Véget ért a habzsi-dőzsi, több hét után ismét a Táborban kötöttek ki a Bajnokok


Az újabb Villa játékot nemcsak a csapatok között zajló versengés tette izgalmassá, hanem Palik László bejelentése is, miszerint pénteken jön a visszavágó Mexikó ellen.

Tóth Dávid és Kempf Zozo reggeli közben beszélték át, milyen taktikával kellene készülniük a heti versenyek során. Egyben azonban már most biztosak: nem akarják elveszíteni a Végjátékot!

A Kihívó fiúknak feltűnt, hogy a lányoknak hiányoznak a különböző szépségipari kezelések, az otthoni "wellness" idő, ezért összefogtak és megnyitották a tábor szépségszalonját, ahol minden lány ingyenes kezelést kapott.

Zalán úgy érezte, az elmúlt héten nem úgy viselkedett társaival, ahogy azt megérdemelték volna, ezért a megmérettetés előtt összehívta a csapatot, hogy magyarázatot adjon viselkedésére és elnézést kérjen azért.

A Kihívó fiúk a tábori létet kicsit úgy élik meg, mint egy fogságot: Hogy kicsit oldjanak a feszült hangulaton, lány társaikat egy különleges performansszal lepték meg ébresztés gyanánt.

Tóth Dávid és Csibi Gergő a medence szélén beszélték át a hétre vonatkozó taktikát: Az új versenyző Tóth Dávid szerint kellőképpen motivált, így minden esély és lehetőség megvan arra, hogy legyőzze Dave-t vagy Ádámot.

Szabó Dorka szerint a legnagyobb hiány pozitív megerősítésben van: Ha azt erősítenék egymásban, amiben jók, nem pedig a sikertelenségre fektetnék a hangsúlyt, az meglátszana teljesítményükön is.

Novák Zalán eddig teljes felelősséget vállalt a csapat sikeréért csapatkapitányként, a múlthéten azonban lemondott erről a posztról. A csapat most kíváncsi volt, változott -e a játékos véleménye, mert úgy érzi, sokat hozzáad a közös teljesítményhez a versenyző vezetése, ám azt is látják, hogy elképesztő feszültség és felelősség nyomja ezzel vállát.

Palik László olyan bejelentést tett a versenyzőknek, ami megváltoztatta az elkövetkezendő hétről alkotott elképzelésüket: A műsorvezető megosztotta a hatalmas hírt a csapatokkal, miszerint a pénteki Párbaj helyett újra összecsaphatnak a mexikóiakkal a Nemzetek Viadala keretein belül.

Busa Gabriella annyira fellelkesült Palik László bejelentésén, hogy bevallása szerint fejben már teljesen a Nemzetek Viadalán van.

Adu nagyon jól szerepelt az előző Nemzetek Viadalában: Pontosan ezért, most még inkább motivált arra, hogy bizonyítson a nagy megmérettetésen.

Az újabb hét első versenynapján a Villa játékban kellett megküzdeniük egymással a csapatoknak.

A nap első női meccse következett a folytatásban Dorka és Dorci párviadalával.

Derzsi Viki őszintén bevallotta Gelencsér Timinek, csalódott a pénteki Párbaj végkimenetelében: Ő Szandit várta vissza a Párbajról, ugyanis ő emberileg szimpatikusabb neki.

A Villáért folytatott versenyfutásban Gergőn és Dave-en volt a sor, hogy pontot szerezzenek csapataiknak.

Gabi és Dorci eddig harminckét meccset vívtak meg egymással, most jött egy újabb futamuk.

Az első kiválasztási kör utolsó futama következett Dávid és Zalán futamával.

4:1-re vezettek a Kihívók, amikor Zozo és Dave csatája következett.

Nagyon vágytak a Kihívók a Villára, ugyanis sorra húzták be a pontokat. Ezúttal Bogin és Dorkán volt a sor, hogy bizonyítsanak.

A Bajnokok a mai nap folyamán eddig csak egy pontot tudtak szerezni. Vajon innen is fel tudtak állni?

Dávid előző győzelmével 2:2-re módosult az állás. A rajtnál ezúttal Gabi és Alexa!

Csak úgy jöttek fel a Bajnokok mint a talajvíz. Vajon beérték a Kihívókat?

A rajtvonalon Zozo és Adu várakoztak a sípszóra, de vajon melyikük tudott pontot hozni?

Dorottya és Dorci eddig tizenhét meccset vívtak meg egymással, ebből nyolc futamot a Kihívó nyert. Most itt volt a lehetőség, hogy a Bajnok szépítsen a statisztikáján.

Kiegyenlítettek a Bajnokok a Kihívókkal szemben. A folytatásban Gergő és Dave párviadala következett.

Böjte Dave-nek nagyon elege van már a tábori létből: A versenyző nagyon szeretné, ha a csapat végre visszatérhetne a Villába és felhagyhatna a nomád életmóddal.

Gabi és Alexa ma már egyszer futottak egymás ellen, akkor a Bajnok nyert, azonban a második közös futamuk is sok izgalmat tartogatott.

Ismét a Kihívóknál volt az előny, akik két ponttal vezettek. Dávidon múlt, hogy a Bajnokok tudtak-e szépíteni.

A Villa játék tizenhatodik futamában Dávid és Adu mérkőztek meg egymással.

Fej-fej mellett haladtak a csapatok a pontokat tekintve, minden a véghajrában dőlt el.

Novák Zalánon volt a világ szeme, ugyanis rajta múlt, hogy a Kihívók annyi hét után újra visszamehettek-e a Villába.

A Kihívó csapat Zalán jóvoltából visszaköltözhet a Villába: A csapat ezért a pályán különleges "műsorszámmal" ünnepelt!

A Kihívóknak most igazán van oka az ünneplésre: A kékek végre visszatérhettek a villába, ahol a megérkezés után átvette az uralmat a vidámság és a féktelen ünneplés.

A Bajnokok hosszú hetek után visszatértek a táborba, ám nem csüggednek: Csibi Gergő szerint lehet, hogy erre van szüksége a csapatnak ahhoz, hogy megnyerjék a tétmérkőzéseket.

Dave, Dorci és Viki abszolút meglepettségüknek adtak hangot: A Bajnokok Párbajának végkimenetele megrázta őket, ugyanis nem számítottak arra, hogy Szandi marad alul a Dorka elleni küzdelemben.

A Kihívó csapatot egyértelműen hergeli Szabó Dorka drukkolása, szurkolása. A kékek szerint Dorka szükségtelenül sikít és csak a fegyelmezettséget bontja a pálya szélén.

Busa Gabi és Szabó Dorka átbeszélték egymás közt a Villa játék kimenetelét: Annak ellenére, hogy nem sokon múlt, nem csüggednek: Ha a tábori lét a sikerül záloga, akkor hajlandóak meghozni ezt az áldozatot!

A Kihívók leváltották a Csóró Bongo-t: A Villában fergeteges buli keretein belül végre megnyitotta kapuját a Dollár Bongo! A Villa szórakozóhellyé avanzsálásán Böjte Dave vezetésével a Kihívó csapat férfi tagjai dolgoztak, az eredmény pedig hihetetlenül jól sikerült!

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. március 16. 22:26

Címkék: exatlon_2evad   Exatlon HungaryKapcsolódó anyagok
Kőkemény összecsapásra számíthatunk Magyarország és Törökország között a Nemzetek Kupáján. Vajon sikerül a magyar csapatnak legyőznie... tovább
Folytatódott a Nemzetek Kupája, ahol a magyaroknak most a dominikaikkal kellett összecsapniuk. Hogy milyen izgalmakat tartogatott a 66. adás, az kattintás... tovább
Viki és Dorci arra lettek figyelmesek, hogy Bogi a Bajnokoknak, legfőképp a fiúknak szeretne imponálni. A két Kihívó lány észrevette, csapattársuk... tovább
Viki és Dorci egy kis csajos pletykálkodásra ültek össze a nap végén. A lányok szerint Dávid ég Bogi között alakul valami, ugyanis állandóan... tovább
A Bajnokok megosztották Zozo-val a mai pályával kapcsolatos élményeiket. Véleményük szerint az ügyességi feladatra ma jobban ráéreztek,... tovább
A Kihívók szerint egyénenként mindenkinek más a versenybeli taktikája, A lesérült Derzsi Viki azonban egy picit szeretne hozzátenni a versenyhez,... tovább
A Bajnokok szerint jó dolog sült ki a Kihívók ötletéből, azonban a pirosaknak kicsit finomítaniuk kellett a gólörömük kifejezésén. Kifejtették,... tovább
Novák Zalán egy kis időre még pihenni fog, nagyon csalódott érzi magát a mai teljesítménye után.  tovább
Tóth Dávid tegnap még el sem tudta volna képzelni, hogy pályára álljon, ma azonban egy sikeres futamot tudhatott maga mögött. A Bajnok eléggé... tovább
A Kihívók szerint a Bajnokok rettentően furcsán viselkednek a pályán, nem biztatják egymást, nem mutatják ki örömüket annyira. Dave kifejtette,... tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS