Folynak a találgatások: Bogi miatt egymásnak feszülnek a Kihívók?


Újabb fárasztó nap elé néztek az Exatlon Hungary versenyzői, ugyanis mindkét csapatban komoly nehézségekkel kellett szembenézniük a női csapattagoknak.

Dorci úgy gondolja, amennyiben Besenyei Bogié lesz a legjobb női statisztika, neki biztos helye lesz a Párbajozók között.

Busa Gabi szorult helyzetbe került, ugyanis előző este eltaktikázta magát, így betegen ébredt a Bajnokok legjobb statisztikájával rendelkező női versenyzője. Vajon ezzel veszélybe sodorja csapattársait?

A hét közepén megrendezésre kerül az egyik kulcsfontosságú verseny, az Előny játék. A győztes csapat kiváltsága még titok, de minden kiderül szerdán 21.10-kor a TV2-n!

Mivel nem kizárt, hogy Besenyei Bogi lesz a legjobb statisztikával rendelkező lány, így a kékek versenyzője minden eshetőségre felkészül.

A gokartozáson Kocsis Szandi a harmadik helyen végzett Zozo és Dávid mögött, azonban a Bajnok lány elárulta: Felszabadító érzés volt kiszakadni a hétköznapokból.

Bogi tervét hallva Dave egyből Zalánhoz fordult segítségért, annak érdekében, hogy ne Dorci kényszerüljön a Párbajra, ugyanis a legerősebb női játékosként a csapat sokat veszítene a távozásával.

Miután Dave felkereste Zalánt, a kékek csapatkapitánya elárulta Dorcinak a háta mögött folytatott szervezkedést, akit egyáltalán nem lepett meg a dolog.

Palik László az előző napi gokartozásról kérdezte Szandit, aki kicsit elviccelve mesélt a Zozoval vívott csatájuk részleteiről.

Palik László meglepődve tapasztalta, hogy a Bajnokok legjobb statisztikával rendelkező játékosáról egyáltalán nem esett szó, azonban Mórádi Zsolt elárulta, hogy ez miért alakult így.

Palik László kérésére Dave megosztotta a többiekkel a nem mindennapi koktéljának különleges hozzávalóit. Te elkészítenéd otthon?

A Kihívók Coco Bongo estje parádésan sikerült, aminek részleteit lelkesen osztották meg Palik Lászlóval.

Dávid és Zalán kezdte a futamokat. A két elszánt ellenfél mindent elsöprő erővel küzdött!

A Kihívók vezetnek az első futam után, de most Dorkán és Alexán a sor, hogy megmutassák mit tudnak.

A rajtnál Zsolt és Ádi: Vajon melyik fiú nyeri meg a futamot kettejük közül?

Szandi és Viki mindent elsöprő küzdelmének lehettünk szemtanúi! Ha te is kíváncsi vagy, kattints a videóra!

A Bajnokok első pontját Kocsis Szandi szerezte meg, akit Gelencsér Timi a csapata teljesítményéről kérdezett.

3:1 az állás a Kihívók javára. Vajon ki szerzi a következő pontot?

Gabi és Bogi csatája elképesztő izgalmakkal kecsegtetett. Nézd vissza te is!

2:4 a Kihívók javára, a verseny azonban még nem ért véget. Ha kíváncsi vagy ki kapta a következő pontot, kattints a videóra!

Gigászi küzdelem Dorka és Dorci között! Soha nem látott futamot zártak a versenyzők!

Egyenlő az állás a két csapat között. De most Zozon és Ádin a sor, hogy szépítsen!

Hihetetlen fordulatokkal bővelkedik az Előny játék! Nézd meg Gabi és Alexa futamát!

Dávid és Dave eddig 19 meccset vívtak egymás ellen, és most ismét összecsapnak. Vajon ezúttal ki győzedelmeskedik?

Szandi és Bogi gigászi küzdelemben csaptak össze! Nézd vissza te is!

6:6 az állás és most két ősellenfél csatája következik! Ebből bármi lehet!

A Kihívók vették át a vezetést, de a futamok még nem értek véget!

Zsolt és Ádám talán most futják a mindent eldöntő futamot! Hihetetlen összecsapás látható a két harcos között! Nézd meg te is kettejük versenyét!

Az egész heti fantasztikus teljesítmény után egy igen fontos napon fogyott el a Bajnokok lendülete, azonban Mórádi Zsolt nem aggódik.

A Bajnokok egyre inkább megfogyatkozó csapata ráébresztette Novák Zalánt, milyen nagy veszélybe kerülhetnek a Kihívók is, azonban egy piros fiú kiejtésével akár komoly előnyhöz is juthatnak.

Adu és Zalán hosszú hetek óta várják, hogy lehetőségük legyen egy Bajnok fiú kiejtésére, ami alapjaiban rendítené meg a pirosak játékát.

A vesztes nap után Szandi és Gabi egy meglepően őszinte beszélgetés keretein belül nyíltak meg egymásnak. Próbálták rendezni egymás között soraikat, de Szandi szerint míg a fiúknál, tökéletes az összhang, náluk ez sajnos nincs meg.

Kocsis Szandi és Busa Gabi este a kapcsolatukról beszéltek. Gabi megkérdezte Szanditól, mi áll jobb teljesítményének hátterében és miért nem előbb jött rá a titok nyitjára. Szandi szerint Gabi nem tekint rá csapattársként, és ha ez így folytatódik a jövőben, kapcsolatuk nem tud jobb irányt venni.

Habár az Előny megszerzése felhőtlen örömre ad okot, mégis akad a Kihívók között valaki, aki nem tud teljes szívből örülni a győzelmüknek.

Nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. március 4. 22:50

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon   exatlon_2evad
Kapcsolódó anyagok
: Gelencsér Timinek árulta el Király Nóra, hogy hamarosan valóra válik a legnagyobb álma. A videóból minden kiderül! tovább
Különleges versenyre készíti fel öccsét Cservenák Alexa. Hogy mire készül Jákob, kiderül az Exatlon Plusz vadonatúj videójából. tovább
Az Exatlon Bajnokait mindig szétszedik a rajongó gyerekek. tovább
Teljes videó szeptember 4-én, pénteken 18:00 órától az Exatlon Pluszban a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Minden Exatlon rajongó megirigyelné a Bajnokok és Kihívók féltve őrzött Exatlonos kincseit! Érdemes megnézni az exkluzív videót! tovább
A teljes videó szeptember 2-án, 18:00-tól a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Az Exatlon Plusz vadonatúj videójában Besenyei Bogi jövőbeli terveiről mesélt Gelencsér Timinek, amelyből kiderül, hogy milyen komoly probléma... tovább
Kempf Zozo nem bírt magával! Egy őrült dominikai verseny visszavágójára hívta a Bajnokokat! tovább
Elképesztő kalandok várnak az Exatlon sztárjaira… A teljes videó pénteken 18.00-kor a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Alexa sokak kérésére elmeséli, hogy mi történt imádott nagymamájával. tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS