A fájdalom ezúttal nem fizikai: Megtörtek a Bajnok lányok


A Végjátékban ismét meg kellett küzdeniük egymással a csapatoknak, azonban a csata végeredménye nagyon erősen rányomta bélyegét a Bajnok lányokra.

Böjte Dave és Deres Ádám félrehívták Bogit egy komoly probléma kapcsán: A fiúk félnek attól, hogy egy esetleges Párbajban érzelmi alapú döntés születne a lányok között, ugyanis úgy vették észre, Bogit mostanában kissé kiközösítik társaik...

Fontos nap vár a Bajnokokra, úgy gondolják, ma mindenképpen meg kell nyerniük a Végjátékot. Véleményük szerint azonban Gabi pesszimizmusa kihat a csapat teljesítményére, negatív hozzáállásával másokat is arra sarkall, hogy ugyanúgy gondolkozzanak, ahogyan ő.

Cservenák Alexandra és Derzsi Viki tudja, hogy előbb utóbb elkerülhetetlen lesz a Párbaj, de megszakadna a szívük, ha egymás ellen kellene pályára állniuk.

A Kihívók számára jól indult a reggel, egy kis beszélgetéssel és sportolással indították a napot. Bár a kékek hátrányból indulnak, de mindent beleadnak majd abba, hogy a plusz akadállyal sikeresen megküzdjenek majd. Besenyei Bogi azonban kicsit csalódott, ugyanis kicsikét kívülállónak érzi magát a többi lány között...

A Bajnokok bizakodóan vágnak neki a napnak, véleményük szerint együttes erővel sikeresen vehetik a mai kihívásokat. Gabi bár tegnap eléggé elkeseredett a rosszabb teljesítménye miatt, a fiúk megpróbálnak majd segíteni neki, hogy kicsikét jobban érezze magát.

Zozo és Dávid a lányokért küzdenek a mai napon, mindent beleadnak majd abba, hogy ne veszítsenek el még egy csapattagot. A fiúk a nap kezdetén kicsit a lányok teljesítményét is értékelték, véleményük szerint Brigi is nehéz időket él át mostanában a versenyben.

Derzsi Viktória és Cservenák Alexandra a Végjáték reggelén elhatározták, hogy mindent megtesznek majd azért, hogy elkerüljék a holnapi Párbajt. A Kihívó lány szerint még nincs itt az ideje, hogy távozzon a műsorból, még van mit letennie az asztalra.

Kocsis Szandi nagyon sokat adott lelkileg a tegnapi nap, így apait-anyait bele ad majd abba, hogy ne kelljen holnap Párbajra menniük.

A Végjáték elkezdődött, ami 10 nyert meccsig tartott. Az első futamban Dávid és Adu avatta fel a pályát.

Adu maga mögött hagyta a tegnapi napot, így ügyesen behúzta a futamot. A Kihívó nagyon meg szerette volna mutatni, hogy tud még pontot hozni csapatának, ezzel hozzásegítve magukat arra, hogy elkerüljék a holnapi Párbajt.

Az első futam után rögtön átvették a vezetést a Kihívók. A folytatásban Gabi és Alexa csatája jött.

Folytatódott a Végjáték a lányok védelmében. A rajtvonalon Zozo és Ádám várakozott a sípszóra.

Átvették a vezetést a Bajnokok a Kihívókkal szemben. A 4. futamban Szandin és Bogin volt a sor, hogy bizonyítsanak.

Zsolt élt az Előny játékban megszerzett könnyítéssel, és azt most fel is használta Zalánnal szemben.

Novák Zalán a futam végén köszönetet mondott Mórádi Zsoltnak, a Bajnok azonban nem értette, hogy pontosan miért is hálálkodott a Kihívó.

Dorka és Dorci a saját bőrükért harcoltak, ugyanis ezen a héten lány kieső lesz. Vajon melyikük szerzett pontot?

Sem Dorkának sem Zsoltinak nem sikerült élnie az előnnyel, a Bajnok pedig nagyon sajnálja mindezt...

Egy újabb lány páros következett a 7. futamban, azaz Brigi és Viki.

A Kihívók megbeszélték a csapattaktikájukat, amellyel Dave nem minden pontjában értett egyet. Ezt szóvá is tette Novák Zalánnak, és egy kisebb vita kerekedett ki mindebből.

4:3 volt az állás a Kihívók javára, amikor Zsolt és Adu csatája következett.

Megjósolhatatlan volt a Végjáték kimenetele, egyet tudtunk biztosan, hogy Gabi és Viki mindent megtettek azért, hogy pontot szerezzenek.

Dávid előnyből indulhatott Dave-vel szemben. Vajon a Kihívó hátrányból is tudott pontot szerezni?

Egyenlő volt az állás a csapatok között. A következő futamban Brigi élt az előnyével Alexával szemben.

Zozo és Zalán eddig tizenkilencszer küzdöttek meg egymással, ebből tízszer Zalán nyert. Vajon milyen izgalmakat tartogatott ez a futam?

A mindenre elszánt Szandi és Dorci futama következett, de pontot csak egyikük szerzett.

8:5-re vezettek a kékek amikor Dorka és Bogi ádáz harca következett.

Zsolt előnnyel indulhatott Aduval szemben, azonban ez sem volt garancia a győzelemre.

Mórádi Zsolt egy apró balesetet szenvedett a futam során, vérző fejjel hagyta abba a küzdelmet. Az orvosok azonnal ellátták a sérülését, amely szerencsére nem komoly.

Az Exatlon Hungary 42. versenynapján a kékeknél volt a vezetés, de a Vágjáték java még hátra volt.

A Kihívó elárulta Gelencsér Tímeának, hogy milyen érzések kavarognak benne a futamok után. Viktóriának kell egy kis idő, hogy feldolgozza a történteket, és lenyugtassa magát ebben a szerencsétlen helyzetben.

Ismét egyenlő állást mutatott a ponttábla, amikor Dávid és Ádi csatája jött.

Meccslabdához jutottak a Kihívók, amikor Szandin volt a sor, hogy megakadályozza Dorcit a győztes pont megszerzésében.

A Kihívók szoros verseny után végül legyőzték a Bajnokokat, így már biztos: Bajnok versenyző távozik holnap a játékból. A kékek örömükben a medencébe vetették magukat.

A Bajnokok csalódottan vették tudomásul, hogy elvesztették a mai Végjátékot, ezzel pedig egy versenyző távozik tőlük holnap. A Kihívók viszont elképesztően örültek a sikerüknek, így hát énekelni és ugrálni kezdtek.

A Végjátékot csütörtökön 10:8-ra a Kihívók nyerték, így Bajnok női Párbajra kerül sor. Hogy ki a biztos Párbajozó, az a videóból kiderül!

Bár azonos statisztikával áll két Bajnok az élen, végül Busa Gabinak kell eldöntenie majd, hogy ki legyen Kocsis Alexandra ellenfele pénteken.

Kempf Zozo szerint a fontosabb játékok során, mint például a Villa játék, a csapat tökéletesen remekel, ám a Végjátékokra valamiért mégis meggyengülnek . A versenyző szerint ennek oka azonban nem az, hogy nem adnak bele mindent...

Az előző hetek sikertelen szériája megtörni látszik Pap Dorci számára: A mai Végjátékon ő húzta be a győztes pontot, ettől pedig úgy érzi, új erőre kapott.

Pap Dorci kerek-perec kimondta véleményét Mórádi Zsoltról: A Bajnok versenyzőről tett kijelentésével Novák Zalán csak egyetérteni tudott, valamint hozzáfűzte, valójában direkt bosszantja a pályán ellenfelét, ezzel is gyengítve annak teljesítményét.

Kihívók egyetértenek abban, hogy a Bajnok csapat lelkileg megtört a hét eseményeitől. Kifejezetten a csapat női tagjain vették észre, hogy fejben megfáradtak, ezt pedig a kékek még ki tudják később használni.

A Bajnok lányok teljesen letaglózva ültek le beszélgetni: Busa Gabriellának döntenie kell a holnapi Párbajozók kilétéről, ám a versenyzőt érzelmileg teljesen megterhelte a feladat. Gabriella könnyek közt kérte meg társait, hogy ez legyen az utolsó alkalom, mikor ilyen helyzetbe kerül csapatuk...

Poór Brigitta szerint Mórádi Zsolt érezhetően támogatja Busa Gabriellát a Futamok során: A versenyző Tóth Dáviddal és Kocsis Alexandrával beszélte át a helyzetet, az egyetértés pedig hamar megszületett: Ez is közre játszik abban, hogy értékes pontokat vesztett a csapat.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. február 27. 22:41

Címkék: exatlon_2evad   Exatlon HungaryKapcsolódó anyagok
Kőkemény összecsapásra számíthatunk Magyarország és Törökország között a Nemzetek Kupáján. Vajon sikerül a magyar csapatnak legyőznie... tovább
Folytatódott a Nemzetek Kupája, ahol a magyaroknak most a dominikaikkal kellett összecsapniuk. Hogy milyen izgalmakat tartogatott a 66. adás, az kattintás... tovább
Viki és Dorci arra lettek figyelmesek, hogy Bogi a Bajnokoknak, legfőképp a fiúknak szeretne imponálni. A két Kihívó lány észrevette, csapattársuk... tovább
Viki és Dorci egy kis csajos pletykálkodásra ültek össze a nap végén. A lányok szerint Dávid ég Bogi között alakul valami, ugyanis állandóan... tovább
A Bajnokok megosztották Zozo-val a mai pályával kapcsolatos élményeiket. Véleményük szerint az ügyességi feladatra ma jobban ráéreztek,... tovább
A Kihívók szerint egyénenként mindenkinek más a versenybeli taktikája, A lesérült Derzsi Viki azonban egy picit szeretne hozzátenni a versenyhez,... tovább
A Bajnokok szerint jó dolog sült ki a Kihívók ötletéből, azonban a pirosaknak kicsit finomítaniuk kellett a gólörömük kifejezésén. Kifejtették,... tovább
Novák Zalán egy kis időre még pihenni fog, nagyon csalódott érzi magát a mai teljesítménye után.  tovább
Tóth Dávid tegnap még el sem tudta volna képzelni, hogy pályára álljon, ma azonban egy sikeres futamot tudhatott maga mögött. A Bajnok eléggé... tovább
A Kihívók szerint a Bajnokok rettentően furcsán viselkednek a pályán, nem biztatják egymást, nem mutatják ki örömüket annyira. Dave kifejtette,... tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS