Adrenalinbomba: Győzelmüknek köszönhetően vízen jártak a Bajnokok


A keddi nap a Jutalom játékról szólt, aminek tétje maga volt a megváltás a versenyzők számára. A győztesek, ugyanis elmehettek egy karibi élményprogramra.

˝Meg akartok ölni?˝ - Szandi a vizes pályáknál mindig befogja az orrát, amit a Bajnokok most már nem hagyhattak szó nélkül.... Hogy mit műveltek Szandival csapattársai, az a videóból kiderül!

A Bajnokok a Táborban lelkiismeretesen készültek a mindennapi megpróbáltatásokra. Készítettek is egy akadálypályát, ahol gyakorolták az ügyességi feladatokat. De nem voltak alaposak és a nyomokat ott hagyták a Tábor kertjében. A Kihívóknak több sem kellett, kemény edzésbe kezdtek ők is.

Derzsi Viki gyönyörű szavakkal köszönte meg Zalán tegnapi segítségét, és rávilágította a Kihívót, hogy szükségük van rá, hiszen a pálya melletti buzdítása rengeteg erőt ad nekik.

Deres Ádám kifejtette a nap reggelén Zalánnak és a kameráknak, hogy számára nem gond, hogy a Táborban kell lenniük, mivel több alkalommal is táborozott már hasonló körülmények között, így hát az ő teljesítményére nem lesz hatással a luxus megvonása.

Szabó Dorottya a villában már kedvesebben keltegette társait, mint ahogy korábban a táborban tette. Ennek pedig nagyon örült a többi lakó, hiszen puha párnák között, kedves hangra, sokkal jobb volt felkelni.

Fantasztikus Karibi-ajándékokat rejtenek a csillagok, elképesztő programok várják majd a győztes csapatot. Vajon kié lesz ma a győzelem?

Megkezdődött a csata a karibi élményekért, az első futamban Zozo és Adu mérettettek meg.

Az első futam után rögtön átvették a vezetést a Bajnokok, a soron következő összecsapásban Szabin és Alexán volt a sor, hogy bizonyítsanak.

Folytatódott a küzdelem a csillagválasztás jogáért, a rajtnál ezúttal Zsolt és Zalán volt.

Dorka másfél héttel ezelőtt csatlakozott a Bajnokokhoz, és bemutatkozása igencsak parádésra sikerült. Vajon hogy alakult az újabb futama?

Óriási előnyre tettek szert a Bajnokok, de vajon lendületük kitartott a verseny végéig?

Az előző futamban megszerezték első pontjukat a Kihívók. Ezúttal Vikin volt a sor, hogy újabb pontot szerezzen a kékeknek.

10 nyert meccsig tartott a Jutalom játék, amiben egyelőre a Bajnokok vezettek, de a verseny felénél még semmi sem dőlt el.

Úgy tűnik, hogy a Kihívók összeszedték magukat, és egyre jobban jöttek fel. Gabi és Dorka futama következett a folytatásban.

A Jutalom játék 9. futamában Norbi és Adu párbaja következett. A versenyzők izgalmas csatározásáért kattints a videóra!

Fordult a kocka, ugyanis átvették a vezetést a Kihívók. Lehet, hogy ezt a futamot is behúzták a kékek?

Egyenlő volt az állás a Bajnokok és a Kihívók között, amikor Dávid és Dave futama következett.

Hihetetlenül szoros csatározásba torkolt a Jutalom játék, azonban Alexa és Viki futama tovább fokozta az izgalmakat.

A mai nap folyamán más másodszor volt egyenlő az állás. Vajon ezúttal melyik csapat irányába billent el a mérleg?

Dorka és Dorci eddig háromszor küzdöttek meg egymással, ebből 2 meccset a Bajnok nyert. Dorci azonban újabb lehetőséget kapott, hogy szépítsen statisztikáján.

A Bajnokok láthatóan nagyon szerették volna megszerezni a karibi élményprogramok egyikét, ugyanis sorra szerezték meg az újabb pontszámokat. Zozo és Zalán könyörtelen csatája jött a folytatásban.

Meccslabdához jutottak a Bajnokok. Lehet, hogy Gabi behúzta a győztes pontot, vagy Bogi megakadályozta ebben?

A csapatok kijelölték a legjobb férfi versenyzőiket, a Bajnokok Zsoltot, a Kihívók Ádámot választották. Az ő csatájuk következett.

Busa Gabi teljesen megtört a sikertelen futam után, társai próbálták vígasztalni a síró lányt.

A Bajnokok sikeresen vették az akadályokat, legyőzték a Kihívókat, így pedig egy szuper programot kaptak jutalmul Palik Lászlótól.

A Bajnokok győzelmeskedtek a Kihívók felett a mai napon, így pedig fantasztikus programban volt részük! Egy aquaparkba mentek légdeszkázni, és ki-ki kipróbálhatta a különleges extrém sportot.

A Kihívók számára már ez a második nap, hogy elvesztették a küzdelmet a Bajnokok ellen, ez pedig őket is rettenetesen megviseli. A kudarccal záruló nap után értetlenül és csalódottan álltak helyzetük előtt.

A Kihívóknál több ember is fájó végtagokkal állt a pályára, így nem sikerült olyan jól teljesíteniük, ezáltal pedig el is buktak a mai napon. A kékek elmondták, rájuk nagyon ráfért volna a kis kimozdulás, ez azonban nem sikerült nekik.

A Kihívók az elmúlt napokban nem remekeltek a futamokon, a nap végén pedig arra próbáltak rájönni, hogy mi lehet ennek az oka.

Busa Gabi elárulta a nézőknek, hogy sajnos bár neki nagyon jól ment a flyboard, Dávid és Zsolt kimaradt ebből a programból, mivel még mindig fáj a lábuk, így pedig veszélyes lett volna a vízi sportot kipróbálni.

Dorci kiöntötte a szívét Zalánnak, és elmondta játékostársának, hogy nagyon nagy szüksége lenne a csapatnak Zalán irányítására és biztatására, máskülönben széthullanak.

Két kemény nap vár a Bajnokokra, akik megbeszélték, hogy mindent bele fognak majd adni a küzdelembe. A nap végén átbeszélték azt is, hogy örülnek annak, hogy Dave végre a sarkára állt, és kiállt magáért.

Dave teljesítménye nagyon jó volt a mai napon, ami köszönhető volt annak is, hogy kiállt magáért, és olyan ember ellen ment, aki ellen ténylegesen szeretett volna.

Mórádi Zsolt eléggé sajátos becenevet kapott Bajnoktársaitól, ami nem más, mint a csepeli Buddha. Hogy miért is kapta ezt a nevet, az a videóból kiderül!

A Kihívók a nap végére teljesen felpörögtek, és szenzációs hangulat lett egy pillanat alatt a Táborban. Táncoltak, énekeltek, nagyon jól érezték magukat az este folyamán.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. február 18. 22:29

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evad




Kapcsolódó anyagok
: Gelencsér Timinek árulta el Király Nóra, hogy hamarosan valóra válik a legnagyobb álma. A videóból minden kiderül! tovább
Különleges versenyre készíti fel öccsét Cservenák Alexa. Hogy mire készül Jákob, kiderül az Exatlon Plusz vadonatúj videójából. tovább
Az Exatlon Bajnokait mindig szétszedik a rajongó gyerekek. tovább
Teljes videó szeptember 4-én, pénteken 18:00 órától az Exatlon Pluszban a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Minden Exatlon rajongó megirigyelné a Bajnokok és Kihívók féltve őrzött Exatlonos kincseit! Érdemes megnézni az exkluzív videót! tovább
A teljes videó szeptember 2-án, 18:00-tól a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Az Exatlon Plusz vadonatúj videójában Besenyei Bogi jövőbeli terveiről mesélt Gelencsér Timinek, amelyből kiderül, hogy milyen komoly probléma... tovább
Kempf Zozo nem bírt magával! Egy őrült dominikai verseny visszavágójára hívta a Bajnokokat! tovább
Elképesztő kalandok várnak az Exatlon sztárjaira… A teljes videó pénteken 18.00-kor a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Alexa sokak kérésére elmeséli, hogy mi történt imádott nagymamájával. tovább
TOP VIDEÓK





© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS