Megvan az Exatlon Hungary második évadának első kiesője


Sor került az Exatlon Hungary második évadának első párbajára, ahol szoros küzdelemben dőlt el, hogy Kocsis Alexandra vagy Korok Fatima folytathatja-e a versenyt.

Cservenák Alexandra úgy gondolja, hogy Krizsa Tímea nem önmagát adja, és minden, amit a Kihívó tesz, az csak színjáték.

Kocsis Alexandra a párbaj reggelén mérlegelte azt, hogy vajon ki ellen lenne esélye a küzdelem során. A sportoló elmondta, hogy bárhogyan is alakul majd a nap, bárkire is esik a választás, maximálisan odateszi majd magát a küzdelemben.

Krizsa Tímea a nyaki sérülése miatt nem igazán tudott aludni az éjjel, ezért reggel fáradtan ébredt. Azonban sokkal nagyobb benne az elszántság, és szeretne minden jobban teljesíteni a pályán.

A Kihívók a reggeli beszélgetésük alkalmával megállapították, hogy bár könnyűnek is tűnhet a verseny eleje, mégis apait-anyait bele kell majd adniuk a küzdelembe, hiszen hosszú távon ez hozhatja meg számukra a sikert. ˝Erőt kell demonstrálnunk... és össze kell őket roppantanunk lelkileg!˝ - foglalták össze a versenyzők.

Ebben az évben két győztest avatunk az Exatlon Hungary versenyében, a nyertesek pedig nem csak 15 millió forinttal gazdagodik, hanem elutazhat New Yorkba, és részt vehet a New York City Marathonon.

Az Exatlon Hungary második évadának első Medál játékát Dávid és Péter csatája nyitotta meg.

A második futam rajtjánál Kempf Zozo és Novák Zalán. Vajon ki lesz a gyorsabb?

A harmadik futamban a 43 éves Misi és a 20 éves Dániel mérték össze erejüket.

A Medál játék napján eddig csak Kihívók nyertek. Vajon Csollány Szilveszter megtöri a Bajnokok pechsorozatát?

A fiú versenyzők után most a lányokon a sor, hogy megküzdjenek a Medálért. Brigi és Alexandra csatája hatalmas izgalmakat tartogatott.

A soron következő futamban Alexandra és Bogi mérettettek meg.

Az eddigi 6 futamból 6-ot a Kihívók nyertek. Vajon Gabriella megszerzi Bajnokként az első pontot?

Szoros küzdelemben dőlt el, hogy az újabb futamban Fatima vagy Tímea volt-e a jobb.

A középdöntőbe csak Kihívó jutott be, amit Zalán és Péter csatája nyitotta meg.

A Medálért folytatott harc döntőjébe elsőként Novák Zalán jutott be. Hogy ki lesz az ellenfele, az ebben a futamban dől majd el.

Alexandra és Bogi is a döntőbe jutásért harcoltak, azonban csak egy győzhetett.

A soron következő futamban Timi és Dorka harcolt az életmentő Medálért.

Az első Medál játék férfi döntőjébe Flóri és Zalán jutott be. Újabb izgalmas futamnak lehettünk szemtanúi.

A két nyert meccsig tartó döntőben Flóri vezet. Vajon ebben a futamban egyenlíteni tud Zalán?

Az Exatlon Hungary első Medál játékának döntőjébe Bogi és Timi jutott be. Az ő harcuk következett.

A női döntő első futamát Timi nyerte. Vajon Bogi tud egyenlíteni?

Az Exatlon Hungary első női medálját Krizsa Tímea nyerte, a férfi győztes pedig Flórián Sándor lett.

A Kihívók óriási motivációval vágtak neki a napnak, és sikerre is vitték tervüket. Flórián Sándor is bizonyítani akart, és sikerült is neki.

Zozo elmondta Lacinak, hogy nagyon nehéz volt számukra a döntés, azonban a csapat érdekeit vették figyelembe a döntés meghozatalakor. Szilveszter hozzátette, hogy abszolút egyetértettek a döntésben, hamar kitalálták, hogy mi lenne a legjobb a csapatnak.

Palik László tájékoztatta a nézőket arról, hogy Kótai Misit éppen vizsgálják az orvosok, ugyanis fejsérülése után szédülni kezdett. Hogy mi lesz a sportoló sorsa, az még egyelőre rejtély.

Elkezdődött a Párbaj a versenyben maradásért. Fatima és Alexandra most nem hibázhatnak.

Fatimának már csak 3 élete maradt. Ha versenyben akar maradni, akkor most bizonyítania kell!

Szandi eddig veretlen az Exatlon Hungary második évadának első Párbajában. Vajon veretlenségét sikerül megőrizni a soron következő futamban is?

Fatimának már csak egy élete maradt. Amennyiben ebben a futamban is Szandra nyer, akkor Fatima sorsa megpecsételődött.

Fatimának sikerült az előző futamban győzelmet aratnia, azonban ez még kevés. Újabb kiélezett harc következett.

A Párbaj után a Bajnokok sírva beszélték meg a futam eseményeit. Kocsis Alexandra pedig könnyes szemmel kért bocsánatot ellenfelétől.

Kicsit hihetetlennek érezte saját sikerét Kocsis Alexandra, aki könnyek között mesélt érzéseiről Palik Lászlónak.

Korok Fatima a sérülése ellenére sem szerette volna feladni a játékot, azonban nem mindent alakult számára terv szerint. A sportoló nagy fájdalmakat érzett végig a Párbaj közben, és bár mindent beleadott, számára most véget ért a verseny. Fatima kőkeményen küzdött, azonban búcsúznia kell a versenytől.

Cservenák Alexandra kemény kritikát fogalmazott meg Kihívó társának. Tímea természetesen miután meghallgatta a véleményt, reagált is Alexandra határozott véleményére.

A Kihívók egyszerűen nem tudtak dűlőre jutni Krizsa Tímea viselkedését illetően. Megfogalmazták, hogy Tímea reakciói nem tűnnek őszintének, és ezt mindenképpen meg kell beszélniük, ugyanis fontos számukra a csapategység.

Kocsis Alexandra nagyon szeretett volna nyerni végre, és ez a vágya most teljesült is. A Bajnok érzéseiről mesélt a kameráknak a győztes Párbaj után.

Kempf Zozo nem csak a Bajnokok teljesítményében, hanem önmagában is csalódott az Exatlon Hungary első napjaiban. Nem csak a BMX világbajnok, hanem Tóth Dávid is csalódott magában.

A Bajnokok megfogalmazták, hogy tudják, nem hozták ki magukból a 100%-ot, emiatt lehet az, hogy nem jártak a pályákon nagy sikerrel. Rájöttek, hogy meg kell tanulniuk küzdeni, és "állatként" viselkedni, hogy győzelmeskedhessenek.

Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2020. január 3. 22:07

Címkék: Exatlon Hungary   exatlon_2evadKapcsolódó anyagok
Kőkemény összecsapásra számíthatunk Magyarország és Törökország között a Nemzetek Kupáján. Vajon sikerül a magyar csapatnak legyőznie... tovább
Folytatódott a Nemzetek Kupája, ahol a magyaroknak most a dominikaikkal kellett összecsapniuk. Hogy milyen izgalmakat tartogatott a 66. adás, az kattintás... tovább
Viki és Dorci arra lettek figyelmesek, hogy Bogi a Bajnokoknak, legfőképp a fiúknak szeretne imponálni. A két Kihívó lány észrevette, csapattársuk... tovább
Viki és Dorci egy kis csajos pletykálkodásra ültek össze a nap végén. A lányok szerint Dávid ég Bogi között alakul valami, ugyanis állandóan... tovább
A Bajnokok megosztották Zozo-val a mai pályával kapcsolatos élményeiket. Véleményük szerint az ügyességi feladatra ma jobban ráéreztek,... tovább
A Kihívók szerint egyénenként mindenkinek más a versenybeli taktikája, A lesérült Derzsi Viki azonban egy picit szeretne hozzátenni a versenyhez,... tovább
A Bajnokok szerint jó dolog sült ki a Kihívók ötletéből, azonban a pirosaknak kicsit finomítaniuk kellett a gólörömük kifejezésén. Kifejtették,... tovább
Novák Zalán egy kis időre még pihenni fog, nagyon csalódott érzi magát a mai teljesítménye után.  tovább
Tóth Dávid tegnap még el sem tudta volna képzelni, hogy pályára álljon, ma azonban egy sikeres futamot tudhatott maga mögött. A Bajnok eléggé... tovább
A Kihívók szerint a Bajnokok rettentően furcsán viselkednek a pályán, nem biztatják egymást, nem mutatják ki örömüket annyira. Dave kifejtette,... tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS