Derzsi Viktória sérülése miatt két Kihívó sorsa is megpecsételődött


A Kihívók versenyzője Derzsi Viki balesetet szenvedett el az újabb versenynapon. Sérüléséről bebizonyosodott, hogy igencsak komoly. Mi lesz így vele, vajon folytathatja a versenyt?

Adu és Zalán azon gondolkozott, hogy vajon ki lehet a leggyengébb statisztikájú lány a Kihívó csapatban. A két fiú szerint Viki és Szasza Párbaj lesz, és egyöntetűen kijelentették egymásnak: Szaszát várják vissza.

A Bajnokoknál is arról ment a gondolkodás, hogy vajon ki lehet a legjobb statisztikájú versenyző a kékek között. Zozo nagy esélyt lát rá, hogy Bogi lehetne a jobb statisztikájú versenyző, nem pedig Dorci. Mindemellett szó esett Zalán taktikájáról is, amelyet nem éppen tartanak tisztességesnek a Bajnokok.

Cservenák Alexandra és Derzsi Viktória fog legvalószínűbben Párbajozni egymással. A két lány rendkívül stresszes és feszült emiatt, szinte megroppannak a hatalmas nyomás alatt.

A Bajnokok kőkemény taktikázásba kezdtek a nap kezdetén, tökéletes taktikát állítottak fel arra, hogy hogyan lennének a legsikeresebbek a pályán.

Palik László a verseny elején közölte a játékosokkal és a nézőkkel, hogy sajnos Dávid és Zalán még mindig nem léphetnek pályára a mai napon.

Palik László nem mindennapi nyereményajándékokkal kecsegtetett a mai napi nyertes csapat számára. Az, hogy melyik csapat választhat majd a három fantasztikus program közül, hamarosan kiderül.

A kéthetes hajsza utolsó előtti versenynapján a Bajnokok és a Kihívók ismét összecsaptak a csillagválasztás jogáért. Az első futamban Zozo és Ádám mérték össze gyorsaságukat és ügyességüket.

Viharfelhők gyülekeztek a versenyzők fejei fölött, ami még drámaibbá tette a Jutalom játékot. A második futamban Dorka és Viki párviadala következett.

Becsúszott a lába saját maga alá Derzsi Vikinek, a Kihívót pedig rögtön meg is nézték az orvosok, majd ellátták. Vajon tudja folytatni a versenyzést ebben az állapotban?

Az élményért folytatott csata 3. futamában Gergő és Dave próbáltak meg újabb ponthoz juttattni csapataikat.

Szörfözés, ejtőernyőzés és Exatlon party. - Ezeket a nyereményeket rejtették a csillagok, és ezért küzdött egymással Gabi és Alexa is.

Vezettek a Bajnokok, amikor Adu lehetőséget kapott szépíteni Gergővel szemben.

A rajtvonalon ezúttal Dorka és Dorci várakoztak a sípszóra. Vajon melyikük volt a jobb?

Fej-fej mellett haladtak a csapatok, de még messze volt a vége. Zozo és Dave méretettek meg a 7. futamban.

Gabi és Bogi eddig 36 meccset vívtak meg egymással, ebből 18-18 volt a mérlegük egészen a futam végéig.

Viki visszatért csapattársaihoz a lelátóra, akik rögtön aggódva kérdezték őt hogyléte felől. A Kihívónak elég erős fájdalmai vannak, valószínűleg nem is fog ma többet pályára lépni.

Két ponttal voltak lemaradva a Kihívók. Vajon Dave tudott pontot szerezni Gergővel szemben?

14:13-ra Dorka vezetett Dorci ellen kettejük mérlegében. Vajon a Kihívó tudott szépíteni statisztikáján?

Egyenlő volt az állás a két csapat között amikor Zozo és Ádám csaptak össze az Exatlon Hungary pályáján.

Ismét átvették a vezetést a Bajnokok. Alexán volt a sor, hogy egyenlítsen Gabival szemben.

Jutalom játék 13. futama Gergő és Ádám összecsapásáról szólt, amely rengeteg izgalmat tartogatott.

A Bajnokokat már csak két pont választotta el a győzelemtől. Gabi és Bogi csaptak össze a soron következő futamban.

Zozo és Dave várakoztak a sípszóra a folytatásban. Vajon ez a futam Bajnok vagy Kihívó győzelmet tartogatott?

Meccslabdája volt a Bajnokoknak. Alexán volt a világ szeme, ugyanis ráhárult a feladat, hogy megakadályozza Dorkát a pontszerzésben.

A mai napon harmadszor találták magukat egymással szemben Zozo és Dave.

Gabi és Dorci csatája következett, amely akár a döntő futam is lehetett.

Zozo mindenképpen szeretne elmenni szörfözni, így nagy teher szakad Gabi vállára, akinek ki kell választania, hogy melyik csillagot szeretné kinyitni. Vajon valóra válik Zozo álma?

Teljesen kifordult Derzsi Viki lába, és beütötte azt a vasba is. Nagyon rossz helyen érte Viki lábát az ütés, a nap végeztével azonnal kórházba is szállították őt.

Cservenák Alexandra lesz az, akinek pályára kell állnia a Párbajon, ellenfelét pedig nem más, mint Besenyei Bogi dönti el.

Zalán mit sem sejtve a nap történéseiről fogadta haza Kihívó társait. Amikor azonban a kékek hazaértek, megdöbbenve tapasztalta, hogy Derzsi Viktória balesetet szenvedett, komoly sérülést szerzett a lábán.

Mentő jött a Kihívók Táborába, hogy elszállítsák Derzsi Vikit a kórházba további kivizsgálásra. A Kihívónak óriási fájdalmai voltak, alig tudta leplezni, hogy mennyire fáj neki minden porcikája.

Bogi és Ádám megpróbálta megfejteni, hogy mi lesz a Kihívók sorsa Viki komoly sérülése után. Bogi esze és szíve harcol most egymással, hiszen nem lenne jó egy sérültet Párbajra küldeni.

A Bajnokok egy igen fantasztikus programon vehettek részt, ugyanis ejtőernyőzni mentek. A négy piros versenyző már a program kezdetén nagy örömmel indult útnak, egymást a vízbe lökdösve haladtak előre a parton.

Fantasztikusan csodás élményben volt része a magasban Szabó Dorottyának, akinek az izgalomtól eleinte bedurrant még a bicepsze is a nagy kapaszkodás során.

20 méteres magasságból csodálhatták meg a Karib-tenger szépségeit a Bajnokok, mind Zozo, mint Gergő elképesztő élményként írta le a nem mindennapi vízi programot. Bár óriási adrenalinbomba volt a vízi sport minden pillanata, Gergő jól meg is járta, ugyanis Dorka a reggeli ébresztés miatt egy kicsikét megleckéztette őt.

Derzsi Vikit mentő szállította vissza a Táborba a kórházból, biztos diagnózist azonban még mindig nem tudnak mondani az orvosok a Kihívó lábának állapotával kapcsolatban.

Bogi nem tudja pontosan, hogy mennyire is komoly Viki sérülése, így azonban nagyon nehéz lesz döntést hoznia a lány sorsával kapcsolatban. Bogi reméli, hogy számíthat a többi csapattársa segítségére döntése meghozatalában.

Viki kifejtette, hogy ha úgy adódik, akkor nem szeretné párnák között feladni a versenyt. Mindenképpen pályára akar állni, és elkezdeni a küzdelmet, ha Párbajra kerülne a sor, még akkor is, ha csak sétálni tudna a célig.

Súlyos izomsérülést szenvedett a pályán Derzsi Viktória, az orvosok szerint legalább öt napon át nem léphet majd a pályára a versenyző. Palik László így közölte a Kihívókkal, hogy Viki helyett Dorcinak kell mennie Párbajozni.

Pap Dorci lesz Cservenák Alexandra ellenfele a holnapi Párbajon, közölte Palik László a Kihívókkal. Dorci nem haragszik Vikire sérülése miatt, elfogadta sorsát, hogy neki kell pályára lépnie, és küzdenie a bent maradásért.

A sors döntött, Derzsi Viktória azonban teljesen összeomlott amiatt, hogy Dorcinak kell kiállnia helyette a pályára.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. március 26. 22:47Kapcsolódó anyagok
 Elindult a kéthetes Hajsza és megrendezték a Nemzetek Kupáját az Exatlon Hungary 14. hetén! A fergeteges pillanatokért kattints! tovább
Gelencsér Timi megmutatta kedvenc gyakorlatát, amit még otthon is el tudtok végezni. A tabata lényege, hogy ciklusokból állnak a feladatok és két... tovább
Hatalmas siker: A magyar exatlon válogatott nyerte meg a Kupát. Gratulálunk az egész csapatnak! tovább
Eljött a várva várt nap: A Nemzetek Kupája utolsó mérkőzésén Magyarország és Törökország vívott elképesztő harcot a győzelemért! tovább
Az együttműködésnek vége: A Bajnokok és a Kihívók újra szembe szállnak egymással! Hogy ki lesz a Villa, kiderül hétfőn este 20.10-től a TV2-n! tovább
Nagyon komoly tétekről beszélünk már a jövő héten is az Exatlon Hungary versenyébe, így minél hamarabb vissza kell állniuk a csapatoknak az egymás... tovább
Egy fantasztikus vacsorát fogyasztott el közösen a Kihívó és a Bajnok csapat a Nemzetek Kupájának utolsó estéjén. Az összevont csapat kitörő... tovább
Adásból kimaradt: Dorci és Zalán a szerelemről beszélgettek, amikor a Kihívó lány elárulta, milyen volt élete első kapcsolata, sőt az is... tovább
Adásból kimaradt: ˝Amikor szerelmes vagyok, megvagyok bolondulva˝ - Pap Dorci elárulta, hogyan viselkedik akkor, amikor valaki felé gyengéd érzelmeket... tovább
Adásból kimaradt: Ha mindig is tudni szeretted volna, hogy milyen, amikor Novák Zalán szerelmes, akkor feltétlenül nézd meg a vele készült extra interjút! tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS