Hiába a bizonyítási vágy, egy Bajnok elesett még a mexikói csata előtt


Újabb mérföldkőhöz értek a csapatok, ugyanis a Végjáték napján kiderült, hogy a Kihívók vagy a Bajnokok csaphatnak-e össze a Mexikóiakkal a meglévő felállásban, emberveszteség nélkül.

˝Beszédültem, annyit kiabáltam˝ - A Bajnok csapatnak remek ötlete támadt a Végjáték reggelén. Taktikájuk lényege az, hogy minden erejükkel a pályán futó csapattársuknak szurkolnak, így ennek gyakorlásába is belekezdtek a Villa kertjébe.

Kocsis Szandi mindenkinek elmondta, mit érez a futamokkal és a csapattal kapcsolatban. Viszont nagyon fontos, hogy ez többet ne történjen meg!

A Kihívók úgy érzik, mivel Besenyei Boginak van a legjobb statisztikája, így nem olyan döntés fog születni a párbajjal kapcsolatban, mint amilyen kellene. Alexa, Viki és Adu azt szeretnék, ha Zalánnak lenne a legjobb statisztikája, mert úgy a csapat érdekei lennének az elsők.

Tóth Dávid és a Bajnokok elhatározták, hogy kőkeményen és hangosan fognak szurkolni egymásnak a nap folyamán, mivel szerintük ez gyengíti a Kihívók teljesítményét.

A Kihívók nagyon örülnek annak, hogy a mai napon végre van előnyük, így pedig nem lesz esélytelen számukra a mai nap, ám Böjte Dave azért óvatos, sőt nem is biztos, hogy szeretne vele élni...

Kempf Zozo nagyon örül annak, hogy úgy tűnik Szandi és Gabi rendezni tudta a köztük lévő nézeteltéréseket, az pedig külön öröm számára, hogy a fiúk között eddig nem volt semmilyen konfliktus. Hogy hogyan érez a Végjátékkal kapcsolatban, az kiderül a videóból!

Tóth Dávid úgy érezte, hogy elérkezett a gyakorlás ideje, ezért rendhagyó ügyességi feladattal várta csapattársait a Villa kertjében...

Bajnokok egy percig sem leplezik, hogy ma győzni érkeztek a pályára, az pedig, hogy hátrányból kell indulniuk a versenyben, csak még motiváltabbá teszi őket.

Szandi úgy érzi, motiváltabb, mint valaha, és nagyon szeretné, ha egyben tudná tartani a Bajnokok csapatát. Szerinte a hátrány egyáltalán nem jelent rosszat, sőt ez inkább a javukra válik majd a verseny során.

A Kihívók a verseny előtt megbeszélték, hogy nem foglalkoznak majd különösebben azzal, hogy ma előnnyel indulnak a Végjátékban, már csak azért sem, mert szinte már nem is emlékeznek arra, amikor legutóbb ilyen lehetőségük volt.

Kezdetét vette a Végjáték, amely tíz nyert meccsig tartott. Az első futamban Zozo és Ádi csaptak össze.

Deres Ádi először versenyzett a Végjáték mai pályáján, és úgy látja, hogy ezt a Bajnokok ki is használták...

Kitűnő bemelegítési lehetőség volt a Végjáték, ugyanis pár nap múlva a mexikóiakkal kell megmérettetniük a magyar Exatlonistáknak. A folytatásban Szandi és Alexa párviadala következett.

Egyenlő volt az állás a Bajnokok és a Kihívók között, amikor Dávid és Zalán csaptak össze az Exatlon Hungary látványos pályáján.

Gabival szemben nehezítést kértek a Kihívók. Vajon így is jól vette az akadályokat a Bajnok? A soron következő futamból kiderült!

Újra éltek előnyükkel a Kihívók és nehezítést kértek Zsoltnak, így Adunak könnyebb dolga volt a Bajnokkal szemben.

Az első kiválasztási kör utolsó meccse, azaz Dorka és Dorci párviadala következett.

4:2 volt az állás a Kihívók javára, amikor Zozo és és Dave összecsapása következett.

Kempf Zozo a futama után beszélgetett Gelencsér Timivel, amikor váratlanul bókolni kezdett, majd azt is elárulta, honnan ered az egyik gyakran használt kézmozdulata...

Ebben a körben a lányok közül Gabi viselte a Kihívóktól kapott hátrányt. Vajon Alexa élni tudott az előnyével?

Alexa úgy érzi, hogy hatalmasat hibázott futama során, az előnyből nagy hátrányt csinált magának. A Kihívó reméli, hogy még tud javítani ezen, és soha többé nem követ el hasonló baklövést.

A rajtvonalon Zsolt és Ádi várakoztak a sípszóra. A Bajnokon és a Kihívón múlt, hogy melyik csapat irányába billen el ismét a mérleg.

Ismét átvették a vezetés a Kihívók, amikor Dorka és Viki ádáz harca következett a tizedik futamban.

Dávid és Adu eddig harmincszor küzdöttek meg egymással, ebből tizenhétszer Dávid nyert. Azonban újabb izgalmas csata következett a két versenyző között.

A második kiválasztási kör utolsó futamában Szandi és Dorci mérettetek meg. Vajon melyikük tudott újabb pontot szerezni?

Ismét egyenlő állást mutatott a ponttábla. Zozo és Adu mindent bele adtak a folytatásban, hogy ponthoz juttassák csapataikat.

Adu győztesen ünnepelhetett a futama után, amiatt pedig nagyon örül, hogy ezzel sikerült alaposan meglepnie a Bajnokokat, akik nem hitték volna, hogy nyerhet.

A Végjáték hajmeresztő pályáját ezúttal Gabi és Alexa rohamos léptei koptatták.

Zsoltnak ismét hátrányból kellett újabb ponthoz juttatnia csapatát. Vajon ez sikerült neki Ádival szemben?

Meccslabdához jutottak a Kihívók! A következő futamban Bogin volt a világ szeme, ugyanis tőle függött, hogy a Kihívók nyernek-e.

Autón ugrálva, énekelve ünnepelték a Végjáték során bezsebelt győzelmet a Kihívók, ami azt jelenti, hogy a pénteki Párbaj során ismét egy Bajnoknak ér véget az Exatlon Hungary.

Novák Zalán alig találta a szavakat a Kihívók győzelme után, szerinte ez egy óriási mérföldkő a csapat életében, sőt azt is elmondta, hogy ebben a tábori létnek is hatalmas szerepe van...

A Végjáték végén eldőlt, hogy ezen a héten is a Bajnokoknak kell majd Párbajozniuk, ám ezúttal a fiúknak kell megküzdeniük a bentmaradásért. Hogy ki a leggyengébb statisztikájú férfi versenyző, azaz a biztos Párbajozó, az kiderül a videóból!

Gabinak másodjára kell kiválasztania azt, hogy csapattársai közül ki menjen Párbajozni. Ez a döntés hatalmas terhet jelent a Bajnok számára, aki emiatt teljesen összeomlott, és alig jutott szóhoz a sírástól...

A Bajnokok magabiztosan indultak el a Végjátékra, szinte nem is számítottak arra, hogy vereséggel zárják majd a napot. A megdöbbent pirosak letörten érkeztek haza a Villába, és azon töprengtek, hol ronthatták el a versenyt.

Busa Gabi vállát nagy teher nyomja: Neki kell kiválasztania Tóth Dávid pénteki párbajellenfelét. A Bajnok úgy érzi, arra, hogy egyedül döntsön, teljesen képtelen ,ezért szeretné, hogy a csapat együtt találja majd ki a lehető legjobb megoldást.

A Kihívó fiúk úgy érzik, hogy Mórádi Zsolt vezető szerepet tölt be a Bajnokoknál, ezért biztos, hogy Gabi nem őt küldi majd Párbajozni. A kékek ettől függetlenül úgy látják, a pirosaknak ideje lenne elgondolkozniuk azon, hogy Zsolt tanácsai valóban hasznosak-e a csapatuk számára.

Busa Gabi nagyon szerette volna elkerülni, hogy a Bajnokoknak kelljen Párbajoznia, de ez végül nem sikerült. A Bajnok most Mórádi Zsolttal elemezte a kialakult helyzetet, aki szintén nagyot csalódott...

Cservenák Alexa számára nagyon rossz volt látni azt, ahogy Busa Gabi kiborult attól, hogy neki kell majd kiválasztania, hogy Tóth Dávid kivel Párbajozzon. Pap Dorci szerint ez tényleg hatalmas terhet jelent, ő is nagyon rosszul viselte, amikor anno ugyanebben a helyzetben volt.

Tóth Dávid Kempf Zozoval beszélgetett arról, hogy szerinte Gabi kit választ majd az ellenfelének a Párbajon. A fiúk úgy látják, nagy valószínűséggel Zsolt biztonságban van, bár Dávid szerint, ha Gabi azt szeretné, hogy kiessen, akkor az is elképzelhető, hogy őt küldi majd ellene.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. március 5. 22:23

Címkék: exatlon_2evad   Exatlon Hungary
Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS