Füstbe ment terv: A tökéletesnek hitt taktikából rémálom lett


Elérkezett a nap, amikor Tóth Dávidnak és Mórádi Zsoltnak bizonyítaniuk kellett, hogy melyikük érdemes arra, hogy folytassa a versenyt. A Párbaj vesztesének sajnos véget ért az Exatlon Hungary.

Lepukkant autó kipufogója, idegesítő mesehős, igazi farkasvonyítás. Ilyen és ehhez hasonló jelzőkkel illették Szabó Dorottya szurkolását a Kihívók, akiket rendkívül idegesít a Bajnok lány hangszíne.

A leggyengébb statisztikával rendelkező játékosként ismét Tóth Dávid kényszerül Párbajozni, azonban a pirosak versenyzője eltökélte, hogy győztesként tér vissza a csapatához.

Busa Gabi teljesen összetört attól a tehertől, hogy neki kell majd kiválasztania Tóth Dávid ellenfelét. A Bajnok úgy érzi, az eddigi legnehezebb döntése előtt áll, sőt már abban sem biztos, hogy csapatával eddig jó taktikát követtek-e...

A Kihívó lányok megkönnyebbülve ébredtek, nagyon örülnek annak, hogy nem a kékek Párbajoznak. Cservenák Alexáék beszélgetése során Busa Gabi is szóba került, akin úgy látják, nagyon megtörte őt Brigi elvesztése, most pedig az, hogy neki kell döntenie arról, ki Párbajozik majd Tóth Dáviddal.

Derzsi Viki már több alkalommal is karnyújtásnyira került a Medál megszerzéséhez, de eddig még nem sikerült egyet sem bezsebelnie. A Kihívó lány most azonban eltökélte magát: mindenképpen megnyeri az értékes ˝ékszert˝.

Dávid már biztos Párbajozó, azonban a Bajnok egyáltalán nem izgul az összecsapás miatt, hiszen korábban már két alkalommal győztesként tért vissza a bent maradásért folyó küzdelemből.

Busa Gabi még mindig nem tért napirendre afelett, hogy elveszítették a Végjátékot. Csapatával azon gondolkozott, hogy mit ronthattak el, és hogy miben kellene változtatniuk a siker érdekében. Szabó Dorka ennél kicsit határozottabban nyilatkozott, aki saját bevallása szerint sokszor tapasztal ˝szájtépést˝ a Bajnokok részéről.

Busa Gabi eldöntötte, hogy semmiképpen sem szeretne egyedül döntést hozni abban, hogy kit választ majd Tóth Dávid ellenfelének. Szerinte megfontolandó, hogy az eddig taktikát változtassák meg, és nem biztos, hogy a második leggyengébb statisztikával rendelkező férfi játékost kellene csatába küldeni, ám Mórádi Zsolt szerint ebben az esetben kockáztatna a csapat.

Ezúttal egyéni harcban kellett bizonyítaniuk a versenyzőknek, ahol a legjobbak Medált kaptak. Az első futamban Zozo és Zalán csaptak össze.

Dávid és Ádi eddig tizenegy meccset vívtak meg egymással, ebből hatszor Dávid nyert. A folytatásban egy újabb csata következett kettejük között.

Dave-nek már van egy Medálja, Zsoltnak viszont sajnos még nincs. Lehet, hogy a Bajnok ma megszerezte a nagy becsben tartott díjat?

A negyedik futamban a nap első női összecsapása következett Dorka és Alexa párviadalával.

Gabinak kettő, míg Boginak egy Medálja van. A két mindenre elszánt versenyző lehetetlent nem ismerve küzdöttek meg egymással az újabb életmentő díjért.

Szandi eddig háromszor Párbajozott, ezért tudja, hogy milyen jelentősége van egy Medálnak. Most újabb lehetőséget kapott, hogy bizonyítson Dorcival szemben.

Az első férfi elődöntő következett, Zozo és Ádi ádáz csatájával. Vajon ki jutott tovább a középdöntőbe?

Dave-nek egy Medálja van, Adunak pedig kettő. Kettejük között kezdetét vette a harc az újabbért.

A rajtvonalon Dorka és Bogi várakoztak a sípszóra, az izgalmak ebben a futamban sem maradtak el.

A második női elődöntőben Szandi és Viki vívtak meg egymással a továbbjutásért.

A döntősök párviadala, azaz Zozo és Adu csatája következett a Medálért.

A férfi Medálért folytatott ádáz versenyfutásban 1:0-ra Zozo vezetett. Vajon ebben a futamban ki volt a gyorsabb?

Zozo nagyon örül annak, hogy végre bezsebelte első Medálját, Gelencsér Timinek pedig azt is elárulta, milyen nagy változásnak köszönhető az, hogy sikerült győznie!

A fiúk után a lány döntősökön volt a sor, hogy megvívjanak egymással a Medálért, azaz Bogi és Viki mérettettek meg a folytatásban.

Bogi 1:0-ra vezetett a női döntőben Viki ellenében, azonban a soron következő futam is sok meglepetést tartogatott.

Ádáz küzdelemben harcoltak egymással az Exatlon Hungary versenyzői a Medálokért! A harc végén Palik László átadta a későbbiekben még nagy jelentőséggel bíró ˝ékszereket˝, de hogy kiknek, az kiderül a videóból!

Besenyei Bogi nagyon örült annak, hogy megszerezte második Medálját is, ám amíg a fiúk részéről őszinte boldogságot érzett, addig a lányoknál úgy vette észre, hogy elégedettebbek lettek volna, ha inkább Viki nyer.

Szinte alig jutottak szóhoz a Kihívók Kempf Zozo mai teljesítménye után. A kékek szerint Zozo elképesztő lendülettel harcolt, rég látták ilyennek a Bajnokot. A csapat azt is megbeszélte, miért örülnének annak, ha nem Zozonak érne véget a verseny ma, majd az is kiderült, miért tehet jót a piros csapatnak az, hogy csak két fiú marad majd köztük.

A kékek szerint Mórádi Zsolt nagyon nyugodt volt egész nap, látszik rajta, hogy tudja: nem fog Párbajozni.

Gabi megosztotta a döntésével kapcsolatos kételyeit Zozoval, aki elárulta, hogy habár nem szívesen beszél Zsolt ellen, nem szeretne részt venni a Párbajon.

Zsolt véleménye szerint Zozoban még nagy potenciál rejlik, így a Bajnokok nem engedhetik meg maguknak, hogy elveszítsék a fiatal versenyzőt.

Erre kevesen számítottak! Busa Gabi a mindenkori csapatérdek nevében úgy döntött, hogy változtat az eddigi módszeren, és ezúttal a legerősebb férfi játékost választja Tóth Dávid ellenfelének...

Mórádi Zsolt Palik Lászlónak fejtette ki, mi a véleménye arról, hogy Busa Gabi őt küldte Párbajra. A Bajnok szerint minden a csapat érdekében történik, de úgy látja, öten erősebbek lesznek a pirosak, mint most hatan.

Dávid tudta, hogy Zsoltot küldi ellene Gabi Párbajozni, ez nem is lepte meg őt, ám az igen, hogy Gabi végül változtatott a taktikán, valamint az is, hogy nem kommunikált vele a döntését illetően.

Kempf Zozo már teljesen felkészült arra fejben, hogy ő fog kiállni Dávid ellen, ezért is nagyon meglepte őt az, amikor meghallotta Zsolt nevét. A Párbaj előtt próbálta tisztázni a helyzetet a teljesen összeomlott Gabival, aki elmondta, muszáj volt változtatni az eddigi módszeren, mert azt akarja, hogy erősebben térjenek vissza a Villába a harc után.

Kezdetét vette a Párbaj Zsolt és Dávid között. Mind a két Bajnok négy élettel vágott neki mindent eldöntő küzdelemnek.

Zsoltnak már csak három élete maradt, azonban újabb ádáz harc következett a két Párbajozó között.

Kocsis Szandi nagyon rosszul viseli a Párbajt, ezt pedig Gelencsér Timinek is elmondta, sőt az is kiderült, kit vár vissza a csatából.

Zsolt és Dávid három-három élettel kezdtek neki a Párbaj harmadik futamának. Vajon melyikük vesztett újabb pontot?

Zozo őszintén beszélt arról Gelencsér Timinek, minek volt köszönhető, hogy ma megtudta nyerni a Medál játék férfi döntőjét, majd az is kiderült, miért nem tudja még mindig felfogni azt, hogy nem őt küldte Gabi Párbajozni Dávid ellen.

A Bajnokok továbbra sem ajánlottak fel Medált két Párbajozó csapattársuknak. A negyedik futam jött a folytatásban még több izgalommal.

Az előző futamot újra kellett futnia Zsoltnak és Dávidnak, ugyanis a szoros küzdelem kimenetele igencsak megnehezítette a videóbírók dolgát.

Dávidnak már csak egy élete maradt, míg Zsoltnak három. Ezúttal is a két Bajnokon volt a világ szeme.

Dávid az előző futamban nyert, ennek köszönhetően nem vesztette el az utolsó életét. Vajon milyen izgalmakat tartogatott a folytatás?

Tóth Dávidnak és Mórádi Zsoltnak is már csak 1-1 élete volt, amikor Busa Gabi úgy döntött, hogy felajánlja Medálját Zsoltnak, ám csapattársa határozottan kijelentette: nem fogadja el azt.

Mindkét Párbajozó Exatlonistáknak egy-egy élete maradt, ami azt bizonyítja, hogy a sors legjobb forgatókönyvíró.

A Párbaj véget ért, az Exatlon Hungary Mórádi Zsolt számára ért véget. Busa Gabi a csata végén összeomlott, szinte alig jutott szóhoz, és csak azért fohászkodott, hogy Zsolt bocsásson meg neki, végül pedig sírva hagyta el a helyszínt.

Palik László arról faggatta a Párbaj győztesét, hogy mi játszódott le a fejében a Zsolttal való csatája alatt.

Mórádi Zsolt sokáig küzdött azzal, hogy visszatartsa könnyeit, amikor Palik László kérdezte őt. A Bajnok végül elárulta, mi adott neki erőt a verseny során, majd az is kiderült, miért nem fogadta el a számára felajánlott Medált, amikor már csak 1 élete volt a Párbajban.

Mórádi Zsolt megható beszédet mondott, mielőtt végleg elbúcsúzott volna a Bajnokoktól és az Exatlon Hungary-től.

Szomorúan tértek vissza a Villába a Bajnokok Mórádi Zsolt elvesztése után. Busa Gabit önmagát okolja a történtekért, Kempf Zozo pedig még mindig bosszús amiatt, amiért csapattársa nem őt küldte Dávid ellen harcolni.

A Bajnokok megtörve érkeztek vissza a Villába, ugyanis az egyik legerősebb emberüket, Mórádi Zsoltot vesztették el. A pirosak az este folyamán ismét egyeztették a taktikájukat, annak érdekében, hogy a létszámuk ne csökkenjen tovább.

Kocsis Szandi és Tóth Dávid abszolút nem értenek egyet azzal, amit Busa Gabi mondott a Párbaj előtt, vagyis azzal, hogy Zsoltot azért küldi harcba, mert ez volt a csapat döntése. A versenyzők szerint velük erről senki nem beszélt, a jövőben pedig nagyon össze kell szedniük magukat, különben nagy veszélybe kerül a csapat.

A pirosak nagyon lehangolódtak amiatt, hogy újabb társukat kellett elveszíteniük, de talán legjobban Busa Gabi az, aki kiborult. A Bajnok egyáltalán nem tudja, mihez kezdjenek majd a jövőben a legerősebb játékosuk kiesése után, de abban sem biztos, hogy egyénileg hogyan folytatódik számára a verseny.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. március 6. 23:11

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evad
Kapcsolódó anyagok
: Gelencsér Timinek árulta el Király Nóra, hogy hamarosan valóra válik a legnagyobb álma. A videóból minden kiderül! tovább
Különleges versenyre készíti fel öccsét Cservenák Alexa. Hogy mire készül Jákob, kiderül az Exatlon Plusz vadonatúj videójából. tovább
Az Exatlon Bajnokait mindig szétszedik a rajongó gyerekek. tovább
Teljes videó szeptember 4-én, pénteken 18:00 órától az Exatlon Pluszban a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Minden Exatlon rajongó megirigyelné a Bajnokok és Kihívók féltve őrzött Exatlonos kincseit! Érdemes megnézni az exkluzív videót! tovább
A teljes videó szeptember 2-án, 18:00-tól a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Az Exatlon Plusz vadonatúj videójában Besenyei Bogi jövőbeli terveiről mesélt Gelencsér Timinek, amelyből kiderül, hogy milyen komoly probléma... tovább
Kempf Zozo nem bírt magával! Egy őrült dominikai verseny visszavágójára hívta a Bajnokokat! tovább
Elképesztő kalandok várnak az Exatlon sztárjaira… A teljes videó pénteken 18.00-kor a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Alexa sokak kérésére elmeséli, hogy mi történt imádott nagymamájával. tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS