra nagyobb előnyre tettek szert a mieink, de elbízni magunkat még korai lett volna. Újabb izgalmas futam következett!

A Négy Nemzet Kupájának első mérkőzésén 4:1 vezetett Magyarország. A hatodik futamban Gabin volt a sor, hogy újabb pontot szerezzen a mieinknek.

Dave következett, ellenfele pedig a huszonnyolc éves Panagiotis volt.

Böjte Dave még sajátos technikáját is bevetette a győzelem érdekében az összecsapás során, majd arról is beszélt Gelencsér Timinek, hogy miért hagyta el az ünnepléskor tőle jól megszokott ˝fáraó-táncot˝, és miért érzi úgy, hogy a Nemzetek Kupája számára az eddigi csúcspont az Exatlon Hungary-ben.

Dorci és Melina csaptak össze a nyolcadik futamban. Vajon újabb magyar győzelem lett?

Hatalmas előnyre tettek szert a mieink, de még messze volt a vége. Zozo és Sozon méretettek meg egymással a folytatásban.

A rúdugró Afroditinek Dorka volt az ellenfele, azonban egyiküknek sem volt könnyű dolga a másikkal szemben.

A rajtvonalon ezúttal Ádi és Panagiotis várakoztak a sípszóra, amely elhangzása után egy nagyon szoros küzdelem következett.

A ponttábla 7:4-et mutatott a mieink javára, amikor Bogi és Melina párviadala következett.

Sozon-t kapta ellenfélnek Gergő, aki igencsak komoly ellenfélnek bizonyult. Azonban tartogatott egy kis csavart kettejük futama.

Már csak egy pont választott el minket a győzelemtől a görögök ellen. Bogin volt a világ szeme, hogy meg tudta-e szerezni a hiányzó pontot.

Besenyei Bogi óriási véghajrával egy elképesztően izgalmas futam során végül behúzta a magyar válogatott tizedik pontját is, így a csata eldőlt: a Nemzetek Kupája első mérkőzésén Magyarország 10:4-re legyőzte Görögországot!

Zozo nagyon élvezte a görögök elleni versenyzést, viszont a futamok során fontos dologra kellett rájönnie.

Sikeresen túl van a magyar válogatott a Nemzetek Kupája első összecsapásán, de a Bajnokok egy pillanatra sem pihennek, máris a következő meccseken és az esélyeiken gondolkoznak.

Böjte Dave óriási csapott a Villában, persze erre minden oka meg is volt, hiszen győztesen térhettek vissza a görögök elleni mérkőzésről. A Kihívó nagyon büszke, hogy a magyar válogatott mezét viselheti, és csak reméli, hogy a következő napokban sem okoz majd csalódást!

Busa Gabi és Kempf Zozo a mai versenynapról beszélgettek. A Bajnokok abban egyetértettek, hogy még sok gyakorlásra van szükségük, mert a dobások során nem igazán remekeltek.

Tóth Dávid egyelőre nem érzi magát 100%-osnak, jelenleg is hasfájással küzd, de mindenképpen szeretne a leghamarabb pályára állni a Nemzetek Kupáján.

A Nemzetek Kupája első versenynapjáról beszélgettek a Kihívók, amikor Böjte Dave elárulta csapattársainak, hogy milyen különös dolgot vett észre a Bajnokokon...

A Kihívók szerint Busa Gabi nagyon furcsán viselkedett a Nemzetek Kupáján. A kékek szerint a piros versenyző hallgatag és búskomor volt a verseny alatt.

Zozo nem titkolta, furcsa volt számára, hogy a Kihívók is neki szurkoltak, az pedig nagyon zavarta, hogy Novák Zalán ordítva próbálta őt segíteni a futama alatt.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. március 31. 22:29

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evadKapcsolódó anyagok
Busa Gabi exkluzív videónkban a ti kérdéseitekre válaszolt. Hogy mennyire változott meg a véleménye a Kihívókról az összeköltözés után, ki az... tovább
Böjte Dave őszintén válaszolt a kérdéseitekre. A mindig jókedvű Kihívó elmondta, miért nem adott Medált Boginak, melyik Bajnokkal volt a legjobb... tovább
Nincs tovább, elérkeztünk az Exatlon Hungary utolsó fejezetéhez. Az izgalmas pillanatokért kattints és nézd vissza a teljes adást! tovább
Tapsvihar és konfetti áradat közepette ért véget a 2020-as Exatlon Hungary. Böjte Dave és Busa Gabi elfoglalták méltó helyüket és óriási... tovább
Az Exatlon Hungary győztese egyaránt megköszönte az egész verseny alatti támogatást a Bajnokoknak és a Kihívóknak. Örül, hogy a kékek mellett... tovább
Adu lett az ezüstérmes az Exatlon Hungary férfi mezőnyében, nem csalódott, büszke barátjára és csapattársára, Dave-re. tovább
Kihívó és Bajnok, együtt, egyszerre kiabáltak az égbe, ezzel is lezárva a 2020-as Exatlon Hungary évadát. Zozo, Olivér és Ádi természetesen a... tovább
 A Bajnokok egyöntetűen bevallották: Dave nagyon megérdemelte a győzelmet, hiszen gyönyörűen teljesített a döntő napján. tovább
Böjte Dave mögött egy nagyon nagy harc van, úgy gondolja hatalmas fejlődési ívet járt be az elmúlt időszak alatt. Hogy kinek fogja először... tovább
Böjte Dave mellett egészen biztosan nem lehetett unatkozni, a mindig vidám győztesnek összeszedtük a legjobb pillanatait! tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS