Teljes a csapategység: Majka újra összekovácsolta a Kihívókat


A 20. adásban sor került a Jutalom játékra, ami azt jelenti, hogy a győztes csapat nyereménye a három felejthetetlen csapatépítő program egyike lett. 

Kocsis Szandi úgy véli, a Kihívók teljesítményére rányomja a bélyeget a Tábori körülmény és biztosan összetörnek majd, de Mórádi Zsolt szerint akár még előnyt is kovácsolhatnak belőle a kékek és lehet, hogy jobb lesz a csapategységük.

Dave sűrű bocsánatkérések közepette kért elnézést csapattársaitól, amiért a Villa játékban nem szerzett pontot. Azonban Adunak már elege van a bocsánatkérésekből.

Mórádi Zsolt szerint a Bajnokoknak tökéletesen összeállt a taktikájuk a Villa játék alatt, amit a Jutalom játékban is szeretnének folytatni. Hogy pontosan ez mit jelent, azt a videóból megtudod.

Dave hangulata nem éppen felhőtlen. Szeretne bizonyítani a csapatnak, de teljesen tanácstalan, nem tudja, hogyan tudna fejlődni, mi az a kis plusz, amivel pontot tudna szerezni a csapatnak.

˝Ha ezt így folytatja, nagyon hamar vége lesz a játékának˝- A Kihívó fiúk szerint Dave túl görcsösen áll a versenyhez és rágörcsöl a futamokra. Úgy érzik, a Bajnokok azt csinálják vele, amit ők korábban Szilveszterrel.

Dave rettenetesen csalódott, mert nem tudja azt hozni, amiért idejött. Úgy érzi, még a minimumot se tudja teljesíteni a versenyeken.

Palik László elárulta milyen jutalmat kapnak a győztes csapat tagjai. Az eddigi leghihetetlenebb élményekre lehet számítani!

Elkezdődött a harc a csillagválasztás jogáért. Az első futamban Zozo és Flóri küzdött meg egymással.

Az első futam után rögtön átvették a vezetés a Kihívók. Brigin és Alexán volt a sor, hogy bizonyítsanak.

A soron következő futam versenyzői eddig hatszor küzdöttek meg egymással, ebből négyszer a Bajnok nyert.

Enikőnek a tegnapi rosszulléte után ez volt az első futama. Vajon tudott bizonyítani a Bajnok?

Az újabb ütközetben a két Dávid ment egymással szemben, ahol a csillagválasztás jogáért folyt a harc.

Szandi és Viki álltak a rajtvonalra, akik a sípszó után szélsebesen futottak végig a pályán.

Gabi és Dorci eddig tizenháromszor vívtak meg egymással, ebből hétszer Gabi nyert. Vajon tudott szépíteni a statisztikáján a Kihívó?

Zsolt és Adu közös csatája jött a folytatásban, de pontot csak egyikük szerzett.

Egyenlő állásnál Szandi és Alexa próbáltak meg újabb pontot szerezni csapatuknak.

Zozo és Dave eddig kétszer mentek egymás ellen, mind a kétszer a Bajnok nyert, azonban újabb csata következett kettejük között.

A Kihívók mint hogyha vérszemet kaptak volna, ugyanis már két ponttal vezettek a Bajnokokkal szemben. Brigi vajon szépíteni tudott Vikivel szemben?

A félidőnél jártunk, amikor Gabi és Bogi mérték össze gyorsaságukat és ügyességüket az Exatlon Hungary pályáján.

A Kihívókban hatalmas volt a bizonyítási vágy a tegnapi vereségük után. Vajon ma melyik csapat győzedelmeskedett?

Tovább folyt a küzdelem a csillagválasztás jogáért, a soron következő összecsapás résztvevőin, Enikőn és Dorkán volt a világ szeme.

Meccslabdához jutottak a Kihívók, Zsoltnak mindent bele kellett adnia, ha nem akarta, hogy a Bajnokok veszítsenek.

Csak egy pont választotta el a Kihívókat a győzelemtől. Vajon Dorci meg tudta nyerni csapatának ezt a futamot?

Palik László kikiáltotta Dorcit programigazgatónak, ugyanis rendszerint a Kihívó lány ˝dönt˝ a kékek jutalmáról. Hogy most mit választott a sportoló, az a videóból kiderül!

A Bajnok lányok tudatosították magukban, ha elvesztik a Végjátékot, akkor közülük fog hazamenni valaki. Kocsis Szandi szinte biztos abban, hogy neki van a leggyengébb statisztikája.

A Kihívók szerint Böjte Dave kivételesen jól teljesített, azonban attól is félnek, hogy elszáll a győzelmi sikertől és a következő napokon nem fog majd pontokat hozni!

Mórádi Zsolt és Tóth Dávid elbeszélgettek arról, milyen teljesítményre képesek a továbbiakban. Zsolt szerint a csapattagok azért nem tudnak olyan jól menni a pályákon, mert arra gondolnak, milyen veszteség érte őket eddig.

Dávid és Zsolt este Zozo teljesítményéről beszélgettek. A két Bajnok nagyon aggódik, szerintük a játékos győzelmi kényszer alatt van és túlságosan ráfeszül a futamokra, ezért nem tud győzni.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. január 28. 22:18

Címkék: exatlon_2evad   Exatlon Hungary
Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary győztesének 15 kérdést tettünk fel. Hogy ki bukkant fel a semmiből Gabi edzőtermében, az a videóból kiderül! tovább
Busa Gabi csodás környezetben, a Tisza partján mesélt szegedi kötődéséről. A kick-box királynő jelenleg kétlaki életet él, Szeged és Budapest... tovább
Busa Gabi már lassan egy hónapja visszatért az Exatlon Hungary előtti életéhez, vagyis újra munkába állt a Csongrád-Csanád Megyei... tovább
A BMX világbajnok az Exatlon Hungary után újra biciklire szállt. Kempf Zozo saját skate parkjában mesélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve,... tovább
Kempf Zozo a TV2.hu csapatát a családi házban fogadta Gyulán, ahol elárulta, hogyan néz ki egy napja, hogyan tudja megoldani az ingázást Budapest és... tovább
A TV2.hu stábja Gyulára látogatott, ahol Zozo bemutatta édes kis mopsz barátját, Csumpit. Ha érdekel miért pont így nevezte el kedvencét, kivel volt... tovább
Íme a várva várt videó. Orbán Olivér meglátogatta barátját, egykori csapattársát Kempf Zozot otthonában, Gyulán. Természetesen a TV2.hu stábja... tovább
16 kérdés 16 válasz. Az Exatlon Hungary bronzérmeséről meglepő dolgok derültek ki. Hol látja magát 5 év múlva? Mi a legelső emléke... tovább
Szabó Dorottya az Exatlon után visszatért a röplabdapályára, a sportoló pedig elárulta és megmutatta, hogy milyen sok összetevője van egy edzésnek.... tovább
Tátott szájak és tágra nyílt szemek. Rákóczi Reni tanítványai először megszólalni sem tudtak a meglepődéstől, amikor Mórádi Zsolt és Busa... tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS