Könnyekben törtek ki a Bajnokok: Heroikus küzdelemben vesztették el csapattársukat


Mórádi Zsolton múlt, kit küld Harcsa Norbert ellenfeléül Párbajba. A legjobb statisztikával rendelkező játékos Tóth Dávidot jelölte ki, aki sikeresen vissza is tért a Villába.

A Kihívók reggele jó hangulatban kezdődött: A győzelem rányomta bélyegét a versenyzők hangulatára, így már ébredés után játékos, jókedvű csipkelődéssel kezdték a napot.

A Bajnok csapatban hamarosan férfi Párbajra kerül sor: Poór Brigitta és Busa Gabi reggel szobájában keresték fel Kempf Zozot, hogy érzéseiről, megérzéseiről beszéljenek. A versenyző elmondta, hogy alapvetően nyugodt, de bízik benne, hogy ezúttal sem neki kell majd Párbajra mennie.

A táborban jó hangulat uralkodik: A versenyzők megkönnyebbültek, hogy nem ők kényszerülnek Párbajra. A lányok ébredés után a gangon beszélgettek egymással a Bajnokok lehetséges döntéseiről. Harcsa Norbi kapcsán azonban különös dologra derült fény: Ő az, akit minden Kihívó egyaránt nagyon kedvel.

Kempf Zozo szerint a csapat érdekében inkább jobb, ha félreteszik a tegnapi vereséget és a mai napra fókuszálnak. A versenyző tisztában van vele, hogy a mai napon garantáltan veszteséget szenved a csapat, pontosan ezért adnak bele mindent a Medál játékon.

"Sosem mentem feltett kézzel, mindent meg fogok tenni.."- Harcsa Norbi a kezdeti nehézségei ellenére mindenre elszánt, hogy játékban maradjon. A versenyző őszintén elmondta, milyen akadályokba ütközött az első napokban valamint arra is ígéretet tett, hogy a Párbajon mindent bele fog adni.

A Medálért folytatott küzdelem első férfi selejtezőjében Dávid és Adu mérték össze erejüket. Vajon melyik csapat versenyzője esik ki elsőként?

A következő selejtező futamban Zozo és Dave állnak a rajthoz. Vajon a Bajnokok újabb Kihívót ejtenek ki?

Zalán már két Medállal is büszkélkedhet, azonban a Bajnokok újonca, Norbi a harmadik útjába állhat.

Zsoltnak nehéz teher nyomja a vállát, ugyanis egyik csapattársát Párbajba kell küldenie. Vajon a pirosak játékosa tud eléggé koncentrálni a pályán?

Az első női selejtezőt Brigi és Bogi párharca nyitotta meg. A két erős statisztikával rendelkező játékos egy rendkívül szoros futamban mérte össze erejét.

Szandi már két párbajból is győztesen került ki. Ez a tapasztalat vajon segíteni fogja a pirosak versenyzőjét Viki legyőzésében?

A női selejtező következő körében Dorka és Alexa ütközetének lehettünk szemtanúi.

Ezúttal két Medáltulajdonos csapott össze egymással, hiszen Dorci egy, míg Gabi két előnyt jelentő Medállal is büszkélkedhet.

"Ez már nagyon sokadik idegesítő dolog!" - Hangzott el Cservenák Alexandra szájából az a mondat, amin mindent elsöprő vita robbant ki. Deres Ádám és a versenyző közt húzódó feszültség hangos vitába torkollott, aminek lezárásaként Ádám inkább otthagyta a pálya szélén pihenő társait.

Az első férfi elődöntőben Dávid és Dave harcoltak meg a továbbjutásért. Vajon kékek vagy pirosak kezébe kerül a Medál?

Deres Ádám és Cservenák Alexandra közti adok-kapok teljesen elfajult, amit már versenytársaik sem hagyhattak szó nélkül. Derzsi Viki és Pap Dorci is alaposan kiakadt Deres Ádámra, a versenyzők nyomdafestéket nem tűrő stílusban folytatták az előző pihenő idő során megkezdett vitatkozást.

Dávid és Dave párharca után Zsolt és Zalán mérik össze erejüket a második férfi elődöntőben. Vajon a pirosak között dől el a Medál sorsa vagy Zalán nem hagy esélyt Zsolt számára?

A Kihívók két női versenyzője mérkőzött meg az első női elődöntő futamában. A csapattársak egymásnak feszültek és egy rendkívül kiegyenlített versenyben dőlt el, ki lesz a továbbjutó.

Az utolsó elődöntő résztvevő a Bajnokok legjobb statisztikájával rendelkező Gabi és a pirosak legújabb játékosa, Dorka.

A férfi Döntő két résztvevője Dávid és Zalán, akik közül az szerzi meg a Medált, aki előbb eljut két nyert meccsig.

A férfi Döntő első futamát Dávid nyerte meg. Vajon megszerzi a Medált a Bajnokok versenyzője vagy Zalán útját állja?

A második futam után 1:1 az állás. A mindent eldöntő összecsapás során kiderül melyik versenyzőhöz kerül a Medál.

Dorka és Bogi között dől a női Medál sorsa. Vajon a kékekhez vagy a pirosakhoz kerül a következő?

A női futam első meccsét Dorka húzta be, azonban Boginak minden esélye megvan, hogy szépítsen.

Mórádi Zsolt a Bajnok csapat női tagjainak véleményét kérte a nehéz döntés kapcsán. Poór Brigitta és Busa Gabriella is azonosan vélekedett, szerintük hosszútávon a csapat érdekeit kell szem előtt tartania.

Deres Ádám kamerák előtt vallotta be, milyen érzés volt megismernie az elzártság, a hajtás és a folyamatos feszültség következményeit. A versenyző kíméletlen vitába bonyolódott Cservenák Alexandrával, ami egy egész lavinát indított el a versenyzők közt...

A pálya szélén ma bomba robbant a Kihívók közt: A Cservenák Alexandra és Deres Ádám közti feszültség lassan az egész csapatot érintő vitává fajult, aminek csak a szállásra visszatérve kerülhetett pont a végére. A versenyzők nyíltan felvállalták sérelmeiket és átbeszélték, hol csúszott félre az egymás közti kommunikáció.

A Kihívók csapatában soha nem látott méreteket öltő vita kerekedett a pálya szélén, így a csapatnak volt mit átbeszélnie a szállásukon. A versenyzők végre higgadtan átbeszélték a problémát és sikerült felgörgetni, honnan indult pontosan.

Mórádi Zsolt ismét lélekörlő feladatra kényszerült, ám ezúttal is számíthatott a csapat támaszára. A versenyző igyekezett a legigazságosabb szempontok alapján mérlegelni, de a döntés még így sem született meg egyszerűen.

A Bajnokok legjobb statisztikájával rendelkező játékosa, Mórádi Zsolt Dávidot jelölte ki Norbi ellenfelének. Vajon melyik fiú jön vissza a Párbajból?

Az első Párbaj során Norbi veszített egy életet, azonban minden esélye megvan, hogy megfordítsa az eredményt.

Norbi kiegyenlített, azonban még mindkét versenyzőnek meg van az esélye arra, hogy visszatérjen a Villába.

Norbi újabb életet veszített, azonban még így is maradt két élete, így a Párbaj még koránt sem dőlt el.

Norbi ismét egyenlített, így a két Bajnok sorsa továbbra is bizonytalan.

Dávid elkerülheti a kiesés, ugyanis egyik Medálját felhasználva előnyhöz jutott Norbival szemben.

A Párbaj közben érte Harcsa Norbi lábán sérülés: A versenyzőhöz társain kívül az orvosok is azonnal a pályára rohantak, ahol rögtön ellátták a földön fekvő Bajnok sérülését.

Habár az előző körben Dávid felhasználta az egyik Medálját, nem volt rá szüksége, ugyanis megverte Norbit a korábbi futamban.

Dávid a második Medálját is felhasználta. Vajon melyik Bajnok térhet vissza a Villába?

Elérkeztünk a Párbaj utolsó futamához, az állás 1:1, így a győztes térhet vissza a Villába.

Harcsa Norbi heroikus küzdelemben maradt alul a Párbajban Tóth Dáviddal szemben. A versenyző megható szavakkal búcsúzott, amiben kifejezte, legnagyobb példaképei közé tartozik ellenfele, Dávid is.

Nézd vissza a teljes epizódot IDE kattintva!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. február 21. 23:20

Címkék: exatlon_2evad   Exatlon HungaryKapcsolódó anyagok
Harcsa Norbi és kislánya nem titkolják: Március 31-től minden este a TV2-t fogják nézni, ugyanis kezdetét veszi a Nemzetek Kupája! tovább
Kótai Mihály lányai szóhoz sem hagyták jutni édesapjukat, mikor bejelentette: március 31-től Nemzetek Kupája a TV2-n! tovább
Krizsa Tímea elképesztő örömmámorban van, hiszen kedden kezdetét veszi a négy napos küzdelem, vagyis a Nemzetek Kupája! tovább
Kocsis Alexandra nem kertelt: Szurkoljatok a magyaroknak, hiszen március 31-től indul a Nemzetek Kupája. Szandi ezúttal nem a magyar mezben küzdve, hanem... tovább
Mórádi Zsolt elképesztő energiával készül az Exatlon Hungary legújabb megmérettetésére: A Nemzetek Kupájára. Zsolt sajnos nem húz címeres mezt,... tovább
Csollány Szilveszter bejelentette: Soha vissza nem térő alkalom, hogy a magyar csapatnak szurkoljon mindenki!  tovább
Poór Brigitta elképesztő izgalmakkal fog szembe nézni március 31-től, ugyanis volt csapattársainak fog szurkolni a négynapos megmérettetésben! tovább
Flórián Sándor eddig pihent, azonban másrcius 31-től már nem fog! Ugyanis kezdetét veszi a Nemzetek Kupája, ahol teljes erőbedobással fog... tovább
 Kriston Péter segítséget kér mindenkitől: Drukkoljatok a magyar exatlonistáknak, hiszen ismét nagy megmérettetés előtt állnak. Peti elárulta:... tovább
Koloszár Enikő Palik Laci elképesztő bejelentése után teljes lázba jött és már izgatottan várja a március 31-től induló Nemzetek Kupáját! tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS