Deres Ádám rosszulléte sem vetette vissza a Kihívókat, akik ismét győzelmet arattak


Az Előny játék hatalmas nyereménnyel kecsegtetett a versenyzőknek, ami ezúttal is a győztes csapatot illeti meg, azaz a Kihívókat.

Szabó Dorkának remek ötlete támadt az Előny játék reggelén, ami a pályán is segíthet nekik. Hogy mennyire volt hasznos a bizalomjáték, az este 20.10-től kiderül!

Tóth Dávid szerint nem kell annyira félni a mexikóiaktól, mint korábban. Sok minden megváltozott az előző mexikói összecsapás óta, hiszen több játékos is búcsúzott azóta, és Novák Zalán sem szállt harcba akkor. Hogy most mit gondolnak a Bajnokok a Visszavágó lehetőségéről, azt a videóból megtudod.

Adu kifejtette, hogy Szabó Dorottya "sípolása" rettentően idegesítő tud lenni a szurkolás során, amely nem csak őket Kihívókat, hanem a Bajnokokat is biztosan idegesíti. Dorottya taktikája nem szimpatikus a kékeknek, és nagyon szeretnék már, hogy abbahagyja.

Adu a tegnapi nap folyamán két pontot is elhozott Gergő ellen, ez pedig hatalmas önbizalmat adott neki. Ma már nem Gergő ellen fog menni, de reménykedik benne, hogy sikerrel veszi majd az akadályokat a "régi motorosok" ellen is.

A Bajnokok bekötötték Csibi Gergő szemét, és egy bizalomjáték során megmutatták társuknak, hogy rájuk bizony bármikor számíthat majd a küzdelem során.

Novák Zalán elárulta, hogy bár a szeme előtt lebeg a visszavágó Mexikóval, most mégis egyelőre csak az adott napra koncentrál. A Kihívó inkább kis lépésekben szeretne haladni, semmint nagyobbakban.

Dávid szerint fontos napok várnak a Bajnokokra, és nagyon komolyan veszik majd a rájuk váró küzdelmeket. A Bajnok bízik benne, hogy rengeteg erővel és motivációval vágnak majd bele a küzdelembe, és sikerrel veszik majd az akadályokat.

Szabó Dorottya megosztotta a nézőkkel, hogy milyen stratégiával vágnak bele a rájuk váró küzdelmekbe. A Bajnok kifejtette, hogy már ismerik saját maguk erősségeit, és a mexikói csapat gyengeségeit is, így "könnyebbek" lesznek majd a futamok.

Az Előny játék első futamában Zozon és Adun múlt, hogy a Bajnokok vagy a Kihívók szereznek-e pontot.

1:0-ra vezettek a Kihívók a tíz nyert meccsig tartó Előnyért folytatott küzdelemben amikor Gabi és Alexa párviadala következett.

A rajvonalon ezúttal Gergő és Ádám várakoztak a sípszóra. Vajon melyikük tudott pontot szerezni?

Dorka és Bogi eddig tizenhét meccset vívtak egymással, ebből kilenc futamot a Kihívó nyert. A Bajnoknak azonban most lehetősége volt szépíteni.

A kéthetes hajsza harmadik versenynapjának ötödik futamában Dávid és Zalán ádáz harca következett.

A Bajnokoktól Gergőn, a Kihívóktól pedig Dave-en volt a sor, hogy pontot szerezzenek.

Böjte Dave szerint a Bajnokok teljesen szétestek az utóbbi időben, ez pedig számukra is nagyon kedvező, hiszen a Kihívók pedig kifejezetten jó formában vannak.

A Bajnokok eddigi egyetlen pontját Gabi szerezte az első kiválasztási körben. Vajon sikerült neki behúzni a másodikat is?

5:2 volt az állás a Kihívók javára, amikor Zozo és Zalán futama következett.

A rajtnál Dorka és Dorci készültek fel az újabb futamra, amely rengeteg izgalmat tartogatott.

Nincs megállás! Ezúttal Dávid és Ádi vívott meg egymással.

A tizenegyedik futamban Zozon volt a teher, hogy pontot szerezzen csapatának, és ezáltal szépítsenek.

Még mindig vezettek a Kihívók, ám a Bajnok kezdték őket beérni. Vajon sikerült Gabinak újabb pontot szerezni Bogival szemben?

Besenyei Bogi a küzdelem során megsebesült, társai pedig rögtön orvost hívtak a Kihívóhoz, akinek nagyon fájt a sérülése.

Az Előnyért folytatott versenyfutás újabb futamában Gergő és Ádi csaptak össze.

Deres Ádám egyszer csak rosszul lett a várakozóponton,az orvosok azonnal elkezdték kivizsgálni, hogy vajon mi okozhatta a Kihívó rosszullétét.

Már csak egy ponttal voltak lemaradva a Bajnokok a Kihívóktól. Vajon Dorka meg tudta szerezni azt az áhított pontot?

8:6-ra vezettek a Kihívók, ezért nagy súly nehezedett Dávid vállára, ugyanis jól jött volna a Bajnokoknak egy újabb pont.

Az összes szem ezúttal a rajtvonalon várakozó Gergőre és Dave-re szegeződött, de pontot csak egyikük tudott szerezni.

Egyenlő volt az állás a Bajnokok és a Kihívók között. Gabi és Alexa csatáján múlt, hogy melyik irányba billent el a mérleg nyelve.

Tetőfokán a feszültség, hisz 9:8 volt az állás. Vajon Zalán be tudta húzni a győztes pontot, vagy Dávid megakadályozta ebben?

A Kihívó apró félelemmel a fejében állt a startvonalhoz a küzdelem kezdetén, azonban végül minden jól alakult számára a küzdelem során. Alexa azonban koncentrált és összeszedte magát, így pedig sikerült behúznia a pontot ellenfele ellen.

Busa Gabi mindenképpen győzelmeskedni akart a mai napon, mivel jobban szerette volna ha holnap nyugodtabban indíthatták volna napot. Alexa ellen azonban nem tudott mit tenni, a Bajnok szerint azonban tanítani való volt, ahogyan küzdött.

Palik László ismertette, hogy mi az az előny, amit megkap majd a győztes csapat. Holnap a pirosak -1 pontról indulnak, így igazán nehéz helyzetbe kerülnek a hátrány által.

A Bajnokok megpróbálták megfejteni azt, hogy vajon miért is nem teljesítenek olyan jól az utóbbi időszakban. Dorottya elárulta, hogy számára nagyon nehéz az elmúlt időszak, teljesen besokallt, és Busa Gabi is kiöntötte a szívét.

Viki és Adu egy kicsit "elment egymás mellett" a mai napon. Adunak rosszul esett az, hogy véleménye szerint Viki nem fogadja meg az ő tanácsát, Viki szerint azonban csak az események alakultak most szerencsétlenül kettejük között.

Deres Ádám gyengének érzi magát, így mindenképpen szeretné, ha megnézné őt egy orvos. Csapattársai támogatják is ebben a Kihívót, hiszen az egészségünk nem játék.

Csibi Gergő már több alkalommal is legyőzte Novák Zalánt egy-egy futam során. A Bajnok véleménye szerint Zalánban bár nincs félelem, de mégsem szívesen kerülne össze vele egy összecsapásra.

Deres Ádám visszatért az orvostól, és sokkal jobban érzi már magát a kezelések után. Az még nem biztos, hogy a Kihívó a pályára tud majd lépni holnap, de már jobban érzi magát.

Busa Gabi kifejtette, hogy hiányzik számára az otthon, és nagyon nehéznek gondolja azt, hogy minden napjuk eléggé monoton az Exatlonban. A Bajnok számára egyre nehezebb a rajtvonalra állni, de megteszi, a csapata kedvéért.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. március 18. 22:48

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evadKapcsolódó anyagok
Kőkemény összecsapásra számíthatunk Magyarország és Törökország között a Nemzetek Kupáján. Vajon sikerül a magyar csapatnak legyőznie... tovább
Folytatódott a Nemzetek Kupája, ahol a magyaroknak most a dominikaikkal kellett összecsapniuk. Hogy milyen izgalmakat tartogatott a 66. adás, az kattintás... tovább
Viki és Dorci arra lettek figyelmesek, hogy Bogi a Bajnokoknak, legfőképp a fiúknak szeretne imponálni. A két Kihívó lány észrevette, csapattársuk... tovább
Viki és Dorci egy kis csajos pletykálkodásra ültek össze a nap végén. A lányok szerint Dávid ég Bogi között alakul valami, ugyanis állandóan... tovább
A Bajnokok megosztották Zozo-val a mai pályával kapcsolatos élményeiket. Véleményük szerint az ügyességi feladatra ma jobban ráéreztek,... tovább
A Kihívók szerint egyénenként mindenkinek más a versenybeli taktikája, A lesérült Derzsi Viki azonban egy picit szeretne hozzátenni a versenyhez,... tovább
A Bajnokok szerint jó dolog sült ki a Kihívók ötletéből, azonban a pirosaknak kicsit finomítaniuk kellett a gólörömük kifejezésén. Kifejtették,... tovább
Novák Zalán egy kis időre még pihenni fog, nagyon csalódott érzi magát a mai teljesítménye után.  tovább
Tóth Dávid tegnap még el sem tudta volna képzelni, hogy pályára álljon, ma azonban egy sikeres futamot tudhatott maga mögött. A Bajnok eléggé... tovább
A Kihívók szerint a Bajnokok rettentően furcsán viselkednek a pályán, nem biztatják egymást, nem mutatják ki örömüket annyira. Dave kifejtette,... tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS