Megbomlott a Kihívók triumvirátusa: Dave kíméletlen csapást mért Flórira


Elérkezett az elkerülhetetlen, ugyanis sor került a Medál játékra majd azt követően a Párbajra, ahol két Kihívó küzdött meg egymás ellen a versenyben maradásért.

A Bajnokok szerint a Kihívók nem támogatják majd Dave-t a pénteki Párbaj során, ezért úgy döntöttek, hogy ők fogják majd biztatni a kék versenyzőt a csata során.

A Kihívó fiúk a Párbaj reggelén arról beszélgettek, hogy sajnos Dave-nek nem sikerült beilleszkednie a kékek közé, emellett pedig nem is tudott olyan jó teljesítményt nyújtani a pályákon. Őszintén elmondták, hogy nagyon kevés esélyét látják annak, hogy a fiúnak sikerülne ma bárkit is legyőznie...

Zalán meglepetésszerűen meg szerette volna csiklandozni Adu lábát a reggel folyamán, azonban Dave amikor mindezt szóvá tette, Zalán azonnal ráförmedt csapattársára. Ugyanis Dave hangos hozzászólása miatt, már elveszett a rajtaütésszerű "támadás" ereje.

A Kihívók nagyon rosszul aludtak a Párbajt megelőző este, hiszen egyetlen dolgon járt csak az eszük: mindenképpen Dave-nek kell hazamennie. "Aki ma megy, az hét élettel megy..." - jegyezte meg Novák Zalán, aki számára a legfontosabb az, hogy megmaradjon a hármas egységük.

"Eddig mindenki a család tagja volt, mindenki barát volt, de onnantól kezdve, hogy egyikünket el tudjuk veszíteni, onnantól kezdve számomra nem számít semmi más, csak az, hogy ez a két srác, hogy mi, itt maradjunk hárman... Ez szerintem nektek is a javatokra válik, és nekünk is..." - fogalmazta meg tanácsát Zalán Dorcinak.

Dave számára igencsak izgalmas lesz a mai nap, hiszen a Kihívó fiúnak ma biztosan Párbajoznia kell. Alexa megpróbálta motiválni a fiút azzal, hogy felidézte Dave legnagyobb győzelmeit.

Az már biztos, hogy Dave Párbajozni fog, de az még kérdéses, hogy kivel. Flóri úgy érzi, hogy akár ő is csatába szállhat a bent maradásért, ezért is különösen fontosnak tartja, hogy a Medál játék során is a Kihívók nyerjenek.

Pap Dorci újra nehéz feladat elé néz: Ismét neki kell kiválasztania, hogy ki Párbajozzon majd csapatából. A fiatal Kihívónak ez elképesztő terhet jelent, Palik Lászlónak sírva mesélte el, hogy mennyire rosszul viseli a kialakult helyzetet.

Dave nem titkolja, ő maga is észrevette, hogy csapattársai kissé eltávolodtak tőle. A két hete érkezett fiú igyekezett rendezni a félreértéseket, de úgy érzi, hogy nem mindenki reakciója volt teljesen őszinte. Hogy hogyan készül a közelgő Párbajra, a videóból kiderül!

Zalán szerint a Kihívók mindent megtettek azért, hogy befogadják Dave-t, de a két hete érkezett fiú egész egyszerűen nem vette fel a ritmust, sőt nem tartja csapatjátékosnak sem. Hogy mit reagált a Dave csapattársa kemény kijelentéseire, a videóból kiderül!

Kezdetét vette a Medálért folytatott küzdelem, amelynek első selejtezőjében Zozo És Flóri csaptak össze.

A második futamban Dávid és Zalán küzdött meg egymással az elődöntőbe jutásért.

Dave miután bekerült az Exatlon Hungary-be legelső futamát Zsolt ellen futotta, akkor ő nyert. Vajon ezúttal a Bajnok volt a jobb?

Enikőnek már van egy Medálja, azonban egy újabb lehetőséget kapott, hogy megszerezhesse a másodikat is.

Gabi és Alexa felálltak a rajtvonalra. Vajon ebben a futamban kinek sikerült jobban teljesítenie?

A Medálért folytatott versenyfutás következő női futamában Brigi és Viki mérték össze erejüket.

Az utolsó selejtező futam következett, amelyben Szandi és Dorci küzdött meg egymással.

Az elődöntő első futama következett Zalán és Dávid párharcával.

Dave biztos döntős volt a Medál játékban. Hogy ki lett az ellenfele, az ebben a futamban derült ki.

A női elődöntő első futamában Gabin és Bogin volt a sor, hogy bizonyítson.

A soron következő futamban Szandin és Vikin volt a sor, hogy a Döntőbe verekedjék magukat.

Elkezdődött a férfi döntő! Vajon Dave vagy Adué lett a sokak által áhított Medál?

A Döntőben átvette a vezetést Adu. Vajon sikerült a Medált is megszereznie?

Dave a futamok közben egyedül üldögélt a Kihívók kispadjánál, és senki sem támogatta vagy biztatta őt. A Bajnokok ezt látva teljesen felháborodtak, és tapssal biztatták az elkeseredett és kirekesztett fiút.

A női döntő két nyert meccsig tartott. Vajon Viki vagy Bogi volt a gyorsabb?

Bogi egy ponttal vezetett Vikivel szemben, de egy újabb futam várt rájuk.

Pénteken mindkét Medál a kékekhez került, Bogi és Adu nyerték őket hősies küzdelemben.

A Bajnokok szerint rettenetesen csúnyán viselkednek a Kihívók Dave-vel, már az első pillanattól kezdve nem fogadták be őt úgy, mint ahogy kellett volna. "Rossz nézni, amit csinálnak vele" - jegyezték meg.

Dave őszintén megosztotta társaival gondolatait. Elmondta, hogy tisztában van azzal, hogy nem várják őt vissza sokan a versenybe, a csapat többi tagja azonban azonnal leállította őt. Megnyugtatták, hogy egy csapatként vannak most itt, szóval bárki is tér vissza a Párbajról, örülni fognak neki.

Pap Dorka számára nehéz volt meghozni a döntést, hogy kit küldjön ki Dave ellen, azonban elmondása szerint a fiúk nagyon sokat segítettek neki a Párbajozó kiválasztásában. Biztosra akarnak menni, így a végső döntés Flórira esett. Vajon most már akkor minden el van döntve?

Dave megtörten nyilatkozta Palik Lászlónak, hogy az elmúlt napokban már érezte, hogy esélye sincsen becsatlakoznia negyedikként a fiúk csapatához. Most csak azt akarja megmutatni, hogy játékosként igenis itt a helye!

Kezdetét vette a Párbaj! Mindkét résztvevő 4-4 élettel vágott neki a végső összecsapásnak.

Egy életet elvesztett Flóri az előző futamban. Vajon hogy alakult a folytatás?

Dave-nek eddig mind a négy élete megmaradt, ellenben Flórival, akinek már csak kettő volt.

Az előző futamot elveszítette Flóri, de Medáljának köszönhetően maradt még két élete. Újabb csata következett a két Kihívó között a versenyben maradásért.

Párbaj futamai közben válságtanácskozást tartottak a fiúk. Zalánék próbálták biztatni Flórit, ám csapattársuk úgy érzi, hogy ekkora hátrányból már nem nyerhet.

Flórinak már csak egy élete maradt, ha versenyben akar maradni, akkor ebben a futamban mindent bele kellett adnia.

Durva felismerése volt Pap Dorcinak a Párbaj alatt, szinte sokkolta, hogy nem az előzetes tervük látszott teljesülni...

Adu felajánlotta Medálját, amit Flóri nem fogadott el. Sok izgalmat tartogatott az újabb futam is.

Erre senki sem számított a Kihívók közül! Hosszú, alapos tervezgetés után jelölte ki Dorci Dave ellenfelét, nagyon hittek abban, hogy Flóri legyőzi majd a fiút, ám végül nem ez történt...

Bár Zalánék hittek abban a taktikában, hogyha Flórit küldik Párbajozni Dave ellen, akkor ki tudják ejteni az újonnan érkező társukat, ám végül nem ez történt, ez pedig fájdalmas felismeréshez vezetett...

Bár az előzetes megállapodás szerint a Kihívók felajánlották volna Medáljaikat Flóri számára, de a versenyző még a Párbaj során jelezte csapattársainak, hogy nem fogja elfogadni őket. Hogy miért döntött így, arról Palik Lászlónak mesélt az Exatlon Hungary kiesője.

Dave utolsó erejéig küzdött azért, hogy megnyerje a Párbajt, Palik Lászlónak pedig azt is elárulta, hogy mindig szívvel-lélekkel harcolt a verseny során, de azt nagyon bánja, hogy Flórival kellett Párbajoznia.

Elérkezett az utolsó ölelés ideje! Flóri sírva búcsúzott el társaitól, akikkel öt hete kezdte meg a versenyt az Exatlon Hungary-ben.

A lányok kifejtették a fiúknak, hogy véleményük szerint az utóbbi időben nagyon elharapództak a dolgok a csapatukban. Véleményük szerint Dave nem volt egyenlő partnerként kezelte, ez pedig kirobbantotta a parázs vitát közöttük.

Flóri elvesztése után a Kihívók visszatértek a Táborba, Novák Zalán pedig elismerően nyilatkozott Dave teljesítményéről, sőt reméli, hogy a fiú a Párbaj után közelebb kerül majd a csapathoz. A beszélgetést a többiek csendben hallgatták végig, ám Alexa különösnek találta azt, ami elhangzott...

A Kihívó lányok vacsora közben arról beszélgettek Dave-vel, hogy vajon mit ronthatott el az elmúlt két hét alatt, ami miatt ennyire megromlott a kapcsolata a többi fiúval. Dave kifejtette, hogy tudja, hogy sokszor nem jól reagálta le a dolgokat, de ő sajnos ilyen...

Dave békejobbot nyújtott társai felé, ám már egyáltalán nem biztos abban, hogy valaha is rendeződik majd kapcsolata a többiekkel.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. január 31. 22:53

Címkék: exatlon_2evad   Exatlon Hungary
Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS