Gigászi összecsapás után új gazdára talált a Villa


Az Exatlon Hungary 10. hete ismét a Villa játékkal kezdődött! Vajon sikerült megtartaniuk a luxuslakot a Bajnokoknak? Vagy a Kihívók egy hét után máris elhagyták a Tábort?

Reggel szépségszalonná változott a Villa. Livi délelőtt Timinek varázsolt szépséges tincseket, így felkészítve őt az aznapi versenyre. Reni nem tudja, hogy a Kihívó lányok között milyen a kapcsolat, de örül, hogy ők nagyon is jól kijönnek egymással.

Dorka szerint Hannával hiába készülnek mindig jó taktikával a versenyekre, valahogy a pályán mindig másképp alakul minden. Ennek ellenére Hanna fontosnak tartja, hogy a Kihívó fiúkat erősítsék, ugyanis csak két csapattag maradt az erősebbik nemből.


Ungvári Miklós, Jóni Máté és Fodor Rajmund Lívi helyzetéről beszélgettek a Villa játék reggelén. Úgy érzik, sokat segítenek neki, és a versenyző szerencsés, hogy a Bajnokoknál van, mert a Kihívók nem törődnének így vele.

Hanna és Dorka taktikázásba kezdtek a Villa játék reggelén. Hanna szerint a legjobb játékos befolyásol mindent a versenyben. A videóból kiderül, miért gondolják jó ötletnek, ha Katát mindig Reni ellen küldik a pályán.

Mischinger Péter Kata hogyléte felől érdeklődött a Villa játék előtt. Peti szerint Katát csak most viselte meg a legjobb statisztikával járó teher, a továbbiakban neki ez nem lesz probléma.

Livi szerint a Kihívó lányok nem befogadóak Katával szemben, inkább erős ellenfélnek tekintik mint csapattársnak.

Huszti Kata szerint nincsenek kimondva a szövetségek, de érezni, hogy ő és Jodi kilógnak a régi játékosok közül.

Dombi Rudolf és Esztergályos Patrik úgy érzik figyelniük kell a lányokra, különös Lívire, hiszen nekik most többet kell menniük. Ellenben nekik lehet, hogy csak egy lehetőségük van, hogy bizonyítsanak.

Rudi nagyon sajnálja hogy Norbi távozott a versenyből. Úgy látta a Kihívó hatalmasat fejlődött a játék során. A Bajnok elárulta, örül, hogy Norbi ledöntötte a falakat.

Jóni Mátét Ungvári Miklós, míg Provoda Jodest Mischinger Péter segítette a Villa játék első futamában.

A következő futam során Rákóczi Renáta és Salander Dorina csaptak össze. Segítőik Ungvári Miklós és Provoda Jodes voltak.

Újabb összecsapás következett! Ezúttal Ungvári Miklós, Dombi Rudolf, Provoda Jodes és Mischinger Péter léptek a pályára.

A Villa játékban elképesztően nagy volt a tét! A luxuslakért a következő fordulóban Ungvári Miklós, Gelencsér Timi, Mischinger Péter és Szabó-Thomka Hanna küzdöttek.

Ungvári Miklós Esztergályos Patrikot, míg Mischinger Péter Provoda Jodest segítette a Villa játék következő futamában.

Nincs megállás! A folytatásban Ungvári Miklós és Murvai Lívia, valamint Provoda Jodes és Salander Dorina küzdöttek a Villáért.

Ungvári Miklós ezúttal Gelencsér Tímeát, Provoda Jodes pedig Huszti Katalint segítette a futama során.

A Villa játék újabb futamában Ungvári Miklóson, Jóni Mátén, Huszti Katalinon és Mischinger Péteren volt a sor, hogy pontot szerezzenek csapatuknak.

Új taktika a Kihívóknál, elkezdték pihentetni a fiúkat, de vajon beválik?

Lehagyták a Kihívók a Bajnokokat a pontokat tekintve, de még messze a vége.

A folytatásban egy újabb kiélezett futamra került sor.

Hatalmas a vágy a luxus rezidencia iránt. A négyes óriási elszántsággal vette az akadályokat.

A Kihívók nagyon visszavágyódtak a Villába. A Bajnok és Kihívó duón volt a világ szeme.

Renin és Mikin volt a sor, hogy hárítsák a Kihívók győztes pontját. Vajon sikerült nekik?

Vajon a Kihívók behúzták a győztes pontot vagy egyenlítettek a Bajnokok?

Újabb összecsapásra került sor. De vajon kié lesz a Villa?

Gelencsér Tímea teljesen összetört a Villa játék utolsó futama után, könnyek között mondta el csapattársainak azt, hogy mi bántja őt...

Győzelmüknek köszönhetően a Kihívók térhettek vissza a Villába. Bőven volt ok az örömködésre, hiszen Máté elleni taktikájukat is sikeresen kivitelezték a kékek.

Salander Dorina úgy érzi tökéletesen hozták a megbeszélt stratégiát a Villa játékon és jelenleg nagyon egységes a Kihívók csapata.

Egyáltalán nem voltak letörve a Bajnokok, hogy a Táborba kellett visszatérniük, sőt kicsit már az otthonuknak is tekintik. Csapattársai inkább Timit sajnálták, amiért a versenyben nem azt tudta nyújtani, amit eltervezett.

Dorka és Hanna egy előre kidolgozott taktikával készült a Villa játékra, viszont Mischinger Pétert nem avatták be, így az első kiválasztási kör előtt mit sem sejtve osztotta ki a feladatokat.

Rákóczi Reni vigasztalta meg Timit, aki könnyek között élte meg a csapat kudarcát. A Bajnok lány úgy érzi, hogy az ő hibájából veszítettek.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2019. március 4. 21:38

Címkék: Exatlon Hungary   futamok   bajnokok   kihívók   geoblocked   Exatlon Hungary   bajnokok   kihívók   palik lászló   dombi rudolf   fodor rajmund   ungvári miklós   gelencsér tímea   rákóczi renáta   kása andrás   mischinger péter   salander dorina   szabó-thomka hanna   exatlon hungary teljes adás   geoblocked   esztergályos patrik   huszti katalin   provoda jodes   jóni máté   murvai líviaKapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary Bajnokának a műsor előtt sem voltak eseménytelenek a napjai, ám most még inkább szoros a napirendje. A TV2.hu stábtagjai végig ott... tovább
Hihetetlen hangulatban telt a hétvégi Exatlon Hungary közönségtalálkozó. Az exatlonisták elmondták, mennyire fontos volt számukra ez a nap, illetve... tovább
Május 26-án került megrendezésre az Exatlon Hungary közönségtalálkozó, ahol rengeteg Bajnok és Kihívó tette tiszteletét. Mi végig ott voltunk... tovább
Az Exatlon Hungary győztese, Huszti Kata betekintést engedett mindennapjaiba. A verseny óta gyökeresen megváltozott az élete, de a műsor előtti... tovább
Valamennyi Bajnok és Kihívó kilátogatott a  hétvégén megrendezett kick-box világkupára, ugyanis Jóni Máté, Murvai Lívia és Rákóczi Reni is... tovább
Az Exatlon Hungary legjobb férfi Kihívója bevezette a TV2.hu stábját a gladiátor küzdelmek rejtelmeibe. Vestator elmesélte, mikor kezdődött és... tovább
Éld át újra az Exatlon Hungary győztesének, Huszti Katának a legemlékezetesebb pillanatait! tovább
Több hónapos emberfeletti küzdelem után kiderült, ki az Exatlon Hungary abszolút győztese. A 2019-es verseny Bajnoka, a 20 millió forint és a trófea... tovább
Esztergályos Patrik lett az Exatlon Hungary ezüstérmes versenyzője. A Bajnok nem sajnálja Huszti Katától a fődíjat és nagyon örül, hogy a... tovább
Elérkezett Huszti Kata és az Exatlon Hungary legutolsó futama! Vajon Kata hogyan teljesített a pályán? tovább

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS