Történelmet írtak az Exatlon Hungary Bajnokai


A csapatoknak újfent a luxus Villáért kellett megküzdeniük, amely igazi megváltás volt végkimerülésig harcoló győztes csapatnak.

Nagy reményekkel vágnak neki a mai napnak a Bajnokok, a tökéletes taktikájukat felépítve pedig abban reménykednek, hogy végre helyük lesz a Villában. A Bajnokok terve azonban eléggé "kétélű fegyver" így az már csak este derül ki, hogy megtérül-e a vakmerőségük.

Böjte Dávid a nap elején egy kis lelki fröccsért ment Flórihoz, a Kihívó pedig számos fontos tanáccsal látta el a múlt héten gyengébben fiút. Hogy milyen eredménye lesz a mély beszélgetésnek, az a mai napon!

Óriási elszántsággal vágnak neki a hétnek a Bajnok lányok, apait-anyait beleadva küzdenek majd ma azért, hogy övék legyen a Villa.

A Kihívó lányok szerint Derzsi Viktória már az első pillanatban felvette a verseny ritmusát, nagyon meg vannak elégedve csapattársuk teljesítményével.

A Kihívók megállapították reggel, hogy Dávid még nem látja pontosan az erőviszonyokat, így sokszor olyanokat szól hozzá a beszélgetésekhez, amelyeken mindenki csak ledöbben. Ha ez még nem lenne elég, Dave kifejtette, hogy tudja, hogy most ő lesz az, akit kipécéznek majd a Bajnokok...Nehéz hét vár Dave-re, az biztos...

Palik László elmondta, hogy bizony a mai vesztes csapat nem csak a Villától esik el, hanem más plusz feladattal is meg kell majd birkózniuk még az este folyamán. A csapatok ledöbbentek, ugyanis kőkemény kihívás vár rájuk.

Kezdetét vette a harc a Villáért, ami 10 nyert meccsig tart. A csatát Dávid és Adu közös futama nyitotta meg.

Az első futam után rögtön átvették a vezetést a Bajnokok. Vajon Bogi szépíteni tudott?

Folytatódott a harc a Villáért, a következő futamban Zsolt és Zalán ádáz csatát vívott egymással.

Szandinak ez volt az első futama a Bányában. Vajon hogy vette az új akadályokat?

Eddig egyszer ment egymás ellen Zozo és Dávid az Exatlon Hungary 2. évadában, akkor Zozo nyert.

Dave számára a mai nap sem alakult eddig jól, ugyanis a Kihívó nem tudta levinni a pulzusát, amikor beleugrott a medencébe, ezzel pedig rengeteg időt vesztett a pályán. A futam után Gelencsér Timi kérdezte meg a kék versenyzőt arról, hogy hogyan is érzi magát most, Dave azonban alig bírt megszólalni a szomorúságtól és a csalódottságtól.

Enikő még soha nem ment ezen a pályán, de most ennek is eljött az ideje. A Bajnoknak Alexával szemben kellett bizonyítania.

Egyenlő az állás a Bajnokok és a Kihívók között, azonban újabb futam következett.

Zozo és Adu eddig tizenötször vívtak meg egymással, ebből kilenc meccset Adu nyert. Vajon a Bajnok javítani tudott statisztikáján?

A rajtvonalon már elfoglalta helyét Szandi és Bogi, ugyanis az ő közös futamuk következett.

Eddig a Kihívók vezetnek, de még bármi megtörténhet a mai Villa játékban.

Ennél kiegyenlítettebb nem is lehetne a Villa játék. A folytatásban Brigi és Alexa vívott meg egymással.

A 12. futamig egyelőre a bajnokok vezettek egy ponttal, Flórin múlott, hogy egyenlítenek-e a Kihívók.

Minden erejüket bevetve küzdöttek a csapatok a Villáért, de vajon a Bajnokoké vagy a Kihívóké lett?

A Villáért folytatott küzdelem során Enikőt elvitte a mentő, így nem tud tovább versenyezni. A szabályok értelmében a pirosaknak ki kell jelölnie egy női versenyzőt, aki Dorcival fog majd megvívni.

A Bajnokoktól Gabin, a Kihívóktól pedig Dorkán volt a sor, hogy újabb pontot szerezzenek csapataiknak.

A mai nap folyamán már mentek egyszer egymás ellen, azonban most újabb megmérettetés várt Zozora és Adura.

Őrült éjszakai csata a luxus rezidenciáért. Bogin volt a világ szeme, ugyanis neki kellet megakadályoznia, hogy ne szerezze meg a győztes pontot a Bajnokoknak Szandi.

Meccslabdához jutottak a Bajnokok, úgyhogy Adun volt a sor, hogy megmentse a Kihívókat a vereségtől.

A Bajnokoknak szoros küzdelem után sikerült megszerezniük a Villát maguknak, az Exatlon Hungary második évadának történetében először. Hogy milyen hatással lesz mindez a csapatok teljesítményére, az ezen a héten kiderül!

Bedeszkázott ablakok, steril környezet várta a Kihívókat a luxusvilla után az Exatlon Hungaryben. A játékosok teljesen ledöbbentek a nomád állapotok láttán, és bátortalanul kezdték felfedezni új lakóhelyüket.

A Kihívókra nagy feladat várt a Villajáték után. Mivel elvesztették a küzdelmet, így kénytelenek voltak beszerelni az ablakokat a helyükre még a kőkemény nap után. Az, hogy hogyan sikerült kivitelezniük ezt a feladatot, a videóból kiderül!

Nem véletlenül hívták a Bajnokok "mogyorókrém hadműveletnek" a villáért folytatott küzdelmet, ugyanis már hetek óta vágytak egy isteni mogyorókrémes palacsintára. Kívánságuk most teljesült is, így rögtön a hűtőhöz szaladt a csapat, és gyermeki örömmel falatozni kezdte az édes finomságot.

Zozo óriási örömmel és lelkesedéssel vetette bele magát a Villa medencéjébe, ahová Bajnoktársai is követték. Megtérült a kemény küzdelem, a pirosak hatalmas mókázásba kezdtek a habok között!

Koloszár Enikő elmondta a kameráknak, hogy pontosan mi is történt vele a mai Villajáték alatt. A Bajnok bár nagyon szeretett volna társaival küzdeni, ledöntötte őt egy rosszullét, injekciós és gyógyszeres kezelésre szorult, de már jobban van.

A Bajnokok elindultak, hogy körbenézzenek a Villában, és ki-ki kiválassza a szobáját. Óriási volt az öröm a csapatban, alig hittek a szemüknek a sok-sok csodálatos és tágas helyiség láttán.

A Kihívók számára egészen furcsa most, hogy a földön ülve, nomád körülmények között kell majd megbeszélniük a nap eseményeit, és felkészülniük a küzdelmekre. A csapatot Zalán és Adu vigasztaló szavai derítette jobb kedvre, már csak azt reméljük, hogy nem törnek meg lelkileg a luxus hiányától.

Dave nagyon rosszul érezte magát a nap történései miatt, szeretett volna mindent beleadni a napba, de sajnos nem sikerült neki. Csapattársai szerint kell még egy kis idő a fiúnak, amíg belejön a versenybe, a kérdés már csak az, hogy nem lesz-e az túl késő.

Mórádi Zsolt szerint kétféle hadműveletet folytatnak a Bajnokok, az egyik sikerült, most már csak a másikat kell teljesíteni, és akkor teljes fölénybe kerülhetnek a pirosak a kékek felett.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. január 27. 22:20

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evad
Kapcsolódó anyagok
: Gelencsér Timinek árulta el Király Nóra, hogy hamarosan valóra válik a legnagyobb álma. A videóból minden kiderül! tovább
Különleges versenyre készíti fel öccsét Cservenák Alexa. Hogy mire készül Jákob, kiderül az Exatlon Plusz vadonatúj videójából. tovább
Az Exatlon Bajnokait mindig szétszedik a rajongó gyerekek. tovább
Teljes videó szeptember 4-én, pénteken 18:00 órától az Exatlon Pluszban a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Minden Exatlon rajongó megirigyelné a Bajnokok és Kihívók féltve őrzött Exatlonos kincseit! Érdemes megnézni az exkluzív videót! tovább
A teljes videó szeptember 2-án, 18:00-tól a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Az Exatlon Plusz vadonatúj videójában Besenyei Bogi jövőbeli terveiről mesélt Gelencsér Timinek, amelyből kiderül, hogy milyen komoly probléma... tovább
Kempf Zozo nem bírt magával! Egy őrült dominikai verseny visszavágójára hívta a Bajnokokat! tovább
Elképesztő kalandok várnak az Exatlon sztárjaira… A teljes videó pénteken 18.00-kor a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Alexa sokak kérésére elmeséli, hogy mi történt imádott nagymamájával. tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS