Véget ért a habzsi-dőzsi, több hét után ismét a Táborban kötöttek ki a Bajnokok


Az újabb Villa játékot nemcsak a csapatok között zajló versengés tette izgalmassá, hanem Palik László bejelentése is, miszerint pénteken jön a visszavágó Mexikó ellen.

Tóth Dávid és Kempf Zozo reggeli közben beszélték át, milyen taktikával kellene készülniük a heti versenyek során. Egyben azonban már most biztosak: nem akarják elveszíteni a Végjátékot!

A Kihívó fiúknak feltűnt, hogy a lányoknak hiányoznak a különböző szépségipari kezelések, az otthoni "wellness" idő, ezért összefogtak és megnyitották a tábor szépségszalonját, ahol minden lány ingyenes kezelést kapott.

Zalán úgy érezte, az elmúlt héten nem úgy viselkedett társaival, ahogy azt megérdemelték volna, ezért a megmérettetés előtt összehívta a csapatot, hogy magyarázatot adjon viselkedésére és elnézést kérjen azért.

A Kihívó fiúk a tábori létet kicsit úgy élik meg, mint egy fogságot: Hogy kicsit oldjanak a feszült hangulaton, lány társaikat egy különleges performansszal lepték meg ébresztés gyanánt.

Tóth Dávid és Csibi Gergő a medence szélén beszélték át a hétre vonatkozó taktikát: Az új versenyző Tóth Dávid szerint kellőképpen motivált, így minden esély és lehetőség megvan arra, hogy legyőzze Dave-t vagy Ádámot.

Szabó Dorka szerint a legnagyobb hiány pozitív megerősítésben van: Ha azt erősítenék egymásban, amiben jók, nem pedig a sikertelenségre fektetnék a hangsúlyt, az meglátszana teljesítményükön is.

Novák Zalán eddig teljes felelősséget vállalt a csapat sikeréért csapatkapitányként, a múlthéten azonban lemondott erről a posztról. A csapat most kíváncsi volt, változott -e a játékos véleménye, mert úgy érzi, sokat hozzáad a közös teljesítményhez a versenyző vezetése, ám azt is látják, hogy elképesztő feszültség és felelősség nyomja ezzel vállát.

Palik László olyan bejelentést tett a versenyzőknek, ami megváltoztatta az elkövetkezendő hétről alkotott elképzelésüket: A műsorvezető megosztotta a hatalmas hírt a csapatokkal, miszerint a pénteki Párbaj helyett újra összecsaphatnak a mexikóiakkal a Nemzetek Viadala keretein belül.

Busa Gabriella annyira fellelkesült Palik László bejelentésén, hogy bevallása szerint fejben már teljesen a Nemzetek Viadalán van.

Adu nagyon jól szerepelt az előző Nemzetek Viadalában: Pontosan ezért, most még inkább motivált arra, hogy bizonyítson a nagy megmérettetésen.

Az újabb hét első versenynapján a Villa játékban kellett megküzdeniük egymással a csapatoknak.

A nap első női meccse következett a folytatásban Dorka és Dorci párviadalával.

Derzsi Viki őszintén bevallotta Gelencsér Timinek, csalódott a pénteki Párbaj végkimenetelében: Ő Szandit várta vissza a Párbajról, ugyanis ő emberileg szimpatikusabb neki.

A Villáért folytatott versenyfutásban Gergőn és Dave-en volt a sor, hogy pontot szerezzenek csapataiknak.

Gabi és Dorci eddig harminckét meccset vívtak meg egymással, most jött egy újabb futamuk.

Az első kiválasztási kör utolsó futama következett Dávid és Zalán futamával.

4:1-re vezettek a Kihívók, amikor Zozo és Dave csatája következett.

Nagyon vágytak a Kihívók a Villára, ugyanis sorra húzták be a pontokat. Ezúttal Bogin és Dorkán volt a sor, hogy bizonyítsanak.

A Bajnokok a mai nap folyamán eddig csak egy pontot tudtak szerezni. Vajon innen is fel tudtak állni?

Dávid előző győzelmével 2:2-re módosult az állás. A rajtnál ezúttal Gabi és Alexa!

Csak úgy jöttek fel a Bajnokok mint a talajvíz. Vajon beérték a Kihívókat?

A rajtvonalon Zozo és Adu várakoztak a sípszóra, de vajon melyikük tudott pontot hozni?

Dorottya és Dorci eddig tizenhét meccset vívtak meg egymással, ebből nyolc futamot a Kihívó nyert. Most itt volt a lehetőség, hogy a Bajnok szépítsen a statisztikáján.

Kiegyenlítettek a Bajnokok a Kihívókkal szemben. A folytatásban Gergő és Dave párviadala következett.

Böjte Dave-nek nagyon elege van már a tábori létből: A versenyző nagyon szeretné, ha a csapat végre visszatérhetne a Villába és felhagyhatna a nomád életmóddal.

Gabi és Alexa ma már egyszer futottak egymás ellen, akkor a Bajnok nyert, azonban a második közös futamuk is sok izgalmat tartogatott.

Ismét a Kihívóknál volt az előny, akik két ponttal vezettek. Dávidon múlt, hogy a Bajnokok tudtak-e szépíteni.

A Villa játék tizenhatodik futamában Dávid és Adu mérkőztek meg egymással.

Fej-fej mellett haladtak a csapatok a pontokat tekintve, minden a véghajrában dőlt el.

Novák Zalánon volt a világ szeme, ugyanis rajta múlt, hogy a Kihívók annyi hét után újra visszamehettek-e a Villába.

A Kihívó csapat Zalán jóvoltából visszaköltözhet a Villába: A csapat ezért a pályán különleges "műsorszámmal" ünnepelt!

A Kihívóknak most igazán van oka az ünneplésre: A kékek végre visszatérhettek a villába, ahol a megérkezés után átvette az uralmat a vidámság és a féktelen ünneplés.

A Bajnokok hosszú hetek után visszatértek a táborba, ám nem csüggednek: Csibi Gergő szerint lehet, hogy erre van szüksége a csapatnak ahhoz, hogy megnyerjék a tétmérkőzéseket.

Dave, Dorci és Viki abszolút meglepettségüknek adtak hangot: A Bajnokok Párbajának végkimenetele megrázta őket, ugyanis nem számítottak arra, hogy Szandi marad alul a Dorka elleni küzdelemben.

A Kihívó csapatot egyértelműen hergeli Szabó Dorka drukkolása, szurkolása. A kékek szerint Dorka szükségtelenül sikít és csak a fegyelmezettséget bontja a pálya szélén.

Busa Gabi és Szabó Dorka átbeszélték egymás közt a Villa játék kimenetelét: Annak ellenére, hogy nem sokon múlt, nem csüggednek: Ha a tábori lét a sikerül záloga, akkor hajlandóak meghozni ezt az áldozatot!

A Kihívók leváltották a Csóró Bongo-t: A Villában fergeteges buli keretein belül végre megnyitotta kapuját a Dollár Bongo! A Villa szórakozóhellyé avanzsálásán Böjte Dave vezetésével a Kihívó csapat férfi tagjai dolgoztak, az eredmény pedig hihetetlenül jól sikerült!

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. március 16. 22:26

Címkék: exatlon_2evad   Exatlon Hungary
Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS