Belső konfliktus nehezíti a megfogyatkozott Bajnokok életét


Az Exatlon Hungary pénteki adásában sor került a Medál játékra, majd egy hihetetlenül izgalmas Párbajra is, amelyben Kocsis Alexandra és Poór Brigi vívtak meg egymással a versenyben maradásért.

Múlt héten Deres Ádi komoly konfliktusba került Derzsi Vikivel és Cservenák Alexával. Böjte Dave most arra volt kíváncsi, hogy a lányok azóta mit gondolnak a kialakult helyzetről, valamint csapattársukról.

A Bajnokok egy hete Harcsa Norberttől búcsúztak és most egy újabb csapattagot veszítenek el. Szabó Dorottya még csak három hete van a Bajnokoknál mégis megszakad a szíve, hogy ma este újabb versenyző távozik tőlük, aki lehet, hogy ő lesz. Érzelmeit nem tudta visszafojtani.

Busa Gabi szörnyen aludt a Végjáték után. Hatalmas teher nyomja a Bajnokot, ugyanis neki kell meghoznia a súlyos döntést, hogy ki menjen Szandi ellen Párbajozni. Hogy hogyan érzi magát a pirosak amazonja, az a videóból kiderül.

Ébredés után a Kihívók már a Medál játékról beszélgettek, ennek kapcsán rukkolt elő Adu a rendhagyó ötlettel, mely szerint társának ma vizesfiúként kéne segítenie csapatát.

Novák Zalán és Adu Laci igencsak meglepték a csapatot. Egy hihetetlen ordítással próbálták talpra bírni társaikat. Cservenák Alexa elárulta, hatalmas lendülettel vág neki a napnak.

A múlt heti Párbaj után tudatosult a Bajnokokban, a Medálnak hihetetlen jelentősége van. Szandi elmondta, mosolyogva ébredt, és bármi történjék a mai Párbajon, a mosoly nem fog lefagyni az arcáról.

Dávid múlt héten egyet begyűjtött, kettőt pedig elvesztett a Medál játék és Párbaj alkalmával. A Bajnok minden erejével küzdeni fog, hogy újból Medál birtokos legyen, és reméli ma mindkét ékszer a pirosakhoz kerül.

˝Ha nyerek, Dávid nem állna itt˝ - Novák Zalán örül, hogy múlt héten vesztett a Medál játékban, hiszen mindenki számára tanulságos Dávid esete, hiszen ha nem lett volna két Medálja, már nem lenne versenyben.

A Medál játék első futamában Zozo és Dave csaptak össze. Vajon melyikük húzta be a nap első pontját?

A második férfi selejtezőben Zsolt és Ádám csatája következett. Vajon ki jutott tovább kettejük közül?

Adunak két Medálja volt, Dávidnak pedig egy sem, ezért a Bajnok igencsak rászorult arra, hogy ma ne üres kézzel térjen vissza a Villába.

A női selejtező első futamában Brigin és Bogin volt a sor, hogy bizonyítsanak.

Poór Brigi Gelencsér Timinek elmondta, nagyon örülne, ha Medált gyűjtene, de muszáj tartalékolnia Párbajra is, hiszen ott egy kemény küzdelem vár rá, ha neki kell harca szállnia.

A rajtvonalon ezúttal Gabi és Viki várakoztak a sípszóra, ugyanis az ő futamuk következett.

Hatalmas volt a tét! Szandi és Alexa ezért mindent megtett annak érdekében, hogy Medált szerezzenek.

Kocsis Alexandra egyik esélyes Párbajellenfele Szabó Dorottya futama következett, akinek a legjobbkor jött volna egy Medál.

A férfi elődöntőben most a Kihívókon volt a sor, mégpedig Dave-en és Ádámon. Az ő ádáz harcuk következett.

Böjte Dave egy végső csapást mért Ádira a futam után. Az akrobata edző a pálya közepén esett össze. Hogy mi történt pontosan, az kiderül a videóból!

A második férfi elődöntő futamában Dávid és Zalán csatája következett.

Folytatódott a küzdelem a sorsfordító Medálokért. A következő futamban Brigi és Viki csatározása következett.

Az utolsó elődöntő futama következett, benne Szandi és Dorci párbajával.

Kezdetét vette a férfi döntő, amely két nyert meccsig tartott.

1:0-ra vezetett Dave. Vajon egyenlíteni tudott vele szemben Dávid?

Dave megszerezte első Medálját. A Kihívó kitörő örömmel nyilatkozott Az Exatlon Hungary riporterének, Gelencsér Timinek.

Elérkezett a Medál játék női döntője is, a résztvevők Viki és Dorci voltak.

Viki átvette a vezetést Dorcival szemben a női döntőben. Vajon a fiatal versenyző egyenlíteni tudott?

A fiúk közül Dave nyerte meg a Medált, vajon a lányok közül ki lett a legjobb? A következő futammal közelebb kerültünk a válaszhoz.

Az Exatlon Hungary 43. adásában is sor került az ünnepélyes eredményhirdetésre, ahol Palik László átadta a Medálokat a győzteseknek.

Pap Dorci begyűjtötte második Medálját is. A Kihívó elárulta, végre azt érzi, újból tökéletes formában van, lendületet kapott a további küzdelmekhez is.

Busa Gabi Zsoltitól kért tanácsot a Párbaj előtt. A Bajnokok legeredményesebb férfi versenyzője megnyugtatta a pirosak amazonját. Azt ajánlotta, ne vegye túlságosan a szívére ezt a döntést, próbálja a csapat érdekeit szem előtt tartani.

Szandi bízik abban, hogy olyan ügyességi lesz a Párbaj során, ami fekszik neki. Bárki is lesz az ellenfele, tudja, hogy ez a mostani lesz a legkeményebb küzdelme.

Bogi szerint Szandi elkönyvelte magának a kudarcot, szerinte a Bajnok nem képes túlélni a harmadik Párbaját is. A Kihívó lányok biztosak benne, hogy Gabi barátnőjét, Brigit nem küldené Párbajba Szandi ellen. Vajon igazuk lesz?

Szandi szerint a Párbaj teljesen más, mint a többi verseny, hiszen ez egy sokkal nehezebb szituáció. Most nyugodtan érkezett a pályára, véleménye szerint tud építkezni a nehéz helyzetekből. A Bajnok bízik a szerencséjében.

Busa Gabi Palik Lászlónak elárulta, próbálta a statisztikát és az erőviszonyokat számításba venni döntésénél, úgy érzi ebbe nem szabad érzelmeket belevinni.

Busa Gabi elárulta Palik Lászlónak: Kocsis Szandi ellenfele Poór Brigi lesz a Párbajban. A Bajnok lelkiekben már felkészült erre, nem érte váratlanul a döntés.

Elérkezett a hét legnagyobb megmérettetése, azaz a Párbaj. A kiesés ellen folytatott csata részvevői Brigi és Szandi voltak.

Brigi az első futam után rögtön elvesztette az egyik életét, így már csak három maradt neki.

Folytatódott a Párbaj a versenyben maradásért. Vajon ezúttal ki volt a gyorsabb?

Brigi és Alexa csapattársai továbbra sem ajánlottak fel Medált a Párbajozóknak. Ennek tükrében folytatódott a csata Brigi és Szandi között.

Az izgalmak tovább fokozódtak! Két-két élettel vágtak neki a hatodik Párbajfutamnak Brigi és Szandi.

Kocsis Szandi bokája nagyon megfájdult a Párbaj egyik futama után, ezért a Bajnoknak orvosi segítségre volt szüksége, hogy folytatni tudja a versenyt.

Briginek már csak egy élete maradt, ezért ebben a futamban mindent bele kellett adnia, ha versenyben akart maradni.

Drámai Párbajban csapott össze a két Bajnok, melynek végén kiderült: Poór Brigi számára ért véget a dominikai álom.

Busa Gabit nagyon megviselte a Párbaj végkimenetele, sírva kért bocsánatot Poór Brigitől...

Bár Poór Brigi megkönnyezte kiesését a műsorból, még sem szomorkodik, hiszen nagyon boldog amiatt, hogy részt vehetett az Exatlon Hungary-ben. A műsor számára nem csak kihívást, hanem új barátokat is jelentet, sőt abban is biztos, hogy a Bajnokok között lesz a végső győztes.

Szem nem maradt szárazon: Nézd meg, hogyan vett búcsút társaitól Poór Brigi!

Kocsis Szandit nagyon megviselte a Párbaj, de nem csak amiatt, hogy Poór Brigi ellen kellett versenyeznie. A Bajnok úgy érzi, hogy csapata nem őt várta vissza, ez pedig nagyon rosszul esett neki...

Kocsis Szandi úgy érzi, a Bajnokok csalódottak amiatt, hogy ő tért vissza a Párbajról, sőt szerinte vannak ki nem mondott szavak a csapaton belül.

Busa Gabi és Mórádi Zsolt teljesen más végeredményre számította a Párbajt illetően. A két Bajnok úgy számolt, hogy Brigi tér majd vissza, Szandi teljesítménye azonban nagyon meglepte őket.

Adu és Zalán úgy gondolták, itt az ideje egy kis mókának! A két Kihívó kék ˝maszkot˝ öltött, és lesben várt arra, hogy Dorci kilépjen a Tábor ajtaján.

Dorcinak nagyon jól estek Adu és Zalán szavai, melyek szerint a Kihívó lány újra régi önmaga a versenyben. A Kihívó lány azt is elmondta, nem fog senkitől sem tartani a küzdelmek során, még akkor sem, ha már egyénileg kell megküzdeniük egymással a versenyzőknek.

Zozo szerint szükséges, hogy a csapat leüljön átbeszélni a Párbaj végkimenetelét illetően, hiszen Szandiban tudatosítaniuk kell, hogy az, hogy Poór Brigit várták vissza nem személyes ügy. A Bajnok úgy véli, nagyon fontos lenne, ha társukból a csapatversenyek során is ki tudnák hozni azt a fantasztikus teljesítményt, amit a Párbaj során nyújtott.

Kempf Zozoék úgy érezték, elkerülhetetlen az, hogy Szandival átbeszéljék az esetleges félreértéseket a visszatérése miatt. A Bajnokok szerint társuk fantasztikus teljesítményt nyújtott a csata során, de hiányolják azt, hogy a csapatversenyek során nem ugyanezt látják tőle.. Hogy hogyan reagált Szandi, valamint szerinte mi volt győzelmének titka, az kiderül a videóból!

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. február 28. 22:40

Címkék: exatlon_2evad   Exatlon Hungary
Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS