Érzelmi hullámvasút: Kótai Misi nélkül is győzni tudtak a Bajnokok


Soha nem látott izgalmakkal jelentkezett az Exatlon Hungary 6. adása, hiszen egy igazán különleges pályán mérték össze tudásukat a Bajnokok és a Kihívók.

Kótai Misi sérülése után pihenőre szorult, ezzel pedig ha marad, valószínűleg Párbajra is számíthat majd. Ha azonban Misinek kell Párbajoznia, akkor eléggé hátrányból indul majd...

A Kihívók csapata arról beszélgetett a nap kezdetén, hogy vajon Misi visszatér-e majd a mai napon a pályára, és ha igen, milyen esélyekkel indulnak a Bajnokok.

Az Exatlon Hungary ma este elérkezett az "ismert világunk végére!" - fogalmazta meg a találó költői képet Palik László. De vajon mire gondolt pontosan? A videóból kiderül!

Kótai Misi pihent két napot szörnyű balesete után, most pedig Palik László kérdezte állapotáról. A Bajnok kifejtette, hogy kis eszméletvesztése is volt, miután beütötte a fejét, ugyanis hatalmas ütést kapott.

Kótai Misinek sérülése miatt távoznia kellett Dominikáról, azonban sok szép felejthetetlen pillanattal ajándékozott meg minket. Kattints a legjobb momentumaiért!

Kótai Misi számára nem volt ismeretlen érzés, ahogy a vascső kiütötte, de sajnos sérülése komolyabb, mint ahogy azt először gondolta. A bokszoló elárulta, mi történt vele a kórházban pontosan, és mit szól az orvosok döntéséhez.

Palik László megdöbbentő bejelentést tett az Exatlon Hungary versenyzőinek. Az orvosokkal egyeztetve Kótai Misi nem folytathatja a versenyt fejsérülése miatt, mivel súlyos agyrázkódást kapott.

Gabi teljes sokkban és szomorúsággal fogadta Misi távozásának hírét, bár tudja, hogy az egészség a legfontosabb, de rossz érzés, hogy egy újabb jó versenyző és hihetetlen személyiség távozik a versenyből.

Zozo szerint egy fejsérülés tényleg nem játék, így megérti, hogy Misi miért is távozik most. Szilveszter sem hagyta szó nélkül a szomorú helyzetet, hiszen az orvosokkal nem lehet és felesleges vitatkozni. Hamarosan azonban újabb csapattag érkezik a Bajnokokhoz.

Kriston Peti az erőegyensúly kérdését fejtegette Palik Lászlónak. A Kihívó nem kertelt, és elmondta, vajon miért lehet nehezebb dolga a Bajnok csapatnak.

Aki ma nyer, az jobb pozícióból kezdheti a Végjátékot, ahol majd eldől, hogy melyik csapat lesz az, akinek a pénteki párbajba kell delegálnia két férfi versenyzőt.

Harc az előnyért 10 nyert meccsig! Az Apokalipszis pálya első résztvevői Tóth Dávid és Kriston Peti.

Az Apokalipszis pálya első női versenyzői Busa Gabi és Besenyei Bogi, akik egy rendkívül kiélezett versenyben mérték össze erejüket.

150 tonna vas, 20 tonna homok, három kamionnyi fémszerkezet és két roncsautó teszi próbára Csollány Szilveszter és Adu László Dániel ügyességét.

A tét óriási: Az előny megszerzéséért versenyzik Szandi és Timi.

Döntetlennél méri össze tudását Zozo és Zalán. Vajon melyik fiú vezeti győzelemre a csapatát?

A kékek csodafegyvere, Dorka méri össze tudását az Apokalipszis pályán a Bajnokok versenyzőjével.

Gelencsér Timinek nyilatkozva Zozo elmondta, hogy a Bajnok fiúknak az is erőt ad, hogy Misinek sajnos távoznia kellett a versenyből, és ő érte, az ő emlékére is küzdenek.

Ezúttal Dávid és Flóri csapnak össze az Apokalipszis pályán.

Az előnyért folytatott versenyfutásban az Apokalipszis pályán Gabi és Alexa mérkőznek meg egymással.

A Bajnokok versenyzője Aduval mérkőzik meg. Vajon Zozo átbillenti a saját javára azt a bizonyos mérleget?

Vajon Brigi vagy Timi lett a győztese az Apokalipszis pályán folytatott kiélezett párharcnak?

A Bajnokok jócskán elhúztak pontokban a kékektől. Vajon Zalánnak sikerül szépítenie a Kihívók eredményén?

Éjszakába nyúló verseny során mérte össze erejét és kitartását Szandi és Dorka. A Bajnokok vezetnek, azonban az előny nem behozhatatlan.

A Kihívó csapatban parázs vitát folytattak arról, hogy ki menjen Zozo ellen a fiúk közül. Miközben megbeszélték ezt a helyzetet, egy kicsikét feszült lett a levegő a csapattagok között.

Zozo és Flóri eddig kétszer mérkőzött meg egymással, amikből minden alkalommal a Bajnokok játékosa került ki győztesen. Vajon ezúttal ki nyeri meg a kiélezett párharcot?

A kiválasztás során volt egy kis feszültség a Kihívók között, hogy ki menjen Zozo ellen, azonban végül a taktika helyesnek bizonyult, és sikerült győzedelmeskedni a Bajnok felett.

Cservenák Alexa győzelmével kiegyenlíthetnek a Kihívók. Vajon melyik csapat szerzi meg az előnyt?

A Bajnokok ismét elhúztak egy ponttal. Vajon Szilveszter legyőzi a kékek versenyzőjét és ezzel még közelebb viszi az előny megszerzéséhez a csapatát?

Dorkán a világ szeme, ugyanis a Kihívóknak ismét esélyük nyílik kiegyenlíteni.

Dávid vagy Zalán az előny megszerzésének kapujába juttathatja a saját csapatát, ugyanis a Kihívók sikeresen kiegyenlítettek.

A Bajnokoknak először van lehetőségük megnyerni a játékot. Vajon Szandi győzelemre viszi a pirosak csapatát?

Szandi sírva kért bocsánatot csapattársaitól, miután megsérült az egyik pálya teljesítése során. "Annyira akartam" - mondta el a többieknek a Bajnok könnyek között, miközben az orvos éppen ellátta őt.

Hirtelen halállal zárul az előnyért folytatott küzdelem. A Kihívók és a Bajnokok is két versenyzőjüket állíthatják a rajthoz. Vajon a pirosak megszerzik első győzelmüket vagy ismét a kékek kerekednek fölül?

10-9-re a Bajnokok arattak győzelmet a Kihívók felett a mai napon, az Exatlon Hungary egyik legfelejthetetlenebb pályáján.

A Kihívók csapata mindent beleadott az esti pályán, annak ellenére, hogy biológiai órájuk nem szokott hozzá a késő esti sportoláshoz.

A Kihívók számára nem zárult sikerrel a mai nap, ugyanis alulmaradtak a Bajnokokkal szemben. A nap során ráadásul egy kisebb összezörrenés is volt a csapat tagjai között, amelyet most megpróbáltak lerendezni.

A Kihívók csapata először szenvedett el vereséget az Exatlon Hungary történetében. A Bajnokok a sikerrel zárt nap után arról beszélgettek, hogy vajon mi vezethetett győzelmükhöz, és milyen hatással lehet a Kihívókra az első vereség.

Kocsis Alexandra teljesen megtörve panaszolta el bánatát Bajnoktársainak a mai nap eseményei után. A Bajnok egyszerűen nem hiszi el azt, hogy hogyan lehet ennyire peches az utóbbi időben...

Kótai Misi távozása után a Bajnokok teljes megdöbbenéssel és szomorúsággal értékelték társuk távozását. Vajon milyen hatással lesz a csapatra Misi távozása?

Kattints, és nézd meg a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. január 8. 22:00

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evadKapcsolódó anyagok
˝Unokáidnak tudod mondani, az olimpiai ezüst mellett átélted ezt is ˝ - mondta Novák Zalán Tóth Dávidnak. Valamennyi Bajnok és Kihívó az eddig... tovább
Adás előtt: Zozo és Geri ismét meglepő felfedezést tettek a kékek versenyzőjével kapcsolatban, ugyanis a fiúk megítélése szerint Dave nem tudja... tovább
Adás előtt: Pap Dorci szobájában látogatta meg Böjte Dave-t, hogy kikérje egy csapattársukat véleményét egy fontos témában. A lány szerint... tovább
Kőkemény összecsapásra számíthatunk Magyarország és Törökország között a Nemzetek Kupáján. Vajon sikerül a magyar csapatnak legyőznie... tovább
Folytatódott a Nemzetek Kupája, ahol a magyaroknak most a dominikaikkal kellett összecsapniuk. Hogy milyen izgalmakat tartogatott a 66. adás, az kattintás... tovább
Viki és Dorci arra lettek figyelmesek, hogy Bogi a Bajnokoknak, legfőképp a fiúknak szeretne imponálni. A két Kihívó lány észrevette, csapattársuk... tovább
Viki és Dorci egy kis csajos pletykálkodásra ültek össze a nap végén. A lányok szerint Dávid ég Bogi között alakul valami, ugyanis állandóan... tovább
A Bajnokok megosztották Zozo-val a mai pályával kapcsolatos élményeiket. Véleményük szerint az ügyességi feladatra ma jobban ráéreztek,... tovább
A Kihívók szerint egyénenként mindenkinek más a versenybeli taktikája, A lesérült Derzsi Viki azonban egy picit szeretne hozzátenni a versenyhez,... tovább
A Bajnokok szerint jó dolog sült ki a Kihívók ötletéből, azonban a pirosaknak kicsit finomítaniuk kellett a gólörömük kifejezésén. Kifejtették,... tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS