A Végjáték forgatókönyve nem sok jót tartogatott a Kihívók számára


A Kihívók elveszítették a Végjátékot, így tőlük kerülnek majd ki a párbajozók.

A tegnapi nap után Busa Gabriella meg akarta vigasztalni Szandit, megpróbált egy kis lelket önteni csapattársába, és hasznos tanácsokkal segíteni neki.

A szabályok előírják, hogyha valaki egy csapatból sérülés okán távozik, akkor abban az esetben pótolni kell a kieső játékost. A Bajnokok Kótai Misi helyett tehát új csapattársat kapnak, hogy ki ő, és hogyan fogadták a sportolót társai, az a videóból kiderül!

Sportbarátságot ápol Zsolti és Gabi, így a Bajnok lány nagyon örül annak, hogy köreiben köszöntheti a sportolót. A küzdelem kezdetekor pedig néhány jó tanáccsal is ellátta régi barátját.

Csollány Szilveszternek bár a nap elején voltak kétségei az új csapattársukkal kapcsolatban, most már azt nyilatkozta Palik Lászlónak, hogy nem bánja, hogy új ember érkezett hozzájuk.

A Kihívók is elmondták véleményüket az új játékos érkezésével kapcsolatban. A mai napra az egész csapat elhatározta, hogy nem hagyja annyiban a tegnapi vereséget, és küzdeni fognak a győzelemért!

Eljött a 10 nyert meccsig tartó Végjáték napja. A Kihívók mínusz 1 ponttal indulnak tegnapi vereségüknek köszönhetően. Az első futamban Dávid és Peti küzdött meg egymással.

A rajtvonalon ezúttal Brigi és Alexa. Az ő ádáz harcuk következett.

Eddig a Bajnokok vezetnek, de még közel sem dőlt el semmi. Újabb futam következett.

A soron következő futamban Gabi és Bogi kiélezett harca következett.

Átvették a vezetést a Kihívók. Vajon sikerszériájuknak Zozo gátat tud szabni?

Egyenlő állásnál Szandi és Timi futama volt soron.

A ma debütáló Mórádi Zsolt beavató futama következett Novák Zalán ellen.

Gelencsér Timi Mórádi Zsoltot kérdezte arról, hogy milyen érzésekkel jött le az Exatlon Hungary pályájáról. A sportoló elmondta, hogy bár nem ment minden zökkenőmentesen, de számított is erre, hiszen minden kezdet nehéz.

A folytatásban Gabi és Alexa próbálták meg újabb ponthoz juttatni csapatukat.

Nagyon elhúztak a Bajnokok. Vajon Adu a soron következő futamban tud szépíteni?

Zozo és Peti eddig kétszer mentek egymás ellen, most jött a harmadik közös futamuk.

Fej-fej mellett haladt mindkét csapat a Végjáték napján. Brigi és Timi futama következett.

Egyenlő állásnál Zsolt és Sándor ádáz harca következett.

Aki ma a Végjáték napján veszít, annak két csapattagját kell majd delegálni másnap a Párbajra. Vajon ez elég motiváció volt Szandi és Dorka számára?

7:5 az állás. A rajtnál Dávid és Zalán.

Két tökéletes atléta futama következett. Zsolt és Peti is két-két meccsen van túl eddig a mai napon, azonban most egy újabb harc elé néztek.

Hihetetlenül szoros az állás a két csapat között. Gabi és Alexa ádáz futama jött a folytatásban.

Meccslabdához jutottak a Bajnokok. Vajon Szilveszter meg tudja szerezni a győztes pontot?

Alexa és Bogi nem könnyítették meg egymás dolgát, ugyanis hihetetlenül szoros futamban dőlt el köztük, hogy ki a jobb.

A Végjáték végjátékában sem maradtunk izgalmak nélkül. Óriási harc következett Zozo és Zalán között.

A ˝Hirtelen halál˝ futamában dőlt el, hogy melyik csapatnak kell delegálni két versenyzőjét a másnapi Párbajra.

Dorci saját magát hibáztatja azért, hogy Bajnok csapatnak sikerült győzedelmeskednie. A Kihívó a futam után összezuhanva kért bocsánatot társaitól.

Az Exatlon Hungary második Végjátékát hihetetlen küzdelemben ezúttal a Bajnokok hozták legújabb csapattársuk, Mórádi Zsolt közreműködésével.

Dorci a legrosszabb pillanatban rontott, ezzel pedig egy Kihívónak távoznia kell majd a holnapi napon. A versenyzőt nagyon bántja a dolog, hogy "miatta" kell majd hazamennie valakinek a csapatából.

A Kihívóknál férfi Párbaj van a héten, Péternek pedig már biztosan az indulók között van a neve, hiszen neki van a legrosszabb statisztikája a versenyben.

A Bajnokok Misi távozása után megerősödtek, jól mutatja ezt az is, hogy megint győzedelmeskedtek a Kihívók felett. Novák Zalán az este folyamán kifejtette véleményét a Kihívók helyzetéről, és arról is, hogy vajon min mehetett el számukra a mai nap.

A Bajnokok az esti csapatmegbeszélés során köszönetet mondtak Zsoltinak a fantasztikus teljesítményéért. Bár a tegnapi napot is megnyerték, a sportolóval még fantasztikusabb teljesítményt nyújtott a csapat a pályákon.

A Kihívó fiúk szerint voltak olyan lányok is a csapatban, akik nem igazán akartak küzdeni, teljesítményük nem volt túl szimpatikus nekik.

Kriston Peti lesz a holnapi Párbajon az egyik biztos résztvevő, hogy ki lesz ellenfele, azt majd Pap Dorka dönti el. A Kihívó lány azonban segítséget kért társaitól, mivel egyedül nem tudja majd eldönteni azt, hogy ki legyen társa ellenfele a küzdelemben.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. január 9. 22:15
Kapcsolódó anyagok
: Gelencsér Timinek árulta el Király Nóra, hogy hamarosan valóra válik a legnagyobb álma. A videóból minden kiderül! tovább
Különleges versenyre készíti fel öccsét Cservenák Alexa. Hogy mire készül Jákob, kiderül az Exatlon Plusz vadonatúj videójából. tovább
Az Exatlon Bajnokait mindig szétszedik a rajongó gyerekek. tovább
Teljes videó szeptember 4-én, pénteken 18:00 órától az Exatlon Pluszban a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Minden Exatlon rajongó megirigyelné a Bajnokok és Kihívók féltve őrzött Exatlonos kincseit! Érdemes megnézni az exkluzív videót! tovább
A teljes videó szeptember 2-án, 18:00-tól a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Az Exatlon Plusz vadonatúj videójában Besenyei Bogi jövőbeli terveiről mesélt Gelencsér Timinek, amelyből kiderül, hogy milyen komoly probléma... tovább
Kempf Zozo nem bírt magával! Egy őrült dominikai verseny visszavágójára hívta a Bajnokokat! tovább
Elképesztő kalandok várnak az Exatlon sztárjaira… A teljes videó pénteken 18.00-kor a tv2.hu/exatlon oldalon! tovább
Alexa sokak kérésére elmeséli, hogy mi történt imádott nagymamájával. tovább
TOP VIDEÓK

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS