Ádáz küzdelem a Jutalomért: Feszült pillanatok árnyékolták be a Kihívók győzelmét


Kedden a Jutalom játékkal folytatódott az Exatlon Hungary, és bár a Kihívók elképesztő sikerrel vették az akadályokat, a siker és a nyugodt hangulat ellenére mégis úgy tűnik, mintha feszültség lenne a versenyzők között.

Novák Zalán nem kertelt: Megmondta Alexandráról véleményét, ráadásul nem csomagolta szebb köntösbe. A versenyzőt nem érdekli, versenytársa mit beszélt meg másokkal, köztük sosem lesz már újra olyan a kapcsoalt, mint régen. A Kihívók közt nem csillapodik a vita: Novák Zalán napok óta inkább csendesen figyeli a történéseket, ám most kitálalt: Dave véleménye pecsételte meg a csapatban betöltött szerepét...Novák Zalán, Pap Dorci és Adu Laci hihetetlen honvágyat éreznek. Zalán elárulta, nem igazán gondolta át, mit kell átélnie majd neki is és a párjának is a nagy távolság miatt.

A Bajnokok szerint Flóri elvesztése akár még jó is lehet a Kihívóknak. A kulcsfigurák, akiket gyengíteni kell: Zalán és Dave.

Besenyei Bogi borzasztó dolgokat élt át előző nap, hiszen a mentők vitték el a ceremónia után. A Kihívó lány azonban felszívta magát és újult erővel ébredt!A Jutalom játék első futamában Kempf Zozo és Novák Zalán csaptak össze!

Poór Brigi legutóbb hatalmasat ment ezen a pályán! Vajon most is sikerül pontot szereznie csapatának vagy Cservenák Alexa megakadályozza ebben?

Ezúttal Mórádi Zsolton és Böjte Daven volt a sor, hogy megmutassák, ők a legjobbak!

Újabb futam, újabb elképesztő összecsapás! Koloszár Enikő és Pap Dorka irdatlan sebességgel harcoltak egymással a Jutalom játék során.

Nincs megállás: A következő futamban Tóth Dávid és Adu László Dániel szálltak szembe egymással a pontszerzésért.

A folytatásban Busa Gabi és Besenyei Bogi futama következett. A két versenyző gigászi csatában mérte össze gyorsaságát és ügyességét a pályán!

Elképesztő harcot vívott a pontért Kocsis Szandi és Derzsi Viki! Vajon melyikük tudott győzni? A videóból ez is kiderül!

A következő futam során Tóth Dávidon és Novák Zalánon volt a sor, hogy bebizonyítsák, ők a jobbak! Hogy végül melyikük tudott pontot szerezni csapatának, az kiderül a videóból!

Micsoda küzdelem! Koloszár Enikő és Cservenák Alexa mindent megtett azért, hogy végül győztesként örülhessen a nem mindennapi futam végén!

Böjte Dave nagy vágya, hogy legyőzze Kempf Zozot, most pedig lehetősége nyílt arra, hogy megmutassa, képes rá! De vajon sikerült neki? A videóból kiderül!

Még semmi sem dőlt el! A Jutalom játék következő futamában Busa Gabi és Derzsi Viki csaptak össze.

Csak egy cél lebegett Mórádi Zsolt és Adu szeme előtt is: A győzelem! De vajon melyikük tudta ponthoz segíteni csapatát?

A Kihívók elhúztak, de a Bajnokok számára sincs még semmi sem veszve! A folytatásban Kocsis Szandi és Besenyei Bogi futama következett.

Ádáz csatát vívott egymással Poór Brigi és Pap Dorka a Jutalom játék soron következő futamában!

Újra egymással versenyzett Kempf Zozo és Böjte Dave! Vajon ezúttal melyikük győzedelmeskedett? A videóból kiderül!

Koloszár Enikőnek és Cservenák Alexának is újra szembe kellett néznie egymással az Exatlon Hungary elképesztő kihívásokat rejtő pályáján!

Nincs megállás: Másodjára csapott össze a Jutalom játék során Mórádi Zsolt és Adu!

Vajon Derzsi Viktória be tudta húzni a győztes pontot a Kihívóknak? Vagy esetleg Busa Gabriella szépített és tartotta életben a Bajnokok győzelmi esélyét? A videóból minden kiderül!

Derzsi Viki választhatta ki a Jutalomat a Kihívóknak, és természetesen a lehető legjobb csillagot választotta Viki!

Kattints, és nézd vissza a huszonötödik adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. február 4. 22:40

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evad
Kapcsolódó anyagok
: Gelencsér Timinek árulta el Király Nóra, hogy hamarosan valóra válik a legnagyobb álma. A videóból minden kiderül! tovább
Különleges versenyre készíti fel öccsét Cservenák Alexa. Hogy mire készül Jákob, kiderül az Exatlon Plusz vadonatúj videójából. tovább
Az Exatlon Bajnokait mindig szétszedik a rajongó gyerekek. tovább
Teljes videó szeptember 4-én, pénteken 18:00 órától az Exatlon Pluszban a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Minden Exatlon rajongó megirigyelné a Bajnokok és Kihívók féltve őrzött Exatlonos kincseit! Érdemes megnézni az exkluzív videót! tovább
A teljes videó szeptember 2-án, 18:00-tól a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Az Exatlon Plusz vadonatúj videójában Besenyei Bogi jövőbeli terveiről mesélt Gelencsér Timinek, amelyből kiderül, hogy milyen komoly probléma... tovább
Kempf Zozo nem bírt magával! Egy őrült dominikai verseny visszavágójára hívta a Bajnokokat! tovább
Elképesztő kalandok várnak az Exatlon sztárjaira… A teljes videó pénteken 18.00-kor a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Alexa sokak kérésére elmeséli, hogy mi történt imádott nagymamájával. tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS