Folynak a találgatások: Bogi miatt egymásnak feszülnek a Kihívók?


Újabb fárasztó nap elé néztek az Exatlon Hungary versenyzői, ugyanis mindkét csapatban komoly nehézségekkel kellett szembenézniük a női csapattagoknak.

Dorci úgy gondolja, amennyiben Besenyei Bogié lesz a legjobb női statisztika, neki biztos helye lesz a Párbajozók között.

Busa Gabi szorult helyzetbe került, ugyanis előző este eltaktikázta magát, így betegen ébredt a Bajnokok legjobb statisztikájával rendelkező női versenyzője. Vajon ezzel veszélybe sodorja csapattársait?

A hét közepén megrendezésre kerül az egyik kulcsfontosságú verseny, az Előny játék. A győztes csapat kiváltsága még titok, de minden kiderül szerdán 21.10-kor a TV2-n!

Mivel nem kizárt, hogy Besenyei Bogi lesz a legjobb statisztikával rendelkező lány, így a kékek versenyzője minden eshetőségre felkészül.

A gokartozáson Kocsis Szandi a harmadik helyen végzett Zozo és Dávid mögött, azonban a Bajnok lány elárulta: Felszabadító érzés volt kiszakadni a hétköznapokból.

Bogi tervét hallva Dave egyből Zalánhoz fordult segítségért, annak érdekében, hogy ne Dorci kényszerüljön a Párbajra, ugyanis a legerősebb női játékosként a csapat sokat veszítene a távozásával.

Miután Dave felkereste Zalánt, a kékek csapatkapitánya elárulta Dorcinak a háta mögött folytatott szervezkedést, akit egyáltalán nem lepett meg a dolog.

Palik László az előző napi gokartozásról kérdezte Szandit, aki kicsit elviccelve mesélt a Zozoval vívott csatájuk részleteiről.

Palik László meglepődve tapasztalta, hogy a Bajnokok legjobb statisztikával rendelkező játékosáról egyáltalán nem esett szó, azonban Mórádi Zsolt elárulta, hogy ez miért alakult így.

Palik László kérésére Dave megosztotta a többiekkel a nem mindennapi koktéljának különleges hozzávalóit. Te elkészítenéd otthon?

A Kihívók Coco Bongo estje parádésan sikerült, aminek részleteit lelkesen osztották meg Palik Lászlóval.

Dávid és Zalán kezdte a futamokat. A két elszánt ellenfél mindent elsöprő erővel küzdött!

A Kihívók vezetnek az első futam után, de most Dorkán és Alexán a sor, hogy megmutassák mit tudnak.

A rajtnál Zsolt és Ádi: Vajon melyik fiú nyeri meg a futamot kettejük közül?

Szandi és Viki mindent elsöprő küzdelmének lehettünk szemtanúi! Ha te is kíváncsi vagy, kattints a videóra!

A Bajnokok első pontját Kocsis Szandi szerezte meg, akit Gelencsér Timi a csapata teljesítményéről kérdezett.

3:1 az állás a Kihívók javára. Vajon ki szerzi a következő pontot?

Gabi és Bogi csatája elképesztő izgalmakkal kecsegtetett. Nézd vissza te is!

2:4 a Kihívók javára, a verseny azonban még nem ért véget. Ha kíváncsi vagy ki kapta a következő pontot, kattints a videóra!

Gigászi küzdelem Dorka és Dorci között! Soha nem látott futamot zártak a versenyzők!

Egyenlő az állás a két csapat között. De most Zozon és Ádin a sor, hogy szépítsen!

Hihetetlen fordulatokkal bővelkedik az Előny játék! Nézd meg Gabi és Alexa futamát!

Dávid és Dave eddig 19 meccset vívtak egymás ellen, és most ismét összecsapnak. Vajon ezúttal ki győzedelmeskedik?

Szandi és Bogi gigászi küzdelemben csaptak össze! Nézd vissza te is!

6:6 az állás és most két ősellenfél csatája következik! Ebből bármi lehet!

A Kihívók vették át a vezetést, de a futamok még nem értek véget!

Zsolt és Ádám talán most futják a mindent eldöntő futamot! Hihetetlen összecsapás látható a két harcos között! Nézd meg te is kettejük versenyét!

Az egész heti fantasztikus teljesítmény után egy igen fontos napon fogyott el a Bajnokok lendülete, azonban Mórádi Zsolt nem aggódik.

A Bajnokok egyre inkább megfogyatkozó csapata ráébresztette Novák Zalánt, milyen nagy veszélybe kerülhetnek a Kihívók is, azonban egy piros fiú kiejtésével akár komoly előnyhöz is juthatnak.

Adu és Zalán hosszú hetek óta várják, hogy lehetőségük legyen egy Bajnok fiú kiejtésére, ami alapjaiban rendítené meg a pirosak játékát.

A vesztes nap után Szandi és Gabi egy meglepően őszinte beszélgetés keretein belül nyíltak meg egymásnak. Próbálták rendezni egymás között soraikat, de Szandi szerint míg a fiúknál, tökéletes az összhang, náluk ez sajnos nincs meg.

Kocsis Szandi és Busa Gabi este a kapcsolatukról beszéltek. Gabi megkérdezte Szanditól, mi áll jobb teljesítményének hátterében és miért nem előbb jött rá a titok nyitjára. Szandi szerint Gabi nem tekint rá csapattársként, és ha ez így folytatódik a jövőben, kapcsolatuk nem tud jobb irányt venni.

Habár az Előny megszerzése felhőtlen örömre ad okot, mégis akad a Kihívók között valaki, aki nem tud teljes szívből örülni a győzelmüknek.

Nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. március 4. 22:50

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon   exatlon_2evadKapcsolódó anyagok
Kőkemény összecsapásra számíthatunk Magyarország és Törökország között a Nemzetek Kupáján. Vajon sikerül a magyar csapatnak legyőznie... tovább
Folytatódott a Nemzetek Kupája, ahol a magyaroknak most a dominikaikkal kellett összecsapniuk. Hogy milyen izgalmakat tartogatott a 66. adás, az kattintás... tovább
Viki és Dorci arra lettek figyelmesek, hogy Bogi a Bajnokoknak, legfőképp a fiúknak szeretne imponálni. A két Kihívó lány észrevette, csapattársuk... tovább
Viki és Dorci egy kis csajos pletykálkodásra ültek össze a nap végén. A lányok szerint Dávid ég Bogi között alakul valami, ugyanis állandóan... tovább
A Bajnokok megosztották Zozo-val a mai pályával kapcsolatos élményeiket. Véleményük szerint az ügyességi feladatra ma jobban ráéreztek,... tovább
A Kihívók szerint egyénenként mindenkinek más a versenybeli taktikája, A lesérült Derzsi Viki azonban egy picit szeretne hozzátenni a versenyhez,... tovább
A Bajnokok szerint jó dolog sült ki a Kihívók ötletéből, azonban a pirosaknak kicsit finomítaniuk kellett a gólörömük kifejezésén. Kifejtették,... tovább
Novák Zalán egy kis időre még pihenni fog, nagyon csalódott érzi magát a mai teljesítménye után.  tovább
Tóth Dávid tegnap még el sem tudta volna képzelni, hogy pályára álljon, ma azonban egy sikeres futamot tudhatott maga mögött. A Bajnok eléggé... tovább
A Kihívók szerint a Bajnokok rettentően furcsán viselkednek a pályán, nem biztatják egymást, nem mutatják ki örömüket annyira. Dave kifejtette,... tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS