A végletek csatája: Óriási árat kell fizetniük a Bajnokoknak


Nagy a teher volt a csapatokon, ugyanis elérkezett a Végjáték napja. Az újabb összecsapásban érdemes volt mindent beleadni, ugyanis a vesztes csapat két versenyzőjének a másnapi Párbajban kell bizonyítaniuk, hogy van helyük az Exatlon Hungary-ben.

Harcsa Norbi számára szívfájdalommal indult a reggel, mivel nagyon hiányoznak számára az otthoniak. Norbi kiöntötte a szívét a csapattársainak, hogy bár tudja, hogy küzdeni jött, és mindent bele is fog adni azért, hogy leginkább szolgálja csapatát, de most mégis kicsit mélyponton van lelkileg.

A Kihívók kicsit letörten vágnak neki a napnak, ezt pedig az egyik csapattag, Deres Ádám szóvá is tette. Vajon a mai napon megtörik a csapat rosszkedve, és újra száz százalékot beleadva küzdenek majd a pályákon?

Besenyei Bogi nagyon rossz éjszakán va túl, ugyanis fájdalom gyötri őt, ami akár a teljesítményére is kihathat....

A Bajnokok bíznak a sikerükben. Úgy érzik ennyi megnyert nap után a Kihívók fáradtak és összetörtek. Zsolt figyelmeztette a többieket: A Kihívók edzett exatlonisták, nem szabad őket leírni.

Zalán Alexával és Dorcival beszélgettek a rájuk váró megmérettetésről. Zalán aggódik, ha elbukják a Végjáték következő fordulóját, nem lesznek elég erősek fejben, hogy felálljanak a döntő összecsapásra.

Harcsa Norbi különleges technikával szurkol csapattársainak, amely a Kihívók szerint egyébként kicsikét sportszerűtlen. Kifejtették, hogy Norbi hangos kiabálásával mentális teher alá helyezi őket, ezzel pedig nagymértékben csökken teljesítményük a pályán.

Kezdetét vette a Végjáték 2. fordulója, ami 10 nyert meccsig tartott. Az első futamban Zsolt és Adu csaptak össze.

Mórádi Zsolt nyerte a nap első futamát, amely a csapat új taktikájának is köszönhető. Hogy pontosan mit jelent ez, és miért tudta sikeresen végigvinni a pályát a Bajnok, az a videóból kiderül!

Az előző futamban behúzták az első pontjukat a Bajnokok. Vajon milyen izgalmakat tartogatott a második futam?

A Bajnokok éltek a korábban megnyert előnyükkel, és ellenfelüknek Dave-nek nehezítést kértek. Vajon a Kihívó így is pontot tudott szerezni Zozo ellen?

Ebben a kiválasztási körben a második és egyben utolsó hátránnyal sújtott futam Bogi volt. Vajon hogyan birkózott meg a nehezítéssel a Kihívó?

3:1-re vezettek a Bajnokok, amikor Norbi és Zalán csatározása következett.

Újabb kiélezett futam következett, az izgalmakról Brigi és Viki gondoskodott.

Dávid és Ádám eddig ötször meccseltek egymással, ebből háromszor Ádi és kétszer Dávid nyert? Vajon ezúttal melyikük szerzett pontot?

Gabi és Dorci párviadala következett. A Bajnok és a Kihívó eddig 21 futamban küzdött meg egymással, ebből 11 győzelmet Gabi zsebelt be.

Busa Gabi precízen dobált az ügyességi feladat során, Gelencsér Timinek pedig el is árulta, hogy mi volt a sikert hozó technikája a futam során.

A kilencedik futamban Norbin és Dave-en volt a sor, hogy pontot szerezzenek csapataiknak.

Harcsa Norbit teljesen kiborította ez a pálya, érthetetlenül állt a vele történtek előtt. Szerencsére társai biztatásai segítettek neki, de minden csak egy nagyon kicsin múlott.

Hatalmas előnyre tettek szert a Bajnokok, Bogin múlt, hogy szépíteni tudtak-e a Kihívók.

Dávid és Zalán csaptak össze a 11. futamban. A kékek hatalmas hátránya miatt nagy súly nehezedett a Kihívó vállára.

Fokozódtak az izgalmak, ugyanis jöttek fel a Kihívók a pontokat tekintve. A következő futamban Brigi és Alxa csatája jött.

Adu hátránnyal a hátán vágott neki Zozo elleni futamának. A Kihívón volt a világ szeme, ugyanis a kékeknek óriási szüksége volt az újabb pontra.

Adunak az előző futamban sikerült hátrányból nyernie. Vajon ez sikerült Dorcinak is?

Meccslabdához jutottak a Bajnokok. Ádámnak mindet erejét be kellett vetnie, hogy ne húzzák be a győztes pontot a pirosak.

9:6 az állás a Bajnokok javára, akiket csak egy hajszál választott el a győzelemtől, ezért Gabin és Vikin volt a világ szeme.

Az állás most 1-1, hiszen most is a Bajnokok nyertek. Jön hát a Végjáték Végjátéka, most dől majd el, hogy holnap kék vagy piros versenyzőnek kell-e majd távoznia az Exatlonból.

Az elkövetkezendő öt meccs nagyon sokat fog számítani a Kihívók számára, ugyanis ezen múlik az, hogy kék vagy piros versenyző távozik-e majd a holnapi nap folyamán. A Kihívók egymást biztatva vágtak neki a futamoknak, félelem és önmagukban való kételkedés nélkül.

Bár a Bajnokok eddig sikerrel vették a nap kihívásait, még mindig vár rájuk egy nagyon fontos küzdelem. Mórádi Zsolt egy kis lelkesítő beszéddel próbálta motiválni csapatát, akik biztosították arról, hogy mindent beleadnak majd a harcba a nap hátralévő részében.

Elkezdődött a Véjáték Végjátéka, ami 5 nyert meccsig tartott. A tét a másnapi Párbaj elkerülése volt.

Megszerezték az első pontjukat a Kihívók a Végjáték Végjátékában. A rajtnál Gabi és Viki készült fel a következő futamra.

Lassan már két hete küzd az Exatlon Hungary-ben Ádám és Norbi, akiken óriási nyomás volt a soron következő futamban.

Kiszámíthatatlan a mai Végjáték kimenetele. A Kihívók töretlen lendülettel jöttek fel a korábban elszenvedett vereségük után.

Az 5 nyert meccsig tartó Végjátékok Végjátékában 3:1-re a Kihívók vezettek. Vajon milyen meglepetéseket tartogatott a folytatás?

Futamról futamra jöttek fel a Bajnokok. Vajon Gabi pontot szerzett és végre egyenlíteni tudtak a pirosak?

A 7. futamra beérték a Bajnokok a Kihívókat a pontszámokat tekintve. Norbin és Zalánon múlt, hogy ezúttal melyik csapat irányába dőlt el a mérleg.

Meccslabdához jutottak a Kihívók. Alexának mindent bele kellett adnia, ha szerette volna megszerezni a győztes pontot Szandival szemben.

A Kihívók 5:3-ra győzedelmeskedtek a Bajnokok felett, az utolsó győztes futam után pedig örömükben ordítva ugrottak bele a medencébe. A csapat tehát megmenekült a Párbajtól!

A piros fiúknak kell Párbajozniuk a holnapi nap folyamán, a biztos Párbajozó pedig nem más, mint Harcsa Norbi. A legjobb statisztikájú versenyzőnek kell majd döntenie arról, hogy ki lesz az ellenfele, ez pedig nem más, mint Zsolt.

A Bajnokok számára nagyon sok minden a terv szerint alakult a mai napon, végül azonban a Kihívóknak sikerült újat mutatniuk, és megtörniük a Bajnokok sikersorozatát. Így Mórádi Zsoltnak kell eldöntenie, hogy ki lesz holnap Norbi ellenfele.

Bár a Bajnokok vesztettek a Kihívók ellen, a nap végén Harcsa Norbi mégis megköszönte társainak a küzdelmet őérte. Habár még semmi sem biztos, Norbi megköszönte a többieknek a támogatásukat és a szeretetüket.

Kocsis Alexandra saját magát hibáztatja azért, mert nem tudta "életbe tartani" csapatát, ezért pedig biztosan Párbajozni fog két Bajnok. Szandi könnyeivel küszködve adott interjút stábunknak, ugyanis gyötri a bűntudat.

A Kihívók teljes extázisba kerültek a sikeres nap után, és életük egyik legboldogabb pillanatának titulálták a verseny vége utáni örömteli perceket.

Cservenák Alexandra őszintén örül annak, hogy a Kihívók minden erejüket bevetve küzdöttek egymásért, és nagyon hálás a fiúknak azért, mert nem hagyták, hogy ők Párbajozzanak.

Harcsa Norbi az este folyamán kiöntötte a szívét Mórádi Zsoltnak. Zsolt megköszönte Norbinak a humorát, az ügyességét és a versenyben nyújtott teljesítményét. Norbi elmondta, hogy nem kell még a búcsú, ugyanis mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy kiélezett legyen holnap a küzdelem.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. február 20. 23:13

Címkék: exatlon_2evad   Exatlon Hungary
Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS