Mindenhol jó, de legjobb a Villában: A Bajnokoké lett ismét a luxus rezidencia


Ismét elérkezett a Villa játék napja, ahol a tét a luxus rezidenciavolt, és az érte folyó csatában a Bajnokok győzedelmeskedtek.

Egy első hallásra banális problémán pattant ki a vita Deres Ádám és a többi kék között a Villa játék reggelén. Derzsi Vikit felháborította, hogy szerinte Ádi hazudik, ebből pedig komoly konfliktus bontakozott ki, melynek aztán Novák Zalán hatalmas üvöltése vetett véget...

A Bajnokok úgy látják, beigazolódni látszik korábbi felvetésük, mely szerint a Kihívók közötti feszültségeket csak tovább fokozza az, hogy a kékeknek a Táborban kell élniük. Busa Gabi szerint amíg a pirosakat összekovácsolta a nomád életmód, addig ellenfeleikre ez pont ellenkező hatással van.

Novák Zalán próbálta felvenni a fonalat és megérteni, mi robbantotta ki a vitát Deres Ádi és Cservenák Alexa között, ám úgy tűnik, hogy csapattársai nehezen kötnek majd békét. Hogy Derzsi Viki szerint miért nem őszinte velük Ádám, az kiderül a videóból!

Novák Zalán próbálta tudatosítani Deres Ádámban, hogy lépjen túl a konfliktusokon, mert a siker érdekében fontos, hogy béke legyen a kékek között.

Tóth Dávid elképesztő Párbajon van túl, ám Kocsis Szandi szerint csapattársa nehezen lép túl azon, ami múlt hét pénteken történt. Félelmeiről Mórádi Zsolttal beszélgetett, aki úgy látja, Dávid erősebb, mint valaha!

Deres Ádi Besenyei Bogin öntötte ki a szívét azután, hogy a Villa játék reggelén sem sikerült rendeznie konfliktusát Alexáékkal. Bogi úgy látja, hogy nehéz lezárni a vitát, mert jelen pillanatban egyáltalán nincs egyetértés a felek között, de azért igyekezett néhány jó tanáccsal ellátni csapattársát, valamint saját véleményét is elmondta a kialakult helyzettel kapcsolatban.

A Kihívók hetekig uralták a Villát, ám jelenleg a Tábor ˝kényelmét˝ kell élvezniük... A kékek most úgy döntöttek, ezen változtatniuk kell, így felöltötték ˝ünnepi˝ mezüket, hogy ezzel is közelebb kerüljenek a sikerhez.

Kezdetét vette a harc a Villáért. A csata 10 nyert meccsig tartott, amelynek első futamában Dávid és Ádi mérettettek meg.

Már egy hete a Bajnokok birtokolják a Villát. Vajon meg tudták védeni a várukat vagy a Kihívóké lett a luxus rezidencia?

Egyenlő az állás a csapatok között. Zsolton és Adun volt a sor, hogy valamelyik irányba elbillentsék a mérleget.

Megjósolhatatlan volt a Villa játék kimenetele, de Szandi és Bogi közös futama közelebb vitt minket a végeredményhez.

A rajtnál Gabi és Alexa várakoztak a sípszóra, amely után ádáz küzdelem következett.

A Bajnokok ugyan csak egy ponttal, de átvették a vezetést a Kihívókkal szemben. Vajon mi jött a folytatásban?

Böjte Dave-t Gelencsér Timi kérdezte a futama után, a beszélgetés alatt pedig bár kissé vonakodva, de a Kihívók versenyzője elárulta, ki az, aki leginkább kiveszi a részét a kékek taktikájának meghatározásából.

Láthatóan ragaszkodtak a Bajnokok a Villához, ugyanis nem könnyítették meg a Kihívók dolgát. Újabb futam következett, az izgalmakról pedig Dorka és Dorci gondoskodtak.

Szinte fej-fej mellett haladtak a csapatok a pontszámokat tekintve. Zsolt és Zalán kiélezett csatája jött a folytatásban.

Szandi és Viki már készen álltak a mindent eldöntő csatára, már csak a sípszóra várakoztak.

Kocsis Szandi idegesen nyilatkozott Gelencsér Timinek a futama után, sőt a kamerák előtt megfogadta, hogy soha többé nem teszi meg azt, ami miatt most ilyen nehéz helyzetbe került.

A nap folyamán először vették át a vezetést a Kihívók, és fordulni látszott a kocka.

5:5 lett az állás a 10. futam végére. Brigi és Bogi vívtak meg egymással a soron következő összecsapásban.

A Villa játék rengeteg meglepetést tartogatott, azonban a java még hátra volt. Dorkán és Alexán volt a sor, hogy pontot szerezzenek csapataiknak.

Zozo és Ádi összecsapása jött a 13. futamban. Vajon melyik csapat tett szert ismét előnyre?

Igazi Exatlon Hungary klasszikusok jöttek a 14. futamban, azaz Gabi és Dorci.

˝Legközelebb légyszi ne mondj semmit˝ - Novák Zalán szerint Adu tanácsa miatt veszítettek pontot a Kihívók, ezért arra kérte társát, hogy a következő alkalommal inkább ne segítse tanácsokkal a csapatot.

Dávid és Adu eddig huszonháromszor csaptak össze, ebből tizenkét meccset Adu nyert. Dávid most lehetőséget kapott szépíteni.

Meccslabdához jutottak a Bajnokok. Vikin volt a teher, hogy megakadályozza Dorkát a pontszerzésben.

A Kihívók hárították az előző meccslabdát. Most Ádámon volt a sor, hogy megmentse csapatát a vereségtől.

Tóth Dávid a Villa játék során három futamból hármat nyert meg, a Bajnok fantasztikus teljesítménye mellett pedig Palik László sem mehetett el szó nélkül...

Zozo úgy véli, hogy a Bajnokok sikere annak is köszönhető, hogy mindannyian erőt tudtak meríteni abból, ami Tóth Dávid pénteki Párbaján történt.

A Kihívó fiúknak Zalán kivételével nem sikerült pontot szerezniük, így a nap végén elnézést kértek a lányoktól. Dorci kifejtette, hogy nem haragszanak rájuk, hiszen korábban már náluk is volt olyan eset, hogy nem sikerült jól teljesíteniük.

Deres Ádám, és az egész csapat igencsak csalódottan ült össze az este folyamán, azonban mindezek ellenére egymást próbálták motiválni ebben a nehéz helyzetben.

A Kihívók nem csak gyengébben teljesítettek a mai napon, hanem a Bajnokok szerint rossz döntéseket is hoztak a nap folyamán. Döntésük és teljesítményük eredménye pedig nem más lett, mint a Tábor...

Mórádi Zsolt szerint a kékek csupa rossz döntést hoztak a nap folyamán, legfőképpen Zalán, aki véleménye szerint akár meg is menthette volna a csapatot.

Deres Ádám reménykedik benne, hogy az idő előrehaladtával még jobban fog majd teljesíteni a pályákon. A Kihívó abban bízik, hogy a kezdeti nehéz időszak hamarosan elmúlik, és nem csak a futamok alatt fog jobban teljesíteni, hanem konfliktusait is megoldja majd a többiekkel.

A Kihívók szerint a Bajnokok esélyt sem adtak Norbinak, hogy visszajöjjön, Zalán pedig rögtön agyalni kezdett azon, hogy ő is mit tehetett volna másképp korábban, és akkor nem így alakult volna a helyzetük...

A Kihívók szerint Zsolti nagyon taktikusan gondolkozik abban, hogy kit hogyan "hullajtson" ki a saját csapatából, és nem a Bajnokok mellett, hanem ellenük dolgozik.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. február 24. 20:19

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evad
Kapcsolódó anyagok
: Gelencsér Timinek árulta el Király Nóra, hogy hamarosan valóra válik a legnagyobb álma. A videóból minden kiderül! tovább
Különleges versenyre készíti fel öccsét Cservenák Alexa. Hogy mire készül Jákob, kiderül az Exatlon Plusz vadonatúj videójából. tovább
Az Exatlon Bajnokait mindig szétszedik a rajongó gyerekek. tovább
Teljes videó szeptember 4-én, pénteken 18:00 órától az Exatlon Pluszban a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Minden Exatlon rajongó megirigyelné a Bajnokok és Kihívók féltve őrzött Exatlonos kincseit! Érdemes megnézni az exkluzív videót! tovább
A teljes videó szeptember 2-án, 18:00-tól a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Az Exatlon Plusz vadonatúj videójában Besenyei Bogi jövőbeli terveiről mesélt Gelencsér Timinek, amelyből kiderül, hogy milyen komoly probléma... tovább
Kempf Zozo nem bírt magával! Egy őrült dominikai verseny visszavágójára hívta a Bajnokokat! tovább
Elképesztő kalandok várnak az Exatlon sztárjaira… A teljes videó pénteken 18.00-kor a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Alexa sokak kérésére elmeséli, hogy mi történt imádott nagymamájával. tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS