Gazdára talált a karibi élményprogram, irány a lakatlan sziget


Az Exatlon Hungary történetek egyik legvagányabb élményprogramja várt a Jutalom játék győztes csapatára, akik egy lakatlan szigetre utazhattak el.

Kicsattanó energiával és elképesztő lendülettel vágott bele a reggelbe első éjszakája után a Kihívók új csapattagja, Deres Ádám. A Kihívókat kissé meglepte újonnan érkezett társuk viselkedése, ám Adu szerint ez hamarosan úgyis megváltozik majd...

A Bajnokokhoz két új csapattag érkezett hétfőn, azonban Tóth Dávid úgy érzi, hogy Dóri és Norbi egyáltalán nem élvezték első éjszakájukat. Hogy miért, kiderül a videóból!

Harcsa Norbi első éjszakája után lelkesen kérdezgette csapattársait a Tábor adta lehetőségekről, ám a Bajnokok inkább még ejtőztek kicsit az ágyban. Kempf Zozo örül, hogy Norbi ennyire energikus, ám szerinte ez annak köszönhető, hogy még csak most érkezett meg a versenybe.

Zozo és Dávid szerint minden eddiginél összeszedettebben kell majd versenyezniük a siker érdekében, új társaikról pedig úgy vélik, hogy miután hétfőn átestek a tűzkeresztségen, kedden már sokkal nagyobb erőbedobással és sikerrel tudnak majd versenyezni.

A Kihívók új csapattársa nagy lendülettel vágott neki a napnak, és szeretné minél jobban megismerni a többieket, hiszen úgy érzi, ez elengedhetetlen ahhoz, hogy sikeresen vegyék majd az akadályokat.

Szabó Dorottya bár még csak tegnap érkezett meg a versenybe, máris komoly tervet fontolgat: Szeretné legyőzni Pap Dorkát! A Bajnok lányok ezt reggel alaposan át is beszélték, a többiek pedig úgy vélik, nem is esélytelen, hogy új társuk sikerrel járjon tervével.

Palik László ismertette a csillagokban rejlő nyereményeket, melyek közül egy a Jutalom játék győztes csapatáé lesz!

Kocsis Szandi úgy érzi, hogy új csapattársaik hamar beilleszkedtek, ám Szabó Dorka első estéje nem teljesen olyan volt, mint ahogy azt elképzelte. Ha kíváncsi vagy, milyen sokkoló dologgal kellett szembesülnie a Bajnokkal, akkor kattints, és nézd meg a videót!

Palik Lászlónak a Jutalom játék előtt rossz híreket kellett közölnie Kempf Zozóval. A Bajnok hétfőn megrántotta mindkét vállát, emiatt pedig az orvosoknak nehéz döntést kellett meghozniuk...

Kezdetét vette a harc a karibi élményekért, ami 10 nyert meccsig tartott. Az első futamban Zsolt és Adu mérték össze ügyességüket és gyorsaságukat.

Mórádi Zsolt Gelencsér Timinek nyilatkozott a futama után, mely során többek között elárulta, miért szeretné különösen, hogy a Jutalom játék során a Bajnokok nyerjenek.

Az első futam után átvették a vezetést a Bajnokok. A folytatásban Szandi és Viki közös csatája következett.

Dávid ezúttal egy újonccal találta magát szemben, aki most lehetőséget kapott, hogy bizonyítson a Bajnokkal szemben.

2:1 állásnál Gabi és Bogi ádáz harca következett. Vajon ki volt a jobb?

Besenyei Bogit szinte egész futama alatt bíztatta és hasznos tanácsokkal látta el Deres Ádám. A hangos szurkolás természetesen Gelencsér Timi figyelmét sem kerülhette el, aki Bogi futama után rá is kérdezett Bogi véleményére az új Kihívóról.

Újabb izgalmas futamban mérettetett meg Brigi és Alexa, de pontot csak egyikük tudott szerezni.

Az Exatlon Hungary egyik újonca és egy régi motorosa csaptak össze. Vajon melyikük volt az ügyesebb.

Futamról futamra nagyobb előnyre tettek szert a Kihívók, ezért az újonc Bajnokon volt a világ szeme, hogy szépítsen.

Szabó Dorka mindent beladott, hogy pontot szerezzen csapatának, Gelencsér Timinek pedig azt is elárulta, mi okozza számára a legnagyobb kihívást a futamok alatt.

A karibi élményekért folytatott küzdelem következő futamában Zsolt és Dave csaptak össze.

Brigi és Viki eddig tizenegyszer küzdöttek meg egymással, ebből hatszor Viki nyert. Vajon a Bajnok szépíteni tudott?

5.4-re vezettek a Kihívók, amikor Dávid és Zalán ádáz csatája következett.

Dorottya épphogy túl volt az első futamán, máris egy újabb várt rá, ellenfele ezúttal Bogi volt.

A Jutalom játékban nagy előnyre tettek szert a Kihívók a Bajnokokkal szemben. Vajon a pirosak be tudták hozni a hátrányukat?

Az Exatlon Hungary pályájának rajtvonalára ezúttal Norbi és Adu állt, akik csak a sípszóra vártak, hogy elrajtolhassanak.

Folytatódott a versenyfutás a csillagválasztás jogáért. A következő futamban Szandi és Dorci csaptak össze.

Meccslabdához jutottak a Kihívók. Vajon Zsolt meg tudta menteni csapatát a vereségtől?

A csapatok nagyon motiváltak voltak a nyeremény miatt, de a véghajrá is tartogatott pár meglepetést.

Norbin és Zalánon volt a világ szeme. Vajon a Kihívó be tudta húzni a győztes pontot, vagy az újonc Bajnok megakadályozta ebben?

A Kihívók nyerték a Jutalom játékot, így őket illette meg a csillagválasztás joga. Ezúttal Novák Zalánon volt a sor, hogy kiválassza a nyereményt rejtő csillagot, de hogy mi lapult benne, az kiderül a videóból!

A Kihívók boldogan tértek vissza a Villába azután, hogy nyertek a Jutalom játék során. A csapat között szóba került természetesen a nyeremény is, ennek kapcsán pedig Adu váratlan vallomást tett.

A pirosak óriásit csalódtak, hiszen nagyon szerettek volna nyerni a Jutalom játékban, de ez végül nem történt meg. Kempf Zozo ma a ˝kispadról˝ követte a versenyt, este pedig őszintén elmondta, mit tapasztalt a csaták során, és hogy szerinte miben kéne változtatnia a csapatnak.

Adu szerint új társuk, Deres Ádám nagyon határozott, ˝akaratos˝ személyiség, ez pedig még veszélyt is jelenthet a későbbiekben...

Dávid és Zozo Novák Zalánról beszélgettek az este folyamán. Szerintük a Kihívók versenyzője szánt szándékkal száll rá a leggyengébb versenyzőkre, hogy javítani tudjon saját statisztikáján.

A futamok során nem csupán a gyorsaság, hanem az ügyesség is rengeteget számít! Ezt jól tudja Zozo és Dávid is, akik Harcsa Norbit vezették be a Tábor adta edzési lehetőségek egyikébe.

Természetesen Deres Ádám beavatása sem maradhatott el, a Kihívók izgatottan készültek az új társuk elleni vicces ˝merényletre˝, ám Böjte Dave elképesztően nagy bakit vétett, aminek ő maga is megitta a levét.

Hatalmasat tévedett Deres Ádám, amikor azt hitte, hogy véget ért a beavatási ceremóniája, hiszen jött Papp Dorka és még egy utolsó ˝csapást˝ mért a Kihívók új csapattagjára!

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. február 11. 22:10

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evad
Kapcsolódó anyagok
: Gelencsér Timinek árulta el Király Nóra, hogy hamarosan valóra válik a legnagyobb álma. A videóból minden kiderül! tovább
Különleges versenyre készíti fel öccsét Cservenák Alexa. Hogy mire készül Jákob, kiderül az Exatlon Plusz vadonatúj videójából. tovább
Az Exatlon Bajnokait mindig szétszedik a rajongó gyerekek. tovább
Teljes videó szeptember 4-én, pénteken 18:00 órától az Exatlon Pluszban a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Minden Exatlon rajongó megirigyelné a Bajnokok és Kihívók féltve őrzött Exatlonos kincseit! Érdemes megnézni az exkluzív videót! tovább
A teljes videó szeptember 2-án, 18:00-tól a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Az Exatlon Plusz vadonatúj videójában Besenyei Bogi jövőbeli terveiről mesélt Gelencsér Timinek, amelyből kiderül, hogy milyen komoly probléma... tovább
Kempf Zozo nem bírt magával! Egy őrült dominikai verseny visszavágójára hívta a Bajnokokat! tovább
Elképesztő kalandok várnak az Exatlon sztárjaira… A teljes videó pénteken 18.00-kor a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Alexa sokak kérésére elmeséli, hogy mi történt imádott nagymamájával. tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS