Újabb csapás érte a Kihívókat: összetörtek a Végjáték után


Ismét elérkezett a Végjáték napja, ahol a játékosok teljes erőbedobással küzdöttek meg egymással. Az emberfeletti harc után kiderült, hogy pénteken kiknek kell megküzdeniük a benntmaradásért. 

Ma van a legnagyobb tétje a versenynek, ugyanis eldől, hogy melyik csapat tagjainak kell Párbajba mennie. Huszti Kata aggódik, hogy nem tud jól teljesíteni a legfontosabb napon. Hanna bevallotta, volt taktikájuk Kata ellen, de most muszáj segíteniük versenytársukon.

Ungvári Miklós tanácsainak, és Máté egyre több tapasztalatának köszönhetően napról napra magabiztosabban érzi magát a pályán.

A Kihívók ugyanazzal a taktikával szeretnének a Végjátékba menni, mint amit eddig folytattak. Huszti Kata csapattársainak elárulta, a Bajnokok közül egy játékostól tart, akivel nem szívesen száll harcba.

Ungvári Miklós és Jóni Máté a Végjáték napját egy kemény edzéssel indította. Ungi úgy érzi, hogy a Kihívók ismét Mátéra utaznak, így lélekben felkészítette csapattársát, mire számíthat és milyen taktikával állnak pályához. A Kihívók elszántan indultak neki a Végjátéknak. Eldöntötték: ma ők nem veszítenek. A Bajnokok nem mindennapi játékkal indították a napot, egy labdát dobáltak körbe, és minden játékosnak mondania kellett egy moziváló felszólalást. Vajon ez segíthet a pirosaknak? Palik László a szülinapos Bajnokot arról kérdezte, melyik volt számára az eddigi legemlékezetesebb szülinap. A válaszáért nézd meg a videót. Szabó-Thomka Hanna számára eljött a pillanat amikor ő is veszélyben van? A Kihívó úgy érzi, most nem ő lesz a legerősebb versenyző, így előfordulhat, hogy neki kell párbajoznia ha a Kihívók elveszítik a Végjátékot. A tegnapi győzelmüknek köszönhetően a Kihívók máris plusz ponttal indulhattak. Hogy Jóni Máténak sikerült-e bezsebelnie a Bajnokok első pontját, azt a videóból megtudhatod. Döntetlen az állás! A következő futamban Murvai Lívia és Salander Dorina csaptak össze.

A Végjátékban ezúttal Gelencsér Tímeán és Huszti Katán volt a sor, hogy megküzdjenek egymással! Ha kíváncsi vagy, melyikük szerzett pontot a csapatának, akkor kattints, és nézd meg a videót! A folytatásban Dombi Rudolf és Provoda Jodes mérték össze gyorsaságukat és ügyességüket az Exatlon Hungary pályáján. Az újabb női összecsapásban most Rákóczi Renátának és Szabó-Thomka Hannának kellett egymással csatáznia! A Végjátékban nincs megállás! Most Ungvári Miklósnak és Mischinger Péternek kellett bebizonyítania, hogy ő a jobb. Elképesztően szoros összecsapásban harcolt egymással Murvai Lívia és Huszti Katalin. Vajon melyiküknek sikerült nyernie? Rákóczi Renátának ezúttal Salander Dorinával kellett összecsapnia! Vajon melyikük szerzett pontot a csapatának? A videóból ez is kiderül! A Bajnokoktól Esztergályos Patrik, míg a Kihívóktól Provoda Jodes küzdött azért, hogy a Végjátékban pontot szerezzen. De vajon melyiküknek sikerült?

Emberfeletti csatában harcolt a Végjátékban Gelencsér Tímea és Szabó-Thomka Hanna!

A küzdelem egyre szorosabbá vált, de vajon ezúttal Jóni Máté vagy Provoda Jodes örülhetett a futam végén? Újabb futamban szállt szembe egymással Murvai Lívia és Huszti Katalin! Vajon most melyikük volt a jobb? A folytatásban Rákóczi Renátának és Salander Dorinának másodjára is meg kellett küzdenie egymással! Dombi Rudolf és Mischinger Péter elképesztően izgalmas párharcával folytatódott a Végjáték! Ha kíváncsi vagy, ki nyerte a futamot, kattints, és nézd meg a videót! Vajon Gelencsér Tímeának sikerült megszereznie a Bajnokok 10. pontját, vagy Szabó-Thomka Hannának köszönhetően felzárkóztak a Kihívók? A videóból ez is kiderül, ahogy az izgalmas futam további részletei is! Jóni Máté remekelt a Végjátékban, így hozta a pontot a csapatának, és bebizonyította, hogy itt a helye az Exatlon-ban. Kiderült ki lett a legrosszabb és ki lett a legjobb statisztikájú játékos a Kihívók közül. A videóból kiderül, kinek kell párbajba mennie.

A Végjáték után kiderült, hogy Huszti Kata lesz az egyik, akinek a bennmaradásért kell küzdenie. A Kihívót nem lepte meg a hír, szerinte ez várható volt. Hanna elmondta, nem bírja cipelni a terhet, hogy más sorsa rajta múljon. Soha életében nem volt még ilyen szituációban. Salander Dorina sem bírta sírás nélkül csapattársai szavait. Hanna megígérte: ha azon múlik, felajánlja Medálját Dorkának a Párbajban. Huszti Kata a heti teljesítményük után nem gondolta volna, hogy veszítenek. Hanna nem érti, hogy a Bajnokok a legfontosabb napon, hogyan tudnak hibátlanul teljesíteni, és megnyerni a Végjátékot. A Bajnokok diadalittasan tértek vissza a Táborba, hiszen mindenki a legjobb formáját hozta, és megnyerték a Végjátékot. Timi örül, hogy a Kihívók közül lány távozik, így a jövőhéten több idejük lesz regenerálódni a futamok között. Hanna és Dorina is arra számított, hogy egymás ellen fognak pár harcolni a Párbajra, így meglepő fordulatként érte Őket, hogy Hanna lett a legjobb statisztikájú játékos. Huszti Kata érzelmek nélkül szeretne belevágni a holnapi csatába. A Bajnokokat meglepte Hanna viselkedése, miután megtudta, hogy Ő a legjobb statisztikájú játékos. Livi, Reni és Timi egyöntetűen egy játékost éreznek erősnek a kékek közül. Hogy kire gondolnak, azt a videóból megtudhatod! Hatalmas teher nehezedik Huszti Katára és Salander Dorinára. A versenyzők zokogásban törtek ki a Párbajra gondolva, majd Dorina figyelmeztette Katát, holnap nem lesz vele kedves, rá sem fog nézni, csak a győzelemre koncentrál. Fodor Rajmund betegsége miatt nem vehetett részt a mai küzdelemben, így csapattársai örömmel meséltek neki a Bajnokok remekeléséről. Patrik és Miki is úgy érzi, fáradnak a Kihívók, és összetörtek a Végjátékban.

Nézd vissza a teljes adás!

2019. március 7. 16:25Kapcsolódó anyagok

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS