Megjött a változás szele: Újjászülettek a Bajnokok


Megtört a Kihívók sikerszériája, hiszen hátrányból győztek a Bajnokok, akik ezzel behúzták a két hetes hajsza első Végjátékát.

Fontos napra virradtak az exatlonisták, ugyanis ma megrendezésre kerül a héthetes hajsza első Végjátéka. Emellett ma egy igazán különleges futamot is megrendeznek az az Exatlon Hungary-ben!

Deres Ádi az Előny játék során rosszul lett, ez pedig nagyon megijesztette a csapattársait. A Végjáték reggelén Alexa próbált lelket önteni Ádiba, aki őszintén beszélt érzéseiről, így kiderült, hogy mi okozza számára a legnagyobb nehézséget a verseny során.

Kempf Zozo úgy érzi, Busa Gabi mélypontját éli, azt vette észre, hogy társa mintha kicsit reményvesztett lenne, ezért komoly hangvételű beszélgetésre hívta őt és a csapat kapitányát, Tóth Dávidot.

A reggel folyamán Tóth Dávid a készülődés közepette időt szakított arra, hogy kifejezze elismerését legújabb csapattársuk, Csibi Gergő számára. Tóth Dávid elmondta a friss versenyzőnek, hogy nagyon meglepte őket teljesítménye és elképesztően büszkék rá, amiért ilyen szépen vette az akadályokat.

A Bajnokok ezen a héten a táborban laknak, ahol egy légtérben kell aludniuk, nincsen külön szobájuk: A csapat "vezetője", Tóth Dávid ezért különleges módon, humorosan ébresztette társait. Vajon mindenkinek tetszett a hangos ébresztő?

Tóth Dávid és Kempf Zozo érezték Busa Gabin, hogy kicsit alább hagyott a motiváltsága: A két Bajnok megpróbált lelket önteni Gabiban, több-kevesebb sikerrel. Busa Gabriella a kamerák előtt bevallotta, hiányzik neki párja, hiszen nem csak a magánéletben alkotnak egy csapatot, de ő az edzője is, ezért ő tudja igazán, hogyan kell a nehéz perceiben kezelni őt.

Zozonak sikerült lefaragnia a Bajnokok hátrányát, így most 0:0 állásról folytatódott a csata! A következő futamban Dorka és Alexa csaptak össze, de hogy melyikük tudott pontot szerezni csapatának, az kiderül a videóból!

Most Csibi Gergőn és Adun volt a sor, hogy szembe szálljanak egymással a Végjáték soron következő futamában.

Elképesztő csatát vívott egymással a következő futam során Busa Gabi és Derzsi Viki!

Szoros küzdelem a pontszerzésért! Tóth Dávid és Novák Zalán emberfeletti erővel harcolt, hogy csapatát közelebb vigye a győzelemhez.

Nincs megállás! A következő futamban Busa Gabi és Besenyei Bogi mérkőztek meg egymással.

A folytatásban Dávid és Ádi elképesztően izgalmas futama következett a Végjátékban!

A Kihívók eléggé elhúztak a versenyben. Vajon Szabó Dorka tud szépíteni? Vagy Pap Dorci tovább növeli a kékek előnyét?

Még semmi sem dőlt el! A Végjáték újabb gigászi csatával folytatódott, melyben Zozo és Adu szálltak szembe egymással.

A Bajnokok nagyon elkapták a tempót, most Tóth Dávidon volt a sor, hogy egyenlítsen, de nem volt könnyű dolga, hiszen Böjte Dave is mindent megtett azért, hogy pontot szerezzen a Kihívóknak!

Másodjára is szembe szállt egymással a Végjátékban Gergő és Adu! Vajon most melyikük győzött? A videóból kiderül!

Gabinak és Boginak is másodjára kellett egymással megküzdenie a Végjáték során! A csata ezúttal is óriási izgalmakat tartogatott, hiszen mindkét versenyző a győzelemért küzdött!

Micsoda összecsapás! Kempf Zozo és Novák Zalán elképesztő lendülettel harcolt egymással a Végjátékban!

A Bajnokoknak meccslabdájuk van, ezért Gergő számára nagyon fontos volt ez a futam, amit Böjte Dave ellen kellett megvívnia.

A csata egyre izgalmasabbá vált! Vajon Busa Gabi megszerezte a győzelmet a Bajnokoknak? Vagy Derzsi Viki megakadályozta ebben, és a Kihívók kerültek közelebb a Végjáték megnyeréséhez?

A Kihívók csapata vereséget szenvedett, ám nem csüggednek: pozitív gondolatokkal tartják fent a motivációt, hiszen van még lehetőségük arra, hogy fordítsanak a Hajsza során az álláson. Deres Ádám szerint kifejezetten jól kezeli a csapat a helyzetet, senki sem omlott össze és mindenki abszolút be akarja bizonyítani, hogy jobbak ellenfeleiknél.

Pap Dorci el sem tudná képzelni, milyen lenne a csapat Böjte Dave pozitív gondolkodása nélkül: A versenyző szerint a csapattársa olyan derűlátó, hogy 9:1-es állásnál is nyugodt szívvel jelentené ki, ez a helyzet még változtatható!

A Kihívó lányok annyira izgatottak a holnapi visszavágó miatt, hogy a vereség miatt sem csüggednek: Szeretnék mindenáron bebizonyítani a mexikóiaknak, hogy a magyar csapat az erősebb!

Kattints ide és nézd meg a teljes adást online! 

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. március 19. 15:29

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evad
Kapcsolódó anyagok
: Gelencsér Timinek árulta el Király Nóra, hogy hamarosan valóra válik a legnagyobb álma. A videóból minden kiderül! tovább
Különleges versenyre készíti fel öccsét Cservenák Alexa. Hogy mire készül Jákob, kiderül az Exatlon Plusz vadonatúj videójából. tovább
Az Exatlon Bajnokait mindig szétszedik a rajongó gyerekek. tovább
Teljes videó szeptember 4-én, pénteken 18:00 órától az Exatlon Pluszban a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Minden Exatlon rajongó megirigyelné a Bajnokok és Kihívók féltve őrzött Exatlonos kincseit! Érdemes megnézni az exkluzív videót! tovább
A teljes videó szeptember 2-án, 18:00-tól a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Az Exatlon Plusz vadonatúj videójában Besenyei Bogi jövőbeli terveiről mesélt Gelencsér Timinek, amelyből kiderül, hogy milyen komoly probléma... tovább
Kempf Zozo nem bírt magával! Egy őrült dominikai verseny visszavágójára hívta a Bajnokokat! tovább
Elképesztő kalandok várnak az Exatlon sztárjaira… A teljes videó pénteken 18.00-kor a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Alexa sokak kérésére elmeséli, hogy mi történt imádott nagymamájával. tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS