Gigászi harc Magyarország és Mexikó között: Így végződött a Nemzetek Viadala


Elérkezett 2020 első Nemzetek Viadala, mely során a Bajnokok és a Kihívók együttes erővel harcoltak a már 147 napja Dominikán versenyző mexikói csapattal! Hogy hogyan alakult az elképesztő csata végkimenetele, kiderül összefoglalónkból!

Busa Gabi füstbe ment terve után meggyötörve érezte magát. A Bajnok előre szólt társainak, hogy lehetséges, hogy a napokban nem a legjobb formáját fogja hozni, hiszen lelkileg teljesen összetört.A Kihívók nem akartak hinni a szemüknek, amikor megérkeztek a Bajnokok, hiszen arra egyáltalán nem számítottak, hogy Mórádi Zsolt esett ki pirosaktól a pénteki Párbajon...A Bajnokok nagy várakozással tekintenek a mexikói összecsapásra, ám azt egyelőre el sem tudják képzelni, hogy milyen lesz együtt harcolniuk az ellenfél csapattal, azaz a Kihívókkal. Tóth Dávid szerint ez egy jó alkalom lesz arra, hogy megfigyelhessék a kékek taktikáját, ám nem árt vigyázniuk, hiszen ez fordított esetben is megtörténhet.Gelencsér Timi boldogan emlékezett vissza a tavalyi Nemzetek Viadalára, amely nagymértékben megváltoztatta hozzáállását a küzdelemhez. Timi elárulta, ha tehetné, újra rajthoz állna, és megküzdene!Palik László is nagyon várja már 2020 első Nemzetek Viadalát! A magyar csapat a mexikóiakkal harcol majd a győzelemért, akik már 147 napja versenyeznek.

Zalán betegsége miatt sajnos nem küzdhet együtt társaival Mexikó ellen, ezért három fontos információt mondott el csapatának a nap kezdetén.


Hamarosan megkezdődik a harc a mexikói csapat ellen! Az atléták elképesztően ügyesek, a tét pedig hatalmas!


Királyi ellátásban részesül majd az a csapat, amelyik ma legyűri a másikat a Nemzetek Viadalán. Palik László bejelentését mindkét csapat kitörő örömmel fogadta, ami nem is csoda, hiszen fantasztikus program vár majd a győztesre!


A Magyarország vs. Mexikó Nemzetek Viadala első futamában Deres Ádi és David Juarez csaptak össze.


Elképesztő a csata! A következő futamban Besenyei Bogi és mexikói ellenfele, Jazmin Hernandez mérték össze ügyességüket és gyorsaságukat a pályán!


Az állás döntetlen! Ezúttal Adun volt a sor, hogy legyőzze Christian Anguianot! Vajon sikerült neki? A videóból kdierül!


Vezet a magyar csapat! Vajon Derzsi Viki tovább tudta növelni az előnyt?


Elemi erővel csapott össze a Nemzetek Viadalában Kempf Zozo és Heber Gallegos! De vajon melyikük tudott pontot szerezni országának?


Pap Dorci félelmet nem ismerve, emberfeletti erővel küzdött meg a mexikóiak versenyzőjével, Melisával.


Nincs megállás! A Nemzetek Viadala következő futamában Tóth Dávid és Heliud Pulido szálltak szembe egymással.


A magyar csapatnak óriási szüksége lenne a pontszerzésre! Vajon Szabó Dorkának sikerült a bravúr és le tudta győzni ellenfelét, Matildát? A videóból ez is kiderül!


A mexikóiak nagyon elhúztak, Magyarországnak óriási szüksége lenne rá, hogy pontot szerezzen! A pályán ezúttal Kempf Zozo bizonyíthatott Christian Anguiano ellen!


Egy pillanatra sincs megállás! Most Busa Gabin volt, hogy behúzza a győzelmet mexikói vetélytársa, Jazmin elől!


Minden szempár Tóth Dávidra szegeződött a magyar csapatból, hiszen óriási szükség volt arra, hogy a Bajnok pontot szerezzen! De vajon David Juarez mit szólt ehhez?


Lendületben a magyar csapat! A folytatásban Bogin volt a sor, hogy legyőzze mexikói ellenfelét, Casandrát!


Adu eltökélte magát: Mindenképpen legyőzi Heliudot és pontot szerez a magyar csapatnak! A kérdés már csak az, hogy sikerült-e megvalósítania az elképzelését?


A mexikói csapat csupán egyetlen pontra van a győzelemtől, amit a magyar csapat nem hagyhat szavak és tettek nélkül. Ezt bizony Kocsis Szandi is jól tudta, aki minden erejével azon volt, hogy pontot szerezzen a magyaroknak!


Még semmi sincs veszve! A magyarok és a mexikóiak közötti gigászi összescsapás következő futamában Dave és Heber csaptak össze!


Novák Zalán számára nagyon rossz érzés volt betegen feküdni otthon, és csak várni, hogy hogyan küzdenek a társai Mexikó ellen. Amikor csapata hazaért, Zalánra még egy hatalmas bejelentés is várt, ugyanis a Kihívó most tudta meg, hogy Mórádi Zsolt esett ki a Bajnokok közül.


A Bajnokok sorra vették a hibáikat a mai nap után, átbeszélték azt, hogy milyen rossz döntéseket hoztak a
nap folyamán. A csapat bár nagyon évezte a címeres mez viselését, felemás érzésekkel értek haza a Nemzetek Viadaláról...


Dave kiöntötte szívét társainak a nap végén, elmondta, hogy nagyon rosszul esett neki, hogy újfent meg kellett hunyászkodnia."Tele van már a hócipőm" - jelentette ki határozottan a Kihívó, aki most végre felszólalt az elnyomása ellen.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. március 9. 22:45

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evad
Kapcsolódó anyagok
: Gelencsér Timinek árulta el Király Nóra, hogy hamarosan valóra válik a legnagyobb álma. A videóból minden kiderül! tovább
Különleges versenyre készíti fel öccsét Cservenák Alexa. Hogy mire készül Jákob, kiderül az Exatlon Plusz vadonatúj videójából. tovább
Az Exatlon Bajnokait mindig szétszedik a rajongó gyerekek. tovább
Teljes videó szeptember 4-én, pénteken 18:00 órától az Exatlon Pluszban a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Minden Exatlon rajongó megirigyelné a Bajnokok és Kihívók féltve őrzött Exatlonos kincseit! Érdemes megnézni az exkluzív videót! tovább
A teljes videó szeptember 2-án, 18:00-tól a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Az Exatlon Plusz vadonatúj videójában Besenyei Bogi jövőbeli terveiről mesélt Gelencsér Timinek, amelyből kiderül, hogy milyen komoly probléma... tovább
Kempf Zozo nem bírt magával! Egy őrült dominikai verseny visszavágójára hívta a Bajnokokat! tovább
Elképesztő kalandok várnak az Exatlon sztárjaira… A teljes videó pénteken 18.00-kor a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Alexa sokak kérésére elmeséli, hogy mi történt imádott nagymamájával. tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS