Elkerülhetetlen csata vár az Exatlon Hungary vesztes csapatának tagjaira


Az Exatlon Hungary legújabb adásában a Végjátékra került sor, ahol a vesztes csapat két versenyzőjének is párbajozni kell majd egymással másnap a versenyben maradásért.

A már Párbajon részvett Kihívók arról meséltek Palik Lászlónak, hogy milyen érzéssel vágtak neki a párbaj pályájának. Ezt nem szeretnék újra megtapasztalni, így apait-anyait beleadnak a küzdelembe. Novák Zalán kifejtette, tudja, hogy a mai napon nem veszíthetnek, mivel nagyon erős a csapat, és nagyon egyben vannak.

A Bajnokok kis bemelegítéssel kezdték a napot, Csollány Szilveszter vezetésével egy kellemes testmozgással hangolódtak rá a játékra. Ha ez még nem lett volna elég, közben még egy kis mókázásra is volt idejük, Zozo beszólása után pedig igazán megalapozott volt már a hangulat.

A Bajnokok azon gondolkoztak a Végjáték reggelén, hogy vajon mik azok a dolgok, amelyekben fejlődniük kell, és vajon mik azok a hibák, amelyeket mindig elkövetnek.

Az erőnlét már megvan a Kihívóknál, így már csak fejben kell nagyon ott lenniük, ha a mai napon jól akarnak teljesíteni. A tét hatalmas, kérdés, hogy össze tudják-e szedni magukat!

Tóth Dávid és Kocsis Alexandra arról beszélgettek a Végjáték reggelén, hogy vajon milyen taktikával is kellene nekiindulniuk a mai napnak. A Bajnokoknál pedig szó esett arról is, hogy Szilveszter hozzáállása miért is nem a legjobb minden helyzetben...

A Kihívók kupaktanácsot tartottak a Végjáték kezdete előtt, és megfejtették, hogy bizony nem lesz könnyű dolguk a Bajnokok ellen...

Elszántan vágtak neki a napnak a Bajnokok, remélték, hogy a szerencse is melléjük áll majd az ügyességi játékok során.

Dave briliáns bemutatkozással indított, utána azonban kicsit leengedett a játékban. Bár a pályán mindent beleadott, az ügyességi feladatok során nem ment minden úgy, ahogy eltervezte.

Kezdetét vette a Végjáték, ami 10 nyert meccsig tart. A csatát Dávid és Adu párbaja nyitotta meg.

Már az első futam után átvették a vezetést a Kihívók, de még bárhogy alakulhat a Végjáték...

A hét legfontosabb csapatversenyében Zsolt és Dave ádáz harca következett.

Az újonc Kihívón volt a sor, hogy bizonyítson Brigivel szemben. Vajon ezúttal melyik versenyző szerzett pontot csapatának?

Zozonak ezúttal nem egy újabb BMX trükköt kellett beadnia, hanem az Exatlon Hungary pályáját kellett teljesítenie, ráadásul gyorsabban mint ellenfelének Flórinak.

Sok múlik az apró mozdulatokon is, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy az előző futamban videóbíró kellett az eredmény kihirdetéséhez. A folytatásban Enikő és Bogi izgalmas csatája következett.

Gyülekeznek a viharfelhők a versenyzők fölött, képletesen és gyakorlatilag is. Vajon ki szerzett újabb pontot?

Egyelőre a Bajnokok vezetnek, de a Kihívók hátránya sem behozhatatlan.

A rajtvonalon már elfoglalta helyét Zozo és Adu, akik újabb pontokért szálltak harcba egymás ellen.

Igencsak szorosra sikeredett az eheti Végjáték. Enikő és Viki hatalmas csatát vívtak egymással ellen, hogy győzelemhez segítség csapataikat.

Ismét egy ígéretes újonc szállt szembe Dáviddal. Vajon a Bajnok vagy a Kihívó győzött az újabb futamban?

Eddig a Kihívók vezetnek a Bajnokokkal szemben, a pirosak hátránya azonban még behozható.

Szilveszteren volt, hogy teljesítse a pályát és a rá váró extra feladatot, mivel az előnyért folytatott harcot korábban a Bajnokok elveszítették.

Gabi és Bogi kiélezett futamával közeledett a Végjáték véghajrája.

Meccslabdához jutottak a Kihívók, vajon Zsolt szépíteni tudott?

Minden szem Brigire és Alexára szegeződött. Sok múlott ezen a futamon, ugyanis a Kihívóknak már csak egy pont hiányzott a győzelemhez.

A Végjátékot 10:6-ra a kékek nyerték, ez a nap igazi megmérettetés volt mindenki számára! Most a pirosakon a sor a holnapi nap folyamán, a kérdés már csak az, hogy kitől búcsúzunk majd a holnapi nap folyamán...

Mórádi Zsolt nagyon csalódott, hiszen bár mindent beleadott a küzdelembe, mégsem alakult minden a Bajnok tervei szerint.

Palik László elmondta, hogy a Bajnokok közül melyik csapattagnak van a legrosszabb statisztikája. A holnapi biztos Párbajozó pedig nem más, mint Csollány Szilveszter.

Dávid nagyon megnyugodott a Végjáték után, örült annak, hogy ilyen sikeresen vették együtt az akadályokat csapatával.

A Bajnokok egyszerűen nem értik, hogy mi okozhatta sikertelenségüket ezen a héten. Mindemellett a holnapi napon biztos párbajozó Csollány Szilveszter pedig néhány fontos tanáccsal is ellátta a Bajnok csapatot.

Zozo csalódottan fogalmazta meg, nagyon sajnálja, hogy nem sikerült a mai napon és a héten jól teljesíteniük, hiszen így ő is a lehetséges párbajozók között van.

Dorci bosszantva érzi magát a mai nap után, hiszen nem sikerült jól teljesítenie a futamok alkalmával. Bár sikerült a csapatnak megnyernie a napot, mégis picit rosszul érzi magát.

Mórádi Zsoltra nehéz pillanatok várnak. A Bajnoknak kell eldöntenie, hogy kit vigyen majd párbajozni a holnapi nap folyamán Csollány Szilveszter. Zsolt Zozotól és Dávidtól kért segítséget a döntésben, a fiúk azonban nem szolgáltak hasznos tanácsokkal.

A Kihívók megpróbálták megfejteni, hogy vajon hogyan viszonyulhatnak a Bajnokok Szilveszterhez. Hogy ki lesz Csollány Szilveszter ellenfele, azt Mórádi Zsolt dönti el, a kékek azonban találgatni kezdtek.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. január 23. 22:20

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evad
Kapcsolódó anyagok
: Gelencsér Timinek árulta el Király Nóra, hogy hamarosan valóra válik a legnagyobb álma. A videóból minden kiderül! tovább
Különleges versenyre készíti fel öccsét Cservenák Alexa. Hogy mire készül Jákob, kiderül az Exatlon Plusz vadonatúj videójából. tovább
Az Exatlon Bajnokait mindig szétszedik a rajongó gyerekek. tovább
Teljes videó szeptember 4-én, pénteken 18:00 órától az Exatlon Pluszban a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Minden Exatlon rajongó megirigyelné a Bajnokok és Kihívók féltve őrzött Exatlonos kincseit! Érdemes megnézni az exkluzív videót! tovább
A teljes videó szeptember 2-án, 18:00-tól a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Az Exatlon Plusz vadonatúj videójában Besenyei Bogi jövőbeli terveiről mesélt Gelencsér Timinek, amelyből kiderül, hogy milyen komoly probléma... tovább
Kempf Zozo nem bírt magával! Egy őrült dominikai verseny visszavágójára hívta a Bajnokokat! tovább
Elképesztő kalandok várnak az Exatlon sztárjaira… A teljes videó pénteken 18.00-kor a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Alexa sokak kérésére elmeséli, hogy mi történt imádott nagymamájával. tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS