Megvannak az Exatlon Hungary Szuperdöntősei


Több hónapos elképesztő küzdelem után eljött a végső összecsapás ideje! Az Exatlon Hungary négy harcosa pénteken este a Döntőbe vívott elképesztő csatát azért, hogy bekerüljenek a hétfő esti Szuperdöntőbe, ahol már csak két ember szállht versenybe a 20 millió forintos fődíjért!

Patrik úgy gondolja, ez a Döntő a legfontosabb a számára, hiszen itt derül ki, hogy ki lesz a férfi és a női győztes.



Dombi Rudolf nagyon büszke, hogy eljutott a férfi Döntőig. A játékos úgy látja, mindenki nagyon motivált, de esélyesnek érzi magát a győzelemre.




Gelencsér Timi nagyon kemény ellenfélnek tartja Katát, de 50-50 % esélyt lát arra, hogy meg tudja nyerni a Döntő csatát.



Huszti Kata a reggeli futással nem csak fizikálisan, hanem mentálisan is próbálja magát felkészíteni a Döntőre. Kata szeretné bebizonyítani, hogy egy hétköznapi sportolóból is bajnok válhat.



Timi nem aludt sokat az éjjel, mert nagyon agyalt a versenyen és a tegnap történteken. Egyedül maradt a szobában és nagyon hiányolta, hogy nincs mellette Reni reggel.



A négy Döntős közül egyik sem gondolta volna, hogy hogy ilyen sokáig versenyben lesz. Gelencsér Tímea számára szinte hihetetlen, hogy itt van. Huszti Kata fél, mivel csak egyedül maradt kék, de úgy érzi, van esélye a győzelemre.



Palik László egyedül érezte magát a tribünön, de gyorsan megoldotta a helyzetet. Hogy mivel lepte meg a Döntősöket, az a videóból kiderül!



A kiesett versenyzők a pálya mellett ülve nézhetik a futamokat. Hannát rossz érzés fogta el, úgy érzi, még ő is szeretne harcba szállni. Mischinger Péter Palik Lászlónak elárulta, Patriknak szurkol. Jóni Mátéban is hiány tombol, Reni pedig már élvezi, hogy nincs rajta a stressz.



Patrik megtiszteltetésnek érzni, hogy a legjobb négyben lehet, de minden meg fog tenni, hogy a Szuperdöntőben is még itt állhasson.



Palik László egy új tüzet lát az olimpiai bajnok kajakos szemében. Dombi Rudi megmagyarázta, miért érzékelheti ezt a műsorvezető.



Katának nagyon tetszettek Rákóczi Reni szavai a búcsúzásnál, így megfogadta, ő is csak pozitív felfogással szeretne távozni a versenyből.



Gelencsér Timi nagyon aggódott, hogy a legfontosabb napján Reni nem tudja őt támogatni. De Palik László meglepetésének hála, Reni szurkolhat csapattársának a pálya széléről.



Ha kíváncsi vagy milyen szabályok lépnek érvénybe a Döntőben, akkor kattints és nézd meg a videót!



Az Exatlon Hungary női Döntőjének első futamában Gelencsér Tímea és Huszti Kata csapott össze.



Az első szettet Kata nyerte. Vajon Timi tudott egyenlíteni?



A tét hatalmas, hiszen valaki bekerülhet a Szuperdöntőbe. Vajon ki lesz az?



Kata nagyon ráérzett a Döntő első pályájára. Vajon Timinek is sikerült elkapnia a fonalat?



Huszti Kata 3-1-re vezet, de Timi nem hagyja magát, mindent belead, hogy legyőzze.



Elkezdődött az Exatlon Hungary férfi Döntője Esztergályos Patrik és Dombi Rudi között.



Őrült tempóra kapcsolt Rudi és Patrik a Döntő második futamában.



Esztergályos Patrik nagyon érzi ezt a pályát, 2-0-ra vezet Dombi Rudolf ellen.



Patrik 2-1-re vezet Rudi ellen. Ki akarja jobban a férfi bajnoki címet?



Patrik szettlabdával lépett a rajthoz. Vajon Rudinak sikerült megakadályoznia, hogy ellenfele ezt a futamot is behúzza?



A Döntősök az első mérkőzést kielemezve arra jutottak, hogy bejött nekik a papírforma. Huszti Kata tartott tőle, hogy jól választott-e ügyességi játékot, de bebizonyosodott, bejöttek a megérzései.



Timi és Kata szélsebesen vágott neki a futamnak a következő pályán.



Timi jól választott ügyességi feladatot, ugyanis 1-0-ra vezet. Vajon Kata feltalálta magát ezen a pályán?



Timi nagyon higgadtan haladt a pályán, hiszen az ügyességi játék fekszik neki.



Timi erőre kapott, és 3-0-ra vezet Kata ellen a női Döntő második szettjében. Vajon Kata erre mit lép?



Az első szettet Patrik nyerte. Most Rudin a sor.



A férfiak közötti gigászi csata folytatódott, ugyanis ismét összecsapott egymással Esztergályos Patrik és Dombi Rudolf!



Csak egy cél motiválja a versenyzőket, a győzelem. Vajon ezúttal Esztergályos Patriknak vagy Dombi Rudinak sikerült?



A mindent eldöntő szett következett. Vajon ki szerezte meg az első pontot?



Még nincs vége! Gelencsér Tímea és Huszti Kata a Döntőben másodjára is megmérkőzött egymással.



Kiderült, hogy ki lett az Exatlon Hungary legjobb női versenyzője! Kattints, és nézd meg a videót, melyben Gelencsér Tímea és Huszti Katalin utoljára csapott össze egymással!



Huszti Kata még egy lehetőséget, hogy az Exatlon Hungary-ben bizonyítson, ezért senkinek sem akart csalódást okozni, mindent megtett, hogy a legjobbak közé kerüljön. Kata úgy érzi, köszönettel tartozik nemsak családjának, hanem Dorkának is.



Gelencsér Timi 80 napig versenyezhetett az Exatlon Hungary-ben. A versenyző könnyeit visszafojtva gratulált Katának. Timi úgy érzi, rengeteg élménnyel gazdagodott, így nem csalódott, hogy nem viheti haza a trófeát.



Két versenyző tért már csak vissza a Villába. Huszti Katának felelmelő érzés, hogy ő lett a legjobb női versenyző, de szokatlan is egyaránt.



Esztergályos Patrikot és Huszti Katát is büszkeség töltötte el, amikor visszagondoltak arra, honnan is jutottak el a Szuperdöntőig. A versenyzők úgy vélik, senkiben sem maradt hiányérzet.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2019. április 19. 21:54

Címkék: Exatlon Hungary   bajnokok   kihívók   palik lászló   dombi rudolf   gelencsér tímea   exatlon hungary teljes adás   geoblocked   esztergályos patrik   huszti katalin



Kapcsolódó anyagok
Több hónapos elképesztő küzdelem után eljött a végső összecsapás ideje! Az Exatlon Hungary harcosai már csak négyen maradtak, a Döntőben pedig... tovább
Most megmutatjuk, milyen irigylésre méltó módon kapcsolódik ki Gelencsér Timi két forgatás között! tovább
Adás előtt: Zalán szerint a Kihívókat nagyon megviselte, hogy két csapattársukat is elveszítették, ám úgy véli, hogy a hétfői Villa játék után... tovább
Adás előtt: Koloszár Enikő nehéz éjszakán van túl, így nem csoda, hogy a reggel sem indult zökkenőmentesen számára, dolgát pedig az sem... tovább
De vajon mit rejtenek a csillagok és melyik csapat kapja majd a nyereményt? Kedden este 20.10-kor kiderül! tovább
Az Exatlon Hungary történelmi pillanathoz érkezett! Pályára léptek az új emberek,  így mostantól ismét teljes létszámban versenyeznek a... tovább
A Kihívók a csapatkiáltást gyakorolták, amiben Flóri volt a legnagyobb hangadó! Ha kíváncsi vagy a megható és mókás jelenetre, akkor kattints a videóra! tovább
 A Kihívók az esti beszélgetésnél kitértek arra is, hogy Pap Dorka milyen jó érzékkel dobálja a labdákat és a golyókat. Ez aztán további... tovább
 A Kihívók a reggelinél arról beszélgettek, milyen jó lakótárs Adu Laci! tovább
 Mórádi Zsolt elárulta, szerinte a Villa szét is bonthatja a csapategységet, mert itt a faházban egy légtérben van mindenki, a Villában viszont... tovább

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS