Újabb győzelem, de a boldog pillanatokat beárnyékolja a közelgő csata szele


A Bajnokoknak és a Kihívóknak ezúttal nem a versenyben maradásért kellett küzdeniük, de a tét kicsit sem volt komolytalanabb, sőt...

Deres Ádámot reggel rutinos csapattársai látták el jó tanácsokkal. A Kihívó elárulta, nagyon sokat kell még fejlődnie de kezdi felvenni a verseny ritmusát.

A Bajnokok frontembere megmutatta érző oldalát. A pirosak új versenyzőjének, Hrcsa Norbinak mesélt barátnőjéről és családrájról.

Cservenák Alexandra hatalmas titkot osztott meg csapattársával, Dorcival. Elmondta a lánynak, hogy beteg nagymamája miatt szeretné mindenképpen megnyerni a telefonálást, ugyanis hallani szeretné a hangját amíg még lehet...

Ádám megtartotta Novák Zalánnak tett ígéretét, és megleptés reggelivel kedveskedett Kihívó társának. Zalán teljesen meghatódott a gesztus láttán.

Harcsa Norbi két éves kislányáról mesélt Bajnok társainak. Elmondta, hogy nagyon szoros a kislányával a kapcsolata, így nagyon hiányzik már neki gyermeke, ezért is szeretné elnyerni a telefonhívást.

Szabó Dorka előbb kelt fel, mint a Bajnokok tagjai. Úgy gondolta, nem akar sokáig egyedül maradni, így egy kíméletlen módszerrel rázta fel csapattársait.

Ádám reggelivel kedveskedett Zalánnak a Végjáték reggelén. A Kihívó meglepődött, hogy csapattársa betartotta ígéretét, de nagyon örült a kedves gesztusnak.

Mórádi Zsolt figyelmeztette a Bajnokokat, hogy jó úton haladnak, a mai Végjátékban folytatni kell azt, amit a tegnapi Előny játékban elkezdtek. Harcsa Norbi tegnapi győzeleme ma extra motivációt ad neki, a mai napra.

˝Pénteken szétszedem a pályát˝ - Kocsis Szandit nem érdekli milyen terepen kell versenyezniük és hogy milyen ügyességi feladatot kell csinálniuk, annyira extra motivációt nyújt neki a hazatelefonlás gondolata, hogy erején felül fog küzdeni a jutalomért. Bajnok társát, Tóth Dávidot is erre kérte...

Alexa úgy gondolja, ha a Kihívók nyerik a telefonálást, és csak egy ember élhet a lehetőséggel, ő Dorcinak ajánlaná fel ezt a jutalmat.

Derzsi Viki megosztotta Bogival, őt aggodalommal tölti el a hazatelefonálás gondolata. Elárulta, anyukája erős nő, nem érzékenyülne el lánya hangjától és rögtön helyre tenné őt. Bogi gyakran álmodik szüleiről a Villában.

A tegnapi Előny játék után kórházba szállították Novák Zalánt. Hogy hogy van most a Kihívó, arról Palik Lacinak mesélt.

Adu úgy érzi, az a csapat össze fog törni, amelyik nem nyeri meg a lehetőséget a telefonálásra. A Kihívó fél, hogy mit fog kiváltani belőle a páratlan jutalom.

Kempf Zozo szerint a Bajnokokban hihetetlen motiváció lappang. Az előnyt sikerült megszerezniük, és ezen a héten nem szeretnék megadni a kékeknek az örömöt, hogy hátrányból nyerjenek.

Busa Gabi meglepő választ adott Palik László kérdésére. Hogy a Bajnok a telefonhívást vagy a Végjátékban győzedelmeskedne inkább, az a videóból kiderül.

Kezdetét vette a két fordulós Végjáték. Az első felvonás első futamában Zsolt és Zalán csaptak össze.

Az első futam után átvették a vezetést a Kihívók, de még sok futam volt hátra és annál több izgalom.

Ebben a futamban a Bajnokok éltek megnyert Előnyükkel, és nehezítést kértek ellenfelüknek Dave-nek, akinek egy több feladatot kellett teljesítenie a pályán.

A Végjáték negyedik futamában Szandi és Dorci mérték össze gyorsaságukat és ügyességüket.

Egyenlő volt az állás a Bajnokok és a Kihívók között, amikor Norbi és Dani izgalmas csatája következett.

Dave után Bogi is nehezítést kapott a Bajnokoktól, akinek így egy plusz feladatot kellett teljesítenie a pályán.

Dávid és Ádám eddig egyszer futottak egymás ellen, akkor a Kihívó nyert. Vajon ez a futam hogy alakult?

Ismét egy újonc állt a rajtvonalra Dorka személyében, akiben hatalmas volt a bizonyítási vágy.

Fej-fej mellett haladtak a csapatok a pontszámokat tekintve. Zsolton múlott, hogy átveszik-e a Bajnokok a vezetést a Kihívókkal szemben.

Brigi és Bogi eddig tizenötször meccseltek egymással, ebből nyolc futamot a Kihívó nyert. Vajon szépíteni tudott statisztikáján a Bajnok?

Zozo és Ádám eddig még nem futottak egymás ellen, viszont most sor került az első közös futamukra.

Gabi és Viki eddig tíszer mentek egymás ellen, ebből hét meccset Gabi nyert. Vajon mi jött a folytatásban?

Egyenlő állásnál Dávid és Dave ádáz harca következett, rajtuk múlott, hogy melyik csapat veszi át majd ismét a vezetést.

Dorka a héten érkezett Dominikára, ebből fakadóan még nem volt annyi tapasztalata mint Dorcinak. Vajon ezt előnyére tudta fordítani a Kihívó?

Megjósolhatatlan volt a Végjáték kimenetele, ezúttal Norbi és Zalán közös futama következett.

Szandi és Alexa sem adta magát könnyen, ennek köszönhetően igencsak szoros futamra lehetett számítani kettejük között.

Hihetetlenül szoros küzdelem zajlott a két csapat között, de vajon ebben a futamban Zozo vagy Dave győzedelmeskedett?

Meccslabdához jutottak a Bajnokok, Gabin múlt, hogy a Bajnokok győzedelmeskedtek-e a futam végére.

Sok idő után ismét sor került a ˝Hirtelen halálra˝, ahol a váltóverseny során eldőlt, hogy a Bajnokok vagy a Kihívók térhetnek-e vissza a szálláshelyükre diadalittasan.

A Kihívók örömükben elképesztő energiákkal énekelték indulójukat, olyan hangosan, mint még soha!

Böjte Dave érzéseiről vallott Palik Lászlónak és elárulta: rögös úton halad az elfogadásig, de remélhetőleg minden rendben lesz!

Besenyei Bogi hitvallása: ˝lassú víz, partot mos˝. - Ez különösen igaz rá, hiszen az Exatlon Hungary életében ő az élő példa erre a mondásra!

A Kihívó csapat két legeredményesebb játékosa Dave és Bogi lett, így a kékek egyöntetűen megszavazták, hogy ők foglalhatják el a VIP-szobát. Hogy mit szólt ehhez a két sportoló, az a videóból kiderül!

Novák Zalán és Deres Ádi komoly lépésre szánta el magát. A Kihívók bejelentették, ezentúl minden más lesz a kékeknél.

A Bajnokok biztatni próbálták Harcsa Norbit, kevés sikerrel. A sportoló nagyon csüggedt volt, hogy nem tudott pontot hozni a csapatnak. A bokszoló elmondta, már nem bír vicces maradni és nem tudja rutintalanságára fogni a hibákat.

Beérni látszik a kis kobra hadművelet? A Bajnokok szerint a Kihívó lányoknál széthúzás van, ugyanis Dorci a ceremónián lesütött fejjel fogadta, hogy a Kihívók Bogit választották a legjobb női játékosnak.

A Bajnokok két hónapja élnek tudatlanságban, hiszen semmi információjuk nincs szeretteikről. Poór Brigi szerint a Kihívók nem élnék túl, ha elveszítenék a hazatelefonálást. Busa Gabi kételkedni kezdett abban, hogy szeretné-e hallani szerettei hangját, ugyanis lehet megszakadna a szíve és nem tudna a versenyre koncentrálni úgy, ahogy eddig.

Dave elmondta, nem egy érzelmes típus, de a telefonhívás gondolata nagyon érzékenyen érinti. Nagyon szeretne beszélni szeretteivel és visszaigazolást kapni az Exatlonban töltött viselkedéséről, heteiről. Úgy érzi ez a verseny végéig feltöltené.

Bogi szerinte nem véletlenül adták a nehezítést minden alkalommal Dave-nek a Bajnokok, ugyanis potenciális ellenfelet látnak a fiúban. De nemcsak a pirosak, a kékek szemében is megváltozott valami Dave-vel kapcsolatban.

Novák Zalán rájött a siker titkára? Pap Dorci a Végjáték tanulságait összegezték. A Kihívó lány szerint a Bajnokokon most végső csapást mértek azzal, hogy másodjára is legyőzték őket hátrányból. Novák Zalán rájött valami olyanra, ami mindent megváltoztathat...

Pap Dorkának minden vágya, hogy hazatelefonáljon, amióta megtudta, hogy ez lehet a jutalmuk, minden este szeretteivel álmodik. Cservenák Alexának meghatóan vallott családtagjairól.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. február 13. 20:06

Címkék: exatlon_2evad   Exatlon Hungary
Kapcsolódó anyagok
Ez életed lehetősége, élj vele. Jelentkezz most! A Bajnokok és Kihívók örök harca folytatódik. tovább
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS