Párban járt a szerencse és a jókedv: Elsöprő győzelmet arattak a Bajnokok


A Kihívók és a Bajnokok konkrét célokkal kezdték meg a Hajsza második hetét. Hogy milyen izgalmakat tartogatott az 59. adást, azt összefoglaló cikkünkből megtudod!

Kempf Zozo teljesítménye megint egyre jobb, ez feltűnt a Kihívóknak is. A csapat most együttes erővel azon dolgozik, hogy megfékezzék a fiatal fiút, erre pedig külön hadműveletet is felállított Dorci, Zalán és Adu.

A Bajnokok már nagyon szeretnék leváltani a tábort a Villára: Az áldatlan állapotot tetézi az esős, borongós idő, amelyet Szabó Dorottya saját bőrén tapasztalhatott meg...

A Bajnok csapat oszlopos tagja megfázásra gyanakszik, de láza miatt jobbnak látták az orvosok, ha kórházba szállítják, hogy teljeskörűen el tudják látni.

Alexa és Viki egy uborkás pakolás közben sorra vették a Villa előnyeit. A Kihívók elsődleges célja, hogy megtartsák maguknak a luxuskörülményeket.

Tóth Dávid betegsége kihatással van csapattársaira is, ugyanis így a Bajnokok közül mindenkinek többet kell futnia a pályán.

A Villáért folytatott harc során a Bajnokok közül Tóth Dávid nem vehet részt az 59. versenynapon, míg a Kihívók közül Deres Ádi és Novák Zalán kényszerülnek egy rövid pihenőre.

Novák Zalán a mexikóiak ellen vívott küzdelem során szerzett egy komoly izomsérülést, míg Ádinak, aki a Nemzetek Viadala visszavágóját is kénytelen volt kihagyni, továbbra is fájdalmai vannak.

A két hetes hajsza második hetét Zozo, Dorka, Dave és Alex páros futama nyitja meg. A tét nem kevesebb, mint a Villa luxusa.

Ezúttal Gabi, Zozo, Bogi és Dave négyese méri össze erejét a különleges páros futam során.

2:0-s Bajnok vezetésnél Adunak és Boginak van lehetősége szépíteni az eredményen.

Harc a kényelemért! Az egyenlítés lehetősége ezúttal Alexa és Adu kezében van. Vajon a kékek behúzzák a pontot vagy még inkább elhúznak a Bajnokok?

A Villáért folytatott harc során 3:1-re vezetnek a Bajnokok, azonban Dave és Viki elszántan álltak a rajtvonalhoz.

A múlthét után fordult a kocka és ezúttal a Bajnokok húztak el. Vajon a töretlen magabiztosságukkal megszerzik a Villát is?

Az izgalmak fokozódnak! Vajon a kékek vagy a pirosak érik el előbb a 10 pontot?

Egy újabb izgalmas futamban mérték össze az erejüket a Kihívók és a Bajnokok. Vajon ki élvezheti a Villa luxusát?

Ismét elhúztak a Bajnokok. Vajon sikerül a kékeknek szépíteni a 6:2-es álláson vagy kikövezett út vezet a pirosak számára a Villáig?

A két hetes hajsza második Villa játékán 7:2-re vezetnek a Bajnokok. Vajon a Kihívók képesek felállni ekkora hátrányból?

A csata egyre izgalmasabbá vált, ugyanis ismét pontot szereztek a Kihívók! Vajon behozzák a lemaradást?

Már csak egy karnyújtásnyira van a Villa luxusa a Bajnokoktól. Vajon Zozo és Gabi behúzzák a meccslabdát?

Egyetlen pont választja el a Bajnokokat a győzelemtől! Vajon a Kihívókban van még elég erő ahhoz, hogy felálljanak?

A Kihívók szomorúan vették tudomásul, hogy vissza kellett térniük a táborba, ráadásul a csapat több tagja is lesérült. Dave szerint érdemes leszűrni a következtetéseket és összeszedni magukat a tétmérkőzésig.

Busa Gabriella úgy érzi, félelmén az ügyességi játéktól nehezen uralkodott a pályán, két vesztes futam után saját maga bevallása szerint sokkal jobban hisztizett, mint eddig. Társai úgy gondolják, nem szabadna rástresszelnie, hiszen győztek már többször is karikás feladatban.

Novák Zalán fájdalmas sérülése miatt egy hétig legalább nem állhat a pályára: Ám nem ez volt a legrosszabb hír, amit csapattársaival közölt...

Ide kattintva nézd meg a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. március 23. 23:12

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evad
Kapcsolódó anyagok
: Gelencsér Timinek árulta el Király Nóra, hogy hamarosan valóra válik a legnagyobb álma. A videóból minden kiderül! tovább
Különleges versenyre készíti fel öccsét Cservenák Alexa. Hogy mire készül Jákob, kiderül az Exatlon Plusz vadonatúj videójából. tovább
Az Exatlon Bajnokait mindig szétszedik a rajongó gyerekek. tovább
Teljes videó szeptember 4-én, pénteken 18:00 órától az Exatlon Pluszban a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Minden Exatlon rajongó megirigyelné a Bajnokok és Kihívók féltve őrzött Exatlonos kincseit! Érdemes megnézni az exkluzív videót! tovább
A teljes videó szeptember 2-án, 18:00-tól a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Az Exatlon Plusz vadonatúj videójában Besenyei Bogi jövőbeli terveiről mesélt Gelencsér Timinek, amelyből kiderül, hogy milyen komoly probléma... tovább
Kempf Zozo nem bírt magával! Egy őrült dominikai verseny visszavágójára hívta a Bajnokokat! tovább
Elképesztő kalandok várnak az Exatlon sztárjaira… A teljes videó pénteken 18.00-kor a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Alexa sokak kérésére elmeséli, hogy mi történt imádott nagymamájával. tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS