Folytatódott a Bajnokok mélyrepülése, újabb létfontosságú versenynapon vesztettek


A Végjáték napjára virradtak a csapatok. Az újabb megmérettetésben a Bajnokoknak és a Kihívóknak is a győzelemre kellett koncentrálniuk, ugyanis a veszteseknek Párbajozniuk kell majd másnap a versenyben maradásért.

Novák Zalán rájött arra, hogy teljesen mást hozott ki belőle a verseny, mint szerette volna, az állandó megfelelési kényszer hatására sokkal ingerültebb és feszültebb lett. Ezt most mind le akarja vetkőzni, és sokkal higgadtabban akar nekiállni a versenyzéshez és a többi emberhez.

Csibi Gergő apait-anyait belead a küzdelembe a mai napon, és a pirosak szerint már nagyon érik neki az első pontja. Vajon ma sikerül megszereznie egy győzelmet a kékek ellen?

A rossz hangulat egyre inkább eluralkodik a Kihívók csapatában, Adu pedig attól tart, hogy a negatív energiák egyre inkább átjárják a csapatot, amely bukáshoz is vezethet majd nálunk...

A Bajnokok abban bíznak, hogy ma is olyan sikeres napot zárnak majd, mint tegnap, és akkor nem lesz "gondjuk". Vajon megtörik a pirosak öt hetes átka, és megszerzi Gergő az első pontját?

Tóth Dávid kifejtette Palik Lászlónak, hogy igencsak rájuk férne, hogy öt hét után végre megtörjön a jég, és a Bajnokok győzzenek a Végjátékon.

A Kihívók apait-anyait beleadnak majd a mai küzdelembe, hátrány ide vagy oda. Bíznak benne, hogy ma sikerült talpra állniuk, és győzedelmeskedni tudnak majd a Bajnokok felett.

Palik László ismertette, hogy milyen előnnyel léphetnek majd pályára a Bajnokok, és milyen hátránnyal kell majd futniuk a Kihívóknak. Vajon így is van esélyük a győzelemre a kékeknek?

Elérkezett a Végjáték napja, ami 10 nyert meccsig tartott. Az első futamban Dávid és Zalán mérettettek meg.

Az első futam után rögtön átvették a vezetést a Kihívók. A folytatásban Gabi és Alexa párviadala következett.

A Végjáték harmadik futamában Gergőn és Ádámon volt a sor, hogy újabb pontot szerezzenek.

Ádinak sikerült pontot szereznie a Kihívók számára, és az ügyesség mellett a szerencse is a Kihívó mellé szegődött. Ádám bízik benne, hogy ez így is marad a verseny végéig.

A Bajnokok győzelmet arattak a tegnapi Előnyjátékban, aminek köszönhetően egy akadállyal kevesebbet kellett teljesíteniük a Végjátékban. Ennek köszönhetően Dorka előnyre tett szert a pályán Bogival szemben.

Egyenlő volt az állás a Bajnokok és a Kihívók között, amik Zozo és Adu léptek pályára.

A soron következő futamban Dávid és Ádám csaptak össze, azonban a Bajnoknak könnyebb dolga volt a Kihívóval szemben.

Vezettek a Kihívók, de még korántsem volt vége a Végjátéknak. A folytatásban Gabi és Viki párharca következett.

Az újonc Bajnokon volt a sor, hogy bizonyítson Dave-vel szemben. Vajon Gergő tudott pontot szerezni a kékek versenyzője ellen?

Dorka és Dorci eddig tizenöt meccset vívtak meg egymással, ebből nyolcszor Dorka nyert. Vajon ezúttal melyikük szerzett újabb pontot?

A tizedik futamban az Exatlon Hungary két veteránja állt ki egymás ellen a mindent eldöntő Végjáték napján.

Az állás 7:3 volt a Kihívók javára, amikor Dávid és Adu közös futama következett.

A hét legfontosabb csapatversenyének folytatásában Dorka és Alexa léptek pályára. Vajon melyik csapat tett szert újabb pontra?

Az előny ezúttal Zozonál volt, így neki kevesebb akadályt kellett teljesítenie a pályán.

A Bajnokok kezdtek felzárkózni és beérni a Kihívókat a pontokat tekintve. Vajon milyen izgalmakat tartogatott Gabi és Dorci csatája?

A pirosakat csak két pont választotta el a kékektől, amikor Gergő és Zalán mérettettek meg.

Csibi Gergő megszerezte az első pontját az Exatlon Hungary-ben, méghozzá nem más ellen, mint Novák Zalán! A Bajnok győztes futama után megköszönte társainak a sok támogatást és szurkolást, amit a eddig adtak neki.

A rajtvonalon Zozo és Ádám várakoztak a sípszóra, de pontot csak egyikük tudott szerezni.

A minden eldöntő Végjátékban ezúttal Dorkán és Dorcin volt a világ szeme. Vajon a Kihívó be tudta húzni a győztes pontot vagy a Bajnok megakadályozta ebben?

Dorcinak sikerült megnyernie a futamot, így újfent a Bajnokok Párbajoznak majd a holnapi napon. A Kihívók ezzel megmenekültek a kieséstől, újra együtt maradhat a csapat.

Szabó Dorottya elvesztette a futamot, így pedig a Kihívóknak nem kell majd Párbajozniuk a holnapi napon. A Bajnok teljesen összetört a futam után, magát hibáztatta az események alakulásáért.

Palik László kész tények elé állította Busa Gabriellát, és közölte vele, hogy bár ő a legjobb statisztikájú versenyző, mégsem választhatja ki Szandi ellenfelét a Párbajon, ugyanis saját magát nem választhatja. Így eldőlt: a holnapi két Párbajozó Szandi és Szabó Dorottya lesz.

Szabó Dorottya nagyon sajnálja, hogy nem sikerült pontot hoznia, így nem tudták a Bajnokok folytatni a küzdelmet a Végjátékban. A piros játékos így egyébként Párbajra is kényszerül, amelyre izgalommal vegyes félelemmel áll elébe.

A Kihívók kifejtették, hogy sokkal jobban szeretnék, ha Szabó Dorottya esne ki a játékból a holnapi Párbajon, mivel nagyon idegesíti őket a lány. Szandinak azonban nem lesz könnyű dolga, hiszen ez már a sokadik Párbaja lesz egymás után.

A Kihívók újfent elkerülték a Párbaj a több napi sikertelenség után. A kékek próbálták megfejteni, hogy mi lehet annak az oka, hogy sikerrel veszik az akadályokat a Végjáték napján, és egy fontos felfedezést tettek.

Palik László személyesen is meglátogatta Kocsis Alexandrát az este folyamán, és közölte a lánnyal, hogy sajnos neki kell majd a holnapi napon immáron negyedszerre is Párbajoznia. Szandi szomorúan hallgatta végig a műsorvezető beszédét, beletörődve sorsába.

Busa Gabi őszintén vallott a Végjátékból fakadó folytonos veszteségekről és azt is elárulta, nem érti, miért nem tudják megnyerni a legfontosabb napot.

Kocsis Szandi őszintén vallott érzéseiről és arról, mennyire nagy küzdeni akarás rejtőzik benne! Valamint azt is elárulta, mi a közös az életében és az Exatlon Hungary-ban.

Gabi néhány jó tanáccsal látta el Bajnok társát a Párbaj előtti este. Megosztotta Dorottyával, hogy a legfontosabb az, hogy fejben ott legyen a versenyben, és akkor nem történhet baj.

A Kihívók elképesztő produkciót adtak elő a Végjáték estéjén, ugyanis Dave és Adu egy fantasztikus indulót költöttek az este folyamán. Ha ez még nem lenne elég, a lányok voltak a táncosaik a produkció során!

Pap Dorci táncolni tanította a csapatot az este folyamán, és meg kell mondjuk, nagyon jól ment mindenkinek!

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. március 12. 22:38
Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS