Ádáz küzdelem a Jutalomért: Feszült pillanatok árnyékolták be a Kihívók győzelmét


Kedden a Jutalom játékkal folytatódott az Exatlon Hungary, és bár a Kihívók elképesztő sikerrel vették az akadályokat, a siker és a nyugodt hangulat ellenére mégis úgy tűnik, mintha feszültség lenne a versenyzők között.

Novák Zalán nem kertelt: Megmondta Alexandráról véleményét, ráadásul nem csomagolta szebb köntösbe. A versenyzőt nem érdekli, versenytársa mit beszélt meg másokkal, köztük sosem lesz már újra olyan a kapcsoalt, mint régen. A Kihívók közt nem csillapodik a vita: Novák Zalán napok óta inkább csendesen figyeli a történéseket, ám most kitálalt: Dave véleménye pecsételte meg a csapatban betöltött szerepét...Novák Zalán, Pap Dorci és Adu Laci hihetetlen honvágyat éreznek. Zalán elárulta, nem igazán gondolta át, mit kell átélnie majd neki is és a párjának is a nagy távolság miatt.

A Bajnokok szerint Flóri elvesztése akár még jó is lehet a Kihívóknak. A kulcsfigurák, akiket gyengíteni kell: Zalán és Dave.

Besenyei Bogi borzasztó dolgokat élt át előző nap, hiszen a mentők vitték el a ceremónia után. A Kihívó lány azonban felszívta magát és újult erővel ébredt!A Jutalom játék első futamában Kempf Zozo és Novák Zalán csaptak össze!

Poór Brigi legutóbb hatalmasat ment ezen a pályán! Vajon most is sikerül pontot szereznie csapatának vagy Cservenák Alexa megakadályozza ebben?

Ezúttal Mórádi Zsolton és Böjte Daven volt a sor, hogy megmutassák, ők a legjobbak!

Újabb futam, újabb elképesztő összecsapás! Koloszár Enikő és Pap Dorka irdatlan sebességgel harcoltak egymással a Jutalom játék során.

Nincs megállás: A következő futamban Tóth Dávid és Adu László Dániel szálltak szembe egymással a pontszerzésért.

A folytatásban Busa Gabi és Besenyei Bogi futama következett. A két versenyző gigászi csatában mérte össze gyorsaságát és ügyességét a pályán!

Elképesztő harcot vívott a pontért Kocsis Szandi és Derzsi Viki! Vajon melyikük tudott győzni? A videóból ez is kiderül!

A következő futam során Tóth Dávidon és Novák Zalánon volt a sor, hogy bebizonyítsák, ők a jobbak! Hogy végül melyikük tudott pontot szerezni csapatának, az kiderül a videóból!

Micsoda küzdelem! Koloszár Enikő és Cservenák Alexa mindent megtett azért, hogy végül győztesként örülhessen a nem mindennapi futam végén!

Böjte Dave nagy vágya, hogy legyőzze Kempf Zozot, most pedig lehetősége nyílt arra, hogy megmutassa, képes rá! De vajon sikerült neki? A videóból kiderül!

Még semmi sem dőlt el! A Jutalom játék következő futamában Busa Gabi és Derzsi Viki csaptak össze.

Csak egy cél lebegett Mórádi Zsolt és Adu szeme előtt is: A győzelem! De vajon melyikük tudta ponthoz segíteni csapatát?

A Kihívók elhúztak, de a Bajnokok számára sincs még semmi sem veszve! A folytatásban Kocsis Szandi és Besenyei Bogi futama következett.

Ádáz csatát vívott egymással Poór Brigi és Pap Dorka a Jutalom játék soron következő futamában!

Újra egymással versenyzett Kempf Zozo és Böjte Dave! Vajon ezúttal melyikük győzedelmeskedett? A videóból kiderül!

Koloszár Enikőnek és Cservenák Alexának is újra szembe kellett néznie egymással az Exatlon Hungary elképesztő kihívásokat rejtő pályáján!

Nincs megállás: Másodjára csapott össze a Jutalom játék során Mórádi Zsolt és Adu!

Vajon Derzsi Viktória be tudta húzni a győztes pontot a Kihívóknak? Vagy esetleg Busa Gabriella szépített és tartotta életben a Bajnokok győzelmi esélyét? A videóból minden kiderül!

Derzsi Viki választhatta ki a Jutalomat a Kihívóknak, és természetesen a lehető legjobb csillagot választotta Viki!

Kattints, és nézd vissza a huszonötödik adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. február 4. 22:40

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evadKapcsolódó anyagok
Kőkemény összecsapásra számíthatunk Magyarország és Törökország között a Nemzetek Kupáján. Vajon sikerül a magyar csapatnak legyőznie... tovább
Folytatódott a Nemzetek Kupája, ahol a magyaroknak most a dominikaikkal kellett összecsapniuk. Hogy milyen izgalmakat tartogatott a 66. adás, az kattintás... tovább
Viki és Dorci arra lettek figyelmesek, hogy Bogi a Bajnokoknak, legfőképp a fiúknak szeretne imponálni. A két Kihívó lány észrevette, csapattársuk... tovább
Viki és Dorci egy kis csajos pletykálkodásra ültek össze a nap végén. A lányok szerint Dávid ég Bogi között alakul valami, ugyanis állandóan... tovább
A Bajnokok megosztották Zozo-val a mai pályával kapcsolatos élményeiket. Véleményük szerint az ügyességi feladatra ma jobban ráéreztek,... tovább
A Kihívók szerint egyénenként mindenkinek más a versenybeli taktikája, A lesérült Derzsi Viki azonban egy picit szeretne hozzátenni a versenyhez,... tovább
A Bajnokok szerint jó dolog sült ki a Kihívók ötletéből, azonban a pirosaknak kicsit finomítaniuk kellett a gólörömük kifejezésén. Kifejtették,... tovább
Novák Zalán egy kis időre még pihenni fog, nagyon csalódott érzi magát a mai teljesítménye után.  tovább
Tóth Dávid tegnap még el sem tudta volna képzelni, hogy pályára álljon, ma azonban egy sikeres futamot tudhatott maga mögött. A Bajnok eléggé... tovább
A Kihívók szerint a Bajnokok rettentően furcsán viselkednek a pályán, nem biztatják egymást, nem mutatják ki örömüket annyira. Dave kifejtette,... tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS