A Bajnokok elfoglalták a Villát - Sötét összefüggésekre derült fény a nap folyamán


A mai napon is kőkemény küzdelem folyik majd a Villáért a két csapat között. De vajon kié lesz a győzelem? 

Hatalmas érvágás volt a Kihívók számára, hogy nem beszélhettek szeretteikkel, azonban volt akit jobban megviselt a veszteség, mint másokat.

A Bajnokok mosolyogva ébredtek, hiszen nyertes napot zártak, így beszélhettek rég nem látott szeretteikkel, ami teljesen feltöltötte a pirosak versenyzőit.

Gelencsér Timi elárulta, átérzi a versenyzők helyzetét, ugyanis tavaly ő is átélte szerettei hiányát és bármit megadott volna egy telefonhívásért. Idén szerencsére Timinek nem kell nélkülöznie a virtuális kapcsolatot családjával. Nem csak anyukáját, hanem Licsit, imádott kutyáját is láthatta videóhívásban Timi pár perc erejéig.

A fiúk megpróbáltak egy kis lelket önteni Dorciba, akinek sajnos nemigen lett jobb a kedve. Adu egy fantasztikus szlogent is elmondott a Kihívó lánynak, akinek a végén az arcán csak megjelent egy mosoly.

Palik Laci elmondta a csapatoknak, hogy annak, aki ma a Táborba kényszerül, annak bizony nem lesz könnyű dolga, ugyanis ki kell majd takarítaniuk a Villában! Ezt bizony mindenki elkerülné...

Tóth Dávid örömmel fantáziálgatott arról, hogy vajon milyen lehet az a pillanat, amikor a Kihívók náluk takarítanak. Ha ez még nem lenne elég, egy apró információt is megosztott Mórádi Zsoltról, ezt pedig még mi sem gondoltunk volna!

A Villáért folytatott küzdelmet Dávid és Zalán párosa nyitotta meg. Vajon melyik csapat hozza el az első pontot?

A lányok csatáját Szandi és Bogi nyitotta meg. A kékek játékosa vajon megszerzi a kulcsfontosságú pontot az egyenlítéshez?

Fej fej mellett haladt a küzdelem során a két lány, nagyon szoros volt a verseny a Bajnok és a Kihívó között. Végül azonban egyikük mégis a másik fölé kerekedett egy lépéssel!

2:2-nél sok múlik az Exatlon Hungary legújabb játékosain, hiszen minden lehetőségük meg van arra, hogy meglépjenek a másik csapat elől.

A Villáért folytatott hadművelet következő fordulójában Brigi és Dorci küzdtek meg egymással. Vajon egyenlítenek a Kihívók?

A Bajnokok vezetésénél Böjte Dave kezében a lehetőség, hogy szépítsen a Kihívók eredményén.

Egyre nagyobb a különbség a két csapat között. A rajtnál Dorka és Viki, akik rendkívül szoros versenyben mérték össze erejüket.

A kékek legjobb statisztikával rendelkező férfi játékosa vajon szépít az eredményen vagy még inkább elhúznak a Bajnokok?

Zalán szerint nehéz még számára feldolgozni a pénteki eseményeket, emiatt is indulhat számára gyengébben a nap. Bár Zalán megpróbált érzelmek nélkül nekivágni a napnak, úgy érzi mégsem sikerült száz százalékos teljesítményt nyújtania.

Egyenlítés kapujában a Kihívók, akiknek a sikere a legjobb statisztikájú versenyzőjük kezében van.

Az egyenlítés után Zozo és Adu mérték össze erejüket, akiknek ráadásul az egymás elleni mérlege is döntetlen.

Óriási fordulatot vett a Villa Játék, ugyanis hatalmas lemaradás után megfordították az eredményt a Kihívók.

Ismét döntetlen az állás a Villáért folytatott versenyfutásban.

Az Exatlon Hungary egyik legkiszámíthatatlanabb napján Zsolt és Dave mérték össze erejüket.

Lélektani fölénybe kerültek a Bajnokok, hiszen ismét sikerült megszerezniük a vezetést.

Az Exatlon Hungary egyik legkiszámíthatatlanabb napján Zsolt és Dave mérték össze erejüket.

A Bajnokok kezdeti vezetése után úgy tűnik a kékek kezdenek felül kerekedni. Vajon a pirosaknak sikerül elhozniuk a mai napot?

Újabb pontot szereztek a Kihívók. Vajon tovább növelik a kékek az előnyüket?

Poór Brigi kezébe a meccslabda megszerzése. Vajon egyenlítenek a Bajnokok vagy behúzzák a Kihívók a napot?

9:9-nél a hirtelen halál dönti el, melyik csapat győzedelmeskedik a Villa Játék során.

Poór Brigitta nagyon örül annak, hogy sikerült helytállnia az utolsó futamban, ezzel pedig sikerült meghoznia a pirosak számára a Villát.

A Bajnokok amikor megérkeztek a Villába, egy üzenet várta őket, miszerint a villát jelen pillanatban ellepi a kosz. Szerencsére az üzenet szerint nem nekik kell majd kitakarítaniuk, hanem Kihívó társaiknak.

Bizony nem lesz könnyű dolga a kihívó csapatnak, akiknek sajnos ki kell takarítaniuk a vesztes küzdelem után a Bajnokok Villáját. Rengeteg szemét várta őket amelyet serényen el is kezdtek feltakarítani.

A Bajnokok úgy döntöttek, hogy besegítenek a takarításban a Kihívóknak, ugyanis így a végén mindenki jobban jár majd.

Dorcit nagyon mélyen érintette az, hogy nem tudott hazatelefonálni a múlt héten, a Bajnok fiúk azonban egy kis lelket próbáltak önteni az elkeseredett lányba a takarítás után.

Mórádi Zsolt egy kis lelket próbált önteni Dave-be, miközben arról faggatta a fiút, hogy milyenmost a helyzete a Kihívók között. Dave őszintén kiöntötte a szívét a Bajnoknak, és elmondta, hogy mit lát most a csapatán belül.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. február 17. 20:38

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evad
Kapcsolódó anyagok
: Gelencsér Timinek árulta el Király Nóra, hogy hamarosan valóra válik a legnagyobb álma. A videóból minden kiderül! tovább
Különleges versenyre készíti fel öccsét Cservenák Alexa. Hogy mire készül Jákob, kiderül az Exatlon Plusz vadonatúj videójából. tovább
Az Exatlon Bajnokait mindig szétszedik a rajongó gyerekek. tovább
Teljes videó szeptember 4-én, pénteken 18:00 órától az Exatlon Pluszban a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Minden Exatlon rajongó megirigyelné a Bajnokok és Kihívók féltve őrzött Exatlonos kincseit! Érdemes megnézni az exkluzív videót! tovább
A teljes videó szeptember 2-án, 18:00-tól a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Az Exatlon Plusz vadonatúj videójában Besenyei Bogi jövőbeli terveiről mesélt Gelencsér Timinek, amelyből kiderül, hogy milyen komoly probléma... tovább
Kempf Zozo nem bírt magával! Egy őrült dominikai verseny visszavágójára hívta a Bajnokokat! tovább
Elképesztő kalandok várnak az Exatlon sztárjaira… A teljes videó pénteken 18.00-kor a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Alexa sokak kérésére elmeséli, hogy mi történt imádott nagymamájával. tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS