A Kihívó fiúk kívánsága teljesült: Cservenák Alexa tért vissza a Villába


Pap Dorka ismét nehéz helyzetben találta magát, hiszen az ő döntésén múlt, kivel küzdött meg a bennmaradásért Cservenák Alexa. A kék lányok közül Krizsa Tímea búcsúzott az Exatlon Hungary-től.

Poór Brigi hihetetlen teljesítményt nyújtott a hét folyamán. Így nem meglepő, hogy Bajnoktársai úgy érzik, ma egy büszke Medál tulajdonosa is lehet. Együttesen megbeszélték, Dorci legokosabb döntése az lenne, ha Timit küldené Párbajozni.

Besenyei Bogi és Pap Dorka igazán jóba lettek a verseny alatt. Bogi elmondta, vannak még tartalékai és jó csapattag lehet még a Kihívók számára, ezért úgy érzi Dorka nem őt fogja Párbajba küldeni.

Krizsa Timi retteg attól, hogy neki kell Párbajoznia. Dorkának megígérte, ha versenyben marad ő minden erejével a csapatért fog küzdeni, minden egyes versenynapon.

Pap Dorka Cservenák Alexát is megkérdezte arról, kivel szeretne Párbajozni. Alexa válaszáért kattints! Dorka szerinte nincs jó döntés, mindenképp sérülni fog a csapat, bárkit is küldjön Párbajba.

A Bajnok fiúk reggel azon tűnődtek, mi lehet a szeretteikkel. Elérzékenyülten beszélgettek a családról, telefonhívásról, az otthoni életről, majd Zozo egy meglepő kijelentést tett.

Novák Zalán a Végjátékban nem tudott rajthoz állni sérülése miatt. A Kihívó rengeteg injekciót kapott, és már jobban érzi magát. A Medál játékban és az elkövetkezendőkben is mindent megfog tenni, hogy győzzön.

Krizsa Timi egyértelműen kijelentette Palik Lászlónak, nem akarja használni a már korábban megszerzett Medálját.

Az olimpiai bajnok tornász súlyos arcsérülést szenvedett a Végjátékban. A Bajnok már jobban van, de ezután fokozottan fog figyelni magára.

Mórádi Zsoltnak ma egészen biztos nem lesz Medálja, hiszen az orvosok nem engedik, hogy rajthoz álljon sérülése miatt. A részleteket a videóból tudhatod meg!

Habár a Bajnok csapat tökéletes teljesítményt nyújt a csapatjátékokban, az egyéni játszmákban még nem sikerült remekelniük. Busa Gabi úgy érzi, fejlődő tendenciát mutatnak, így ma bízik abban, hogy Bajnok kezében landol az egyik Medál.

A Medálért folytatott harc során először Tóth Dávid és Adu László Dániel méri össze erejét. Vajon ezúttal a Bajnokoknak megtörniük a kékek nyerő szériáját?

A harmadik Medál játék előfutamában Szilas és Flóri mérkőztek meg egymással. Ki kerül közelebb a fantasztikus nyereményhez?

A női előfutamok sorát Szandi és Bogi nyitják. Vajon ezúttal is a kék lány kerekedik felül ellenfelén?

Az előző napi győzelem után, vajon Brigi ismét gyorsabban végez az ügyességi játékkal, mint Timi?

A Kihívók amazonja merész kijelentést tett. Szívesen begyűjtene még egy Medált, de örömmel felajánlana egyet csapattársának is. Miután Gelencsér Timi megkérdezte pontosan kinek ajánlaná fel, nem tudott mit felelni.

A gigászi küzdelemben ezúttal a Gabi mérkőzött meg Dorcival, aki eggyel foglal el előkelőbb helyet, mint a pirosak versenyzője. Vajon megfordul a statisztika?

Az első férfi elődöntőt trópusi esőben kezdték el az Exatlon Hungary versenyzői. Vajon hátráltatja őket a szeszélyes időjárás?

A Zozo elleni párharcban Zalán kerekedett felül, de vajon a kék versenyző meg tudja tartani az előnyét?

A mindent eldöntő futam során vajon melyik férfi versenyző kerül még egy lépéssel közelebb a hatalmas előnyt jelentő Medálhoz?

A második férfi elődöntő résztvevői Dávid és Flóri. Vajon ki küzdhet meg Zalánnal a Medálért?

Flóri pontot szerzett, így átvette az vezetést. Itt a lehetőség Dávid számára, hogy szépítsen az eredményen.

A mindent eldöntő ütközetben kiderül, hogy ki küzdhet meg a férfi döntő során a Medálért.

Az első női elődöntő résztvevői Szandi és Timi. Vajon a Bajnokok versenyzőjének sikerül felülkerekednie az ezen a pályán elszenvedett kudarca fölött?

Szandi sikeresen pontot szerzett, de vajon meg is tudja tartani az előnyét?

Alexa előnyerőként jutott a női elődöntőbe. Vajon tud ebből profitálni a Bajnokok egyik legjobb versenyzőjével szemben?

Az első kört Gabi nyerte, így minden esély meg van rá, hogy először piros versenyző szerezze meg a Medált.

A férfi döntő során Tóth Dávid és Novák Zalán küzd meg az életet jelentő Medálért. A Bajnokoknak most először szereznék meg ezt a hatalmas előnyt.

Egy héttel Zalán előző győzelme után, a kék játékosnak ismét lehetősége nyílik megszerezni a Medált, hacsak ellenfele, Dávid meg nem akadályozza ebben.

Novák Zalán a második Medálját is behúzta. A Kihívó rettenetesen örül a sikerének, de elmondta Flórival és Aduval egyenlően és ugyanolyan jók, nagyon megszerette társait és reméli még hosszú ideig fognak egymás mellett harcolni.

Az ötödik kék győzelem után már biztos, hogy a Bajnokok is bezsebelhetik az első Medáljukat.

A Fatima elleni győztes csata után Szandi újabb csapattársa ellen szerezett pontot a rózsaszín pályán. Gabi vajon behozza a lemaradását?

A hatalmas küzdelem utolsó fordulójában eldől, melyik piros versenyző nyeri meg a Medált.

A Medálokért folytatott versenyfutásban először sikerült egy Bajnoknak Medált nyernie. Hogy ki nyerte el a férfiaktól és ki a nőktől, az a videóból kiderül.

Megtört a jég: Busa Gabi jóvoltából már a Bajnokok is büszkélkedhetnek egy Medállal. Hogy mit szóltak társai a sikerhez, azt a videóból megtudod.

Kocsis Szandi többször volt már mélyponton a verseny során, amikor Tóth Dávid sokat segített neki. Szoros kapcsolatot ápol egymással a két Bajnok, próbálják motiválni egymást. Most Dávid volt picin elkenődve amiért kikapott Zalántól a Medál játék során.

A Medál játék után átbeszélték a Kihívók a tapasztalataikat. Zalán szerint a Bajnok lányok hihetetlen teljesítményének alapja az lehet, hogy egymásért küzdenek és egymásnak is örülnek. Adu szerint a Kihívó lányok között féltékenykedés ütötte fel a fejét.

Ölelkezve borultak össze a Kihívók a Párbaj előtt. Besenyei Bogiban benne van az izgalom, Krizsa Timi fél az új helyzettől. Cservenák Alexa készen áll a harcra.

Pap Dorkát előző heti feladata, hogy neki kellett választania a fiúk közül, megerősítette. Most is meghozta döntését a fiatal Kihívó. A videóból kiderül, Timit vagy Bogit választotta Alexa ellenfeléül.

A Kihívók biztosan elveszítik egy női versenyzőjüket. Dorka döntése alapján Krizsa Timi küzd Cservenák Alexával a bennmaradásért.

Gelencsér Timi Adut kérdezte a történésekről az első női Kihívó Párbaj közben. A Kihívó elárulta, kit várnak vissza a kékek.

A kezdeti négyből egy életet veszített Timi, így jelenleg Alexa áll távolabb a kieséstől. Vajon a Kihívók melyik versenyzőjüket veszítik el?

Krizsa Timi egyre közelebb sodródik a kieséshez, ugyanis további egy életet veszített ellenfelével, Cservenák Alexával szemben.

Novák Zalán szerint Alexában valami felszabadult a Végjáték során, hiszen elképesztő teljesítményt nyújt. Egyértelműen őt várja vissza a Párbajból.

Timi számára az utolsó lehetőséget jelentheti ez a futam, ugyanis már csak egy élete maradt, míg ellenfele, Alexa, még nem veszített életet.

Timi a Medálját elhasználva új életet szerzett, így újból nekifuthat a pályának. Vajon sikerül megfordítania az állást?

˝Mint minden játéknak, ennek is vannak vesztesei. Most én veszítettem˝ - megtörten nyilatkozott Timi az elvesztett Párbaj után. Úgy érzi most valami jobb vár rá, ezért kell elhagynia Dominikát, de csak a szépre emlékszik és nagyon sokat tanult az elmúlt hetekben.

Eljött az idő, hogy Krizsa Timi búcsút vegyen az Exatlontól, Palik Lászlótól és a Kihívóktól. A megható pillanatokért kattints!

Best of Krizsa Timi avagy éld át újra a legjobb pillanatait az Exatlonban.

Exkluzív interjú! Az Exatlon Hungary harmadik Párbajának végén Krizsa Tímeának kellett búcsúznia a versenytől. A Kihívó a kiesése után őszintén nyilatkozott Gelencsér Timinek, mely során többek között elárulta, hogyan élte meg a végső küzdelmet, valamint, hogy szerinte ki nyeri majd meg az Exatlont, sőt az is kiderült, hogy tervei szerint a gyermekvállalás sem várat már sokáig magára az életében...

Furcsa érzéssel tértek haza a Villába a Kihívók, akik nagyon sajnálták, hogy el kellett búcsúzniuk Krizsa Timitől, ám kíváncsian várják már, hogy kikkel fog bővülni a csapatuk...

Hazatérve a Táborba a Bajnokok egy már többször átbeszélt témával hozakodtak elő... A pirosak már a verseny kezdete óta összezárva élnek a nomád körülmények között, ezért nem csoda, hogy egyre nehezebben tudnak parancsolni vágyaiknak, ám úgy tűnik, egyelőre erről csak álmodozhatnak!

Besenyei Bogi szerint véget kell vetniük a vitáknak és a feszültségnek, különben könnyen lehet, hogy a következő Villa játékot elveszítik. A Kihívó lány szerint rossz útra vezeti őket, hogy két csapatra bomlottak a kékek, ám a fiúk ezt kissé máshogy látják.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. január 17. 22:00

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evad
Kapcsolódó anyagok
Alexa és Dóra elárulták, hogyan változott meg életük az Exatlonnak köszönhetően! Jelentkezz Te is az új évadra a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
˝Élvezzétek ki minden egyes percét¨ - Hogy Kempf Zozo és Orbán Olivér mit tanult az Exatlonból, és mit tanácsolnak jövőre a versenyzőknek, az a... tovább
Busa Gabi és Mórádi Zsolt az Exatlon Hungary-ben szerzett élményeiket és tapasztalataikat osztották meg a jövő exatlonistáival. Jelentkezz most Te is! tovább
: Gelencsér Timinek árulta el Király Nóra, hogy hamarosan valóra válik a legnagyobb álma. A videóból minden kiderül! tovább
Különleges versenyre készíti fel öccsét Cservenák Alexa. Hogy mire készül Jákob, kiderül az Exatlon Plusz vadonatúj videójából. tovább
Az Exatlon Bajnokait mindig szétszedik a rajongó gyerekek. tovább
Teljes videó szeptember 4-én, pénteken 18:00 órától az Exatlon Pluszban a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Minden Exatlon rajongó megirigyelné a Bajnokok és Kihívók féltve őrzött Exatlonos kincseit! Érdemes megnézni az exkluzív videót! tovább
A teljes videó szeptember 2-án, 18:00-tól a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS