Az Exatlon Hungary után a gokartpályát is meghódították a Bajnokok


Kedden ismét a Jutalom játékra került sor, de erre a versenyre még nagyobb figyelmet fordítottak a versenyezők, ugyanis ez egy jó alkalom volt arra, hogy a győztes csapat kiengedje a fáradt gőzt, és feltöltődjön a Nemzetek Viadala előtt.

Tóth Dávid és Kempf Zozo a tegnap esti eseményeket tárgyalták ki a Jutalom játék reggelén. A Bajnokok egyetértettek a taktika választásában és alig várják milyen eredményeket hoz a mai nap.

A Kihívók egyöntetűen megszavazták: Ha nyernek a Jutalom játékon, akkor bulizni szeretnének. De nem akárhogyan, legnagyobb kívánságuk az lenne, ha Palik Laci konferálná fel őket a színpadra a karib térség legnagyobb szórakozóhelyén.

Derzsi Vikit nem hagyja nyugodni Zalán tegnapi kijelentése, mikor kijelentette, hogy szerinte Bogi és Dorci a két legerősebb kék játékos. Most Cservenák Alexának öntötte ki a szívét, aki azt tanácsolta barátnőjének, hogy ne vegyen mindent magára.

Alexa szerint csapattársának, Vikinek el kéne engednie a negatív gondolatokat és nem kéne más véleményével foglalkoznia csak a saját teljesítményére és magára kellene koncentrálnia.

Zsolt a Jutalom játék reggelén Gabi hogyléte felől érdeklődött, ugyanis tegnap összetörtnek látta csapattársát. Hogy pontosan mi nyomja a Bajnoknő lelkét, azt a videóból megtudod!

Besenyei Boginak szörnyen rosszul esett, hogy nem tudott annyit futni, amennyit szeretett volna. Az aggályait Ádinak és Zalánnak mesélte el a Jutalom játék reggelén. A kékek amazonja úgy érzi, ha sokat ül a kispadon, nem tud rendesen fejlődni.

Palik László a versenyzőknek elárulta, itt az utolsó alkalom, hogy kikapcsolódjanak a versenyzők a Nemzetek Viadala előtt. Hogy pontosan milyen nyereményekkel kecsegtetnek a csillagok, azt a videóból megtudod!

Alexa ma mindent meg tog tenni a győzelemért, ugyanis nagy vágya, hogy a Coco Bongo-ba látogassanak csapattársaival.

Zalán szerint ha a Kihívók csapata beszabadul a Coco Bongóba, ott kő kövön nem marad. Palik Lacitól biztonsági szolgálatot kérvényezett barátja, Adu Laci mellé.

Elérkezett a Jutalom játék napja, ahol karibi élményprogramokért csaptak össze a csapatok. Az első futamban Zsolt és Adu küzdöttek meg egymással.

Adu Gelencsér Timinek elárulta, nagyon vágyik a Coco Bongo-ba, de legfőképpen a bizonyítási vágy hajtja. Nem szeretne több vesztes futamot, győzelmi táncát is kisfiának szánta, hiszen azt szeretné ha büszke lenne rá.

Megszerezték az első pontjukat a Kihívók, a folytatásban pedig Dorka és Alexa párviadala következett.

Egyenlő volt az állás a Bajnokok és a Kihívók között, amikor Zozo és Ádám párviadala jött.

A rajtvonalon ezúttal Szandi és Bogi várakozott a sípszóra. Vajon melyik csapat szerzett újabb pontot?

3:1 volt az állás a Bajnokok javára. Ezúttal Zalánon múlt, hogy tudtak-e szépíteni a Kihívók.

Gabi és Dorci eddig összesen huszonhétszer csaptak össze a pályákon, ebből tizennégyszer a Bajnok nyert. Vajon most ki zsebelhetett be egy újabb győzelmet?

A hetedik futamban Zozo és Adu küzdöttek megy egymással az újabb győzelemért. De vajon melyikük volt az ügyesebb és a gyorsabb?

Dorka és Viki küzdelme további izgalmakat tartogatott, de az igazi meglepetések csak a futam végén jöttek.

Óriási előnyre tettek szert a Bajnokok. Ezúttal Ádám volt a sor, hogy Dáviddal szemben szépítsen a Kihívók pontjain.

Újabb pontot szereztek a Bajnokok az előző futamban. Vajon egy ekkora lemaradást be tudtak hozni a Kihívók?

Futamról futamra közelebb kerültek a Bajnokok a győzelemhez. A tizenegyedik futamban Zsolton múlt, hogy meccslabdához jutnak-e a pirosak.

A véghajrában újabb összecsapás következett, az izgalmakról pedig Szandi és Dorci gondoskodtak.

Szandi a Párbaj óta remekel, ezt Gelencsér Timi is szóvá tette neki, azonban a Bajnok örömét beárnyékolja, hogy sajnos csak egyedül ünnepli sikereit.

Meccslabdához jutottak a Bajnokok. Vajon Dávid meg tudta szerezni a győztes pontot vagy Adu megakadályozta ebben?

Meccslabdához jutottak a Bajnokok. Vajon Dávid meg tudta szerezni a győztes pontot vagy Adu megakadályozta ebben?

Kocsis Szandi Palik Lacinak bevallotta, hiába neki van a legrosszabb statisztikája, javítani akar rajta! Emellett rengeteg érzés kavarog a versenyzőben, és úgy érzi sokszor egyedül van...

Tóth Dávid őszintén elárulta sportkarrierjének voltak nehezebb időszakai, de úgy érzi, hogy ezekből a korszakokból is tudott profitálni.

Kempf Zozo legnagyobb örömére, Tóth Dávid csillagja a gokartozást rejtette, így a Bajnokok egy kis száguldással lazíthatnak a mai küzdelem után.

Kocsis Szandiban maradt némi tüske az elmúlt napokban. Most megtörte a csendet és nyitott csapattársai felé. Őszintén beszélt érzéseiről, és fontos dologra kérte meg Bajnoktársait.

Szabó Dorka elárulta, örül, hogy tisztázták a helyzetet Szandival és boldogsággal töltötte el, hogy csapattársuk nyitott feléjük, szerinte innen már csak felfele vezet az út.

Pap Dorci és a Kihívó lányok meglepődve fogadták Kocsis Szandi elképesztő teljesítményét. Szerintük amióta harmadik győztes Párbajáról is visszatért, a Bajnok megállíthatatlan. Adu szerint ezt a mentalitást úgy is elő lehet idézni ha nem Párbajoznak, csak meg kell keresni a megfelelő motivációt a mindennapokban is.

A gokartpálya olyan izgalmakkal kecsegtetett Kempf Zozonak, hogy őrületes hangulatba került a Bajnok!

Busa Gabi kamerák előtt mesélt a korábbi traumájáról és őszintén bevallotta, miért nem akart részt venni a gokartozásban.

A Bajnokok elképesztő élményben vehettek részt és ezt ki is használták rendesen! Ha kíváncsi vagy, ki nyerte a rendhagyó futamot, kattints a videóra!

Mindenki felvette a szerepét. Zalán a Csoró Bongó biztonsági őreként várta a diszkó vendégeit, akik mindent megtettek, hogy bejussanak a nem mindennapi buliba.

Hűsítő koktélok, tehetséges lemezlovasok, világszínvonalú fénytechnika: Szórakozóhellyé alakult át a Tábor egy éjszaka erejéig. A Kihívók fergeteges hangulatot varázsoltak a faházba, vagyis a Csoró Bongóba.

Elképesztő hangulatban telt a Kihívók estéje, hiszen Dave, egy igazán fergeteges karaoke party-t tartott a Táborban!

A Bajnokok elképesztő napot zártak. Nem csak a Jutalmat nyerték meg, de még egy igazán ínycsiklandozó vacsorát is kaptak.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. március 3. 22:11

Címkék: exatlon_2evad   Exatlon Hungary
Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS