Megjött a változás szele: Újjászülettek a Bajnokok


Megtört a Kihívók sikerszériája, hiszen hátrányból győztek a Bajnokok, akik ezzel behúzták a két hetes hajsza első Végjátékát.

Fontos napra virradtak az exatlonisták, ugyanis ma megrendezésre kerül a héthetes hajsza első Végjátéka. Emellett ma egy igazán különleges futamot is megrendeznek az az Exatlon Hungary-ben!

Deres Ádi az Előny játék során rosszul lett, ez pedig nagyon megijesztette a csapattársait. A Végjáték reggelén Alexa próbált lelket önteni Ádiba, aki őszintén beszélt érzéseiről, így kiderült, hogy mi okozza számára a legnagyobb nehézséget a verseny során.

Kempf Zozo úgy érzi, Busa Gabi mélypontját éli, azt vette észre, hogy társa mintha kicsit reményvesztett lenne, ezért komoly hangvételű beszélgetésre hívta őt és a csapat kapitányát, Tóth Dávidot.

A reggel folyamán Tóth Dávid a készülődés közepette időt szakított arra, hogy kifejezze elismerését legújabb csapattársuk, Csibi Gergő számára. Tóth Dávid elmondta a friss versenyzőnek, hogy nagyon meglepte őket teljesítménye és elképesztően büszkék rá, amiért ilyen szépen vette az akadályokat.

A Bajnokok ezen a héten a táborban laknak, ahol egy légtérben kell aludniuk, nincsen külön szobájuk: A csapat "vezetője", Tóth Dávid ezért különleges módon, humorosan ébresztette társait. Vajon mindenkinek tetszett a hangos ébresztő?

Tóth Dávid és Kempf Zozo érezték Busa Gabin, hogy kicsit alább hagyott a motiváltsága: A két Bajnok megpróbált lelket önteni Gabiban, több-kevesebb sikerrel. Busa Gabriella a kamerák előtt bevallotta, hiányzik neki párja, hiszen nem csak a magánéletben alkotnak egy csapatot, de ő az edzője is, ezért ő tudja igazán, hogyan kell a nehéz perceiben kezelni őt.

Zozonak sikerült lefaragnia a Bajnokok hátrányát, így most 0:0 állásról folytatódott a csata! A következő futamban Dorka és Alexa csaptak össze, de hogy melyikük tudott pontot szerezni csapatának, az kiderül a videóból!

Most Csibi Gergőn és Adun volt a sor, hogy szembe szálljanak egymással a Végjáték soron következő futamában.

Elképesztő csatát vívott egymással a következő futam során Busa Gabi és Derzsi Viki!

Szoros küzdelem a pontszerzésért! Tóth Dávid és Novák Zalán emberfeletti erővel harcolt, hogy csapatát közelebb vigye a győzelemhez.

Nincs megállás! A következő futamban Busa Gabi és Besenyei Bogi mérkőztek meg egymással.

A folytatásban Dávid és Ádi elképesztően izgalmas futama következett a Végjátékban!

A Kihívók eléggé elhúztak a versenyben. Vajon Szabó Dorka tud szépíteni? Vagy Pap Dorci tovább növeli a kékek előnyét?

Még semmi sem dőlt el! A Végjáték újabb gigászi csatával folytatódott, melyben Zozo és Adu szálltak szembe egymással.

A Bajnokok nagyon elkapták a tempót, most Tóth Dávidon volt a sor, hogy egyenlítsen, de nem volt könnyű dolga, hiszen Böjte Dave is mindent megtett azért, hogy pontot szerezzen a Kihívóknak!

Másodjára is szembe szállt egymással a Végjátékban Gergő és Adu! Vajon most melyikük győzött? A videóból kiderül!

Gabinak és Boginak is másodjára kellett egymással megküzdenie a Végjáték során! A csata ezúttal is óriási izgalmakat tartogatott, hiszen mindkét versenyző a győzelemért küzdött!

Micsoda összecsapás! Kempf Zozo és Novák Zalán elképesztő lendülettel harcolt egymással a Végjátékban!

A Bajnokoknak meccslabdájuk van, ezért Gergő számára nagyon fontos volt ez a futam, amit Böjte Dave ellen kellett megvívnia.

A csata egyre izgalmasabbá vált! Vajon Busa Gabi megszerezte a győzelmet a Bajnokoknak? Vagy Derzsi Viki megakadályozta ebben, és a Kihívók kerültek közelebb a Végjáték megnyeréséhez?

A Kihívók csapata vereséget szenvedett, ám nem csüggednek: pozitív gondolatokkal tartják fent a motivációt, hiszen van még lehetőségük arra, hogy fordítsanak a Hajsza során az álláson. Deres Ádám szerint kifejezetten jól kezeli a csapat a helyzetet, senki sem omlott össze és mindenki abszolút be akarja bizonyítani, hogy jobbak ellenfeleiknél.

Pap Dorci el sem tudná képzelni, milyen lenne a csapat Böjte Dave pozitív gondolkodása nélkül: A versenyző szerint a csapattársa olyan derűlátó, hogy 9:1-es állásnál is nyugodt szívvel jelentené ki, ez a helyzet még változtatható!

A Kihívó lányok annyira izgatottak a holnapi visszavágó miatt, hogy a vereség miatt sem csüggednek: Szeretnék mindenáron bebizonyítani a mexikóiaknak, hogy a magyar csapat az erősebb!

Kattints ide és nézd meg a teljes adást online! 

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. március 19. 15:29

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evadKapcsolódó anyagok
Kőkemény összecsapásra számíthatunk Magyarország és Törökország között a Nemzetek Kupáján. Vajon sikerül a magyar csapatnak legyőznie... tovább
Folytatódott a Nemzetek Kupája, ahol a magyaroknak most a dominikaikkal kellett összecsapniuk. Hogy milyen izgalmakat tartogatott a 66. adás, az kattintás... tovább
Viki és Dorci arra lettek figyelmesek, hogy Bogi a Bajnokoknak, legfőképp a fiúknak szeretne imponálni. A két Kihívó lány észrevette, csapattársuk... tovább
Viki és Dorci egy kis csajos pletykálkodásra ültek össze a nap végén. A lányok szerint Dávid ég Bogi között alakul valami, ugyanis állandóan... tovább
A Bajnokok megosztották Zozo-val a mai pályával kapcsolatos élményeiket. Véleményük szerint az ügyességi feladatra ma jobban ráéreztek,... tovább
A Kihívók szerint egyénenként mindenkinek más a versenybeli taktikája, A lesérült Derzsi Viki azonban egy picit szeretne hozzátenni a versenyhez,... tovább
A Bajnokok szerint jó dolog sült ki a Kihívók ötletéből, azonban a pirosaknak kicsit finomítaniuk kellett a gólörömük kifejezésén. Kifejtették,... tovább
Novák Zalán egy kis időre még pihenni fog, nagyon csalódott érzi magát a mai teljesítménye után.  tovább
Tóth Dávid tegnap még el sem tudta volna képzelni, hogy pályára álljon, ma azonban egy sikeres futamot tudhatott maga mögött. A Bajnok eléggé... tovább
A Kihívók szerint a Bajnokok rettentően furcsán viselkednek a pályán, nem biztatják egymást, nem mutatják ki örömüket annyira. Dave kifejtette,... tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS