A jóból sosem elég: A Bajnokoké lett a dupla élvezet


Az Exatlon Hungary versenyzőinek élete a megszokott módon megszűnt létezni. Az új csapattag érkezése és a ˝Dupla tét˝ játék nyereménye mindenkit meglepett!

Dave igazán humoros módon ébresztette fel társait a nap reggelén, bár eleinte néhányan morgolódtak a fiú bolondozása miatt, végül mindenki hatalmas nevetésben tört ki az "álommanó" érkezése után.

A tegnapi napon Dave kiöntötte a szívét társainak, elmondta, hogy nem szeretné, ha többet elnyomnák őt. Dave a mai nap reggelén elmondta, hogy jól esett neki, hogy kiállhatott magáért, és máskor is ki fog, ha így folytatódnak a dolgok.

A tegnapi napon Dávid ébresztette Zozot, így ma Zozo visszavágott, és ő keltette fel Dávidot. A keltés azonban nem alakult úgy, ahogyan a Bajnok tervezte, ugyanis leszakadt Dávid ágya Zozo szaltója miatt.

Kocsis Alexandrához is orvost kellett hívni a Bajnokok Villájába, ugyanis nagyon gyengének érezte magát a nap kezdetén. Vajon pályára áll majd így a Bajnok?

A mai napra már nem csak Zalán, hanem Bogi sem érezte magát valami fényesek a kékek közül. Bogi belázasodott, és reggelre sem lett jobban, így ajánlatos, hogy megnézze őt is, és társát is egy orvos.

Az orvos döntött: Kocsis Alexandra nem léphet ma pályára, így a Bajnokokra egy igen kemény és nehéz nap vár.

"Lacika, a staféta bot a tiéd!" - jelentette ki Novák Zalán Adunak. Mivel a Kihívók közül ketten sem állhatnak pályára betegségük miatt, így Zalán úgy gondolta, jobbnak látja, ha tisztázza Aduval, hogy most jobban van szükség az irányítására, mint valaha.

Csibi Gergő érkezett a Bajnok csapathoz az ötvenedik adásban, a magyar bajnok érkezésének pedig nagyon örült a piros csapat.

Tóth Dávid néhány bátorító szóval köszöntötte új csapattársát, sok sikert kívánva neki a küzdelemhez.

Kezdetét vette a harc a Villáért és a karibi élményért. Az első futamban Dávid és Adu mérték össze erejüket.

Gabi és Dorci eddig huszonnyolc meccset vívtak meg egymással, ebből tizenöt futamot Gabi nyert. Vajon milyen izgalmakat tartogatott az újabb összecsapásuk?

A rajtvonalon Zozo és Dave várakoztak a sípszóra, de vajon melyiküké lett a pont?

Átvették a vezetést a Bajnokok. Ezúttal Vikin volt a sor. hogy egyenlítsen Dorkával szemben.

Az Bajnok csapat új tagja, azaz Csibi Gergő első futama következett Ádival szemben. Vajon hogy vette az akadályokat az újonc?

Csibi Gergő számára bár nem minden úgy alakult az Exatlon Hungary versenyében ahogyan azt eltervezte, de nagyon örül annak, hogy a Bajnok csapat tagja lehet, hiszen nagyszerű sportolókkal küzdhet a győzelemért.

Újabb összecsapás következett, az izgalmakról pedig Zozo és Adu gondoskodtak.

4:2 volt az állás a Bajnokok javára, amikor Dorka és Alexa ádáz harca következett.

Az újonc versenyző második futama következett, akinek a második futamában Dave volt az ellenfele.

A csata java még hátra volt! Az újabb pontért Gabi és Viki csaptak össze, de vajon melyikük volt a jobb?

Az ötvenedik versenynapon izgalmasabbnál izgalmasabb futamok váltották egymást, a folytatásban pedig Dávid és Ádám meccse következett.

Zozo-n és Dave-en volt a sor, hogy újabb pontot szerezzenek csapataiknak. Vajon a Kihívóknak sikerült felzárkózniuk?

Karibi élmények és a Villa volt a tét a csapatok számára. A küzdelem tovább folyt az áhított nyereményekért.

Két ponttal vezettek a Bajnokok, amikor Gergő és Ádi csatája következett.

Dorka és Dorci eddig tizenegyszer küzdöttek meg egymással, ebből hat meccset a Kihívó nyert. A Bajnok azonban most újabb lehetőséget kapott szépíteni.

Egyenlő állásnál Dávidon és Adun volt a világ szeme. Vajon melyik csapat irányába dőlt el a mérleg nyelve?

Ismét az újonc Bajnokok volt a sor, hogy bizonyítson, de ezúttal Dave-vel szemben.

Már csak egy pont választotta el a Kihívókat a győzelemtől. Vajon Alexa be tudta húzni ezt a futamot?

Óriási összecsapás következett Dávid és Ádi között. Jól láthatóan mindkét csapat nagyon meg akarta szerezni a Villát és a karibi élményt.

A mindent eldöntő váltóverseny, azaz a ˝Hirtelen halál˝ következett! Az utolsó futamban egy Bajnok és egy Kihívó páros küzdött meg egymással.

9:9 volt az állás, azonban végül sikerült a Bajnokoknak győzedelmeskedniük a Kihívók felett! Ők nyerték a Villát, és egy extra ajándékot is, így örömük határtalan volt a kőkemény küzdelem után!

Szörfözést nyertek a Bajnokok a Dupla Tét napján, közölte velük Palik László a verseny végén.

Kocsis Alexandra betegen várta csapatát a Villában, akik egy kis beugratással üdvözölték őt a nap végén, emellett pedig bemutatták neki új csapattársát is, Csibi Gergőt.

Csibi Gergő igazi örömmel csatlakozott a Bajnokok csapatához, és nagyon örült annak, hogy nagyon kedvesen fogadta őt a csapat.

Szoros küzdelmet vívtak a Bajnokok és a Kihívók egymás ellen, végül azonban a Kihívók maradtak el a küzdelemben. A kékeket igencsak megviselték a nap eseményei, legfőképpen Dorcit, aki kisírt szemekkel érkezett vissza beteg csapattársaihoz.

A kékek elmesélték a Táborban maradt beteg társaiknak, hogy egy új csapattag érkezett a Bajnokokhoz. Elárulták, hogy bár a mai napon még nem teljesített olyan jól Csibi Gergő, később azonban igazi veszélyforrás is lehet a játékos, mivel igen gyors és ügyes a pályákon.

Dávid és Zozo egy kis gyakorlásra hívta Gergőt, hogy jobban menjenek számára az ügyességi feladatok. Az új Bajnok miközben gyakorolt a feladatokra, egy kis beszélgetést is folytatott társaival az este folyamán.

Csibi Gergő az életéről mesélt Tóth Dávidnak és Kempf Zozonak. "Sokan belém kötöttek..." - kezdte visszaemlékezését a Bajnok.

Tegnap egy vita alakult ki Dave és Ádi között, Dave ugyanis kijelentette, hogy elege van az elnyomásból. A vita bár elült kettejük között, úgy tűnik valami még mindig nincs rendben a csapattagok között.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. március 10. 22:35

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evadKapcsolódó anyagok
˝Unokáidnak tudod mondani, az olimpiai ezüst mellett átélted ezt is ˝ - mondta Novák Zalán Tóth Dávidnak. Valamennyi Bajnok és Kihívó az eddig... tovább
Adás előtt: Zozo és Geri ismét meglepő felfedezést tettek a kékek versenyzőjével kapcsolatban, ugyanis a fiúk megítélése szerint Dave nem tudja... tovább
Adás előtt: Pap Dorci szobájában látogatta meg Böjte Dave-t, hogy kikérje egy csapattársukat véleményét egy fontos témában. A lány szerint... tovább
Kőkemény összecsapásra számíthatunk Magyarország és Törökország között a Nemzetek Kupáján. Vajon sikerül a magyar csapatnak legyőznie... tovább
Folytatódott a Nemzetek Kupája, ahol a magyaroknak most a dominikaikkal kellett összecsapniuk. Hogy milyen izgalmakat tartogatott a 66. adás, az kattintás... tovább
Viki és Dorci arra lettek figyelmesek, hogy Bogi a Bajnokoknak, legfőképp a fiúknak szeretne imponálni. A két Kihívó lány észrevette, csapattársuk... tovább
Viki és Dorci egy kis csajos pletykálkodásra ültek össze a nap végén. A lányok szerint Dávid ég Bogi között alakul valami, ugyanis állandóan... tovább
A Bajnokok megosztották Zozo-val a mai pályával kapcsolatos élményeiket. Véleményük szerint az ügyességi feladatra ma jobban ráéreztek,... tovább
A Kihívók szerint egyénenként mindenkinek más a versenybeli taktikája, A lesérült Derzsi Viki azonban egy picit szeretne hozzátenni a versenyhez,... tovább
A Bajnokok szerint jó dolog sült ki a Kihívók ötletéből, azonban a pirosaknak kicsit finomítaniuk kellett a gólörömük kifejezésén. Kifejtették,... tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS