Elkezdődött az egyéni játék: Dombi Rudolf hatalmas meglepetést okozott


Az Exatlon Hungary keddi adásában megkezdődött az egyéni játék! Az Ötök viadalában a tét a legjobb négybe jutás volt a férfi versenyzők számára, így a küzdelem minden eddiginél kiélezettebb volt. Ám Dombi Rudolf nem csak teljesítménye miatt okozott meglepetést a többi versenyző számára...

Gelencsér Timi edzéssel kezdte a napot, hogy visszanyerje régi formáját a pályán. A Bajnok fiúk egymás között próbálták találgatni, hogy vajon mi várhat rájuk az egyéni játékban. Abban mind egyetértettek, hogy Mischinger Péternek kellene kiesnie. Rudi elmondta, csak magára fog koncentrálni a pályán, nem pedig arra, hogy ki ellen megy.
P
eti kielemezte a Bajnok fiúk teljesítményét. A Kihívó elárulta, hogy az egyéni játékban szerinte kikkel gyűlhet meg a baja a pályán, de reméli, hogy minden reményei szerint fog majd alakulni.

Ungvári Miklós korán ébredt az első egyéni játék reggelén, ugyanis főpróbát tartott a megmérettetés előtt. Rákóczi Renivel a dobást gyakorolták a Tábor előtt. Kipróbáltak egy új dolgot, ami meglepő módon be is jött nekik.

A Bajnokok bizonytalanok az előttük álló nappal kapcsolatban, ugyanis nem tudják, hogy miként fog alakulni az első egyéni játék. Patrik viszont azon a véleményen van, hogy bárhogy is alakuljon a verseny, szerinte Mischinger Péter megérdemelné, hogy bekerüljön a legjobb négy közé.

Kata és Hanna szerint a pirosaknál nem felhőtlen a hangulat, és úgy látják, hogy az egyéni játéknak köszönhetően elindult a csapaton belüli klikkesedés, ami csak egyre rosszabb lesz.

Timi elmondta a Bajnok fiúknak, hogy ők Renivel végig ott lesznek a pálya mellett és szurkolni fognak nekik a végsőkig. Rudi szerint hatalmas előnye lesz annak a versenyzőnek az egyéni játékban, akinek jobb az erőnléte a többieknél.

Palik László elmondta a versenyzőknek, hogy fog zajlani a legjobb négy közé jutás. Az összetett statisztika dönti el, mennyi életet kapnak a játékosok. Nézd meg a videót, melyből kiderül, ki mennyit kapott az Ötök viadala előtt.

Péter úgy látja, hogy az elmúlt két hétben elért eredményeinek köszönheti, hogy most a középmezőnyben van, viszont tanácstalan, hogy a továbbiakban képes lesz-e versenyben maradni.

Jóni Máté az Ötök viadala előtt elmondta, hogy ez a nap neki egyáltalán nem egy teszt. Nagyon komolyan fogja venni és megnyeri a küzdelmet, még akkor is, ha neki van a legkevesebb élete.

Rudi szerint bárki legyőzhető, ezért bárhogy alakulhat a verseny. A Bajnok úgy látja, hogy egy pont lemaradás behozható, de ugyanennyi előny el is bukható.

Az Ötök viadalának első futamában Esztergályos Patrik és Dombi Rudolf mérte össze gyorsaságát és ügyességét.

A folytatásban Ungvári Miklós és Mischinger Péter csatája következett.

A tét a legjobb négybe jutás volt Az Ötök viadalában, melynek következő futamában Dombi Rudolf és Jóni Máté vívott szédületes harcot egymással.

Épphogy elkezdődött az egyéni játék de már forrnak az indulatok csapaton belül. Dombi Rudolf nem bírta elviselni, hogy Gelencsér Timi csapattársának, Máténak szurkolt.

A következő csatát Esztergályos Patrik és Mischinger Péter vívta meg egymással. Vajon melyikük örülhetett a futam végén? Nézd meg a videót, és kiderül!

A küzdelem folytatódott! Ezúttal Ungvári Miklósnak és Jóni Máténak kellett szembeszállnia egymással.

Elképesztően szoros összecsapásban küzdött meg egymással Az Ötök viadalában Dombi Rudolf és Mischinger Péter!

Hatalmas a tét, ezt pedig Ungvári Miklós és Esztergályos Patrik is nagyon jól tudta! Kattints, és nézd meg a két Bajnok egymás elleni küzdelmét!

Nincs megállás: Az Ötök viadalában ezúttal Jóni Mátén és Mischinger Péteren volt a sor, hogy megküzdjenek egymással a győzelemért és a legjobb négybe jutásért.

A következő futam során Dombi Rudolf és Ungvári Miklós csaptak össze. Vajon melyikük volt a jobb? A videóból ez is kiderül!

A győzelem nem adja magát könnyen, így másodjára is csatáznia kellett egymással Esztergályos Patriknak és Dombi Rudolfnak.

A folytatásban Ungvári Miklósnak és Mischinger Péternek is újabb harcot kellett vívnia egymással.

Folytatódott Az Ötök viadala, mégpedig Esztergályos Patrik és Mischinger Péter emberfeletti csatájával.

Dombi Rudolf és Ungvári Miklós második futama még izgalmasabb volt, mint az első! Ha kíváncsi vagy, melyikük győzött, kattints, és nézd meg a videót!

Még mindig nem dőlt el semmi: A folytatásban Esztergályos Patrik és Dombi Rudolf harmadjára is megküzdött egymással Az Ötök viadalában.

Dombi Rudolf és Mischinger Péter mindent beleadott, hogy győzni tudjon, hiszen a tét hatalmas volt...

Dombi Rudolf és Mischinger Péter csatája egyre kiélezettebbé vált... Vajon most ki vesztett életet és ki örülhetett a győzelmének? Kattints, mert a videóból ez is kiderül!

Ez a csata talán az eddigi legfontosabb Dombi Rudolf és Mischinger Péter életében, hisz a győztes bekerülhet az Exatlon Hungary legjobbjai közé!

Ötödik alkalommal szállt szembe egymással az egyre elszántabb Dombi Rudolf és Mischinger Péter! Vajon ki került be a legjobb négy férfi versenyző közé? A videóból kiderül!

Dombi Rudolf amit eltervezett, azt véghez vitte: ő került be elsőként a döntőbe, vagyis a legjobb négy férfi közé az Exatlon Hungary-ben. A Bajnok elmondta, nem volt könnyű dolga csapattársaival és Mischinger Péterrel szemben.

Esztergályos Patrik egyáltalán nem elégedett az Ötök viadalában nyújtott teljesítményével. Úgy gondolja, akár Oscar-díjra is jelölhetnék jövőre színészkedése miatt.

Péter úgy érzi, hogy élt már meg nagy pillanatokat, de mindig az utolsó pillanatban, a cél előtt fogy el az ereje, a versenyben és az életben is. A Kihívó fontosnak tartja, megtalálja ennek az okát, mert ezen sok minden múlik.

Rudi végtelenül büszke magára, és az általa nyújtott teljesítményére. Úgy érzi, hogy sportolóként elég erős ahhoz, hogy megbirkózzon komoly kihívásokkal, és ennek köszönheti kimagasló eredményét. A kajakos viszont sajnálja Bajnok társait, szerinte hiányolják mint egykori csapatkapitányt.

Peti nagyon szeretett volna elsőként bejutni a legjobb négy férfi közé, azonban ez nem sikerült neki, amiért végtelenül csalódott. A Kihívó úgy érzi, túlságosan elbízta magát, majd a vesztes futamok után leengedte fejben a győzelmet.

A Kihívóknál este Dombi Rudolf volt a téma. A kékek szerint a Bajnok csak kihasználta csapattársait, amikor kihúzta magát a versenyek alól, hogy rápihenhessen az közelgő egyéni játékra. Hanna kimondottan örül, hogy a sportoló nem az ő csapatuk tagja volt.

Dombi Rudolf csalódottnak látta Esztergályos Patrikot, ezért jó tanácsokkal próbálta ellátni a fiatal Bajnokot. Úgy érzi a külső tényezők befolyásolják Patrikot a versenyben. Hogy mit érez Patrik ezzel kapcsolatban, az a videóból kiderül!

Timi szerint a feszültség forrása, hogy a Bajnokok nem beszélik meg a problémáikat. Úgy érzi, egy idő után ez még jobban felszínre fog törni és robbani fog. Feltűnt nekik, hogy Rudi tud futni, ha magáért kell küzdenie. Reni szerint Hanna retteg attól, hogy össze kell költöznie Rudival.

Kata szerint sokkal jobb volt mindenkinél Peti a pályán, de fejben elengedte a meccset. A Kihívó hozzátette, teljes mértékben támogatni fogja csapattársát mindenben, hisz ott a helye a legjobb nyolc versenyző között, és képes megverni a Bajnokokat.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2019. április 2. 21:47

Címkék: Exatlon Hungary   bajnokok   kihívók   palik lászló   dombi rudolf   ungvári miklós   gelencsér tímea   rákóczi renáta   mischinger péter   szabó-thomka hanna   exatlon hungary teljes adás   geoblocked   esztergályos patrik   huszti katalin   provoda jodes   jóni máté   murvai líviaKapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary Bajnokának a műsor előtt sem voltak eseménytelenek a napjai, ám most még inkább szoros a napirendje. A TV2.hu stábtagjai végig ott... tovább
Hihetetlen hangulatban telt a hétvégi Exatlon Hungary közönségtalálkozó. Az exatlonisták elmondták, mennyire fontos volt számukra ez a nap, illetve... tovább
Május 26-án került megrendezésre az Exatlon Hungary közönségtalálkozó, ahol rengeteg Bajnok és Kihívó tette tiszteletét. Mi végig ott voltunk... tovább
Az Exatlon Hungary győztese, Huszti Kata betekintést engedett mindennapjaiba. A verseny óta gyökeresen megváltozott az élete, de a műsor előtti... tovább
Valamennyi Bajnok és Kihívó kilátogatott a  hétvégén megrendezett kick-box világkupára, ugyanis Jóni Máté, Murvai Lívia és Rákóczi Reni is... tovább
Az Exatlon Hungary legjobb férfi Kihívója bevezette a TV2.hu stábját a gladiátor küzdelmek rejtelmeibe. Vestator elmesélte, mikor kezdődött és... tovább
Éld át újra az Exatlon Hungary győztesének, Huszti Katának a legemlékezetesebb pillanatait! tovább
Több hónapos emberfeletti küzdelem után kiderült, ki az Exatlon Hungary abszolút győztese. A 2019-es verseny Bajnoka, a 20 millió forint és a trófea... tovább
Esztergályos Patrik lett az Exatlon Hungary ezüstérmes versenyzője. A Bajnok nem sajnálja Huszti Katától a fődíjat és nagyon örül, hogy a... tovább
Elérkezett Huszti Kata és az Exatlon Hungary legutolsó futama! Vajon Kata hogyan teljesített a pályán? tovább

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS