Hatalmas veszteség: Kriston Péter távozott a Kihívók csapatából


A Medál játék végeztével Dorkának, mint a legjobb statisztikával rendelkező játékosnak kellett eldöntenie, ki mérje össze erejét Kriston Petivel. A cél a bennmaradás volt.

Az Exatlon Hungary legfiatalabb versenyzőjének, Pap Dorkának a vállára nehezedett a döntés súlya, hogy válasszon a Kihívó fiúk közül, kit küld Párbajba. A csinos sportoló kétségek között vergődött, tanácstalanul állt a helyzet előtt.

Mórádi Zsolt első éjszakája kiválóan telt a faházban, nem szenvedett hiányt semmiből. Reményekkel telve vágott neki a legújabb napnak.

A Kihívóknál reggel teljes levertség uralkodott, kevés idejük maradt a versenyig, de Dorka még mindig nem döntötte el, kit küld Peti ellen a Párbajban.Mórádi Zsolt tökéletesen beilleszkedett, úgy érzi nagyon nagy az összhang közte és a Bajnokok között. Egészen máshogy állnak a Medál játékhoz úgy, hogy tudják nem közülük távozik valaki. Nagy kíváncsisággal várják, Dorci kit választ Peti ellen.

Pap Dorka utálja a helyzetet, hogy neki kell dönteni, de úgy érzi ez is kell ahhoz, hogy felnőjön, csak reménykedett, hogy ez a pillanat később jön el.

Mórádi Zsolt megosztotta Palik Lászlóval, hogy telt az éjszakája. A világrekorder sportoló luxus körülményekről vallott, ezért a műsorvezető hirtelen nem értette a helyzetet.

Csollány Szilveszter az elmúlt napokban több sérülést is szenvedett. Az olimpiai bajnok tornász jól van, de érzi, hogy a teste nem úgy működik mint amikor 20 éves volt.

Kriston Peti mélypontba zuhant az elmúlt napokban, ez is eredményezheti azt, hogy neki van a legrosszabb statisztikája a férfiak közül. Nem ijed meg a Párbajtól, bárki is lesz az ellenfele, mindent meg fog tenni a győzelemért.

A fiatal Kihívó nem aludt túl jól, álmatlanság gyötörte a döntés miatt.

Az életmentő Medálért folytatott küzdelem selejtezőjét Tóth Dávid és Novák Zalán párharca nyitja meg.

Kriston Péter számára sorsfordító lehet a Medál megszerzése, hiszen biztos Párbajozóként minden segítségre szüksége van. Vajon a Bajnokok új versenyzője ellehetetleníti a kék játékos győzelmét?

A Medál játék megnyerése Adu számára is életmentő lehet, ugyanis Dorkán múlik, hogy kit küld Párbajozni.

A pirosak legjobb statisztikájával rendelkező Kempf Zozo vajon elveszi a Medálszerzés lehetőségét Flóritól?

A hölgyek selejtezőjét Gabi és Timi nyitja meg. Vajon melyik versenyző bizonyul erősebbnek a pályán?

A Medálért folytatott harc következő résztvevői Brigi és Bogi, akik közül csak egyikük küzdhet tovább a nyereményért.

A Kihívók legjobb statisztikájával rendelkező Dorka vajon legyőzi a pirosak játékosát?

Az első elődöntőben a Kihívók két férfi játékosa találta magát szemben egymással. Vajon melyikük kerekedik felül?

A második elődöntő résztvevői Zozo és Szilveszter, akik a Medálért folytatott küzdelemben vesznek részt.

Pap Dorka képtelen feledni azt, hogy neki kell Párbajba küldenie egy csapattársát. A Kihívó elmondta, fejben nincs teljesen a maximumon, ezért eléggé meg kell erőltetnie magát.

Az El Clásico egy labdarúgó-mérkőzés Spanyolország két legsikeresebb labdarúgóklubja, az FC Barcelona és a Real Madrid CF között. Novák Zalán és Kempf Zozo folyamatos rivalizálása hasonlít a klasszisok csatájához.

Az első női elődöntő résztvevői Brigi és Gabi. Vajon a tereptriatlonista vagy a kickbox világbajnok kerül ki győztesen a párviadalból?

Alexa előnyt élvez, ugyanis a kékek négy női játékosával szemben csak három lány tartozik a Bajnokok csapatába. Vajon Cservenák Alexandra ki tudja használni a szerencsés helyzetét?

A harc egyre kiélezettebb. Vajon Zozo vagy Zalán szerzi meg a hatalmas előnyt jelentő Medált?

Az első kört Zalán nyerte, azonban még semmi sincs veszve Zozo számára. Vajon melyik férfi versenyző nyeri meg a Medált?

Zalán ˝megnyerte˝ az El Clásico-t. Hiszen a közte és Kempf Zozo közti csatát Spanyolország két legsikeresebb focicsapatának mérkőzéséhez szokta hasonlítani.

A női döntőben Brigi és Dorka mérte össze erejét és tudását. Vajon a Bajnokok versenyzője ki tudja billenteni a legjobb statisztikával rendelkező fiatal lányt?

A női Döntő folytatásában eldőlt, hogy Brigi vagy Dorka lett egy Medál büszke tulajdonosa.

Pap Dorka a helyzethez képest kiválóan teljesített, hiszen megszerezte az első Medálját, amit soha senkinek nem fog odaadni, hiszen ez a verseny a legvégén egyéni játékká alakul, így neki is szüksége lesz a kivételes ékszerre.

A videóból megtudod a kékek közül ki kaparintották meg a Medálokat.

Pap Dorka sokáig mérlegelt és kikérte csapattársai véleményét is, miután meghozta a nagy döntést. Hogy végül kit választott Peti ellen, az a videóból kiderül.

Az Exatlon Hungary második évadában ezúttal Kriston Peti és Novák Zalán csap össze, a tét pedig nem kisebb, mint a bennmaradás.

Kriston Peti behozhatja a lemaradását, amennyiben sikerül megnyernie a Párbajt. Vajon le tudja győzni ellenfelét?

Kriston Peti sérülést szerzett a Párbaj közben, elképesztő kínok gyötörték a Kihívók versenyzőjét, az orvosok próbálták enyhíteni a fájdalmát.

Kriston Petinek már csak 2 élete marad. Vajon sikerül megfordítania az eredményt vagy Zalán legyőzi a csapattársát?

Vajon Novák Zalán tovább menetel vagy megtörik a jég és Kriston Peti maradhat játékban?

Novák Zalán szerint nem Pap Dorci döntése volt, hogy ő Párbajozott. Úgy gondolja Alexa és Bogi befolyásolták a fiatal lányt.

Petinek már csak egy élete maradt. Novák Zalánnak minden esélye meg van a győzelemre, hacsak ellenfele váratlanul nem fordítja meg az állást.

Kriston Peti szépített az eredményen, de vajon ez elég lesz a győzelemhez?

Kriston Peti mindent beleadott a Párbajba, habár úgy érzi ez a pálya neki nagyon nem kedvezett. Sérülése ellenére jól van, boldog, hogy itt lehetett.

Novák Zalán megnyílt és őszintén vallott csapattársainak. Bocsánatért esedezett, amiért az elmúlt napokban nem volt csapatjátékos.

Az ádáz küzdelemben végül Novák Zalán kerekedett felül, így Kriston Péternek búcsúznia kellett az Exatlon Hungary játékától. Csapattársai könnyes szemmel köszöntek el társuktól, aki ígéret tett nekik: Hamarosan újra találkoznak...

Flórián Sándort sokkal jobban megviselte Kriston Péter elvesztése, mint gondolta volna: A szállásukra visszaérkező versenyzők a vacsora közben szembesültek igazán társuk hiányával, Flóri pedig képtelen volt sokáig leplezni érzéseit. A versenyző könnyekben tört ki, és még az sem zavarta, hogy csapattársai szemtanúi voltak elgyengülésének.

Heroikus küzdelemben maradt alul Kriston Péter Kihívó társa, Novák Zalánnal szemben. A játékosnak ezzel véget ért az Exatlon Hungary.

A párbajról győztesként visszatérő Novák Zalán nem sok időt hagyott Peti elvesztésének feldolgozására: Kíméletlenül elmondta véleményét a csapat teljesítményéről, ezzel pedig alaposan felkavarta az indulatokat és érzelmeket.

Novák Zalán női csapattársait érintő kritikája mély nyomot hagyott Cservenák Alexandrában és Krizsa Tímeában is: A két játékos négyszemközt jutott egyetértésre Zalán véleményével kapcsolatban. A versenyzők elsősorban Zalán közlési módját és hangnemét tartották bántónak, de azzal sem értettek egyet, hogy nem adnak bele apait-anyait.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. január 10. 22:00

Címkék: exatlon_2evad_8   Exatlon Hungary   exatlon_2evad
Kapcsolódó anyagok
A Bajnokok mindent megtettek, hogy megtartsák a Villát, ám a Kihívók sem tétlenkedtek: minden erejükkel azért harcoltak, hogy beköltözhessenek a... tovább
Szabó Dorottya biztosította Dávidot afelől, hogy szüksége van a jelenlétére és a tanácsára annak ellenére is, hogy nem megy most jól annyira... tovább
A kékek szerint nagyon nehéz pillanatokat élnek át a Bajnokok, és a legnagyobb baj az, hogy még mindig nem működnek egy csapatként. A pirosak... tovább
Dorka szerint Busa Gabi pálya szélén elhullajtott könnyeivel csak feszültté tette a Bajnokokat, így lehetséges az is, hogy emiatt sem nyújtottak olyan... tovább
Busa Gabi egész nap nagyon össze volt törve, a pirosak pedig megpróbálták kiszedni belőle, hogy mi lehet a baj. A piros játékos nagy nehezen végül... tovább
Óriási örömmel és lelkesedéssel vetették bele magukat a medencébe a Kihívók, mindenki nagyon boldog volt amiatt, hogy újra a Villa kényelmét élvezheti.  tovább
Palik László kifejtette, hogy ez az utolsó hét ebben a megszokott rendszerben, és hamarosan egy teljesen új időszámítás kezdődik az Exatlon életében.  tovább
Hosszú idő után végre megszerezték maguknak a Villát a Kihívók, ezt pedig annak rendje és módja szerint meg is ünnepelték! A csapat teljes... tovább
Dorci volt a soron következő Kihívó, akinek ugyancsak az volt a feladata, hogy behúzza a győztes pontot. tovább
A Kihívók lehívták a férfi Joker-t, azaz Dávid és Adu újrafutották az előző futamot, az állás pedig a Bajnok győzelmének ellenére maradt ugyanannyi. tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS